אישה מפרשת לא נכון...חייב שינוי

שלום לכולם

יש לי בעיה והיא שאשתי מפרשת כל מעשה שלי בצורה לא נכונה

לדוגמא

היא באופן קבוע חושבת שיש לי רצון לפגוע בה ולעשות לה רע לא משנה מה אני יגיד היא תפרש את זה כרצון לפגוע בה

ולכן גם תמיד התגובה שלה תהיה תוקפנית .

היינו מאוד קרובים לגירושין וכדי להציל את המשפחה החלטתי לשנות דברים אצלי כדי שתהיה לנו זוגיות סבירה

אבל הפרוש שלה (היא אומרת את זה) זה שהיא עושה לי טובה שהיא נשארת איתי...

אני בן להורים גרושים ואני יודע מה זה לגדול להורים גרושים ולכן אני יעשה הכל כדי שהילדים שלי לא יגיעו לזה...

אבל שוב הפרוש שלה הוא שאני מפחד...ושהיא עושה לי טובה...

אשמח לכמה שיותר תגובות ותובנות איך לנסות להסביר לה שהיא באמת חשובה לי ושאני רוצה שיהיה לה טוב...

רואים שאין לך ראש של אישהOrit39
כל מה שהיא אומרת בתוקפנות שלה הוא: תמשיך להתאמץ לשמח אותי ותתעלם מהתגובות הלא נעימות שלי. אישה שומרת בקנאות פגיעות של הבעל וכל פגיעונת קטנטונת מעלה את כל הפגיעות הקודמות לסדר היום. היא אומרת שהיא עושה לך טובה שלא התגרשה ממך אבל זה רק בשביל שתעריך אותה יותר! אישה (בייחוד עם ילדים) ממש לא מעוניינת בגירושין. תתעלם. תקנה לה פרחים / תכשיט ותאמר לה שהיא התכשיט של חייך ותראה איך כל המשקעים יורדים למטה.....
איך אפשר????חייב שינוי

אני יושב בלילה ובוכה..

כי אני מרגיש נואש ואומר לעצמי תוותר היא לא רוצה להישאר נשואה...

כמה אפשר לקבל סכינים ללב ולהמשיך ללכת קדימה?

איך אפשר לחיות שגם דבר שקרה לפני עשר שנים שוב צף??

תנסו ללכת לטיפולים...

ראשית כלאבי הדרומי

אחזק אותך ואת אשתך ובטוחני שבעזרת ה', תמצאו פתרון להציל ולתקן את התא משפחתי שלכם.

אני אומנם לא בן גילך, וככה"נ ותק שנות נישואיי אינו קרוב לשלך, אך למדתי בזמן הקצר עם אישתי היקרה, שלעיתים חובה לעצור הכל, לשבת בבית/לצאת להליכה, ולהקשיב אחד לשני ולנסות באמת להבין את הצד השני.

אדם קרוב אצל עצמו נאמר במקורותינו.

הכי קל לנו לשכנע עצמנו שהצד השני לא מבין, חושב ומגיב בתוקפנות, ואינו רואה את הטובה המתכוננת עבורו..

נסו לשבת ולנהל שיחה אמיתית וכנה, ולא 5 דק לפני שהולכים לישון - זה לא שווה כלום ברוב במקרים.

אני בן להורים גרושים, וכך גם אישתי היקרה, והנזקים שספגנו ממערכות היחסים הקלוקלות של הורינו איימו להותיר את חותמם גם בנו הילדים. אך אני ואישתי התחייבנו אחד לשני, לא ליפול בדרכים שנפלו הורינו, להשתדל להקשיב אחד לשני, גם אם דעת השני שונה ב180 מעלות משלי - אנחנו מקשיבים, מדברים, ובסוף מסכימים ובוחרים יחד את הטוב עבורנו.

מאחל לך הצלחה רבה אח יקר.

בברכת שבוע טוב ומבורך

קטונתי להכנס לעניינים כ"כ סבוכים...Orit39
ובכל זאת.... בגלל שאתה שואל (ואני מחזקת את כל מי ששולח אותך לייעוץ. ואם לא ייעוץ לפחות שמיעה שלך ושלה של הרצאות בנושאי זוגיות). אומר לך שהדמיון שלנו והעצבות שלנו היא המכשול העיקרי שלנו להתגבר על מכשולים. תנסה בכל זאת מה שהצעתי. זה נשמע דבילי! אני יודעת! מה, מתנה קטנה יכולה להשכיח מאישתי שהיא רוצה להתגרש?? כן! כמו שכתבתי פה בהקשר לדאלה אחרת לגמרי: אישתך רוצה את הלב שלך, וברגע שתביע את הערכתך אליה במילים טובות ובהשקעה קטנטנה היא תקבל את האמירה הברורה שאתה לא איתה כברירת מחדל כי יש לכם ילדים וכולי וכולי - אלא שאתה אוהב אותה וזהו. וכן, רוב הסיכויים שזה לא נגמר ושוב יצופו בה הבלבולים והקשיים וגם בך, בשביל זה התחתנתם, שבע ייפול צדיק וקם! כל קטיעה כזו של משבר ועוד אחד ועם העבודה האישית של שניכם יחד בלימוד והתמודדות עם יצרים ומידות לא טובות תוך שמיעה לעיצות של רבנים שיודעים בנושא - כך אתם קושרים שוב את החבל שנקרע מה שגורם לקירוב יותר גדול ביניכם. אם אישתך לא התגרשה ממך עדיין סימן שהיא מחכה למשהו, יש לה עוד תקווה מהקשר שלכם אז את תאמר נואש! תתחילו לעבוד, לחייך ולנסות לשים את המשבר האחרון מאחוריכם... שה' יהיה בעזרכם!!!
לפי מה שאתה מתאר - אתה אכן צודק..ד.

אתה לא אמור לספוג פגיעות בקביעות. אף אחד לא.

הכי טוב לכאורה- ואולי כבר עשית את זה - לשבת לשיחה נינוחה. אולי אפילו באיזה בית קפה.

להסביר לה בפשטות לגמרי, עובדתית ובלי להתאמץ "לשכנע": א. שאין לך כל כוונה לפגוע בה ולהרע לה. להיפך, אתה רוצה שיהיה לשניכם טוב. לא מאיזשהו "פחד", אלא כי כך אמיתי ונכון..  ב. שלא נכון שהיא "עושה לך טובה" שהיא נשארת איתך.. אף אחד לא עושה טובה לשני - וגם היא לא היתה רוצה לשמוע דבר כזה.  אתה תשמח שתמשיכו להיות נשואים, גם בשביל עצמכם, גם בשביל ילדיכם. זהו.

וגם תוסיף, שחבל להעלות כל פעם תקלות שהיו אי פעם. באמת שאין לך כל רצון להרע לה, לא למפרע ולא לעתיד. 

תאמר לה, שאם מקובל עליה - יופי. אם לא - כלומר, שהיא עדיין חושבת שעושה טובה, או שיש לך כוונה לפגוע בה, אז את המציע שתלכו לייעוץ שיעזור לשניכם להרגיש טוב יותר אחד עם השני, וגם יעזור לילדיכם.

