זריקת ביציםפיתון
האם לדעתכם כדאי לזרוק ביצים בפינוי מאחז או רק בפינוי יישוב או ביית או לא לזרוק בכלל? (השאלה היא גם על צבע וכדומה)
חרשנו על זה...רחלקה
מתי?פיתון
עיין בעברו של הפורום.רחלקה
בכל מצב!!!יהודי מרמ"ג
לא יעיל-אבנים יותר זולות, ומביצים אפשר להכין חביתהאדם טוב
זריקת אבנים יכולה לגרום לנזק בלתי הפיךפיתון
ולהרוג שוטר בשביל מאחז זה טרוף
אנחנו לא נהיה כמו הערבים שלא איכפת להם מהעם שלהם!!אנונימי (פותח)
ולא נהיה שונים ממה שה' רצה שנהיה...רחמנים!!
מה??!???תל-אביבית
ברור שלא זורקים כלום על חיילים!! הם מהעם שלנו... וחוץ מזה...
אתם יודעים איזה חילול ה' מטורף זה???
אני לא יודעת באיזו סביבה אתם גרים, אבל אני כל היום רק שומעת כמה שמשוויום (כן כן) בין החרדים שמתפרעים בשבתות וכל זה... זה ממש נורא!! אתם לא קולטים איזה חילולו ה' זה עושה!!!!
כל מעשה- אפילו קטן, משייכים כבר לכל המגזר, וזה פשוט נורא!
ששששששששששששששששהיהלום שבכתר
כל המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים!The yehudi
''אדם טוב'' צודק, מביצים עושים חביתה מאבנים עושים'ערבות הדדית'
קידוש ה'.

בעמי"אחה

מותר, אם הם באים ומתחילים להרביץ מותר להחזיר להם בכול דרך, עם ישראל גם אינו דוגל רח"ל במוסר הנוצרי-שהמוסר הנוצרי אומר 'נתנו לך כאפה תביא את הלחי השניה'. אלא להחזיר ואפילו ללמד לקח, זה ההלכה בעניין.  בבית השלום (שהיה שם הרבה  ''ביצים'' בכול הצבעים הגדלים והמינים הרב אמר שאפשר ליזרוק.)

וכבר אמר הרב צבי יהודה קוק זצ"ל (שם:שם) כשיגיע מצב של כפיה אם תיהיה מצד גוים או אילו חלילה מצד יהודים בגלל שיבושי דעות או שיבושי פוליטיקה כולנו מחויבים ליהרג ועל יעבור!!! מישהו שאל אותי אם ברצוני ליגרום למילחמת אחים אני לא הכנס לטרימנולוגיה ולא אקרא בשמות איך יקרה דבר זה על גופתינו ואברינו כולנו בשום אופן שבעולם!!!!!!!!!!!!! ליקרוא את זה שוב ושוב ושוב!.

''אנחנו רחמנים'- רחמנים על מה? על אחינו שחוטפים מכות? ועל שאר דברים שה' ירחם! על ארץ הקודש שערבים בועלים אותה כול יום???!!! תעיין ארך בסיפורים ותמונות מעמונה, ותדע שהרבה מהמגבניקים\שוטרים לא יהודים..  הכו אותי ואמרו אנחנו נמשיך את מה שהנאצים הפסיקו.. 
 מתיתיהו לא ערף את רואשו של המיתייון? וקידש את שם ה'! 

יגאל עמיר לא הרג את רבין ועשה קידוש ה' גדול? (להירגע,בדיחה רצינית, C לאבא שלי.)

למרות זאת אני לא קורא לעברה על החוק, חוקי התורה.
הרב צבי יהודה: על יהודה ושומרון תהיה מלחמהמורדכי ציון
ה' הוא המלך!!!
ה' הוא המלך!!!
ה' הוא המלך!!!
ה' הוא המלך!!!

לפי דעתי לזרוק אבל...פיתון
לזכור שאני לא עושה את זה באופן אישי אלא פשוט כמו שהוא עושה את העבודה שלו אני עושה את העבודה שלי. דרך אגב, אם מדובר רק בפינוי מאחז גם אין לי בעיה לשתות עם שזרקתי עליו ביצים אתמול
גם המחבלים עושים את העבודה שלהם....מורדכי ציון
לא שהם מחבלים,
אבל מה הקשר שהם "עושים את העבודה",

