מתכון בטוח להשתעשעותהגיגים בע"מ

מצרכים:

גוגל תרגום

טקסט כלשהו

השרשור הזה

הוראות:

העתיקו את הטקסט לגוגל תרגום, שיתרגם אותו לאנגלית. לחצו על הכפתור שנראה כמו שני חיצים לכיוונים שונים על מנת לתרגם בחזרה לעברית.

קראו את התרגום, אם הוא זהה  לטקסט המקורי, נכשלתם, אם הוא לא, לחצו על הכפתור ההוא שנית, עש שהתוצאה תהיה זהה לאחד התרגומים הקודמים. 

קראו את התוצאה והשוו אותה לטקסט המקורי.

צחקו

פרסמו את הטקסט המקורי והתוצאה בשרשור זה, על מנת שגם אנחנו נוכל לצחוק.

יצא די משעמם אבל לא נוראסביון
העתק את הטקסט לתוך Google Translate, אשר יתרגם אותו לאנגלית. לחץ על הלחצן שנראה כמו שני חצים בכיוונים שונים כדי לתרגם חזרה לעברית.
קרא את התרגום, אם הוא זהה לטקסט המקורי, אתה נכשל, אם הוא לא, לחץ על כפתור זה שוב, עש זה התוצאה תהיה זהה אחד התרגומים הקודמים.
קרא את התוצאה והשווה אותה לטקסט המקורי.
הם צחקו
פרסם את הטקסט המקורי ואת התוצאה פתיל זה כדי שנוכל גם לצחוק.
אני אדגיםהגיגים בע"מ

בוא ניקח את החתימה של סביון:

"לכל המתבלבלים למיניהם - סביון זו מילה בזכר. אי לכך ובהתאם לזאת, אני בן! נא להגיב בהתאם 

פ"נ

חתימה נחמדה שאדמין צינזר לי.

תנצב"ה

לא מדבר עם קרנפים באישי."

וניתן לגוגל תרגום להתעלל בה:

"כל התבלינים של ויל-סביון הם מילה בזכר. אז, אני בן! אנא השב בהתאם

N

חתימה יפה שאדין נתנה לי.

להיות Beh

לא מדבר עם קרנף באישיותי."

מצאו את ההבדלים.

דבר ששכחתי לציין.הגיגים בע"מ

בדרך כלל ככל שמנסים יותר זה נהיה יותר משעשע, לפעמים לא, ואז אפשר להפסיק מוקדם, ולא לחכות לתוצאה הסופית.

