אני שואל את עצמי איזו בחורה תתאים לי ואתאים לה?
אני מגיע מרקע של כיפה סרוגה חזק. ולומד בישיבה שיש בה הרבה חרדים.
מצד אחד מהציבור החרדי קיבלתי את ההשראה הגדולה למסירות נפש לתורה, לשבת ולגדול בתורה לאורך שנים רבות. ובמיוחד אני משתאה לראות את תמיכתן הנמרצת של החרדיות בתורה של בעליהן. וכבר בילדים אפשר לראות את זה. וכן מאוד מוצא חן בעיני הילודה הגבוהה מאוד שלהם, ההפרדה בין המינים בפרט באירועים, ההחזרה בתשובה הגדולה, הגמ"חים.
(בענין יום העצמאות אני לא חוגג, אבל סובר שאנחנו באתחלתא בגאולה וצריך להודות לה' בחוזקה על המציאות היום, אבל לא בצורת שנתפסת בציבור כהכרה במלכות חילונית ואכמ"ל)
עם זאת, אני לא מתחבר לכובע וחליפה וכיפה תפורה, וגם לחוסר ההכלה שיש בין העדות שם. וכן באופי שלי אני די חושב מחוץ לקופסא, אוהב ייחודיות, מקוריות, התבוננות, הולך אחרי אמיתה של תורה שאני מברר... ונראה שאצל החרדים יש די שבלוניות. בשורה תחתונה לא החלטתי אם להצטרף לחרדים או לא.
אני עם עצמי מבורר, אבל ההשתייכות הציבורית לא מוחלטת בשנתיים האחרונות. אולי בהמשך כן יתאים לי להיות מחובר לציבור החרדי? לא רוצה לנעול דלתות.
אם איזו אשה מתחתנים במצב כזה??
או איפה?
אני נמצא בבעירה פנימית... מרגיש צורך נפשי כ"כ חזק להשפיע ולהעניק למישהי, להאיר אותה, לצבוע את חייה, עד מתי אוכל לכלוא את האנרגיה הזו בפנים? מיום ליום זה הולך וגובר... ריבונו של עולם

N-US;mso-bidi-language:
HE">אמר לו הסבא שילך להתחתן