לפעמים שאנחנו כותבים קוד, מגיע השלב של הריצה בפעם הראשונה, ואנחנו מחכים למצוא את הבאג, איפה הבעיה, ומה צריך לעשות כדי לפתור אותה. אבל ההנחת יסוד היא שbug קיים.
אף אחד לא מעלה לפרודקשיין לפני שהקוד רץ לפחות פעם אחת בלי שגיאות... וזה כמובן בכלל לא מבטיח שהבגים לא יצצו אח"כ. לפעמים אנחנו יושבים על באגים שעות ומנסים לפתור אותם, ולפעמים אנחנו פשוט מחליטים לעשות ריפקטורינג, כי זה פשוט לא עובד. נפגשים בפעם הראשונה ואז יש איזה באג lisniging is undeined, אז אפשר לעשות פשוט ריפקטור, זה בסה"כ שיחת טלפון אחת. אבל גם אפשר לעשוח debuging ולמרות המאמץ שזה דורש, זה בהחלט שווה. לפעמים מדובר על קצת חוסר בRAM שגרם לבעיה, restart בודד של כמה שעות שינה והבעיה תפתר.
אז נכון, אנשים הם לא מחשבים, וכל run יכול לקחת כמה ימים ולא 30ms. אבל בכל זאת חבל להתאכזב שהקוד מושלם בריצה הראשונה.
חתונה ממבט ראשון. לכאורה תוכנית הזויה, מי ירצה להתחן עם אדם מסויים בלי להכיר אותו, ואפילו בלי לראות אותו. אז בסדר זה בסה"כ ריאליטי ולא באמת משהו שאפשר לעשות בחיים האמיתיים, בטח שלא בגבולות ההלכה. אני לא ראיתי את התוכנית, אבל התוכנית הייתה הצלחה במושגי רייטינג. אני לא חושב שזה בגלל המומחים שהגדירו מה זאת ההתאמה המושלמת, אני חושב שזה בגלל הרצון של שני הצדדים להשקיע בזוגיות.
אני הייתי רוצה להציע קונספ דומה לא חתונה, אבל קשר שבו יוצאים לתקופה של חודש. ומנסים בלי פחד מתמיד מפרידה, בלי שיפוטיות, בלי בחינה מודקדקת של כל פיפס.
מה דעתכם?