גיסתי הצעירה (אשת אחיה של אשתי) אשה צעירה, מאוד מרשימה חיצונית וכן מאוד חכמה וחברמנית באופי שלה. כאשר היא נמצאת אצל ההורים בשבת, היא חביבה על כולם, מפטפטת בקלילות, צוחקת ומפיצה מעין הילה מסביבה.
הבעיה מתחילה בזה שהיא מאוד מעריכה אותי, תמיד שואלת מה דעתי בכל מיני עניינים (גם מתקשרת לפעמים), גם אמרה לאשתי כל מיני שבחים עלי, כדרכה בקלילות שמאפיינת אותה. יש לציין שאני מכיר אותה עוד מימי רווקותה והיה לי חלק גדול בשידוך, הייתי בשבילה כרב/משפיע/מורה דרך.
לאחרונה זהיתי אצל אשתי כעסים בלתי מוסברים עלי ורציתי לפתוח את סיבת הכעס שלה ואז קרה פיצוץ כזה שלא ציפיתי לו. אמנם קלטתי שהיא אולי קצת מקנא אבל לא ידעתי שזה הגיע לרמה כזו
הרגעתי אותה, הסברתי לה שאני לעולם אפילו לא יישרת אליה מבט ולא יודע מה הצבע העיניים שלה ואני אוהב רק אותה ואפילו דוחה אותי לחשוב על אשה אחרת
האם כל זה התקבל בליבה? לא יודע...
אני ממש חושש שעדיין משהו מקנן בתוכה ומצער אותה. לא כ''כ יודע מה לעשות איך להוציא ממנה את הגרעין הזה של הקנאה.
אשמח לעצות
גם לי עלה הסיפור מאז
ועכשיו ברצינות.. נראה לך הגיוני שהיא מתקשרת אליך?? על מה אתם מדברים??? אל תהיה תמים בבקשה עד כדי כך.. נשמע שהיא מחזרת אחריך ואתה זורם איתה ולא שם לה גבולות. כתבת שאתה כמו הרב שלה, אז למד אותה בבקשה שאישה לא אמורה להתקשר לגברים נשואים ולשוחח איתם על הא ועל דא.