לקראת אלבום שביעי של טיילור (סוויפט, לא מלכוב 😒). היא העלתה תמונה באינסטגרם של רקע כזה עם עצי דקל, והוסיפה בכיתוב מתחת שבעה אימוג'ים של עץ דקל. יום למחרת היא העלתה תמונה שלה יושבת על המדרגות בבית שלה- על המדרגה השישית. יום אחר כך תמונה שלה מבעד לחמישה חורים בגדר. בשלב הזה כבר היו מלא תיאוריות לגבי אלבום שביעי, תאריך הפצה, סינגל ראשון וכו'. יום אחר כך היא העלתה תמונה של אוליביה, החתולה שלה, עם הכיתוב- היא בדיוק שמעה על כל התיאוריות. מלא אנשים אומרים שאוליביה בת ארבע, אבל זה כבר נהיה לי קצת קלוש. יום למחרת שוב תמונה שלה (היא אף פעם לא מעלה תמונות בקצב כזה. יותר בכיוון של פעם בשבוע לפחות), תמונה שצולמה בשביל מאמר שהיא כתבה למגזין elle הבריטי. היו שם שלושה תיוגים. למחרת עוד תמונה עם שני תיוגים, ולמחרת עוד תמונה עם תיוג אחד.
יש עוד דברים- לפני כמה חודשים היא העלתה תמונה שלה עם אימא שלה משחקות באיזשהו משהו, והיו לפניה האותיות IOIE. האלבומים שלה יוצאים תמיד באוקטובר או בנובמבר, כלומר החודש העשירי או האחד עשר. זה נראה כמו התאריך- 13.10. השנה טיילור חוגגת 13 שנים מאז האלבום הראשון. תאריך יפה להוציא בו אלבום שביעי.
לקחו את כל הפוסטים מחצי השנה האחרונה, הנה שלוש המילים היחידות שהיו כתובות באותיות גדולות- BEGIN, NEW, ME
מקרי? לא בטוח בכלל.
עכשיו נשאר רק לגלות מה יקרה בסוף הספירה לאחור, הגיע הזמן לתמונה חדשה.
יש שמועות שלאלבום החדש יקראו Paradise. איכשהו הגיעו ליוטיוב עשר שניות משיר באותו שם, אבל אי אפשר לדעת בוודאות.
ממ מה עוד? זהו. נשאר רק לחכות ולקוות.
@עלה שלכת אם את שומעת משהו, או יודעת משהו שאני צריכה לדעת, אני כאן כדי לשמוע.