אם המעשה הוא פשע אז הוא פשע!!!
לא!!!!! יגאל עמיר ממש לא עשה קידוש ה'!!מיכאל=)
אחי, אנלא יודע באיזה סרט אתה חי, אבל כדאי שתתעורר לעולם מציאותי. לא נדון עכשיו אם מה שהוא עשה הוא טוב או לא כי יש יתרונות וחסרונות, אבל דבר אחד ברור ל-כ-ו-ל-ם, קידוש ה' הוא לא עשה!. סתכל בשידורים מכיכר רבין ביום האזכרה שלו של כל השנים שעברו ותראה איזה שלטים תלוים שם על הדתיים. (חילול ה' בעיני אחינו הלא דתיים).
חוצמזה החילול ה' של יהודי שרוצח יהודי ועוד ראש ממשלה אפילו שיש לו דין "רודף", בכלזאת עשה חילול ה' ע-צ-ו-ם לעיני הגויים.
(להירגע?! בדיחה רצינית?! אחי, לא מתאים בגרוש..)
יגאל עמיר קידש שם שמים! ומנע חילול ה' גדול מיזה!מתנחל גאה.
בע"ה ית'

חוץ מיזה שלשיטת הברסלברים שבינינו, רבנו אומר שאם עדיין לא היה המעשה, יש זכות בחירה ואפשר לשנות\וכו'.  קרה? זה רק מה' יתברך וככה בדיוק הוא רצה וככה קרה..

הוא הלך לעזאזל שר"י.
אנלא "ברסלבר" אבל כן, אני לומד קצת ליקוטי מוהמיכאל=)
והוא כתב שם שלפני המעשה יש "בחירה" לאדם אם לעשות רע או טוב, אבל אחרי המעשה יש רק "ידיעה" שזה מה שהקב"ה רוצה שיהיה.
אם הוא רצח אותו [כי בכלל לא בטוח שיגאל עמיר הוא הרוצח, יכוליות שסתם העלילו עליו לפי הראיות] אז ברור שזה מה שהקב"ה רצה שיהיה, אבל זה לא אומר שאם הוא רצח אותו אז הוא לא יענש עלזה.
ד.א. שאול רצה להרוג את דוד והיה לו דין של "רודף" חוצמזה היה גם את הדיו של "המשכים להורגך", ועוד, הקב"ה המליך את דוד ע"י שמואל במקום שאול, ובכלזאת כאשר דוד היה יכול להרוג את שאול הוא אמר שאסור לו "לשלוח ידו במשיח ה'". רבין בלי ספק לא היה משיח ה' ואפילו היה רחוק מזה!, אבל הוא היה המנהיג במדינת ישראל והוא היה סוג של "מלך" [עד כמה שזה עצוב שהוא היה בראש מדינתינו] והוא היה מקרב "אחיך", ולכן גם אם אנחנו לא נשמע לו ונתנגד לו כי הוא היה נגד החוקים של התורה, בכלזאת אין שום רשות לרצוח אותו.

ד.א. "הויזן פאר יתום", אני מצפה ממך לתגובה קצת יותר בוגרת. נכון, הרב מרדכי אליהו, הרב עובדיה, הרב שפירא זצ"ל, רועי קליין, עמנואל מורנו וכל שאר חילי צה"ל שהיה שאלה ששאלו את הרב גורן [אם אני לא טועה] אם בכלל צריך להגיד עליהם קדיש בגלל שהם בדרגה כ"כ גבוה, והוא ענה שמעיקר הדין לא היינו צריכים לומר עליהם קדיש, אבל בכלזאת אולי יש איזה משהו קטן שצריך לכפר עליהם וכו' כל אלה לא מתקרבים לקרסולים של יגאל עמיר? תתעורר..
הוא לא היה מלך!!!יהודי מרמ"ג
יש לו דין של רודף, והיה מותר להרוג אותו.
אם כולם היו מגבים אותו אז היה נהיה מזה קידוש ה'.