הצלחה רבה. כל הכבוד על המאמץ.

אתה אוהב אותה?אורח כלשהו

נשמע שכן.
אתה רוצה אותה? נשמע שכן.
באמת שאני קטן מידי כדי להגיב, אבל אני חושב מה יקרה אם תשב איתה, כאיש שלה, יציב וחזק, ועם כל היציבות הזאת תבכה כמו תינוק את כמה שאתה אוהב אותה, כמה שהיא חסרה לך כל לילה, כמה שחסר לך הטוב איתה כל יום. כמה שאתה רוצה באמת להיות איתה ולא רוצה את כל הרע הזה ואת הטעויות שעשיתם. כמה שאת מוכן לקבל כל עזרה כדי שיהיה לכם טוב כמו שמגיע לכם. כי לא סתם בחרתם אותה ואתה כן רואה בה את המעלות שלה.
ותבקש וסוג של תתחנן. תבכה את הכאב איתה ולא רק לבד, תבכה ותראה את האכפתיות ביחד ולא רק לבד. תראה את האהבה המוסתרת בבושה כואבת לצערינו.
כואב איתך מאוד, אוהב ומתפלל שיהיה לכם טוב- כמו שאתם ראויים אליו.
ותנסה לזכור, עם כל הכאב העצום הזה, שכמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם.
אוהב, באהבת אחים, אהבת ישראל.

או שכן, או שבדיוק ההיפך...ד.

ואז - כמה שינהג כך, היא מעצים את ההתנהלות הפוגענית.

בפורום לא יעזרו לך. אתם צריכים יעוץ זוגי.אניוהוא
אני יודע שאפשר לפנות לטיפול\ייעוץ וכד'חייב שינוי

אם פניתי לפורום כנראה שזה מה שמתאים לי לשמוע

כמו התגובה הראשונה של ORIT39 

מי שיכול לתת תובנות והצעות בלי לפנות לטיפול אודה לו\לה...

כרגע טיפול לא רלוונטי וכדי שיהיה סיכוי שיהיה רלוונטי בעתיד פניתי לפורום

תודה

לדעתי (מנסיון כמדריך ומהכרות עם הפורום...) אתה עושה טעות.אניוהוא
עכ'פ
מקווה תצליחו!
אישתך רוצה ממך יותר ויותר חיזוקים.כלה נאה
אתה אומר שהיא חושבת שאתה מפחד ל תגרש. ושהיא עושה לך טובה.
ואתה אומר שאתה תעשה הכל לא לההתגרש כי אתה יודע מזה להיות ילד להורים גרושים. ולכן תעשה הכל.

אז נשמע שאתה לא מתגרש בשביל הילדים. ולא בשביל שהיא כל עולמך.
וזה בעצם מה שהיא אומרת לך.

וממה שאשתך כתבה כבר זה שיש לה בעיה עם הביטחון העצמי שלה. והיא עובדת על עצמה.
אז תעזור לה להרגיש טובה שווה יפה.... עם חיזוקים ומחמאות. ואל תתיחס לזה שהיא תשלול את מה שאמרת. יקח לה קצת זמן להאמין שהיא באמת שווה.

אם אתה לא רוצה ללכת ליעוץ אז אני שולחת לך באישי שם של ספר שיכול לעזור לך להבין את הראש של אישתך.
פשוט אתה צריך לדעת איך ראש של אישה עובד וזה יפתור לך בע"ה הרבה בעיות.
תודה על התגובה..חייב שינוי

בגדול זה יותר נראה כרצון להשפיל אותי...

שהיא תפגע ותתייחס מגעיל ואני כל הזמן ינסה לרצות אותה..

היא באמת חושבת שאם היא תפגע בי אני יגרום לה להרגיש יותר שווה??

לא. נשמע שהיא מחכה למשהו אחר ממך.כלה נאה
צריך לשמוע אותה.
אבל לא ניראה לי שאישה נורמלית הכייף שלה להשפיל את בעלה.
למה?
יש פה בעיה.. השאלה מה היא מזכירה לך כבר 10 שנים?
אולי לא ישבתם לפטור את הבעיה ההיא. ואתה בעצם לא מבין למה היא מזכירה לך אותה?
דברים לא נעלמים לבד. הם רק יחמירו.

אתה כותב שבלילה אתה בוכה..היא יודעת כמה צער היא עושה לך?
או שאתה מראה לה שאתה חזק ולא שם עליה?
אולי שהיא תדע מה עובר עליך היא תבין שבאמת כואב לך ואתה אוהב אותה?
חבל.. כדאי יעוץ או אפילו שתים שלוש שיחות עם רב שמבין בשלום בית שיכוון אותך.
לא מצליחים לדבר...חייב שינוי

בגלל שהיא חושבת שאני רוצה לעשות לה רע היא כל הזמן תוקפנית ומזלזלת בי..

כתוצאה מזה אני מגיב אותו דבר...

ונהיה פיצוץ..

יכול להיות הכל בסדר  ודבר הכי קטן ידליק אותה בצורה מטורפת... מ0 ל 100 בשניות...

אתה חייב יעוץ. לפעמים מהיעוץ שולחים לטיפול אם צריך.כלה נאה
אני מקווה בשבילך שהבעיה היא רק חוסר תקשורת. שאז יעוץ עוזר.
יש מצבים שזה נפשי. וצריך משהו מעבר.
וחבל לא לטפל.
אתם חייבים צד ניטרלי שירגיע את שניכם ויוציא ממנה את הדברים לOrit39
אין מנוס..... בהידברות יש מחלקת שלום בית, הם יכולים להפנות אותך ליועץ נישואים מתאים באיזור מגוריכם. לפני כן תאמר לה שזה רצונך כדי שהבית יתנהל על מי מנוחות. בטוחה שהיא תסכים איתך.
למה לא טיפול זוגי???בוזי נוזי
אם זה עניין כלכלי יש עמותה שמסבסדת טיפולים.
ובכל אופן יותר כלכלי לשלם למטפל זוגי ולהציל את הנישואים מאשר מריבות שעולות כסף ובוודאי בוודאי גירושין שזה עסק יקר ביותר מכל הבחינות.
הרי בשכל אתה והיא יודעים מה בסדר לעשות ומה לא, ועדיין בפועל קשה לכם. זה עניין רגשי, ולפיכך כדאי מאוד!!!! לפנות למטפל זוגי מוסמך!!! לקבל עזרה מקצועית מועילה בסיעתא דישמיא. בנתיים ממליצה לכם על הספר לבסוף מוצאים אהבה של הנדריקס. יש בו גם הסבר וגם תרגילים.תבשרנו בשורות טובות
לענ"דאסטרו
אחרי די הרבה משברים האמון של אישתך בקשר בניקוד פתח ואולי גם בקשר בניקוד שווא, נשבר.
אתה אומר שהשתנית. לה אין דרך לראות את זה או לשעת עד כמה זה אמיתי. רק אם היא תדחוף אותך כל פעם שתנסה להתקרב, תפגע בך יותר או פחות, ועדיין תמשיך להתקרב היא לבסוף תאלץ להאמין שהשינוי אמיתי. אל תהיה סמרטוט ומאידך אל תוותר. תהיה עקבי בשינוי שעשית. אל תקח ללב במידת האפשר. אינך יכול לשלוט בהתנהגות שלה, אבל בידך לשלוט בשלך.
יעוץ יכול גם להכווין וגם להיות מקום פריקה, ושניהם כנראה נחוצים
בהצלחה!
גם אצלנו ככהשיש19
כמה שהבלגתי, האלימות המילולית רק גברה.
גם אצלנו זה משבר מתגלגל של כעשר שנים, והמון אלימות מילולית. הלכנו לטיפול, אך היא לא הסכימה לעשות דברים שהמטפל אמרה.
אני כבר נשברתי. אני רוצה חיים בלי הרפתקאות מילוליות ומעלה. אז אנחנו מתגרשים, אבל גם את זה היא לא רוצה לעשות יפה, אלא מתוך מריבה, לצערי.

