עבר הרבה זמן. עברו שנים.. ועדיין, משום מה מדי פעם צצות לי מחשבות על הדרך שבה זה הסתיים. דווקא איתך.
אם השארתי אותך באוויר, אם זה הסתיים בסימן שאלה.. אז סליחה.
בשיחה האחרונה שדיברנו, הייתי קרה. עניתי בקצרה בלי להתעניין בך יותר מדי.
לא רציתי לסיים אתה יודע? רציתי שתבין שמשהו מפריע לי..בכל ההתנהלות. בחוסר רגישות כלפי מישהי שחיכתה. שתשאל אם הכול טוב ואני אפתח את זה.
אבל אתה הבנת אחרת (בצדק) ופשוט הפסקנו לדבר. ואני חשבתי שאם הפסקת לדבר איתי כנראה שקפצת על ההזדמנות הראשונה שהייתה לך בשביל לסיים את הקשר. אחרי זה הרגשתי תלויה באוויר.. הרבה זמן. לא רציתי לצאת עם אף אחד בשביל הסיכוי הכי קטן שאולי תראה סימן וננסה שוב.
בשנים שעברו למדתי הרבה על מה צריך ואיך צריך להתנהל בקשר. ומה שלקחתי מהקשר הקצר איתך - זה לא להשאיר דברים באוויר. לדבר על הכול. כי דרך רמזים לא מגיעים לשום מקום. וגם אם קצת חוששים, לשתף. לקחת בחשבון כל תגובה של הצד השני. אבל לפחות לקבל תגובה.. משהו... חד משמעי. שיעזור לסגור את המעגל ולהמשיך הלאה.
ומאוד יכול להיות שבאמת לא היינו מתאימים. אני כבר לא במקום שחשב שכן. זה מאחוריי ב"ה.
רק הדרך... שאולי גרמתי לך לספקות. ולהרבה מחשבות כמו שגרמתי לעצמי. בגלל הפחד מלדבר ולהיות חשופה מול בן אדם שאולי בכלל לא רוצה.
אז שוב סליחה. סליחה שזה הסתיים ככה. אני יודעת שעבר המון זמן אבל משום מה משהו בי לא משוחרר מזה לגמרי. וזה לא שלא רציתי... רציתי. באמת. אבל לא הייתה בי את הבגרות בשביל להבין שרמז זה לא מספיק. ואולי היה בי יותר מדי אגו. או יותר מדי חוסר ביטחון בקשר אליך. הסיבה עכשיו לא באמת משנה..אני רק מקווה שלא פגעתי.
אני יודעת שתקרא את זה. מההיכרות הקצרה שלי איתך אני כמעט בטוחה שאתה כאן בפורום באופן קבוע. אני מאמינה שה' יכוון אותך להגיע כאן ולקרוא. ולהבין על מה מדובר. ואם לא תבין? אני אשמח. זה אומר שלא לקחת את זה כמו שאני לקחתי. וששום דבר לא מציק לך בקשר לזה. אני מאחלת לך שתמצא את האחת שלך בקלות, באמונה, בשמחה ובלי ספקות.. ושיהיה רק טוב.