​​​​​​​​​​​​כללים לגלישה בטוחה בערוץ​​​​​​​​​​​​​​ אלעד
עבר עריכה על ידי בסדר גמור בתאריך כ"א בטבת תשפ"א 11:18

כולנו רוצים להנות משימוש מועיל ובטוח בערוץ. רוב המשתמשים בערוץ הם אנשים טובים עם כוונות טובות, עם זאת יש לזכור שכמו בכל מקום גם כאן קיימים אנשים העלולים לפגוע ולנצל את תמימותם של אחרים. על מנת שהשימוש אכן יהיה בטוח אנחנו ממליצים:

1. שימו לב עם מי אתם מדברים, לא לכל מי שפונה אליכם חייבים להגיב. גם אם התחלתם לדבר עם מישהו -אמין וסמכותי ככל שיהיה- ובאיזשהו שלב אתם מרגישים שלא נוח לכם להמשיך בשיחה מכל סיבה שהיא - אל תהססו להפסיק את השיחה ואף לחסום את אותו משתמש.
  2. הימנעו מדיבור על נושאים שהצנעה יפה להם, בפרט בשיחה עם בן המין השני. לעולם אל תדברו על נושא שלא נוח לכם לדבר עליו, אם מישהו לוחץ עליכם לעשות זאת חסמו אותו מיד.
  3. אל תשלחו תמונות שלכם למשתמשים אחרים, בטח שלא בעקבות הפעלת לחץ מצידם. אל תשתפו פרטים מזהים ו/או פרטי התקשרות אישיים (מספר טלפון, מייל וכדו') עם מי שאתם לא מכירים ולא ברורה לכם מה כוונתו.
  4. בכל מקרה של דיבור או העלאת תכנים בעל אופי מיני ללא הסכמה מפורשת מראש מצידכם, או שידול והפעלת לחץ לקיום דיבור כזה בין אם בשיחה אישית בערוץ ובין אם ע''י מעבר לפלטפורמה מקבילה (מייל, וואטסאפ וכדו'), או הפעלת לחץ לקבלת תמונות ופרטים אישיים – חיסמו את אותו הניק ודווחו עליו במסר לאחד מהאחראים לקבלת תלונות על הטרדות או במייל  [email protected]. האחראים: @אלעד,@בסדר גמור@+mp8 ו@ענבל. כמו כן, בשיחות האישיות ישנה אפשרות לדווח על השיחה. הדיווחים ייבדקו ברגישות ובדיסקרטיות.

בברכת שימוש מועיל ובטוח, מנהלי הפורומים.

נ.ב
שירשור מושקע על הדברים שצריך להשמר מהם:
מימד הצללים של הפורום - נשואים טריים

נ.ב 
יום קשה? 
איך ממשיכים?? - נשואים טריים

שאלה לציבור: ארוחת צהרים לילדיםהסטורי

האם אצלכם כשהילדים מגיעים הביתה מהלימודים:

1. מחכה להם שולחן ערוך וארוחת צהרים חמה.

2. האוכל מוכן, רק דורש כמה דקות של חימום והתארגנות.

3. נזכרים ש"אה, צריך לאכול היום", מתחילים להכין. עד שהאוכל מוכן הילדים מתמלאים משטויות.

4. אחר (פרטו)

תודה על העזרה

בד"כ 2מאוהבת בילדי

לפעמים 3.

אבל לא מתמלאים משטויות.

אוכלים נגיד תפוח או מלפפון, שעורי בית, ואז האוכל כבר מוכן.

אשמח להמלצות מוסךתלמים

עבודה עברית בירושלים

לא מכירים והרכב תקוע שם

רוב תודות

איזה רכב?כלכלן
מאזדה 5תלמים

נדלקה הנורה של הגיר AT ועושה רעשים כשעובר הילוכים

מוסכניק החליף לנו את הסט הנעה לפני שבועיים אמר שאולי יעזור אבל לא עזר..