סליחה שפרקתי לתוך השרשור שלך, אבל בלי מחוייבות לטיפול זה לא ילך
אני יכתוב דבר שאולי יעצבן קצת את ציבור הנשים היקריוניס

יש בעלים מדהימים שפשוט רוצים לתת, ולהשפיע טוב .והאישה לא מאמינה שזה הגיוני משום שגבר נדמה בעיניהם כיצור שתלטן

ואלים,

וכל הזמן ,הם מטפטפות באובססיביות לבעל כמה הוא לא בסדר וכמה הוא לא משקיע..........

וכד"

נשים .נשים. כמה אתם מפסידות כשאתן לא נותנות לבעל מקום והרגשה של ביתמלך

חצי פריקה לא בהכרח קשור לפותח

הרבה פעמים זה גם מתקשר לביתלמה לא123

איך היתה הזוגיות שלה והורים,איך אמא התנהלה?!

יכול להיות שאת צודקת...........יוניס

לגבי מה שכתבת קודםלמה לא123

יש גם הפוך,בעלים שלא רואים את האישה שלהם בכלל.

זה נכוןנחמה ו
אישה רואה את הגבר לפעמים כערמומי
(אישה יכולה להיות קצת כזאת אז היא חושבת שככה השני)
אבל באמת הרבה פעמים הרצון שלו טוב
והוא ממש לא מודד את הנתינה
כמה תובנות...חייב שינוי

לאחר שיחה מאוד קשה שהייתה לנו  הבנתי ממנה שהיא בכל ויכוח הכי קטן זה מציף לה את הפגיעות הקודמות.

מה שטוב שזה הבנתי את הנפש והמגבלות שלה...

מה שרע שגם בעתיד היא אומרת שזה יימשך ככה..

שבעצם כל ריב הכי קטן יהיה פיצוץ בגלל העבר...

מקווה לטוב תודה לעונים

היא צריכה טיפול רגשי. לפתוח דף חלק.אניוהוא
תיראה..יש משקעים שלא יעברו בלי טיפול רגשי או פסיכולוגיכלה נאה
כמו למשל בגידה או משבר אמון בלא יודעת מה.
אין לי מושג מה עבר ביניכם. רק מחובתך זה ללכת איתה ליועץ זוגי קודם כל. בשביל לעזור לה להתגבר על הפגיעה שמקשה עליה.
אתה חייב להראות לה שאתה מוכן לעשות ה כ ל כדי לעזור לה שתשתחרר.
הזדהיתי עם מה שרשמתמשהו מיוחד

לא קל עם אישה עם יד קלה על ההדק, מניסיון..

לא ניתן לצפות את ההתפרצות הבאה ואתה עוסק רק בכיבוי שריפות. מתיש.

שיהיה המון בהצלחה ואם יש לך פתרון או רעיון אשמח לשמוע

היא מפרשת לא נכון?קוד אבל פתוח
אתה מספר שאתה מפחד מגירושים בגלל הילדים, והיא מפרשת שאתה מפחד. איפה היא טועה?
אתה מנסה להסביר לה שאתה רוצה שיהיה לה טוב, אבל זה באמת נכון? או שאתה רוצה את זה רק בשביל שלא יהיו לילדים שלך הורים גרושים?

לא אני ולא אף אחד כאן יודע מה קורה אצלכם, חוץ ממך שלא אובייקטיבי. ואני מתבסס רק על הפרשנות שלך, יכול מאוד להיות שאני טועה. אבל כדאי שתענה לעצמך על השאלות האלה.

אמרת שטיפול זו לא אפשרות, למה לא? מה הסיבה?
תנסה להיכנס לראש שלה, למה היא אומרת את מה שהיא אומרת?

שלא יובן חלילה מדברי שאני מאשים אותך, פשוט אתה זה שאני פונה אליו. ואם זו הייתה היא כנראה הייתי מייעץ לה גם לבדוק את עצמה.
ממה שהצלחתי להבין האמון בנינו מרוסק..חייב שינוי

שאלה לנשים בעיקר..

איך אני יכול להחזיר את האמון

אשמח להצעות פרקטיות.

כרגע אין אפשרות לטיפול \ייעוץ

הצעה פרקטית*פשטות*
שלום לך
קראתי את כל מה שכתבת
וקודם כל חשוב לי לאמר לך כל הכבוד על הרצון לשפר ולהשתנות.זו תכונה נפלאה שבעז"ה תראה תוצאות.
לגופו של עניין, אני מציעה שתיזום פגישה (תפנה כמה שעות טובות רק לך ולה).תאמר לה מראש על הפגישה,שאתה מעוניין לשבת איתה ולהקשיב לכל מה שיושב לה על הלב. תבוא ממקום שמוכן לשמוע ביקורת(תסביר לעצמך שהיא פורקת את הכאב שלה ואולי היא מקצינה, אבל אם היא משתפת אותך זה מראה על האהבה שלה דווקא אליך והציפיה להבנה דווקא ממך).בפגישה עצמה תעברו על כל הפגיעות שתמיד עולות לה ותקשיב לכל אחת מהן כאשר תשאל אותה ממה היא נפגעה ובלי להגיד את הצד שלך, בלי לתקוף בחזרה,בלי לשפוט אלא רק להיכנס רגע לנעליים שלה.(זה לא אומר שאתה מסכים לכל מה שהיא אומרת אלא רק שאתה מזדהה עם הכאב שלה ועם מה שפגע בה,גם אם היא ממש לא צודקת).אחרי שהיא תשתף אותך בכל מה שפגע בה תביע אמפטיה ותאמר מילים חמות ואוהבות ושאתה תשתדל להבין אותה יותר.ברגע שהיא תשתף אותך בכאב שלה ואתה תבין אותו זה יוכל לשחרר אותה מלהציף את זה בכל פעם. לגבי מיקום הפגישה: מקום שתוכלו להיות בו רק שניכם בשקט שלכם.
אני מציעה את זה כי יכול להיות שהיא חוזרת ומזכירה את הפגיעות שוב ושוב כי מבחינתה היא לא "סגרה" את הטיפול בהם.(למשל: מחכה לסליחה, רוצה לשתף ברגשות וכדו')
אשה(במידה שונה מגבר) אוהבת לשתף במצוקות שלה ולקבל הבנה מהבעל.

