צורות גיאומטריות פשוטות - רישום בעפרונות צבעונייםroniyoffe
פסיכי. וואו,,,,,,,,
מדהים !!!!!אני123
ממש אהבתי את הפוזיציה של הקולהאהרון הגבר
לא שגרתי..
ואת העובדה שאת אלופה את כנראה כבר יודעת..
חחח תודה רבה
roniyoffe
וחג שמח!
נורא פשוטות. 😏מלי
מטורף!נריה11
באיזה עפרונות את משתמשת?
פייברקאסטל - אלברכט דיררroniyoffe
על איזה נייר ציירת?אני123
קנסון בגוון אפורroniyoffe
עכשיו יש לי שאלה!חמדמדה
את אלופה וזה ידוע אני מניחה שנוסף של מתנת שמיים שבורכת בה גם למדת שניייים ובכל זאת:
בין הציור השלישי לשני יש הבדל אדיר. שהפך ציור לתמונה. מה עשית שם? אני מעתיקה דיי טוב ומדוייק אבל משו שם מונע מזה להראות אמיתי... זה נראה כמו הציור השני... (לא כ"כ מדוייק, בטח שלא כמו הכדור אבל הבנת...)
אם יורשה לי,נריה11
אני חושב שמה שעושה את ההבדל זה הדיוק באור וצל, זה מה שנותן את העומק ובעצם "מחיה" את הציור. ואני מתכוון לדיוק בגוונים שלהם, ע"י שימוש בערבוב צבעים נכון (צבעים משלימים) וע"י מחיקות שיוצרות את אור וברק ועוד...
בעיקרון כןroniyoffeאחרונה
הדיוק לאיזה גוון נמצא באיזו צורה באיזה גודל ובאיזה מיקום הוא הדרך לציור משכנע.
במקרה של עבודה מול מודל או צילום/תמונה אין צורך אפילו בידע מקדים בנושא אור וצל, צריך רק להתבונן - מה נמצא איפה.
מן הסתם עם הניסיון מגיע גם הידע שמאפשר מניפולציות על הציור שיראה טוב יותר אם רוצים
וכמובן יכולת לצייר משכנע גם מהדימיון 
האמת ש"מתנת השמיים" לא יכולה להתממש אם לא לומדים שנים ארוכותroniyoffe
בכל מקרה,
בהתחלה רשמתי בעיפרון רגיל את הקווים של האלמנטים כך שיהיו מדוייקים עד כמה שניתן
ואז התחלתי למלא את המשטחים בצבעי עיפרון.
אין שם איזה שלב קסום, אלא רק הוספה של עוד ועוד גונים בהתאמה למודל.
האמת שהחלק הכי מאתגר מבחינת מחשבה או ביצוע הוא הרישום הקווי
הוספת הצבע והגוונים הוא טכני מאוד ולא דורש הרבה חוץ מלהיות מרוכזת במה שיש מולי - איזה צבע נמצאי באיזה מקום.
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה אונליין!!!2אנציללואנטנך