"והיה ה' למלך על כל הארץ".
יגאל עמיר לא היה צדיק!!אנונימי (פותח)
קודם כל הוא לא הרג את רבין!!
הוא היה שבכניק שמלאני ששיחק ת'צמו ימני בשביל שיחשבו שהמתנחלים הימינים האלה הרגו את רבין!!
ושמתם לב מתי זה קרה??מתי שרבין התחרט על זה שהוא עזר לערבים!!
פתאום הוא הבין שזה לא טוב ואז רבין המרושע רצח אותו!!
כדי שלא יהיה מנהיג בעד היהודים!! 
יגאל עמיר צדיק!!!!! ב"ה שרבין מת!!!!!!אוריין
בס"ד
הוא הלך לעזאזל ימ"ש!!
אוריין את נורמאלית? להגיד על יהודי ימ"ש?מיכאל=)
מה עם "לבילתי ידח ממנו נידח"? במקום להתפלל עליו שימח שמו מקרב ישראל, עדיף להתפלל לקב"ה שיסלח לו, רבין הביא לערבים נשק ובגללו נרצחו הרבה יהודים. לכן נראלי שצריך להתפלל טיפה עליו שהקב"ה יכפר לו.
אני?? בטח נורמאלית!! ב"ה!!אוריין
בס"ד
הוא רשעע!!!! למה להתפלל שהשם יכפר לו??? כזה רשע שיסבול מגיע לו!!!!!!!
יש יהודים שצריך להגיד עליהם ימ"ש!!!יהודי מרמ"ג
"משנאיך ה' אשנא"
למרות,שהם יהודים רק מבחינת הלאום.
הם כבר איבדו את הצד הסגולי,ואין להם
סגולה של יהודי.
יש כאן אנשים בפורום..אנונימי (פותח)
שצריכים להיות מאחורי סורג ובריח או באשפוז במוסד סגור, בכל מקרה זה נראה לי די מסוכן לציבור זה שהם מסתובבים חופשי
מה אתה עושה פה?יהודי מרמ"ג
אתה צריך ללכת לשטח להלשין על מבנים לא חוקיים?
ימ"ש של "שלום עכשיו".
"לבלתי ידח"יהודי מרמ"ג
אבל כבר נידח,
אז:
       ימח שמו!!!
חמוד שלי....יהודי מרמ"ג
הוא הרג אותו, אחרי "העצרת לשלום"....
כמה דברים..מיכאל=)
אוריין ופרומן, באמת שאני מצטער לבשר לכם את הבשורה המרה אבל אתם עדיין לא חלק מפמליא של מעלה ולכן אתם לא יכולים לקבוע מי רשע ומי לא. (בדיוק כמו שאתם לא יכולים לקבוע בוודאות מי צדיק ומי לא), ולכן בבקשה ממכם אל תקראו ליהודי רשע. תאמינו לי שאני לא מחבב במיוחד את רבין בלשון המעט, אבל באמת לא לעניין לקרוא לו רשע אחי ואחיותי. [סתם נק' שעלתה לי לראש, מכירה את הסיפור של הר' קרליבך על יוסלה קמצן קדוש? תארי לך שפתאום יתברר שהוא היה משהו כזה?! סתם דמיון פרוע..]
חוצמזה פרומן, איך אתה יכול לקבוע שהוא כבר "נידח"? ראה ערך פמליא של מעלה לעיל..

אוריין ישלי סיפור.
יום אחד ההורים שלך קנו שוקולד ממש מיוחד ואמרו לך לדאוג שאף אחד לא יאכל ממנו ונסעו. אחותך הקטנה שלא היתה בבית כשההורים שלך הביאו את השוקולד חזרה מהבית וראתה את החבילה המיוחדת של השוקולד והיא באה לפתוח אותה. פתאום ראית אותה והסברת לה יפה לא לאכול. היא באמת לא האמינה לך ואמרה לך שאת סתם עובדת עליה כדי שאת תאכלי הכל לבד. עכשיו כבר צעקת עליה לא לאכול אבל בכל זאת היא המשיכה לפתוח את החבילה.
עכשיו כבר ממש כעסת וניסית כבר לחטוף לה את החבילת שוקולד. היא כעסה עליך וברחה לחדר עם החבילה וסגרה את הדלת ושמעת אותה אוכלת מעבר לדלת. היא יצאה אחרי 5 דקות וזרקה את הניירות של השוקולד לפח.
פתאום ההורים שלך חזרו הביתה ושאלו אותך איפה השוקולד. אחותך בינתיים הייתה בכיור ושטפה פנים וידיים מהשוקולד.
מה תעשי? תגידי להורים שלך שאחותך אשמה ושמגיע לה עונש גדול עלזה שהיא לא האמינה לך ואכלה מהשוקולד אפילו שאמרת לה או שתגידי להם שאת אמרת לה אבל היא חשבה שאת סתם עבדת עליה ושיסלחו לה?
אנשים שמחללים שם שמים, מותר לקרוא להם רשעים!!!יהודי מרמ"ג
יש אנשים שממש לא צריכים להיות חלק מפמליא של מעלה
בשביל לקרוא להם רשעים.חוצמזה יוסלה קמצן קדוש רק ביטל מצוות עשה
ולא נראו תוצאות רעות למעשיו.לעומתו רבין ימ"ש (כן, ימ"ש) עשה לאו ואת התוצאות,
לדאבוננו כולנו רואים עד היום.
התכוונתי ש-א-ת-ה לא מפמליאמיכאל=)
של מעלה ולכן לא אתה תקבע מי צדיק ומי לא. ומה שהזכרתי בסוגריים זה לא דיברתי על המצוות והעבירות של יוסלה קמצן ק'דוש, אלא על העיקרון שהוא עשה בסתר דברים ההיפך. וסתם נתתי את הדוגמא הזאת של יוסלה קמצן קדוש כדי שיהיה אפשר לדון אותו לכף זכות. (כדאי לך להסתכל קצת בליקוטי מוהר"ן תורה רפב' כדי שאולי תבין למה חשוב לדון כל אדם לכף זכות).
מספיק לומר ימ"ש, זה רק מראה על קטנוניוות.
הבנתי מה אתה רוצה אבל...יהודי מרמ"גאחרונה
מה שהתכוונתי זה, כאשר יש תוצאות בשטח אפשר לקרוא להם רשעים.
כנסו!!!יהודי מרמ"ג
זה שאנשים נגעלים ממה שהתורה ציוותה, זה לא הופך
את מה שהתורה ציוותה לחילול ה'.
חילול ה' גדול יותר, יהיה, אם המאחזים כן יפונו!
***מתנחל גאה.
בע"ה ית'