בהצלחה ומעל כל ההמלצות פשוט להתפלל על שלום בית ביומיום ולבקש מהשם שישרה את שכינתו ביניכם.
יפה כתבת, גם אני אשתדל ליישם משהו מיוחד

כדאי לקבוע יום ושעה לשיחה שבועית. ואז מחכים לשיחה כדי לברר,ארלט

להסביר, להרגיע. זה יכול לתת תקווה כשיש מריבה, או לאפשר התאפקות- כי יודעים שבקרוב תהיה השיחה השבועית, על כוס קפה ועוד פינוקים.

מחזקת את התגובה החכמהג'סיקה

אם היא עדיין מזכירה את הפגיעות מהעבר - זה ממש כמו לולאה פתוחה בשבילה.

כל לולאה תיסגר ברגע שהיא תהיה בטוחה שאתה הבנת ב-ד-י-ו-ק מה היה לא בסדר וכמה זה פגע בה.

תגיד מאה פעמים שאתה לגמרי מבין (תסגור את הלולאה הכי חזק שאתה יכול... )

זה בהחלט אמור להוריד את הכובד של זה. ככה אני מרגישה על עצמי.

ועוד נקודה חשובה - כשהיא מספרת לך ומדברת איתך, תן לה הרגשה שכל הזמן שבעולם עומד לרשותה לדבר איתך, ואל תגיד "הבנתי" לפני שהיא סיימה מעצמה את המשפט.

לפעמים קורה שהבעל בא עם נכונות להקשיב לאישה אחרי שהוא מבין שזה הפתרון - אבל אז כל המאמץ שלו יורד לטמיון בגלל צורת ההקשבה (הגברית והטבעית) שלו.

זאת הקרבה, אני יודעת, אבל אסור שהיא תרגיש שהיא מתישה אותך בדיבוריה.

תזכור - שאם רוצים, מצליחים! וכל דבר זה ניסיון משמים. אתה נמצא במצב שממש מלטש לך את המידות! (בסכינים...כמו שהזכרת).

בהצלחה!!

אמון.. זה המשבר הכי קשה בנישואים! קשה לצאת ממנו לבדכלה נאה
כדאי שתיפנה אתה לבד ליעוץ. אפילו אצל הרב שלך. או רב שמבין בשלום בית.

למה לא בא בחשבון יעוץ?
ואם זה מה שיעזור לך לצאת מהבוץ??

להחזיר אמון שאבד..
הרבה חרטה הרבה אהבה וסבלנות!
ולדבר ולדבר ולדבר על מה שכואב לה. אפילו שלך זה נמאס!!
כמה שהיא תדבר על זה יותר ותיהיה הבנה מצדך זה ילך ויפחת.
אתה רוצה לשכוח מזה. היה וניגמר.
לא. היא עוד תקועה שם. אפילו שעבר 10 שנים.
לא ניקיתם את המוגלה כמו שצריך.

לטובתך. במקום לבכות כל לילה ולחיות בגהנום
תלך להתיעץ איך לעשות את זה.

כמה נקודות למחשבה-פלאפל

קודם כל, ליבי איתך. קשה מאד... מקווה שיהיו בשורות טובות...

אבל מה הסיבה לכך שטיפול לא רלוונטי?

תקציב מוגבל? יש טיפולים מצויינים וללא עלות (או בעלות סמלית) דרך הרווחה, דרך התחנה לבריאות הנפש במקום המגורים, דרך עמותות שונות. נסה לחפש. זה שווה המון!!! אל תתייחס לסטיגמות! תחשוב שזה כמו אדם חולה קשה שלא ילך לטיפול רפואי. 

אשתך מתנגדת? לך לבד לטיפול. קודם כל זה ייתן לך כוחות נפש להמשיך להתמודד. ובנוסף זה יעזור לך לעבוד בעצמך. בזוג יש שניים. ובדיעבד, גם שינוי אצל אחד מבני הזוג יכול להוביל לשינוי בזוגיות (למשל אם יש לה רווח משני מהפגיעות שאתה חווה, כי אז היא מקבלת יחס ממך, אז אם תעבוד ותצליח להישאר רגוע ומווסת בזמנים כאלו, זה כבר יגרום לשינוי בהתנהגות שלה. כמובן שזו רק דוגמא לסבר את האוזן כי אינני יודעת מה קורה ביניכם). בנוסף, יכול להיות שהדרך שבה אתה מבקש ללכת לטיפול מעוררת אצלה התנגדות? (אולי אתה אומר לה שצריך ללכת לטיפול כי היא פוגענית- ובכך היא חווה ממך אשמה וזה מרתיע אותה מטיפול) אם תלך בעצמך, זה יעביר את המסר שאתה לוקח חלק באחריות על מה שקורה ביניכם ולא רק מאשים אותה.

יש בעיה אחרת עם הגעה לטיפול? אנא כתוב פה ואולי אנשים יוכלו לייעץ לך איך להגיע בכל זאת לטיפול.

נקודה נוספת, שאולי תגרום להתנגדות... אני לא יודעת איך לכתוב את הדברים בעדינות ומקווה שתקבל אותם בטוב, כי זו נקודה חשובה בעיני... יכול להיות שאני טועה ואז אל תתייחס להמשך הדברים.

פשוט אני קוראת את הטון שבו כתבת את הדברים, והוא נראה לי אולי קצת קורבני? אולי שווה לך לבדוק את המקום הזה בתוך הנפש שלך? יש מקרים שבהם אנשים שקיבלו יחס בילדותם רק כשהיו מסכנים או כשפגעו בהם, מתרגלים לתפקיד הזה ובתת מודע ממשיכים להיות הקרבן למרות שזה פועל לרעתם... זה קורה הרבה אצל אנשים שמוצאים את עצמם במקום הזה בחיים... 

כמובן שזה לא מוריד מהאחריות של הפוגע. אדם צריך להתנהג בצורה מכובדת ויפה ולא לפגוע באחרבכל מקרה. אבל אם אתה רוצה שינוי, אז זה צריך להיות אחרי עבודה ושינוי של שניכם ולא רק שלה. (אני פונה כאן אליך כי אתה זה שקורא פה את הדברים).

מקווה שאתה מבין... 

בהצלחה רבה!

הבעיה אצל רוב הגברים ש "לא לכבודם ללכת לטיפול"כלה נאה
קשה להם לחשוף דברים אישיים בפני אחרים.
ולדבר על רגשות בכלל.

וזה נישמע לך נורמלי שעל כל מריבה או ויכוח אישה מתפרצת בגלל מה שהיה ליפני 10 שנים??

לי זה נשמע משהוא מאוד עמוק וחמור שהשפיע עליה. כמו טראומה שצפה. משהוא שלא סגרו אותו כמו שצריך.

