סיפוחלך דומיה תהילה
מה איתו?

ברור שמהבחינה העקרונית החלת ריבונות על ארצנו היא דבר צודק. אבל מה לגבי היום שאחרי? מתן זכות הצבעה לערבים ביו"ש היא אופציה לא סימפטית (גם במפלגות הערביות פתרון "מדינה אחת" נהיה פתאום יותר אטרקטיבי...)

מעידוד הגירה אני פחות מתרשם, אלא אם כן הוא יוקדם לסיפוח ויוכיח את עצמו.

מה דעתכם?
מעניין אותי.
אותי יותר מפחיד האפשרות הדי סבירה של מרי אזרחי...חוני המעגל פינות
מספיק שאחד מארבע נענה לקריאת כל ההנהגה הערבית למרי אזרחי ויש לנו גייס חמישי שמונה מיליון איש שבאים לטבוח עם נשק חם באזרחים.
חלקם גרים במקומות מרובי יהודים ועלולים לגרום מוות רב עוד בשעות הראשונות

בהנחה והתסריט נגמר בצורה הכי טובה שלו-יום אחרי יש בכל השידורים בעולם צילומים של מיליון איש מתים.

ומה אתם חושבים העולם יעשה? אתם צודקים!
בידוד מדיני! איסור סחר! איזה כיף! עם לבדד ישכון!

ותכלס אנשים רעבים ברחובות כי אין אוכל כי אין יבוא יצוא. ההייטקיסטים יעברו לארהב כי אין אוכל במדינה וככה נהפוך למדינה דתית יותר

ככה הפכה מדינת ישראל למדינה דתית רעבה כיאה למדינה באיזור הנל...

מממ. אולי סיפוח זה לא רעיון יותר מידי חכם...
די הגזמת..הבעטליר החמישי

8 מליון איש? איך הגעת למספר הזה? כולל המדינות הערביות?

א. בנוגע למספרים. יש מחלוקת בין הימין לשמאל כמה ערבים חיים ביו"ש. אם אני זוכר נכון השמאל סובר ש2.5 מיליון ואילו הימין סובר ש1.5 מיליון.

ב. רוב ערביי ישראל לא יתנו זה יד. טוב להם המציאות העכשווית. חוצמזה, צריך להטיל ספק גדול בשאלה כמה מערביי יו"ש רוצים במרי אזרחי. כמו שפייגלין פירסם, האוניברסיטאות בביר-זית (ובעוד כפר שאיני זוכר את שמו) מאסו ברשות הפלסטינית, ובאמת רוצים להגר (ומהגרים, מי שיכול) למקומות שיתנו להם יותר הזדמנויות כלכליות.

ג. אתה גודע להם את התקווה. אף אחד לא עושה מרי אזרחי בשביל חלום לא מציאותי. כמשל קיר הברזל המפורסם של ז'בוטינסקי.

ד. נראה לי שהרוב מבין שמדובר בהחלה הדרגתית. קודם כל שטחי c.

ש-מונה לשון מניין.חוני המעגל פינות
א. זה לא רק יוש יענו לקריאה זה גם עזה המשולש והבדואים...

ב. אתה מזלזל בכמה שהערבים אוהבים את ארצם ונאמנים להנהגה.
אתה שוכח שכל שבוע יש להם שעה של שטיפת מוח קבועה.
ואני אמרתי רק 1 מ4

ג. וד. ברגע שאתה תתחיל לגדוע אבו מאזן יתן פקודה כי אין כבר מה להפסיד. ואז תתמודד...
מה נשמע אחי?הבעטליר החמישי

לא שמענו ממך די הרבה זמן, ועכשיו אני רואה (דרך הקישור בחתימתך) שמגיע לך גם מזל טוב. קולולולו!!!

לגבי שאלתך. אפשר לא לתת להם זכות הצבעה. לא כזה נורא.

ואם אנחנו חוששים לדמוקרטיה, סמוטריץ' אמר באחד הרעיונות שבשום קונסטלציה אחרת הם לא יקבלו זכויות כמו במדינת ישראל.
אז תישלל מהם זכות ההצבעה. נו, שוין.