אני מכיר ספר שאיתו זה תמיד יוצא מוצלחסביוןאחרונה
וידבר יהוה אל משה אחרי מות שני בני אהרן על קרבן יהוה ועל המוות. 2 ויאמר יהוה אל משה דבר אל אהרן ולא בא בכל עת אל המקדש מבית הארון אל פני הכפורת אשר על הארון ולא ימות. כי בענן אראה את הכפור. 3 ויקרא אהרן אל בית המקדש עם השוורים של השוורים ואל האיל אל העולה הוא ילבש מטלית בד קדושה ומכנסי בד יהיו על בשרו, ובד פשתן יהיה בלוי ובלוי. טורבן של בד פשתן. והוא לקח את שני שוורים, ושרף אותם לפני ה ', ופתח את האוהל המפגש. ויקח אהרן את העז, אשר גורלו בא אלוקים, ויעש, ואת העיר, שם עלה הגורל לגיהינום, ואהרן הקריב חלק מהחטא שהיה לו; והוא לקח על המזבח מרכבה של אלוהים, ואת כל הכיכרות שלו, קטורת של סמים; 13 ונתן את הקטורת לפני יהוה לפני יהוה, וענן הקטורת כיסה את העטיפה על העדות, והוא מת, ולקח את הדם של השור, ואת האצבע על פני המכסה, שבע אמות של דם אצבעו. והוא יהרוס את שער הקורבן לעם ויביא את דמו אל המסך. והוא עשה את הדם שלו, כאשר הוא עשה את הדם של השור, וזרק אותו על הכפורת, ולפני כיסוי. נסיכי ישראל, פשעיהם, על כל חטאיהם; והוא היה עושה את זה לאוהל של פגישה, לשכון איתם, מהומה שלהם. 17 וכל איש לא יהיה באוהל מועד, כאשר הוא מגיע לכפר במקדש עד שהוא יוצא; 18 ויצא אל המזבח שהיה לפני יהוה. והוא לקח את הדם של השור ואת הדם השעיר, ונתן אותו בקרניים סביב המזבח. 19 ויקח את הדם באצבעו שבע פעמים; וטהר את עצמו מטומאת בני ישראל. 20 וטהר את המקדש, המשכן, ואת המזבח; והוא הקריב את העז. 21 ואהרן הניח את שתי ידיו על ראש השעיר והודה לו על כל עוונות בני ישראל ועל כל חטאיהם על כל חטאיהם. והוא הניח אותם על ראשו של העז ושלח אדם עם יד מאובקת מידו. והוא שם את העזים ואת כל עון שלהם על ארץ הגזירה; והוא שלח את העז במדבר. כאשר הובא אהרון לאוהל הפגישה, הוא הסיר את הבד שהוא לבש כשהוא נכנס למקום הקדוש; ושם אותם שם. ושטף את בשרו במים במקום קדוש, ולבש את בגדיו; ויצא, ועשה את מלאכתו, את עול העם, והכפרה עליו, ונגד העם. 25 וחלב קרבן החטאים ישרוף את המזבח. והוא רחץ את בגדיו, שטף את בשרו במים; ואז הוא יגיע למחנה. 27 ואת חטא החטא, ואת השערה של הקורבן החטא, אשר הביא את הדם שלהם למקדש, היה להוציא אותו מן המחנה; נשרף באש, עור ובשר ומעילים. כאשר הוא שרף אותם, הוא רחצה את בגדיו, שטף את בשרו במים; ואז הוא יגיע למחנה. 29 ואתה תהיה החוקה של העולם: בחודש השביעי, בעשירית החודש, אתה להחזיר את נשמותיך, ואתה לא תעשה כל עבודה, האזרח, ואת הזר כי dwelleth ביניכם. 30 כי ביום הזה זה יכפר לך, כדי לטהר אותך: של כל החטאים שלך, לפני יהוה, להיות מטוהרים. זה לא יום שבת, אבל זו שנת שבתון בשבילך. וכהן יגרום לו לטמא, והוא ימלא את ידו ויהפוך כומר תחת אביו; ולבש את בגדיו, בגדי הקודש שלו. 33 והמקדש יישרף והמשכן יהיה קבוע. והכהנים, וכל חברי הקהילה, יהיו הנושא. ואתה תשלוט בעולם, לכפר על בני ישראל מכל חטאיהם - שנה, שנה; ויעש, כפי צוה יהוה את משה.
אולי בימים הקרובים-המלקושזית שמן ודבשאחרונה
למישהו יש את הפיבלמנים של ספילברג?אוראלססס

חייב דחוף.

נסיון פעילקפיץ

נסיון פעילקיבוצניקית

(בייניש)

..קיבוצניקית
(בינייש)
הצליח?זיויקאחרונה
מדהים שהמקום הזה עדיין קיים.בן-ציון

הרבה התחיל כאן.

כתיבה ופריקה ודברים חדשים, אנשים חדשים

מסגרת שונה לתקשורת.

לילות קרים, שיחות ארוכות שעוברות בהרבה מקומות אבל בסוף משאירות טעם מר של אכזבה וכמיהה.

ציפיות, בלי מקור. פרשנות, רצונות ודמיונות.

נגמר מהר או לאט, אבל בעצם בכלל לא התחיל.

או לא נגמר באמת, עד שנגדע. ואז שוב, מבליח, מצפה-מתאכזב-שוקע, נשאר לבד.

ובסוף הכל חוזר לאותה הנקודה, אותה הכמיהה, אותו החוסר.

מה שמילא אך ייסר ובכל פעם היה בלב חצוי, רק הגביר את הרצון בכל פעם.

קוראים לזה בכל מיני שמות - בדידות, חוסר בחום ואהבה...

רכבת הרים של רגשות, חיים שלא ממשיכים בשום כיוון למשך תקופה ארוכה.

בכל פעם משהו אחר בא ומתחיל הכל מחדש.

אין סוף. בסוף זה רק אני.

(בהחלט מדהים שקיים.ענבלאחרונה
בס"ד

שלום בנצי 👋)

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מישהו?האר"י פוטראחרונה

אולי יעניין אותך