את ממש צודקת שאפילו ילך לבדל טיפול ומשם ידע איך לעבוד עם אישתו או לצרף בהמשך אותה.
אל תשכחי שאנחנו שומעים את הדברים מהזוית שלובנחת...
ויכול להיות שהוא חווה את זה בעוצמה וכך מתאר, אבל זה כן מצב נורמלי בסה"כ, של רגשות שלא טופלו נכון.
במילים פשוטות זה חוסר תקשורתאנונימית לרגע1
אתה "אומר" משהו (בהתנהגות או בדיבור)
והיא מפרשת הפוך.

ממליצה לגשת לטיפול מקצועי.
יכול להיות שאשתך מכשפה. אבל כנראה שלאRaheli
אחרת לא היית מתחתן איתה
זה מקסים שאתה מוכן להשתנות
ואני חושבת שהמסר שלך כלפי עצמך וכלפיה צריך להיות שאתה בחרת בנישואין האלה עם כל הקשיים. וכל פעם שיש קושי להזכיר את זה לעצמך.
את הבחירה שלה היא צריכה לעשות, ולא תמיד זה תלוי במה שאתה תעשה.
ללא קריאת הכלהעני ממעש
פזמ נישואין
ב. מה פירוש 'קרוב לגירושין'
תשבו תדברו על הכל בשקט שתבינו שניכם אחדadar
את השני
בהצלחה
כל הכבוד לך! הנה עצה מעשיתנעמה א12

בס"ד

ראשית,

הרצון שלך לשמור על הזוגיות גם אם זה כרוך במאמץ משמעותי מעורר כבוד והשראה. 

המשך כך ויהי רצון שתראה פירות בעמלך.

ולמעשה,

אני ממליצה לך מאוד לפרגן לה על כל הדברים הטובים שהיא עושה בבית,

להעריך את הבישולים, סדר, ניקיון, טיפול בילדים, 

אפילו זה שהיא ילדה את הילדים וסבלה הריון + לידה.

לקנות לה מתנות, אפילו קטנות, ולכתוב לה פתקים שמביעים את הערכתך.

גם אם היא תקבל אותם לא יפה- אל תתייאש. תרפה, תשחרר. 

תגיד לעצמך- עכשיו אני עסוק רק בטוב, רק בלשמח אותה, לעורר בה את האמון בי, שאני באמת רוצה בטובתה.

צריך לשמוע יותר, אבל על פניו זה נשמע שקשה לה מאוד עם עצמה, מאוד מאוד.

זה קשה מאוד מאוד לעצום את העיניים ולסגור את הלב לכל מיני הערות מאוד מרגיזות שיש מצידה, 

שיכול להיות שלפעמים בא לך ממש לצעוק עליה, אבל במקום זה אני מציעה לפרגן...

זו גבורה אמיתית, ועבודת המידות רצינית,

התוצאות גם לא יגיעו תוך זמן קצר, וזו תהיה תקופה ארוכה מצידך,

אבל אם תקפיד לחשוב ולהתמקד בטוב שהיא כן עושה בשבילך,

איך היא עוזרת בפרנסת המשפחה, איך היא מניקה את הילדים, איך היא מבשלת,

אם תבחר בדרך הטובה הזו, גם אם זה ידרוש גבורה, וסבלנות,

אני חושבת שזו הדרך האמיתית ביותר לשקם את המצב, ולהביא אתכם לנישואין לא רק סבירים אלא מאושרים.

אני יודעת שלא הצלחתי להבהיר את עצמי מאה אחוז בקצרה כאן בכתב,

אשמח לעזור ללא תשלום להסביר לך בטלפון או במייל טוב יותר.

נעמה אורלן

058-4449145

naama.orlan@gmail.com

https://ayelet-chen.ravpage.co.il/naama-orlan

ודבר אחרון- לא בטוח שמה שמתאים כאן זה ייעוץ זוגינעמה א12

בס"ד

אני לא בטוחה שכדאי ללכת לייעוץ זוגי ביחד בסיפור הזה.

הבעיה כאן יושבת על נקודה קצת אחרת, שלשבת עם כל אחד בנפרד יכול להיות הרבה יותר מתאים.

כדי לשמור על האינטימיות והכבוד של שניכם ועל הקשר.

נועם בכורנחמה ו
יש בנאדם מקסים בשם נועם בכור
הוא ממש טוב
ממש!
יורד לעומק הדברים
מבין מה מכל דבר נובע
ומכניס מודעות חזקה לבנאדם. ממליצה בחום בחום
מטפל זוגינחמה ו
הוא מטפל
זוגי ואישי
אפשר למצוא אותו בפייסבוק
לא יקרן!נחמה ו
ומלא באמפטיהנחמה ו
רצון לפגוע כן או לארגשית

בס"ד

רוצה להזדהות עם הצד של האשה קצת. כפי שזה הוצג היה נשמע  שאשתך  היא אישה פרנואידית שמדמיינת שרוצים לפגוע בה. האמת היא שיש סיכוי טוב שבאמת ההתנהגות שלך היא פוגעת בה. ואתה עם הכוונות הכי מדהימות בעולם. בעלים לא מוכנים לפעמים להכיר בזה שהם פוגעים מאוד מאוד, באופן עקבי . הם רוצים להיטיב, אבל בפועל, חוסר רגישות, חוסר מוכנות להקשיב, ניסיון להעלים מריבות מקום לדון בהם, עלולים ליצור מציאות רגשית של יאוש וזעם איום ונורא של האשה. לא רק שהבעל פוגע הנורא מכל שהוא מכחיש. ולמה? כי הוא פועל מתוך כוונות טובות. הרעיון של זוגיות הוא כמו ריקוד סלוני, צריך להיות מאוד מאוד מותאמים וקשובים אחד לשני כדי לא לדרוך על הרגלים. וזה אומר שמתאימים את הצעדים לאישה. את הקצב. ואם צריך להודות שעשית משהו שהוא לא לקח בחשבון את הצרכים שלה עד הסוף, אז להודות בזה! להתנצל על זה! לתת לזה מקום. ולא לנסות להרוג את התלונה כאילו היא איזה מקק. המחשבה הבלתי נסבלת שיאישמו אותך היא צריכה להתחלף  . זה נסבל. אני אולי עשיתי טעות . ואני יוכל להשתנות בשביל שיהיה לנו טוב ביחד. אני מציעה לך לקרוא את הספר של הרב ארוש. עשה פלאים לבעלי שהיה סובל מבעית הכחשה קשה. ומאחלת לך טוב  

במקום כל התגובות הלא מעשיות שכתבו פה חלקshuliya

ממש ממליצה לכם , בעבר היה התכתבות על נעמי וולפסון ושם היה קישור לסוג של קורס מקוון איתה, שלדעתי יכול לעשות גם לכם הרבה  טוב.

ככה גם יהיה לך יותר קל להביא את אשתך לזה, אנחנו כאילו קובעים "סרט " בשביל זה...

וגם ניתן להיות אעם נעמי בקשר לא מקוון אחרי זה,...

זה גם לא יקר  כי זה מקוון.

נראה לי שעוד הרבה פה ימליצו,אבל לא משנה מה תעשו ,רק מברכת אתכם בכל הטוב ואהבה ביחד, אני מכירה את הסיטואציה הזאת מקרוב, ויותר מהצד של אשתך וחייבת לומר שגם לה לא קל בכלל.

ש ה יברך אתכם באהבה ואחווה ושלום ורעות. ואת כל עם ישראל.

בהצלחה

מצרפת את ההתכתבות שהייתה אז אשמח ביותר פרטים - נשואים טרייםה

גם אני מאוד ממליצה על נעמי וולפסון,אבל אם לא היא אז כל מטפלshu290אחרונה

יש קישור אליה פה, אשמח ביותר פרטים - נשואים טריים ....

בנוסף אולי כדאי לכם לברר על דר חוה אנקור

עצה טובה ויעילה מאד!!!meirko20
בס"ד

שלום וברכה!

שמי: מאיר. אני ורעייתי היקרה נמצאים במהלך השנתיים האחרונות בטיפול זוגי וגם פרטני, לסירוגין, אצל יהודי מומחה מאד לענייני פתרון בעיות/ קשיים בזוגיות, בשלום-בית וכד'...!

לפי הכירותי האישית הרבה עם אותו יועץ זוגי מעולה שהוא גם יהודי ירא-שמים ומאד מכבד כל אדם! מאד!!! והתרשמותי המאד חיובית מהמפגשים איתו, אני ממליץ לך שתתקשרו אליו ותתאמו איתו פגישה!
שם היועץ הזוגי המאד מוצלח (לפחות, לטעמי), הוא:

אריה אשדת,

הוא מקבל גם בקליניקה בירושלים וגם בקליניקה בבאר שבע! את מס' הטל' הנייד שלו אשלח לך ולכל המעוניינים בכך בע"ה בתגובתי הבאה!

בברכת הצלחה מרובה ובשורות טובות בע"ה!
מאיר
בהמשך לתגובתי הקודמת - כנס/ו, בבקשהmeirko20
בס"ד

בהמשך לתגובתי הקודמת, הנה - לתועלת כל הזקוקים לכך - פרטי יצירת קשר עם אריה אשדת, היועץ הזוגי המומלץ מאד לטיפול בקשיים זוגיים למיניהם (דרך אגב, לאריה אשדת ישנם גם תחומי התמחות מקצועית נוספים, כגון: טיפולי CBT, ננחיית הורים ועוד...:

* יש להקליד ב Google את המילים: אריה אשדת - וללחוץ בגוגל על התוצאה הראשונה (יש גם תמונה שלו) ואז נכנסים, למעשה לאתר של אריה וניתן לקרוא, להתרשם ולקבל החלטה בנדון! מומלץ מאד)!!!

** מס' הטל' הנייד של אריה אשדת, הוא:
054-453-3450

בהצלחה רבה בעזהי"ת!
מאיר
על חוקי השריעה שמעת?רועה יונות
מה עם יעוץ זוגי?shindov

אלרגיות למזון אצל ילדים - מה קורה בגינת משחקיםאריק מהדרום
עבר עריכה על ידי מנהל בתאריך ג' בתמוז תשפ"ו 14:05

כשאין צורך לערוך אז אין צורך לערוךאריק מהדרוםאחרונה
הסרטון הזה טוב יותר בלי ספויילרים.
נופש לטיפול זוגי ורגשי משולבכי אני אני
מישהו מכיר מקום לנופש שנותן קבלה על טיפול זוגי או נפשי? רוצים מקום נחמד עם בריכה וכל השאר פחות משנה.. אם יש אופציה לבוא עם ילדים עדיף כי כרגע אין ביביסיטר..
למה ללכת עקום .העני ממעש
למה עקום? לא מסתירים את הרצון לנצל מימון שזכאיםפ.א.

אליו לטובת יציאה לחופשה משפחתית 

בדיוק כמו הכנסים השנתיים של לשכת רואי חשבון ולשכת עורכי הדין באילת, ועוד גופים מרכזיים במשק - נופש שנתי משפחתי, שממומן בחלקו כהוצאה מוכרת של השתלמות מקצועית מוכרת למס.  

לא עקום..כי אני אני
חלק מהטיפול שאנחנו צריכים כרגע לשיקום שלנו זה נופש ביחד ומאד זורם לנו מקום שנותן באותה חבילה גם איזשהו טיפול שגם הצבא מכיר בו כמו סדנא זוגית, ספא וכו ולכן נשמח לשמוע😀
אם כך אז חוזר ביהעני ממעשאחרונה
המלצות לצימרחושבת בקופסא

מקווה שזה מתאים לשאול פה ויהיו מספיק תשובות.

יכול להיות שעדיף לשאול בהו"ל.

אנחנו רוצים לצאת לצימר זוגי מהתקציב שנשאר לנו מהמילואים וכנראה נוסיף קצת.

מחפשים צימר חדר אחד לזוג, עם ברכה פרטית (באמת פרטית, שלא רואים אותנו ואנחנו לא רואים אחרים)

עם ארוחת בוקר יהיה נחמד אבל לא חובה.

תקציב של סביבות 1,000 שקל לילה, (נחמד אם יהיה בפחות) שני לילות בסוף אוגוסט כנראה (אני מקווה שלא יהיה עמוס או יקר מידי בזמן הזה, אין לנו כל כך אפשרות אחרת)

אזור בארץ: לא ירושלים או המרכז ממש, ולא צפון רחוק ודרום רחוק. אולי בשולי המרכז?

אנחנו מתניידים באוטובוסים.

עדיפות אם יש אטרקציות, מסלולים ודברים מעניינים לעשות באזור שאפשר להגיע אליהם באוטובוס.

אשמח לעזרה כי ממש לא מבינה בזה.

מומלץ ממש ממשכנפי נשרים

צימר במחסיה, עלה לנו 1000 לסופש

כל המתחם מגודר ורק שלכם יש בריכה וגקוזי פרטיים ומטבחון נוח.

אפשר להוסיף 200 ולהישאר גם מוצש עד ראשון בבוקר

תודה רבהחושבת בקופסא

אפשר להגיע בתחב"צ?

מחיפוש מהיר ראיתי שיש לפחות 4-5 צימרים ביישוב הזה. התכוונת למשהו ספציפי?

אשמח לעוד תגובות

עוקבתרוני 1234
אני אשמח להמלצות גם למקומות שלא צריך תחב"צ, בכל רחבי הארץ.
לא מאוד בקי, אבל ברחבי יו"ש יש המוןהסטורי
אולי צימרבוס שומרון באלון מורה יכול להתאים.

(לא הייתי שם, רק ראיתי פרסומים)

נראה לי פחות הכיווןחושבת בקופסא

אנחנו כנראה יותר מידי עירוניים בשביל זה, אין ברכה פרטית, וגם לא נראה שיש אופציות מה לעשות באזור מסביב.

אבל תודה, אשמח לעוד תגובות. 

ממליצה בחום על צימרים נוף החאן בכפר אוריהנגמרו לי השמות

הנה הקישור: נוף החאן, צימר בכפר אוריה | Weekend

היינו אומנם עם שלושת הילדים ולא רק זוג, אבל גם לזוג זה שווה בהחלט לדעתי.