"במקום שיש חילול ה' אין מחלקים כבוד לרב" (שם:שם) תומך בדברי 'ערבות הדדית'.
ח. פרומן? השם "פרומן" עושה לי צמרמורת, יש קשראנונימי (פותח)
ב"ה לא!!!יהודי מרמ"ג
אין כל קשר לפרומן מתקוע.
השם מיקרוגל מעביר בי צמרומורת...יהודי מרמ"ג
יש קשר למיקרוגל הדפוק שלנו?
בל תשחית!איציק הג'ינג'י
תמצאו דברים אחרים לזרוק חוץ מאוכל
למה שחייל חילוני יסרב פקודה לפינוי מאחז?פיתון
על גוש קטיף אפשר לומר שזה היה פשע מוסרי אבל על מאחז? אבקש תגובה הגיונית ולא מתלהמת .ולעינין יגאל עמיר כמו כל רוצח דינו להינמק בכלא עד סוף ימי חייו
גם אני בדיעה של ^ ^ ^(=טליה=)
לענ"ד-אחת מהשומרון
בס"ד
אפשר להחזיר בזריקת ביצים וכדו'. ח"ו לא אבנים. לא משהו שמסכן חיים. אין שום היתר לרצוח יהודי אם זה לא 100 אחוז יציל את ארץ ישראל!! (אע"פ שחלקם גויים, אבל גם אותם אסור להרוג אא"כ בבירור הם עוברים על 7 מצוות בני נח, וגם אז- נראלי רק סנהדרין יכולה לקבוע אתזה, אבל אני כבר לא בטוחה..)
אם הם נוהגים באלימות- אפשר להרביץ להם. ואם הם משתמשים באלות- אפשר להחזיר להם.. (רק חבל להעצר על תקיפת שוטר..)

שלא נזדקק להתלבט בכלל!!

וסתם תזכורת קטנה- נכון שארץ- ישראל זוהי הנק' העיקרית שמקרבת בדורנו את הגאולה, אך גם אהבת חינם תעזור להביא אותה!
בדיוק . מזל שלמישהוא יש כח לכתוב את כל זה...פיתון
אהבת חינם אסורה!!!אוריין
בס"ד
זה מאור הרעיון: (הספר של מו"ר הקדוש הרב כהנא הי"ד)

