הבוקר כבר לגמריי כאן, אני יושב מול הרב והוא מסתכל לי בעיניים. מתיתיהו..היום זה התור שלך.. אני משפילה מבט ומהנהנת. הוא קם ללחוץ לי את היד ואני נרתעת אחורה, הרב, לא נטלתי ידיים אחרי בית שימוש.. הוא מהמהם משהו לעצמו ואני יוצאת מהחדר , סוגרת אחריי את הדלת בשקט.
כל הילדים כאן לוקחים ריטלין. יש כאלה שלוקחים גם כדורים של אוטיסטים, ריספרדל קוראים לזה. אני כאן כי באתי להילחם בהם. אני גאה לשקר יום יום , לכל הרבנים והילדים והמדריכים , ובמיוחד לאודי.
כשאודי מסתובב במדרגות ומדבר לעצמו, מתוך שינה, וחולם חלומות . הילד הכי חכם שאני מכירה. אני לא אתן לו להיות סוג ב' של החברה
אני אלחם בשבילו, עד הרגע האחרון.
בעודי מהרהרת תוך כדי טיפוס גרם המדרגות התלול, ירד מולי צור, המדריך של הקטנים.
הוא תפס לי בסיגריה והעיף אותה למדרגה, ואז דרך עליה ושיפשף את הנעל , אני עומדת מולו ובוהה. הוא המשיך לרדת במדרגות, ואני המשכתי לעלות. היום תורי במועדון. המדריך היחיד שיחליט על המוזיקה, ועל מה שיקרה.
בחרתי בסיפור.
זלמן חיים נתקע בי בראש תוך כדי ההירהורים . זלמן חיים תמיד נתקע במישהו, אבל זה בטח בגלל הסם שלא נותן לו מנוחה. ליטפתי לו את הלחי וחייכתי אליו. הוא ברח , ואני צבטתי את עצמי.
בתקנון אסור לצבוט לחיים, לנשק, לחבק בשתי ידיים.
מותר לטיפה קלה, וטפיחה על שכם.
יום אחד אהיה המנהלת, אחוקק הכל. יום אחד זה לא יהיה מוסד. זה יהיה בית הספר למחוננים.
אני ממשיך לכיוון המועדון, גבר שבגברים. מועדון שציירו עליו במשך עשר שנים, ידיים קטנות שהפכו לגדולות ומיובלות.
המשך יבוא