פתחתי שרשור בנושא זה כאן:
אגב ריבונות, שאלה אידיאולוגית: - אקטואליה וחדשות

יש כמה כיוונים לפתרון. היסוד הוא שהצודק, הוא גם הכי נכוןהסטורי
תחפש את העלונים של 'ריבונות', מבית נשים בירוק. הם גם עשו כנס מיוחד סביב השאלה הזאת והציעו כמה כיווני פתרון. סמוטריץ' גם נתן על זה נאום בכנסת, שפעם אשתי הראתה לי ביוטיוב, אפשר לחפש.

בגדול, כמו בכל העולם - יש מעמד של 'תושב קבע שאינו אזרח'. ערבים שירצו להשאר, תוך קבלה מוחלטת של שלטוננו, יוכלו להשאר - עם כל זכויות האדם, בלי זכות הצבעה. מי שיעדיף לשמור על זהותו הלאומית - מוזמן לעבור לאחת מכעשרים מדינות ערב.
עדוד הגירה זה פנטזיה במקרה הטוב או אטימות במקרה הרע.אעלהבתמר
הפתרון:
1. ביטול הסכמי אוסלו (לא עוד שטח a b c d e).
2. הכנסת מחדש של ממשל צבאי.( הערבים יתחילו להבין שאנחנו דואגים להם כלכלית ואזרחית. יכירו תודה או לא זה לא משנה הזמן יעשה את שלו).
3. החלת החוק הישראלי על הישובים היהודיים.
4. ישום הסכם האוטונומיה עליו חתם מנחם בגין.
בן שלב לשלב צריך לתת זמן די ארוך כדי שהעניינים ירגעו כתוצאה ממהומות שבלתי נמנע שהם יפרצו.
כמו כן צריך נחישות לבצע שלבים אלו ולא לקחת בחשבון את העולם, האג, ומדינות ערב.
עידוד הגירה זה לא פנטזיהמשה

אבל צריך לדעת שהכח של הרעיון הזה מוגבל. הוא יגרום לכמות יפה של אוכלוסיה לעזוב ואולי גם יוריד את הלחץ על מחירי הדיור.

זה לא יגרום למחבלים לעזוב, זה כן יגרום לאוכלוסיה שלא חפצה בכל הסיפור הזה לעזוב ויצמצם את הבעיה במידה מוגבלת.

או מלחמה או שלום!! באמצע זה כיליון.אעלהבתמר
עם טראמפ זוהי הזדמנות למלחמה. הצרה הנהנתנות הממשלה כלומר הפחד מהאג מונע מהם לבצע.
איזה שטויות.חוני המעגל פינות
כרגע יש מצב של לא מלחמה ולא שלום וזה גובה גג 200נפש בשנה אם אני מכניס כל דבר אפשרי.

200הרוגים בשנה זה כיליון?! אל תעשה מעצמך בדיחה.
היה לי חבר ערביcintetit

בחור מקסים, עבדנו ביחד שנתיים בחברה בירושלים ואני כל הזמן נידנדתי לו שיהפוך להיות אזרח.

הוא היה תושב קבע, גר בצור באחר , כמו רוב ערביי ירושלים יש לו ת"ז כחולה בלי אזרחות.

ואני אמרתי לו כל הזמן, שילך יהיה אזרח, כי אי אפשר לדעת מה יהיה, יום יבוא, מי יודע, יהיה איזה פיגוע יבנו איזו חומה ואז צור באחר ואום טובה וראס אל עמוד , כולם יתקעו בצד הלא נכון.

אז הוא עשה מה שהיצעתי לו, הלך לבקש אזרחות ישראלית.

מה אמרו לו?

אתה חייב ארנונה של עשרים שנה , ניתן לך אזרחות אם תביא אישור מהעיריה .

בעיריה רצו ממנו עשרים אלף שקל , בקיצור, הוא לא יהיה אזרח בקרוב.

מה שרציתי להגיד זה כשלא רוצים לתת אזרחות, אז מוצאים כבר דרך לא לתת. אין מה לדאוג.

אני מוכן לוותר על אזרחות תמורת זכות לא לשלם ארנונה 20 שנהאגמון החולה

לבנות מה שאני רוצה ואיפה שאני רוצה, לנטוע מטעים בשטחי מדינה, להתפרנס מסחיטת פרוטקשן בלי פחד מחקירה פלילית. 

אתה לא מדבר לענייןcintetit
החבר שלי לא עשה אף אחד מהדברים האלו.
חוץ מזה, הבית שעיריית ירושלים דרשה ארנונה בגינו לא היה רשום על שמו אלא על שם אבא שלו.

מגיעה לו אזרחות על פי חוק, ואף על פי כן מצאו דרכים לשלול ממנו את הזכות הזו.
^^^^ חייבת להסכים עם הכותרתפסידונית
לפני שאתה מוותר מהר כל כך על האזרחות שלך, אדמון, כדאי שתברר מה הזכויות שהיא מעניקה לך
מה עם החובות? 3 שנים בצבא זה בין 200,000 ל-400,000 הפסד נטואגמון החולה

למרות שגם ערבים בעלי אזרחות פטורים ורק יהודים חסרי אזרחות פטורים. אפליה. הערבוש נוסע ללמוד רוקחות ברומניה או רפואה בירדן ועושה כסף טוב, נוסע ב-BMW חדשה ביבוא מקביל של נבאלי מא-טור תוך שנה. היהודי רק משתחרר מהטחינה באותו גיל. מי צריך את האזרחות המושתנת שלכם בכלל? ערבי במזרח ירושלים עם תושבות מקבל את כל הזכויות ו-0 חובות. אני רוצה גם.

אבא שלו לא שילם והוא מסכן. איפה הוא גר כל ה-20 שנה? בשכירות?אגמון החולה

מצאת את הערבי היחיד בארץ שלא מתגורר בוילה לא-ממש-חוקית עם כל החמולה?

מנסיוני העגום, רק נשים יכולות להאמין לסיפורי פוגי של ערבושים, למרות שנדרשת מנת משכל לא גבוהה במיוחד לעלות על החירטוטים שלהם. כנראה פגם גנטי מובנה בתודעה הנשית.

צודק. למרות שיש הרבה דברים בהם אנינאור97אחרונה
מעריך נשים בהשוואה לגברים, בקטע הזה של תמימות ונתינת אמון ורחמים הן חייבת דחוף לעבוד על עצמן.

ה"בחור מקסים" הזה, היה מתנהג אליה כמו מפלצת אם הם המצב היה הפוך, שהם בעלי הבית ואנחנו האורחים.
הרחוב שליד הבית שלי קרוי על שם קבלן שהפועל שלו קם ורצח אותו. עוד לפני האינתיפדה. הם תמיד ישנאו אותנו. וגם אלו שלא שונאים זה פשוט מאינטרס ולא מטוב לב.
קהילת חסידות לעלוב עוברת לעמנואל- ערוץ 7איתן גיל

נכון לעכשו, ולפני המעבר, 39 אחוז מכלל תושבי יו"ש הם חרדים, מול 31 אחוז סרוגים. @הסטורי 

סמוטריץ' בתגובה: ההשתלטות החרדית על יהודה ושומרון תאוזן בעוד שתי אנטנות לתפארת מדינת ישראל.

לעלוב בתגובה לתגובה: את הכנסת הבאה אתה תראה בסקרים של פילבר.

יהודה ושומרון שייכת רקרקאני

לסרוגים?

ככה מספרים לנו הסרוגיםאיתן גיל

שלקחו מונופול על יהודה ושומרון... הריצו לכנסת את התחיה וקיבלנו את אוסלו.

ואחרים שמיישבים את הארץ עקב בצד אגודל לא עושים קוקוריקו ושורפים מנדטים לימין.

ההשתלטות החרדיתoo

😂

התיישבות חרדית במקומות זולים ולא מבוקשים

יו"ש

ערד

עפולה

אופקים

ירוחם

רכסים

ועוד

זה לא מעניין אותם יו"ש או לא

אולי מתוך שלא לשמה יבוא לשמה...נקדימון
לדעתי גם קריית שמונה תהיה עם שכונה חרדית בסוףמשה

פחות או יותר מאותן סיבות.

לא בשנים הקרובותoo
גם חרדים לא רוצים לגור בעיר עם פוטנציאל גבוה להיות מטווחת
תלוי באיזה מחירמשה
למה שלא יקרה שם מה שקרה בערד שגור קנו 2 דירות בשבוע?
כי ערד לא יושבת על הגבולoo

והגבול הוא לא מקום מוגן

לפחות לא בשנים הקרובות

ואולי אף פעם לא

יש מספיק מקומות נידחים בארץ

מוגנים יותר

וגם מרחיבים אותם בהתאם

(ראיתי שבונים עוד שכונה ענקית בבית שמש

רמה מספר לא יודעת מה)

מה המסר? לא הבנתינקדימון

איפה מפוזרים אותם 39 אחוז חרדים וכמה הם רלוונטיים למאבק על הארץ,

ואיפה מפוזרים אותם 31 אחוז סרוגים וכמה הם רלוונטיים למאבק על הארץ,

ואיפה מפוזרים יתר האזרחים וכמה הם רלוונטיים למאבק על הארץ?

