היום נגשתי לטסט מעשי בפעם המי סופר כמה .. בעלי לוחץ עליי לגשת כל פעם מחדש ולהוציא את הרישיון כשאי שלא אהיה תלויה באף אחד ובעזרת ה שאכל להתנייד עצמאית אחרי הלידה.
הייתי הנבחנת השנייה שלפני היה תלמיד שנבלם 3 פעמים, הפעם לשם שינוי טסט שלי עבר טוב וחלק הטסטר לא נגע לי בהגה ולא בלם אותי רק הייתה פנייה שמאלה שהוא בקש ממני לפנות מאוחר מידי כי הטבלאט שלו נתקע והוא בקש סליחה והמשכנו.
סיימתי את הטסט עם הרגשה מעולה מאוד, ואפילו המורה הבין שהלך לי טוב הוא מיהר לתלמיד השני שהתבאס נורא מהבלימה... הייתי אמורה לקבל כבר תשובות מהמורה, הוא התקשר אלי לפני שעה ואומר לי אני חושב שלא עברת כי התלמיד השני הוסיף ואמר שהטסטר כן בלם ונגע לך בהגה, שהנהיגה שלך לא הייתה משהו בכלל אז אני לא יודע מה לומר רק תצטרכי לחכות לתשובות מאוחר יותר ..
כל האוויר והמצב רוח ירדו לי.. מחר יש לי בדיקה נוספת אצל הרופאה נשים והיא שוקולת לתת לי כבר המון זמן שמירת הריון בגלל אנמיה שיש לי אבל אני כל פעם דוחה אותה כי בעלי והמשפחה אומרים שיהיה לי מאוד קשה לשבת כל היום בבית שאין לי את היכולת להתנייד אנחנו גרים ביחידת דיור מרתף במושב ובאמת מדכא לשבת לבד פה כל היום... עניין האוטובוסים מפחיד אותי לאחרונה כמ יש אינספור מקרים של חצבת וזה נסיעה ארוכה לעיר..
מרגישה שלא יהיה לי רישיון בחיים.. בקשתי מבעלי שזאת הפעם האחרונה שאני מנסה ולהבא שיניח לי לנפשי כי אני לא בנויה לזה אני רק יושבת עם עצמי מאוכזבת ומתמרמרת עליי חיי