אני ממש מתלבטת אם להגיש ערעור...אנונימי (פותח)
בבהרן מקבלים ערעורים? איך? וואיי
ניראלי מקבליםפשטות.

אם זאת אולפנא שחשובה לך, אז כן, הייתי מגישה...

לומדת בבבהרןאנונימי (3)

אפשר להגיש עירעור, אני מכירה המון שהתקבלו ככה.... בהצלחה!!

הכי טוב לנסות, לא ניראה לי שתפסידי מזה משהו, תעשי השתדלות🙂אחת מהגלובוס

בהצלחה לך!

אהלן. לומדת בבהרן ו...לזמר לשמך עליון

בע"ה

בתחילת חמישית שלי עשו משחק לכל האולפנה והייתה שאלה מי בהתחלה לא התקבלה. בערך רבע מהבנות התיישבו.

יש המון שמתקבלות ככה, ואין גם מה להתבייש בזה, כי תכלס לא ממש מכירים מספיק מראיון ומסוגלים לעשות טעויות (:

אם את מרגישה שהאולפנה מתאימה לך, לכי על זה... (:

בהצלחה!

וואוו..אנונימי (פותח)

אז איך מגישים עערעור? אפשר?

ואם אולי אני ינסה בסוף חמישית...

אני התקבלתי מעירעוראנונימי (3)

את פשוט כותבת מכתב לאולפנה, למה חשוב לך ללמוד שם, אבל למה חשוב לך ספציפית ולא מה טוב שם בכללי.... ושולחת למזכירות...

מה שכן, על זה שכתבת שתנסי בסוף חמישית- אם בסוף לא תתקבלי ותבחרי ללכת לאולפנה אחרת, תבואי בראש הכי פתוח ואופטימי שיהיה לך שמה טוב וזה אולי המקום שלך. רק אל תבואי מנקודת מבט שבטח לא יהיה לך טוב- אז תנסי לעבור בסוף חמישית... תבואי פתוחה ואופטימית ועם אמונה שבעז"ה יהיה טוב! בהצלחה רבה!!

וואנונימי (פותח)

כתבו לנו במכתב שלא התקבלתי שזה לא מחוסר התאמה- נמצאתי ממש מתאימה- פשוט אין מקום ואי לכך הם באמת לא מקבלים עירעורים לפי מה שהבנתי וזה מאוד מבאס כאילו עכשיו זה אומר פשוט להישאר באולפנה שלי עכשיו לא שזה רע בכלל לא מאוד טוב לי פשוט פחות משמעותי כזה נראה לי.. וכאילו מבאס קצת אותי לחשוב שאני הולכת לסיים שם שמינית... לא יודעתת:/ אז ממש באלי לנסות בסוף חמישית

הם כל שנה כותבים ככהאנונימי (3)

אין מישהי שהם כותבים לה שזה מחוסר התאמה כי בסה"כ רוב מי שלא מתקבלת זה מחוסר מקום. וגם כל שנה הם כותבים שהם לא מקבלים עירעורים, אז פשוט כותבים ושולחים, לפחות שיהיה סיכוי.. הרבה פעמים הם מסתכלים ומקבלים... בהצלחהה

אנ'לא התקבלתי לבהר"ן כתבו לי שאסור לי לערעראנונימי (4)

בהר"ן לא קיבלו אותי אבל א אמרו לי בראיון כי אין להם סיבה בכלל. אין לי פרוטקציה. אז מה? אני מרגישה סמרטוט שהייתי פראיירית כל השנים ולא הפרעתי ולמדתי ואני אפילו דוסית. אם אני אלך בסוף לאולפנא סתם כי זה מה יש ואז לצבא או לשירות לאומי שמוציא המון חילוניות אני יודעת את מי אני יאשים. וזה לא יעזור שתגידו שיש המון בנות כי היו צריכים להגיד לי בראיון כדי שאני אבין ולא אשרם לשמה בכלל!

רעיה לא קיבלו אותי כי אין לי פרוטקציה וקצת בנות התקבלו בהגרלה אז יש להם תירוץ שהגרלה הם לא קובעים.