תוציא את ביתר עילית, איפה תמצא חרדים ביו"ש? קבוצה קטנה בעמנואל של 6200 תושבים (1.24% מכלל האזרחים ביו"ש), וקבוצה זעירה במיוחד בחוות של חרדים ציוניים נדירים?

ומאיפה האחוזים בכל מקרה?

שכחת אתoo

מודיעין עילית

ויש יישובים

תל ציון

מעלה עמוס

מיצד

מתתיהו

חלק מגבעת זאב

ועוד

אם חלילה תתרחש התנתקות באיו"שshaulreznik
די ברור שהחרדים יעמדו בתור כדי לקבל כסף ולעזוב בשקט.
בהתנתקותרקאני

בגוש קטיף

תושבים רבים מאוד פעלו ככה

והם לא היו חרדים

ואיזו תועלת הפיק מי שלא פעל ככה?oo
אם כולםרקאני

היו מתנגדים

אולי היה ניתן לעצור את זה

אם התושבים בעצמם מוכנים להתפנות

אין איך לעזור להם
וחבל

אםoo

אבל זה לא קרה

אז אלה שנשארו גם אכלו את הדג המסריח וגם גורשו

כי נבחרה שיטת ההתנגדות בלתי יעילהshaulreznik
תאר לעצמך אם היו פועלים כמו הבדואים ודי למבין.
יש דוגמאות יותר טובותרקאני

מהבדואים

תראו איך הגבעות פורחות

מעוז אסתר למשל

פינו אותם עשרות פעמים

והיום יש שם לפחות 40 מבנים

גירוש, לא "התנתקות". היה גירוש.נקדימון
טוב מאוד שקהילה חסידית עוברת לעמנואלהסטורי
עמנואל היא עיר חרדית עם הרבה מורכבות. קהילה שהיא מצד אחד חרדית באמת ומצד שני יציבה - יכולה לחזק אותה מאוד.

מעבר לזה כל מה שגבבת בשורות הבאות - כבר הפכת לפרודיה של עצמך. אין לי מושג למה תייגת אותי בשביל לקשקש על אנטנות. לא פתחת שרשור על חנוכת שאנור, לא על הנחת אבן פינה לאריאל-מערב, לא על ההחלטה להקים ישובים חדשים בבקעה  ועל החוות שכבר התחילו לעלות, בתמיכת המנהל האזרחי, ממש על הירדן מעבר לגדר המערכת, בשטח ששלושים שנה היה מופקר.

ההערכות שלך על תוצאות הבחירות - שוות בדיוק כמו להתקע על האנטנות (תרתי משמע) תוך התעלמות מכל העשיה המטורפת בהתיישבות.

לעלוב עוברת ממרכז הארץ ליהודה ושומרוןאיתן גיל

לעומת חלוצי שא נור שעוברים מיהודה ושומרון ל...יהודה ושומרון.

אגב, על אכלוס שא נור מנצח מישהו אחר שאתה לא מחסידיו הגדולים.

להתראות בסקר הבא של פילבר.

'לעלוב' לא עוברת, קבוצה מלעלוב שמחפשת דיורהסטוריאחרונה
עוברת לעמנואל, מקימה קהילה שיהיה לה בו דיור בר השגה ומוסדות חינוך מתאימים - טוב מאוד שכך, באמת טוב מאוד, הלוואי שהיו באים יותר, הרבה יותר. הגרעין המייסד של העיר ביתר היה אברכים ממרכז הרב, הצטרפו משפחת רענן, שהיו בגיל של ההורים של רוב החבר'ה. כשאחרי כל מאמצי ההאחזות הראשונית - הוחלט שתוקם שם עיר חרדית הורגשה אכזבה - הצדיק הרב שלמה רענן זצ"ל הי"ד חגג והסביר להם שמה אכפת לנו מי ומה, העיקר שמהמאצים שלנו תוקם עיר בישראל ויחד עם רעיתו תבדל"א עבר, בגיל קרוב לשישים לקראוון בתל רומדיה.

מעבר לזה כל הקונספירציה שאת מנסה לבנות כאן שטחית להחריד. רוב מוחלט של 'תושבי יש"ע' החרדים גרים בשתי הערים הגדולות - ביתר ומודיעין עלית, הקבוצה השלישית בגדולה גרה בתל-ציון.

שלושת הישובים הללו הם 'בקושי יש"ע', כלומר אם השאלה היא בינארית - 0 או 1, יש"ע או לא יש"ע, הם ביש"ע - ואכן יש חשיבות הצהרתית למספר של תושבי יש"ע איזו שיהיו כן ירבו.

אבל אם השאלה היא כמה אנחנו בדרך "לרשת את הארץ ולא נפקירנה ביד זולתינו מן האומות... בכל גבולותיה סביב.." כדברי הרמב"ן, אז עם כל הכבוד - תכנית פאייד יכולה להסתדר איתם היטב, ישובים יהודיים גדולים מטר וחצי מהקו הירוק ומדינה פלסטינית בשטח משמעותי בשאר השטח. אם ח"ו בשדרת ההר המרכזית ואגפיה, תקום מדינה פלסטינית או אפילו אם הרש"פ תשלוט שם עם רצפים משמעותיים - אז בטבח הבא נוחבות ימלאו את בתי הכנסת של ביתר ותל ציון, בדיוק כמו בתי הכנסת של אופקים.

בניגוד לטענתך, אני יכול להפגיש אותך עם משפחות רבות שעברו בשנים האחרונות מרחבי הארץ לישובי יש"ע (עשרות שאני מכיר אישית ממש ויש עשרת מונים שאיני מכיר), אני גם יכול להפגיש אותך עם זוג שגדל בפתח תקווה והיום מחזיקים את 'חוות שער ישראל' מעבר לגדר המערכת על הירדן ומונעים בגופם הברחות אמל"ח.

אבל זו בכלל לא הנקודה. חשוב מאוד לחזק את עמנואל, אבל מבחינת ישוב הארץ, מאות משפחות שעוברות מבני ברק לעמנואל - משמעותיות הרבה פחות מעשר משפחות שעוברות משבי שומרון לשנור, מקבוצה מהישיבה הגבוה בעלי שמקימה ישיבה בגנים-כדים, ממשפחה עם עשרה ילדים שבעבר היו ממקימי אחיה והיום כשהישוב התייצב מחזיקים לבדם (כלומר, בעזרת עדר עיזים...) את שדה יהותן על צומת כביש 60 וכביש אלון או מזוג של בוגרי אלון מורה שבעזרת כמה בחורים מקימים את חוות שובה ישראל בשלוחה של חומש.

כמובן, לכלאחד יש שיקולים שונים ומציאותיים. בכל ציבור יש את האידיאליסטים הגדולים שבאמת עוזבים הכל וגרים באוהל על ראש ההר ואת הרוב שמשלב תמהיל כזה או אחר של היכולת לגור, קהילה מתאימה וכד'. רוב המשפחות שעברו בשנים האחרונות לבניה החדשה במגדלים/מעלה אפרים/גדי וכד' לפחות שיקול משמעותי אצלהם זה המחיר, הקהילה והמוסדות, אבל בסופו של דבר הם מעבים מאוד איזור שעד לפני עשור היה מדולדל ומלבד שמחזקים את האידיאליסטים יותר שהגיעו אז - גם משמשים עורף משמעותי לרצף החוות שהוקם באיזור. בזכותם יש מסחר במרחק סביר, קופ"ח, משנת יוסף, דואר וכו' וכו' שלולי הישובים היחסית בורגניים לא היה קיים.

בגדול - בחברה החרדית השיקול המרכזי בבחירת מקום מגורים הוא הקהילה והיכולת להחזיק כלכלית. בציונות הדתית מצטרף לזה, בתמהיל כזה או אחר אצל אנשים שונים - שאלת המשימה הבאה. אם הדור של לפני חמישים שנה ייסד את ההתישבות ואת הישיבות התיכוניות וההסדר, הדור של לפני עשרים וחמש שנה הקים גרעינים תורניים ועיבה את ההתישבות וחלוצים ראשונים התחילו קצת לצאת מהגדרות - הדור של היום מתנחל בעומק השטח, מבין שהסיפור אינו רק כמה תושבים יהיו בסטטיסטיקה - אלא כמה שטח יהיה בדריסת רגל יהודית, ביש"ע, בגליל, בנגב ובכל הארץ. מתרחבים ביש"ע, מחזקים את גבול הצפון, את עוטף עזה, את הערים המעורבות, את הנגב והגליל.

שמאל אמיתי הוא נגד הכנסת נשים למעגל הלחימהhamedinai

אם השמאל הוא אכן הומניסטי ופציפיסטי, עליו להוביל את המאבק נגד הכנסת נשים ליחידות לוחמות. זהו לא עניין של שוויון, אלא של אחריות על העתיד:

* ​לשבור את שרשרת הטראומה: הנשים הן אלו שמגדלות את הדור הבא. כדי לבנות חברה בריאה, אנחנו זקוקים למחצית מהאוכלוסייה שתהיה נקייה מסבל, מאכזריות ומטראומת המלחמה. אסור שהדור הבא יונק את חוויות שדה הקרב דרך החלב של אמו.

* ​ייחודיות היצירה מול ההרס: תפקיד האישה ביצירת חיים וגידולם הוא הערך הנעלה ביותר. כשדוחפים נשים לקרב, השמאל למעשה מקדש את הדרגות הצבאיות ואת האלימות כסמל הסטטוס המכובד ביותר, במקום להוקיר את היכולת להעניק חיים.

* ​סטנדרט הומניסטי בינלאומי: במקום "להתקדם" בהכנסת נשים ללחימה, עלינו להוביל הסכמה הדדית בין עמים: נשים וילדים נשארים מחוץ למעגל האש. אם אפילו האויב אינו דוחף את נשותיו לחזית, מדוע שדווקא השמאל ה"נאור" יתנדב לעשות זאת ראשון?

​בשורה התחתונה:

שוויון אמיתי הוא לא הזכות להרוג ולהיהרג. אם אתם באמת מקדשים את החיים ואת השלום – תשמרו על הנשים רחוקות מהמקום שבו מחוררים בני אדם. תנו למחצית מהאנושות להישאר חוף המבטחים של השפיות והחמלה.

הדבר נכון גם בהקשר לתלמידי ישיבה ורבניםhamedinai
במידה מסוימת (מנקודת מבט שמאלנית טהורה), הדבר נכון גם בהקשר לתלמידי ישיבה ורבנים.

רצוי שאלו המיועדים להיות רבנים ומורי הוראה לציבור יהיו פטורים משירות צבאי וממעורבות במלחמות. כמו כן, יש לדרוש מהאויב לחדול מפעולות ג'יהאד. מלחמה אינה קדושה; לעיתים היא הכרחית, אך אינה קדושה.

ברור. הפרוגרס הוא אנטי הומניסטי בדיוק כמו שהואקעלעברימבאר

אנטי שמרני.

הוא רק מתחפש להומניזם אך הוא ההפך ממהו.

צודק במאה אחוז

לא הבנתאיתן גיל

הם רוצים לפרק את הצבא. שלוש בחירות עומדות בפניהם:

1. סרבנות.

2. הצפת הצבא בחיילות, כאשר ידוע שכושרן הגופני הוא לא משהו בלשון המעטה.

3. שילוב של 1, ו- 2.

את התוצאות העובדתיות ראינו בשבעה באוקטובר.

לא רק. יש פה גם טרלול פרוגרסיבי תמים ומטומטםקעלעברימבאראחרונה
הסתיימה פרשת בגדי הראשון לציון החדשיםפ.א.

זה בדיוק מה שהוא חיפש- הכרהנוגע, לא נוגע

מצחיק שזה מה שמפריע להם

הבנאדם טוען שהוא המשיח..

👍פ.א.
לפחות שלא יטען שהוא המשיח עם גלימת הראשון לציוןברגוע
הבעיה שהם לא הזכירו את זהנוגע, לא נוגע
מצוי שאדם פשוט שרואה סרטונים שלו, ואז שומע שהתעסקו במה הוא לובש ולא במה הוא אומר, מתחיל להאמין בו
זה לא עניינםברגוע
אם זה לא עניינם, אז עניין של מי זה?..נוגע, לא נוגעאחרונה

זו הרבנות הראשית או קשור אליה

הכותרת הצחיקה אותי נקדימון
כן.. הברקה טובהנוגע, לא נוגע
אשרי הרבנים הראשיים והרבנות - ראשונים לציון להעמדתהסטורי
בג"ץ במקומו!

