נקודה ששמתי לב עם עצמי, ואשמח לשתף לעזור לאחרים ולקבל ביקורות והערות
יש לכל אחד מאיתנו נקודות שמטות את הכף כשמציעים לנו בחור/בחורה
אני חושב, שחשוב מאוד שנהיה מודעים לזה עם עצמנו. כמו שאדם צריך להיות מודע לכול הנקודות חולשה שלו בחיים.
ואני לא מכוון לדברים הקשורים למראה חיצוני כי זה משהו אחר לגמרי (אבל כן קשור!)
השאלה הגדולה שאדם צריך לשאול את עצמו כמה הדברים האלה בעלי משמעות, נניח בחירת לימודים או באיזה ישיבה הבחור היה, כניראה אלה באמת דברים שאפשר להתחשב בהם.
אבל מה עם נניח שכל בחורה שמציעים לי אני נהיה עיוור לשאר הפרטים כשאומרים לי שהיא נניח חולה על "עוגיות לוטוס" (לדוגמא)
?! זה משהוא שאדם ממש חייב להיות מודע אליו עם עצמו, ולברר מאיפה זה בא ולמה, וכמה זה נכון..
יש לי חבר שאמר לי שאולי כן צריך להתחשב בנקודות גם אם הם פחות "גבוהות" ובעלי משמעות, עצם זה שאני מתלהב מהם זה אומר שזה נטית הלב שלי ואולי יש לזה מקום.
אני יכול להגיד על עצמי שיצא לי לקבל הצעה שמשש לא ניראתה לי בהתחלה, ואחרי בירור שמעתי משהו שהיא מגדירה אותו כתחביב שלה, וזה ממש הטה את הכף לגמרי לגמרי וכל שאר הפרטים הפכו לזניחים.
ואחרי שעצרתי לחשוב הבנתי שטועה (אולי), וראיתי שזה ממש דפוס שאני מתיחס ליותר הצעות של בנות שעוסקות באותו "תחביב" ויוצא שאני ממש מתעוור לשאר הפרטים ומקל ראש..
לרוב אנשים מדברים בהקשר לזה בנושא של מראה חיצוני, וזה באמת בעיה, אבל על נקודות כאלה, מה אתם אומרים?
יש מישהו שיחידשתי לו? או שסתם התלהבתי מתגלית שכולם מודעים אליה....