בעלי סובל מהפרעת קש"ר חמורה מאובחנת ולא מטופלת.
למה לא מטופלת? כי אצלם במשפחה יש פוביית רפואה וחיים כאילו הכל מסביבך קונספירציות. החכמתי מזה הרבה אבל יש לגישה הזו מלא חסרונות.
מעולם לא טופל בריטלין. לא מעוניין לנסות.
יש לו בעיית זמנים חמורה מאוד שמשפיעה על כל הבית, וזה רק בין היתר ואפרט
# הוא אף פעם לא קם בזמן אז אני והילדים תמיד מאחרים למסגרות ולעבודה כי הוא זה שלוקח אותנו. ולא אי אפשר שאני אקח אותם כי יש רק רכב אחד ולא, אי אפשר לסמוך עליו שיארגן אותם בזמן כי שוב, יש לו בעית זמנים חמורה מאוד.
וזה בא לידי ביטוי בעוד דברים כמובן - אי אפשר כמעט לקבוע כלום וגם אם אני עובדת עליו ואומרת שעה מוקדם יותר מאחרים. הוא אומר שרוצה לשנות ושיפר הרבה אבל קשה לי כבר ואין לי כח וסבלנות לזה
# הוא לא מצליח להחזיק עבודה קבועה כי הכל משעמם אותו והוא צריך כל הזמן חידושים ואקשן אז במקום לעבוד הוא שורף את הזמן ולא מביא תועלת למקום העבודה ומצטער על זה אבל אין לא מצליח לשנות
# הוא דוחה הכל.
# הוא תמיד מרוכז בעצמו. בקטע מעצבן. והוא שואב ממני מלא אנרגיות.
# לא מקבל רעיונות חדשים ויכול להיות תקוע עם ראש בקיר. למשל עכשיו לקראת בואו של צוציק חדש צריך לשנות חדר בבית ולהזיז דברים והוא רק דוחה ודוחה ויש איזה שידה להוציא מהחדר כדי להכניס מיטת תינוק והוא לא רוצה להוציא אותה ולי חשוב שיהיה לפני הלידה כדי שצוציק קיים יתרגל לישון בחדר חדש ואין. כלום. נאדה. לא הולך.
# גם בעניין קיום יחסים לא הולך. הוא יכול תקופה ארוכה מאוד לא להיות איתי ואז כשאנחנו יחד זה ייגמר אחרי 2 שניות וגם לא כשאני נהניתי כי הוא מפעיל כח לא פרופורציונלי ולא נעים לי וגם כשלא הוא עסוק בלעשות את שלו וזהו. המגע שלו לא נעים לי. ודיברנו על זה ואין שיפור
# וכמובן שעכשיו בהריון הכל משתגע כי הוא חייב כל הזמן שיהיה לו מעניין אז קשה לו להיות בבית הרבה ובדרך כלל אני מאפשרת אבל מרגישה כבר שאני משתגעת הוא יוצא כשהכי צריך אותו וחוזר כשהילדים כבר ישנים ומתלונן שהוא לא יוצא כמעט מהבית.
הוא בנאדם טוב עם לב זהב שיוריד לי את הירח אם אבקש ,אבל באיחור.
קשה לי אפילו שאני מבינה מאיפה ההתנהגות נובעת. והוא יודע שהוא מקשה עליי אבל זה לא משתפר ונמאס לי כבר.
איך מנהלים משפחה ככה? איך מחזיקים זוגיות ארוכת שנים ככה כשכלום לא זורם?
ויש ספרים שמרכזים שמות מהתנ"ך, אפשר להסתכל בהם כדי לקבל השראה...