היי
סייעת בגן של בני דחפה אותו והטיחה אותו בדלת. זה קרה לידי הייתי המומה.
היא אמרה שסהכ התכוונה להזיז אותו לכיוון הדלת.
זה נעשה באגרסיה ובמהלך ויכוח איתי. וזה אחרי שמנעה ממנו להיכנס לגן שנייה אחרי שהוציאה אותו כביכול הביתה, הוא רצה לחזו רלקחת צעצוע וביקש שאבוא איתו והיא סירבה ועשתה דרמה.
התלוננתי על כך באגף החינוך שלנו,
קראו לה לבירור ונאמר לי שגרסתה אחרת.. ושהיא נשמעת אמינה ושזו סייעת שנחשבת טובה ורגועה מאוד שהיא אינה מהצעקניות וכו'.
כשהתקוממתי כנגד זה אמרתי, נומה היא תגיד שאניצ ודקת? מה זה הדבר הזה?
נאמר לי - שאני *צריכה* לבוא לבירור מולה ושייצא סיכום ואז אם יימצא לנכון היא תועלה לשימוע אבל כרגע אין ביכולתם שום דבר לעשות, יש ועדי עובדיםם שדואגים לה ואין אפשרות אפילו להעביר אותה לגן אחר עד לסוף הבירור (כדי להרגיע לפחות ושאוכל לשלוח את בני לגן).
אני חייבת לשלוח את בני לגן, אין לי אפשרות אחרת. דבר נוסף למה אני צריכה להגיע לבירור?! הם לא חוקרים וז הלא בית משפט. אני מגישה תלונה - שיטפלו. ממש אין לי סבלנות לשמוע אותה ואת המנהלת שם מגנה עליה ולהתחיל להצדיק את עצמי.
זעמתי אבל נאמר לי שאני יכולה להגיש תלונה במשטרה, וגם אל הבנתי האם מרגע הגשת התלונה היא תושעה או רק מסיום החקירה? כי חקירה במשטרה יכולה לקחת חודשים, הם מתנהלים בצורה מאוד איטית בגלל עומסים ובינתיים היא תמשיך לעבוד.
מישהי מבינה בזה?
לא נשמע לי הגיוני ככה להתנהל ושבתפקיד כל כך רגיש יש הגנה כזו על עובדת.