שבועה גדולה השביענו הקב"ה: לאהוב ולכבד את הרֵעַ היהודי כעצמנו, שנאמר (ויקרא יט:יח): "ואהבת לרעך כמוך, אני ה'". ואמרו חז"ל (אבות דרבי נתן טז:ה): "רשב"א אומר, בשבועה גדולה נאמר דבר זה - 'ואהבת לרעך כמוך, אני ה'', [אני ה'] בראתיו. אם אתה אוהבו, אני נאמן לשלם לך שכר טוב. ואם לאו - אני דיין לפרוע". וזה הבסיס לציווי האלוקי לאהוב כל אחד מישראל הראוי לכך, כנפשו. אך המצוה של "ואהבת לרעך כמוך", חלה רק על ישראל שלא בעט בתורת ה' להכעיס, כמו שאמרו חז"ל (תורת כהנים, קדושים פרק ח:ד): "'[כאזרח מכם] יהיה לכם הגר הגר אתכם ואהבת לו כמוך' (ויקרא שם:לד) - כשם שנאמר לישראל 'ואהבת לרעך כמוך', כך נאמר לגרים [גרי צדק] 'ואהבת לו כמוך'". הרי מפורש שמצות "ואהבת לרעך כמוך" חלה רק על ישראל. וכן אמרו (אדר"נ שם): "'ואהבת לרעך כמוך' - ושנאת הבריות כיצד? מלמד שלא יכוין אדם לומר: אהוב את החכמים ושנוא את התלמידים, אהוב את התלמידים ושנוא את עמי הארץ. אלא אהוב את כולם ושנוא את האפיקורסין והמסיתים ומדיחין וכן המסורות. וכן דוד אמר (תהלים קלט:כא-כב): 'משנאיך ה' אשנא ובתקוממיך אתקוטט, תכלית שנאה שנאתים, לאויבים היו לי'. הלא הוא אומר 'ואהבת לרעך כמוך אני ה''? [כלומר, איך מותר לשנוא את אלה, והלא נאמר ואהבת לרעך כמוך? ומתרץ] מה טעם? כי אני ה' בראתיו, ואם עושה מעשה עמך אתה אוהבו, ואם לאו, אי אתה אוהבו".

עוד אמרו (ספרי, ראה פט): "'[כי יסיתך אחיך...] לא תאבה לו ולא תשמע אליו [ולא תחוס עינך עליו... כי הרוג תהרגנו]' (דברים יג:ז,ט-י) - מכלל שנאמר 'ואהבת לרעך כמוך', יכול אתה אוהב לזה [כלומר, גם למסית]? ת"ל 'לא תאבה לו'". ואפילו אם עומד המסית בפני סכנת חיים אסור להצילו, כמו שנאמר בספרי (שם): "מכלל שנאמר (ויקרא שם:טז) 'לא תעמוד על דם רעך', יכול אי אתה רשאי לעמוד על דמו של זה [המסית]? ת"ל (דברים שם): 'ולא תחוס עינך עליו'". וכן לגבי עז פנים אמרו (תענית ז: "רב נחמן בר יצחק אמר, מותר לשנאותו" (ופירש רש"י: "אע"ג דכתיב ואהבת לרעך כמוך").

הרמב"ם כותב (הל' דעות ו:ג): "מצוה על כל אדם לאהוב את כל אחד ואחד מישראל כגופו, שנאמר 'ואהבת לרעך כמוך'. לפיכך צריך לספר בשבחו ולחוס על ממונו כאשר הוא חס על ממון עצמו ורוצה בכבוד עצמו, והמתכבד בקלון חברו אין לו חלק לעוה"ב". וכן בספר החינוך (מצוה רמג [ריט]) כתב: "לאהוב כל אחד מישראל אהבת נפש". וז"ל הגהות מיימוניות (על הרמב"ם שם, אות א): "ודוקא שהוא רעך בתורה ובמצוות, אבל אדם רשע שאינו מקבל תוכחה, מצוה לשנאותו, שנאמר (משלי ח:יג): 'יראת ה' שנֹאת רע', ואומר (תהלים קלט:כא): 'הלוא משנאיך ה' אשנא'..." (ועיין בפסחים קיג:, ועוד נרחיב בענין זה בעז"ה, להלן).

--------------------------  עד פה מאור הרעיון..   -----------------------------------------

כמו ששנאת חינם אסורה כך גם אהבת חינם אסורה!!! מי שהוא רשע צריך לשנוא אותו!!! 

אין במה שאמרת משהו מעשיפיתון
"מי שרשע צריך לשנא אותו" מה זה אומר לי? בבקשה תסביר את עצמך
מה מה זה אומר לי? זה אומר שאהבת חינם אסורה..אוריין
בס"ד 
ואני בת... 

חשבתיפיתון
שרצית להגיד משהו שקשור לשרשור הזה
הגבתי לאחת מהשומרון...אוריין

שאלה לי...ד"ר אריק
בס"ד
אם אני בת .ואני נמצאת בפיני מאחז או ישוב (חס ושלום שלא היה, בעז"ה שלא היה, אמן!!!!!!!!!!!!!) ושוטר בא ומכה אותי (בן לבת...), אני צריכה להחזיר לו? מה אני עושה במקרה כזה?????????
השתגעת לגמרי?פיתון
אלא מה תעשי? תתני את הלחי השניה? השאלה היא האם בנות צריכות להיות בפינוי מאחזים
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה