היי,
תעזרו לי..?
ב"ה לפני פחות מחודש הסתיים קשר ארוך שהיה נראה שמתקדם לחתונה..
ובכלל שנים של חיפוש אחר בן זוג תואם..
כל זה הביאו אותי לסוג של יאוש, וחוסר רצון בכלל לפגוש מישהו כרגע למרות שרצון להתחתן יש לי ב"ה כל הזמן.. קצת סותר אבל אני מאמינה שמי שהיה בסיטואציה דומה- יבין..
בלי ששאלו אותי העבירו את הפרטים שלי לבחור (שהציעו לי אותו כבר פעמיים והייתי בקשר.. אז לא היה רלוונטי) הוא התקשר אליי במפתיע, והרגיש לי שאין לי חשק לפגוש אותו, וגם קצת הזכיר לי בסגנון הרוחני את הבחור הקודם , ממש לא רציתי. אבל לא היה לי אומץ לומר 'לא' רק בגלל חוסר חשק או תחושה שלילית אישית שלי. וגם זה שהציעו לי אותו כבר פעמיים, פחדתי לדחות.
אז הסכמתי ונפגשנו אתמול..
יש לציין שההורים שלי לא היו כ"כ בעד.. ולי הדעה שלהם מאוד חשובה..
היו כמה דברים בפגישה שאני לא יודעת איך להתייחס אליהם:
- אני עשיתי ממש מאמץ להגיע בזמן שקבענו, והוא הגיע 10 דקות אחרי השעה שקבענו, וראיתי אותו הולך מרחוק בשיא הרוגע ואפילו לא ממהר.. כשהגיע הכל היה נראה לו ברור מאליו, אפילו לא התנצל על האיחור, אפילו ששאלתי 'מקווה שלא הסתבכת פה..' הוא אמר 'לא, מפתאום, אני מכיר פה את האזור ממש טוב'.
נכון שזה בסה"כ 10 דק', אבל עדיין..
- כשישבנו, הזמנו לשתות, הוא התחיל לשתות ראשון, וסיים תוך דקה וחצי.. אני שתיתי ממש קצת, בקושי.. והוא פתאום אומר 'טוב, בואי נצא לעשות סיבוב בחוץ' הייתי באמצע הלגימה.. הופתעתי ממש, שאלתי 'מה? למה?' הוא: 'נצא קצת נטייל קצת בחוץ..'
אז פשוט הסכמתי בהלם.. הוא לא טרח לשאול אם סיימתי, או אפילו אם אני רוצה.
- הוא ניסה לתפוס את המלצרית לבקש חשבון, והיא לא שמה לב כמה דקות.. ראיתי שהוא מתאמץ, אז בשביל להקל עליו הצעתי שאולי נקום ונשלם ביציאה.. הוא הסתכל עליי כאחת המוזרות, ואמר 'לא, אני נוהג לקרוא למלצר לשלם.. הרגשתי כאילו הצעתי ללכת בלי לשלם..
אבל מצד שני הוא ליווה אותי כמעט חצי דרך.. וכן שאל איך הגעתי וכו'..
הוא לא מצא חן בעיני במראה, אבל גם לא דחה אותי..
כל מה שהיה באמת קרה ולא המצאתי את זה אבל אולי אני רק מחפשת תירוצים להוריד.. ?
עכשיו השאלה היא למה, כי לא באלי אותו ולא רוצה לפגוש אותו ספציפית שוב, או כי לא רוצה בכלל לפגוש אף אחד עכשיו?
ממש מבולבלת לאחרונה.. אוף. עייפה. נפשית..