שוב יצא לי בערב אחרי דייט לשלוח הודעה בסגנון של "היי היה לי ממש נחמד, אשמח להכיר יותר. ואשמח לדעת מה את חושבת?"
והנה ווי כחול של הוואספ.
והופה חלפו להם 24 שעות ללא תגובה.
לצערי כבר 4 פעמים יצא לי להכיר בנות כאלה וזה די מוגזם יחסית לכמות בנות שיצא לי להכיר (אני חושב שעד עכשיו יצא לי לצאת עם 12 בנות אם אני זוכר נכון)
באמת שאני כבר ממש מתקשה ללמד זכות (היתה אחת שלמדה רפואה.. נו טוב)
ואני לא מצליח למצוא היגיון מאחורי זה. כאילו זה מוריד את כל החשק להכיר את הבנאדם. זה ניראה כאילו ממש לא אכפת לה.
ואפילו יותר מיזה, אין לך זמן אפילו לשלוח "מצטער אהיה עסוק בזמן הקרוב" אז כניראה גם אין לך זמן כרגע להכרות.
אני מבין שהגיוני שיש שיקולים וזה.. אבל למה לא להגיד?
כאילו הם לא חושבות על הצד השני? מה נישאר לי לחשוב?!
בעבר יצא לי לצאת עם בנות כאלה כמה פעמים וזה מתיש לקבוע עם מישהו כזה פגישות שהוא עונה לך בהפרשים של 4-5 ימים! ועוד אחרי שיש "ווי כחול" והיא מחוברת.
פשוט הזוי.
עכשיו זה מישהי שיצאנו רק פעם אחת. אבל כבר השלב של לתאם את השיחה הראשונה והפגישה הראשונה היא לקחה תזמן.
אשמח לדעת מה אתם חושבים שיותר מכובד לעשות נניח לשאול "היי, הכל טוב? אני באמת במתח. אשמח לתשובה"
אני לא רואה את עצמי מוותר סתם על זה. כי יכול להיות שיש סיבה מאחורי זה.
ומנגד לא חושב שאני צריך למהר..
ואני באמת חושב שזה בעיה נקודתית ורוב הבנות לא ככה, ורבונו של עולם בוחן אותי פה (שוב ושוב..)
אבל יש לכם דרך ללמד זכות על תופעה כזו?
אולי אני לא מבין איזה נקודה והם מחכות שאציק להם בין לבין?! חחח😅
או שאני סתם מגזיים..
" שומע, היה נחמד לי אם היינו מדברים יותר מחצי דקה. אשמח לשמוע איך עבר עליך היום." או מה שזה יהיה..