יש לי ילדה בת 3 ואכתוב את העיקר והתכלס- אני פשוט לא מתחבר אליה, היא אפילו דוחה אותי ברצון שלה ליצור איתי קשר ולשבת עלי ולדבר איתי, בעוד שעם שאר הבנות אני אוהב אותם ממש! ועושה הכל כדי להיות איתם יחד אבל איתה אני לפעמים ממש מרגיש שהיא זרה לי, ובמין הרגשה של " מה היא עושה בבית"
הכאב הכי גדול- שאני לא מוכן להודות בזה בפני עצמי ולקח לי זמן לומר את זה- אתה פשוט לא אוהב אותה והיא מרגישה את זה ולכן מנסה לקבל יחס מאבא שלה בצורה אגרסיבית יותר וזה עצמו דוחה אותי יותר ואני בלופ !! אבל אני לא מסוגל להתגבר על ההרגשה של הריחוק והמרחק ממנה...
לא יודע להסביר...
זה ממש מפחיד אותי כי אני רץ עם השנים קדימה ומבין שאם לא אתן לה חום של אבא היא תחפש אותו במקומות אחרים ואולי תנתק קשר איתי שתהיה גדולה ובכלל לפעמים אני חושב- לא נעים לומר- שממש חבל לה שאני אבא שלה ולא מגיע לה הריחוק הזה.
ניסיתי הרבה דברים- להלביש אותה מושקעת במיוחד- לדבר איתה ולראות במה היא הכי מיוחדת ועוד ועוד
זה לא מצליח למחוק את ההרגשת מרחק הזו- אפילו כשהיא מחייכת אליי זה מרגיש לי תובעני ולוחץ לקשר ולא אמיתי וכאילו היא באמת מרגישה שאני לא מחבב אותה ובא לי לבכות בפנים מזה שלא עשיתי פעולה מסוימת של ריחוק ואני כך מרגיש ממנה.
האמת - עצם זה שכתבתי כבר הקל לי... כי בחיים(!) לא אדבר ע"ז עם מישהו זה נראה לי לא אנושי, אבל אשמח לעצות ולהדרכה מה לעשות.
אשמח בלי להאשים אותי אני בלי כוחות לאשמה ומספיק הדור שלנו סובל מהלקאה עצמית...
תודה אנשים יקרים!!

)