אני זוכרת שהמחיר היה נמוך יחסית למקומות אחרים ויכול להיות שדווקא כן יתקרב לתקציב (לא יודעת לגבי אוגוסט).

הבעלים של הצימר מקסימים.

יש שם בריכה שווה שפרטית בשעות מסוימות שאתם שם (בעל הצימר מסביר הכל כאשר מגיעים. בגדול כאשר זוג או משפחה רוצים להיות בבריכה ויש במתחם עוד זוגות אחרים אז או מחלקים מראש שעות ואז יש לכם שעות רק שלכם.

או נכנסים בלי לקבוע כאשר פנוי ואז סוגרים את הדלת של הבריכה עם הווילון וכך זה סימן לאחרים שתפוס ולא נכנסים )

יש גם ג'קוזי גדול בנוסף. גם בחלק מהצימרים בפנים וגם ליד הבריכה עם מפתח ודלת וכנ"ל כאשר זה מתחלק לזמנים שהם רק שלכם).

זה באיזור צרעה ואשתאול, נוף מדהים, הרבה מסלולים. יש גם סניף איקאה קרוב אם שייך

ומרכז של חנויות אוכל וכו' באיזור (לא בכפר אוריה עצמו אבל קרוב).

לא יודעת לגבי תחב"צ.

אנחנו נהנינו מאוד וממליצה

תהנו המון

איזה כיף ❤️

שמעתי על צימר הראל בשבי דרוםפצלושון

700 ללילה

נראה מאד יפה

טוב, אז וויתרנו על הבריכהחושבת בקופסאאחרונה

כרגע מחפשים צימר באזור באר שבע או דימונה בלי בריכה, במחיר של עד 1,200 לשני לילות.

(גילינו שאפשר להזמין ברכה פרטית בנפרד מהצימר באזור. זה חוסך המון כסף)

אשמח להמלצות בכיוון.

חיבוקחדווית

יש לי חברה סופר סופר קרובה,

חברת נפש כמו שאומרים..עברנו הכללל ביחד..

ברגיל היינו מתחבקות חיבוק ארוך (יכול להיות כמה דקות) מלא משמעות ,צורה לבטא את האהבה ואת הקשר העמוק ומשמעותי, מתוך אהבה נקיה.

עכשיו אני מתחתנת עם הבחור שלי.

ואני לא יודעת מה לעשות.

האם זה סבבה שאני ככה מתחבקת איתה באמת מתוך אהבה כנה ואמיתי? האם זה משהו שאוכל לעשות גם אחרי החתונה. הרי למרות שיש לי את האיש שלי אני עדיין רוצה את החיבוק דווקה שלה, כמו שאני עדיין רוצה תחיבוק של אמא
מה אתם אומרים על זה

פשוט לעדכן את האיש שלי ואז זה סבבה??

מה אתם ממליצים, הכל זה יכול פשוט להמשך כרגיל?
וגם בכללי איך מנהלים חברות כלכך קרובה אחרי החתונה 

משהו לא מסתדרפשוט אני..

לפני שבוע העלית פוסט על כך שחברה טובה שלך מתחתנת, ולך זה קשה כי את עדיין רווקה.

ועכשיו תוך מספר ימים את כבר מתחתנת בעצמך...? 

היא לא כתבה שהיא מתחתנתזיויק
אלא שאלה מה יהיה אחרי שתתחתן מתישהו
''עכשיו אני מתחתנת''פשוט אני..
שאלה טובהמחפש אהבה
ואלה יפה שאתם עוקבים ושמים לבחדווית

תכלס השאלה הקודמת היתה לחברה שלי שרצתה לשאול... (חסום לה משום מה)

אם לא היית מתייחסת לזה כעניין זה לא היה חייב להיותפתית שלג

אבל אם באמת את מתייחסת לזה כמשהו גדול שיכול להשפיע על הזוגיות שלך- אז כנראה זה באמת עניין שצריך לפתור. קודם מול עצמך, ואח"כ מולו.

בגדול בעיה בהגדרה זה לאSeven

הרי זה לא אסור..

אבל כן נשמע לי מוזר שאת זקוקה לחיבוק ארוך מחברה כדי להרגיש את האהבה המיוחדת והנקייה בינכן...

בד"כ נשים מבטאות רגש באמפתיה בלהכיל אחת את השניה פחות יצא לי לחבק חברה שעות ברגיל (לא מדברת על מקרה קיצון נניח שמישהי מאבדת אדם יקר ואז נותנים לה חיבוק ארוך אלא כהרגל בינכן של חיבוקים ארוכים)

כן נשמע לי יותר נכון לשמור כאלה דברים לבעלך ובהמשך לילדים...בהצלחה

??חתול זמניאחרונה

אין בזה משהו אסור מבחינה הלכתית

גם מבחינה רגשית לא רואה את הבעיה בזה

איני יכול לדמיין לעצמי מצב שבו משהו כזה היה מפריע לי (או לכל מי שאני מכיר) לכן איני רואה מה יש לעדכן כאן

וחתונה אינה סיבה לחתוך את כל קשרייך החברתיים, בחורך היקר אינו תמנון עם יכולת למלא את כל עולמך וצרכייך הרגשיים (ואני מניח שגם הוא אינו רוצה בכך)

מישהי חייבת לי כסף ולא נעים לי להזכיר להפשוט אני..
עבר עריכה על ידי פשוט אני.. בתאריך כ"ב בסיוון תשפ"ו 19:59

אבל עם חוסר נעימות לא הולכים למכולת, לכן הזכרתי למדינת ישראל בכל זאת...

כן חברים,

לפעמים מומלץ למלא דוחות להחזר מס 😀

יש עוד הטבה לניצול בעניין זיכוי מס רווחי הוןזמירות

בטופס 1301, בנספח שממלאים על השקעות בשוק ההון לפי טפסי 867, יש אפשרות לסמן שההכנסה היא מרכוש שהיה בבעלותך שנה לפני הנישואין - וזה כולל מניות או תיק השקעות.

ואז לייחס לבן הזוג חישוב בנפרד או לבת הזוג חישוב בנפרד על הרווחים בשוק ההון. 

כך שאם מי מבני הזוג נכנס לנישואים עם הון מסויים, ואפשר להוכיח את מקור ההון, אם פקיד השומה יבקש הוכחות - אפשר לנצל הטבת מס זו בפקודת מס הכנסה. 