אז מה, אני יסע כל יום לאולפנא חרדית בירושלים? מה יצא לי מזה? כפיה דתית וצפוף ואיך אני יכין שיעורי בית או אלמד למבחנים? אין לי חברות ליד הבית

צדיקה!אנונימי (5)
הכל בסדר! אם לא התקבלת לבהר"ן כנראה שזה לא המקום שלך (בכל מקרה זה לא רק פרוטקציות, אני לומדת שם ואין לי שום קרובת משפחה שלמדה שם..)
ועל זה שאת דוסית ולא מפריעה- אשרייך! בטוחה שאת עושה בזה המון נחת לקב"ה, ואין קשר לשאלה האם יקבלו אותך.
(כנ"ל רעיה).
ומה תבחרי להיות בחיים- גם אם זה יהיה צבא, שירות או כל מה שתבחרי, וכמה קידוש ה' תעשי שם וכמה תבחרי לשמור תורה ומצוות- תלוי *אך ורק* בך! לא בשום אולפנה שהפסידה אותך.
אם זה מעודד אותך- הרבה בנות צדיקות באמת (ואפילו עם פרוטקציות) לא התקבלו. לצערינו אין מקום לכולן.
תתחילי לבדוק אופציות אחרות שמתאימות לך, בהצלחה רבה! מאחלת לך שבע"ה תגיעי למקום שיהיה לך בו טוב
מסכימה ממש!אנונימי (3)אחרונה

ממש אין לך את מי להאשים כי בסופו של דבר זה בחירה שלך איך להמשיך ואיך להיות בכל אולפנה אחרת שתבחרי בה... וזה כ"כ לא נכון שמקבלים רק פרוטקציות וכ'ו, רק שתנסי להבין שפשוט אין מקום...תחשבי על זה שלרב יש בערך 750 בנות שעושות ראיונות- הוא יכול לקבל אחת ל7 בערך..! אני ממש מבינה את החשיבה שלך כי גם אני לא התקבלתי בהתחלה, אבל חושבת שהכל בראש! אני בטוחה שאפשר למצוא עוד אולפנות שמתאימות לך שהם לא בהכרח רעיה ובהר"ן, יש עוד המון! בהצלחה רבה! מקווה שיהיה לך טוב איפה שלא תיהי, ותזכרי שהכל מה' ורק לטובהחיוך

לא קיבלו אצלנו אף אחת- רק 3 שיש להם קשר עם האולפנאאנונימי (4)

אולפנת רננהעלה קטן

היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה

מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה

ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?

האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?

כל מידע יעזור לי

תודה רבה!

מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת

נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.

אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.

(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)

תודה רבה! עזרת ליעלה קטןאחרונה
קומי אוריאיידן

אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?

ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..

הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.

מישהי יכולה לעזור?

..הרמוניהאחרונה

למה את רוצה ללמוד שם?

מה הדברים שחשובים לך?

הפורום הזה פעיל? אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן

לא בשבילי -

אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל

מישהי מכירה אולי?

תודה מראש!

מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה

היייייי לכולןןן 

מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)

אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות

רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה

בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל 

חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות 

לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה 

בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..

מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה 

וצוות טוב 

חחח זהו בעיקרון 

אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום

היימפוצלשת(:אחרונה

יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים

ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק

יש פרטים בגוגל תחפשי..

בהצלחה 😇

הי חדשה כאן!מיכלי123
ברוכה הבאה, נכנסתי רק כדי להסביר שלא פעיל כאןחסום לשעבר
(בנות נא לא לסקול אותי)
🏢פתית שלג

לצערי עם כל הפוליטקלי קורקט אין אימוג'י נסקל או סוקל

אז תסתפק באימוג'י של בית הסקילה

חסום לשעבראחרונה
אתה יודע שגם אתה אמור להיסקל?
התאמת אולפנה לעולה לכיתה ח'צביהק
שואלת לחוות דנת לגבי אולפנות של בנות דתי לאומי עם פנימיה/חצי פנימיה. עזרו לי איך לבחור נכון.
מחפשת מידע על אולפנת צביה בקעת הירדן. (אולפנת חמרהציפור כסופה
מישהי מכירה??? ויכולה לספר
אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות?טל524

מחפשת לאחותי - אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות? קיים כזה דבר? אשמח לרעיונות. לא כולם צריכות להיות דוסיות, אבל לא להיות היחידה.

ממד הר נוף ואז לעבור לאולפנה דוסיתמרגולאחרונה
יש להם חטיבה, יש בנות שבאות אחרי כיתה ו רק לחטיבה

אולי יעניין אותך