הרבנות הראשית הרימה את נס המרד נגד בית המשפט - סרוגים הרבנות הראשית פתחה במרד נגד בית המשפט ואז התקפלה - סרוגים

אתה ממעיט ומזלזל ברצון העצמי של נשים מלומדותפ.א.

ובעלות השכלה תורנית רחבה מאוד - השכלה תורנית שעולה לאין ערוך על זו של החרדי הממוצע, השכלה תורנית מקשת רחבה של מקצועות ונושאים:

תלמוד, תנ''ך, הלכה, מחשבת ישראל, אמונה, חסידות, הכנה לצבא ולחיים, פרשת שבוע, אמונה ותפילה, מהר''ל, ר' נחמן, כתבי הרב שג''ר פרשנות המקרא, הגות יהודית, הרב קוק, הרב סולוביצ'יק, דת בעולם המודרני, כשרות, ספרות האגדה, שותי''ם.

נשים עם השכלה תורנית כה מוצקה ורחבה, שואפות באופן טבעי גם לקבל את ההכרה והתעודה.  

זה לא שהציבור רוצה רבניות - אלו הנשים עצמן שרכשו בעמל רב השכלה תורנית גבוהה, רוצות את ההכרה והתעודה.  

תעודה שאף מקנה מעמד ואפשרות למשרות תורניות, בתחומים שהן מוכשרות וידעניות.  

ומי עמד עד לא מזמן בראש הרבנות הראשית, ובעצמו ברור שמתנגד לאפשרות שנשים תיבחנה בבחינות לרבנות?

רב ראשי לשעבר, שאף ממריד את הציבור שלו כנגד הצבא וכנגד מדינת ישראל, ומדבר בחריפות

נגד הציבור בעל הדעות הימניות. 

הרב יצחק יוסף: קרעתי צו גיוס של בן תורה

בקפלן מתאחדים, ובימין מפטירין כשלג דאשתקדאיתן גיל

רשימות ימין חדשות ישנות שנחושות למכור את נשמתן לשטן:

פייגלין.

מעוז.

וינטר.

שימחי.

וסמוטריץ' שמתנדנד בסקרים סביב 3 אחוזים.

מי ביקש זאת מידכם רמוס חצרי

יש עוד המון זמןברגוע

בנט מיהר להתאחד כדי לקבע את עצמו בתור המועמד של המרכז שמאל

^^^^הסטורי
להתאחד כרגע זה רק לאבד מומנטום.

אגב, גם מי שמכריז כעת על איחוד - יכול עוד להתפרק ולהתאחד עשר פעמים. זכור מקרה הנדל ושקד בבחירות הקודמות...

מפחיד אותי שכל המילואימניקים המיואשים מהצ"דקעלעברימבאר
יחברו לבנט ולפיד בלית ברירה. כי יצליכו לפתות מילואמניק עייף שכבר טחן שנתיים מילואים ולא ראה את הבית, שלפיד ובנט יביא לו את הישועה.

יש מצב שיש פה מזימה של השמאל הקיצוני להאריך את המלחמה בעזה ולא לסיים אותה בנצחון מוחץ, כדי להתיש את המילואימניקים

איך השמאל יכול להאריך את המלחמה?ברגוע
לדחוף לא להכריע את עזה ולבנוןקעלעברימבאר
...ברגוע
לדחוף לאי הכרעה/הפסקת אש דווקא מוביל בטווח הקצר לפחות ימי מילואים
השמאל הקיצוני לא באמת רוצה שנצא מעזה, הואקעלעברימבאראחרונה
רוצה שלא נכריע ונעשה עוד סבב ועוד, הכל כדי להתיש את המילואימניקים, ולמנוע לפי הזיותיהם מדינת הלכה ביביסטית
לעשות הסכם מצוין עם/ל לבנוןשלג דאשתקד

בזה לפיד מצוין.

גם עם בנט הוא עשה הסכם מצוין.

עם כזה חוש משא ומתן, חבל שהוא לא עשה את הסכם ריבנטרופ-מולוטוב.

מה?ברגוע

לפיד עשה הסכם עם לבנון כדי להאריך את המלחמה עכשיו?

התכוונתי שהוא יעשה הסכם עם לבנוןשלג דאשתקד

הסכם מולצח כמו ההסכם הקודם עם לבנון.