מישהו מבין טוב בליסינג?חזקה בעורף

אנחנו מתניידים בשני רכבים. בעלי מקבל מהעבודה רכב+דלקן של 7 מקומות, שלרוב נמצא אצלו. ויש לנו רכב פרטי שלנו (5 מקומות שלרוב נמצא אצלי) עד עכשיו הרכב הפרטי שלנו היו רכבים זולים ודי מתפרקים, לא כ"כ השקענו ברכב כי הוא שימוש בעיקר אותי לעבודה (ממש קרוב לבית) ובהקפצות של הילדים (שוב, לרוב נסיעות ממש קצרות)

עכשיו ב"ה כבר תקופה שהרכב 7 מקומות לא מספיק לנו❤️ אז הרכב הפרטי הופך להיות גם להרבה נסיעות (לשבתות ולטיולים) הרכב הנוכחי כבר מתפרק וכבר תקופה שאנחנו מחפשים רכב ממש טוב שיחזיק מעמד לאורך זמן. הקצבנו עד 50,000 אבל לא מוצאים משהו שמספק אותנו מבחינת הנתונים של הרכב😬

התחלנו קצת להתלבט אולי כדאי לנו להשקיע בליסינג. מצד אחד מרגיש לי קצת כמו לזרוק כל חודש כסף לפח. מצד שני, נותן לנו שקט נפשי עם הרכב (קצת זקוקים לזה)

אבל בסופו של דבר, לא באמת מבינים בליסינג עד הסוף…

נשמח לשמוע איך זה עובד. יתרונות וחסרונות.

למה צריך להתייחס כשרוצים להתחיל? על מה לשים דגש? מאמינה שאנשי מכירות של הליסינג יידעו ל"סובב" אותנו טוב, כדי להרוויח, אז רוצים לבוא כמה שיותר מוכנים מראש.

תודה לעוזרים🙏🏻

לא בדיוק מה ששאלתפשוט אני..

אבל אני מכיר אדם שהקים עסק למציאת רכבים יד 2, לפי תקציב וצרכים. הוא בעצמו מחפש את הרכב, בודק אותו, עושה משא ומתן עבורך על המחיר וכו'.

נעזרתי בו כבר פעמיים, וזה אחרי שהגעתי אליו דרך אח שלי שרכש דרכו. השירות עולה 3,300 ש''ח.

לדעתי, רק על מציאת תקלות שבאף מכון מורשה לא בודקים, הוא לגמרי שווה את המחיר. במיוחד אם אתם כמוני לא מבינים ברכבים .. והוא גם מילואימניק אז בכלל כיף. 

אני לא מכיר אותו אישית ואין לי שום אינטרס...

גם אנחנו נעזרנו במישהו כזהבארץ אהבתי

לנו זה עלה 2000 אם אני זוכרת נכון (אבל היה לפני כמה שנים, אולי העלה את המחיר מאז).

ממליץ גם על ארי ויילר1223334444
זה בדיוק הבנאדם 🤩פשוט אני..
גם אני ממליץ עליו, בחום רבדוד100
+972 54-532-0036
הוא נותן שירות בכל רחבי הארץ?רוני 1234
תודה! נחשוב גם על זה.חזקה בעורף
נשמע שזה לא נכון לכם ליסינגזיויק
תודה על התגובה. יכול לפרט למה?חזקה בעורף
כי הרצון שלכם זה ברכב טובזיויק
זו לא סיבה מספיקה לליסינג עם כל הכבוד..
ליסינג אף פעם לא יהיה משתלם לאדם הפרטינפשי תערוג

עלות של ליסנג פרטי הבסיסי יהיה כ2000 שח לחודש בהתחייבות ל3 שנים.

עם סכום כסף כניסה ויציאה

כך שתשלמו כמעט 60-70% מערך של רכב חדש

אבל בסוף התקופה לא תשארו עם רכב

בליסנג תפעולי זה יעלה כמעט פי 2 כל חודש

כן, חברות הליסינג תמיד מצחיקות אותיפשוט אני..
''ירידת הערך - עלינו''.

נו בטח עליכם, רק שאני צריך לשלם פי 2 מירידת הערך בשביל שזה יהיה עליכם... 

ליסינג זה דרך בעיקר לקנות את ההתחמקות מה"דרעק"משה

לכן עכשיו הלוביסטים של הליסינג נלחמים בתוכנית של מירי רכב (לא שגיאת כתיב) להפחית את כמות הטסטים למכוניות יחסית חדשות מפעם בשנה לפעם בשנתיים. בסוף ה"לחם והחלב" שלהם זה  אנשים ששונאי תחזוקה של מכונית.

אולי ישתלם לכם רק להשכיר רכב לטיולים ושבתותרוני 1234אחרונה
אני מניחה שזה רק פעם בכמה חודשים
מכירים את די סיטי במישור אדומים?ברגוע

האם יש שם חנויות במחירים טובים?

מחפשים בעיקר ספה ומיטת ילדים, אולי גם שולחן אוכל ותנורים

הייתי שם לפני שנה, זה היה בעיקר בית קברות לעסקיםפשוט אני..

אבל במג'יק קאס העברנו הרבה שעות מאוד מהנות

תודהברגוע
ואולם שמחות של ארועים חרדייםמשה

זה חור עולם. חוץ מברכב אין דרך להגיע לשם וגם אין סיבה.

אם אתם מהאיזורנפשי תערוג

שווה אולי לקפוץ

לנסוע ספיישל אני חושב שבירושלים יהיה יותר מבחר ובמנעד מחירים גדול יותר

תודה, יש לך המלצה על חנות מסויימת בירושלים?ברגוע
לא.נפשי תערוגאחרונה

אבל לפני שרצים לחנויות

90% מהחנויות ממציגות את הדברים שלהם באינטרנט

מציע לעשות את השוואת המחירים באינטרנט ורק אחרי שנסגרים על משהו ספציפי לנסוע לראות אותו פיזית

מודעות לאתגרים בקדושת הזוגיות במרחב הזוגימחפש אהבה

נראה לי שהשאלה מורכבת משתי חלקים, אחד מופנה לגברים שבינינו ואחד לנשים:

לגברים: האם אתם משתפים את האישה שלכם באתגרים שאתם חווים מול נשים אחרות?...

לנשים: האם אתם מעוניינות שהבעל שלכם ישתף אתכם בנושא הזה? שיהיה פתוח עד הסוף?

האם קרה לכם שהוא שיתף אותכם, ומה היתה תגובתכם [המודעת והלא מודעת..]?

לא בדיוק אבל בערךפשוט אני..

אני משתף בצורה קיצונית.

זה העלה את הזוגיות שלנו עשרות מונים למעלה,

פתר הרבה מאוד בעיות שהיו לנו (בעיקר לי),

ושחרר הרבה מתח וחרדה.

גם אצלנו יש שיח פתוח בתחום הזהנעמי28

אבל זה הגיע עם השנים, לא חושבת שהיינו בנויים לזה בשנים הראשונות.

צריך ביטחון עמוק אחד בשני ובמקום שלנו, חוסר שיפוטיות וקבלה, לא רק בתחום הזה.

צריך המון נפרדות והבנה שלא כל מעשה שהשני עושה קשור אלי. 

למה הניסוח פה שזה תמיד מהצד הגברי?ירושלמית במקור
מה הכוונהזיויק
למה הוא שואל אם הגבר משתף ולא אם האשה משתפתפשוט אני..
אין סימטריה אבל שאלה טובהזיויק
נו, אשמח לשמועמחפש אהבה
(הוא לא אמר על השאלה שלך שהיא טובה אלא על שלי)ירושלמית במקור
זה מה שהתכוונתי. מוזמנת לשתף מהצד השנימחפש אהבהאחרונה

אולי יעניין אותך