וזה יסדר את המפה מחדש. מה שנקרא "מזרח תיכון חדש" 🤣

הנדל ושקד- חיבור כלאיים ולא הופתעתי שהתפרק מידאיתן גיל

הנדל איש השנאה שהדליף מלשכת נתניהו, ונזרק לכל הרוחות. הוא גם ימין וגם שמאל וגם דתל"ש וגם קפלן וגם שונא ערבים.

שקד, לעומתו, אינה שמאל. היא קשרה את גורלה בגורלו של הנוכל, והלכה איתו באש ובמים, עד שביום בהיר מבחינתו, ויום חשוך מבחינתה, בהיותה בביקור במרוקו הוא שלח לה גט דיגיטלי. היתה מתה להשתלב בליכוד, אבל לא היה ולא יהיה בגלל וטו של לוין.

אני מרחם עליה. רגע, בעצם הפוך. 

הנדל ושקד- שני אופרטוניסטים שדוחים זה את זה.  

זה מכעיס אותי כל פעם מחדשמשה

"רחפן נפץ התפוצץ על באגר שפועל בשכירות מערכת הביטחון בדרום לבנון, כתוצאה מכך נהרג מפעיל באגר אזרחי, משפחתו עודכנה בפרטים, ללא נפגעים נוספים באירוע."

מה כואב לדו"צ לפרסם עליו כמו כל חלל אחר שנפל בקרב? אז מה אם הוא עובד קבלן של צה"ל. (וכן אני יודע שלא מגיע לו גמלה של חלל צה"ל אלא של נפגע פעולות איבה, כן, זה לא קשור).

זה לא הניסוח הרגיל?קפיץ
לעובדי קבלן?משה
להרוגים שעדיין אסור לפרסם מי הםקפיץ
דוצ לא מודיע על נפגעים שלא אישרו לפרסם שמותמשה
מאיפה ההודעה? לא ראיתי בשום מקוםברגוע
ונראה שדו"צ כן פרסם הודעהקפיץאחרונה

עובד בחברה קבלנית שמבצעת עבודות הנדסיות מטעם משרד הביטחון, נהרג מוק | ערוץ 7

רק כמה שעות אחרי שלך, יש סיכוי שחיכו ל-22 או משהו כזה

הידעת? ירושלים היא למעשה "עוטף יו"ש כפול שלוש".hamedinai
​הבירה שלנו מוקפת ביהודה ושומרון משלושה כיוונים. מדובר במצב אסטרטגי קריטי בהרבה מעוטף עזה – לא רק בגלל הקרבה, אלא כי זה קורה בלב המדינה, בבירת ישראל. עוטף עזה כבר חווה את הטרגדיה הנוראה של ה-7 באוקטובר; הסיבה היחידה שירושלים לא חוותה גורל דומה היא האחיזה הביטחונית שלנו בשטח ביהודה ושומרון. השליטה ביו"ש היא חומת המגן של ירושלים.
זאת עדיין לא סיבה לשלוט בתפוח או חברון..פתית שלג

אפשר פשוט לעבות את הרצועה של ירושלים.

אני בעד לכבוש לגרש להתיישב בכל תחומי ארץ ישראל,

פשוט לנימוקים בטחוניים תמיד יצוצו פתרונות ביניים.

בעזה למדנו שאם אתה לא שולט, המחבלים שולטיםhamedinaiאחרונה

ופה הסברתי היטב שבדאךמכזאת גם חא תשיג שלום

המאבק על הבית: למה אין באמת "אמצע"? המאבק על הבית: למה אין באמת "אמצע"? | ערוץ 7

סופה של "ראשית צמיחת גאולתנו" ידוע מראשshaulreznik

וְאֶת זָכָר לֹא תִשְׁכַּב מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה תּוֹעֵבָה הִוא. כִּי אֶת כׇּל הַתּוֹעֵבֹת הָאֵל עָשׂוּ אַנְשֵׁי הָאָרֶץ אֲשֶׁר לִפְנֵיכֶם וַתִּטְמָא הָאָרֶץ.  וְלֹא תָקִיא הָאָרֶץ אֶתְכֶם בְּטַמַּאֲכֶם אֹתָהּ כַּאֲשֶׁר קָאָה אֶת הַגּוֹי אֲשֶׁר לִפְנֵיכֶם.

סמלי זה יותר גרוע מפרקטי, כי זה ייצוגיקעלעברימבאר

אולי יעניין אותך