מוסך חפץ חייםשלומית.
איתן שריד 
גם מוסכים בבעלות יהודים- הפועלים ערבייםמקרמה
במוסך חפץ חיים אין בכלל ערביםברגוע
יש את מוסך רכב עברי בגבעת שאולטארקו

מכירה אישית את הבעלים והוא אדם ישר ומקצועי

*לא טיפלתי ברכב שלי שם, אבל סומכת על האיש מאוד.

מוסך אי-תן ברחוב בית הדפוסמרגולאחרונה
ישרים ביותר. עבודה עברית. 
דמי הו"ק קבועיםלא סתם פה

האם חברות הסלולר רשאיות לגבות סכום חודשי קבוע עבור הו"ק מלבד התשלום החן והמנוי החודשי שמשולם בהו"ק בנקאית ?

גובים כל חודש בנוסף לתשלום סכום של 10 או 15₪ כ"דמי הו"ק"

למה שיהיה אסור...?פשוט אני..אחרונה
פחות מ24 שעותאריק מהדרום
ואנחנו עוד לא יודעים אם תהיה ברית מחר בגלל הצהבת.
ממש מלחיץפשוט אני..
רפואה שלמה!
היו לנו בריתות שידענו רק באותו בוקר שתהיההסטורי
מסובך, הסתדרנו.

בהצלחה רבה ובשעה טובה

גם לנו היתה כזובוקר אור
אבל זה קשוח
גם לנו היתה ברית. כזו, מלחיץ...קופצת רגע
מה שלומו הבוקר?הסטורי
14.9אריק מהדרום
לא תהחה ברית היום
רפואה שלמההסטוריאחרונה
נדלןמבקשת את פניך

אשמח לשמוע איך הנדלן בבאר שבע? הערך של הדירות שם עולות באיזור האוניברסיטה/באיזור החרדי(במבצע יקב)?

מתלבטים אם לקנות שם דירה כי ראיתי כתבה שבאר שבע זה הבור של הנדלן כי קשה מאוד למכור והמחירים לא עולים כל כך,הכתבה היא מלפני שנה ולא יודעת אם גם כיום זה ככה.

קורץ לנו לקנות שם כי המחיר של השכירות יהיה גבוה יותר מההחזר החודשי של המשכנתא ושנינו סטודנטים ואין לנו הכנסות גבוהות שמאפשרות לקחת משכנתא שגבוהה יותר מהשכירות כמו כמעט כל דירה שנקנה באיזור המרכז, אבל רוצים כבר לקנות משו,נשואים כמה שנים..

אשמח לשמוע אנשים שמבינים בנדלן בארץ ויוכלו להאיר את עיני..

הון עצמי באיזור 300 אלף..

תודה מראש!

אז איפה אתה ממליץ לקנות שהשכירות בגובה המשכנתא אומבקשת את פניך
אפילו נמוכה ממנה?
אני לא ממליץ על כלום פשוט אני..
בסביבת הריבית של היוםנפשי תערוג

אין כמעט חיה כזאת

לשם החישוב הפשוט,

על 300 אלף הון אפשר לקחת כ900 אלף הלוואת משכנתא

נחשב הכי ממוצע. 5% ריבית קבועה.

ל25 שנה.

החזר סביב 5250

אני אישית לא מכיר מקום שיש דירה שעולה 1.2 מיליון והשכירות שלה היא 5250

אולי אולי עם איזה קומבינה של חלוקת דירה והשכרה של 2 היחידות אולי תגיעו ל4000-4500 וגם זה בספק.

קח שככל הנראה תצטרכו להכניס את היד לכיס בכל חודש להשלים את תשלומי המשכנתא.

זה לפני בלאי של הדירה וכו' שיש

הדבר היחידי שאפשר לבנות עליו זה עליית ערך הדירה.

אבל מה שהיה לאו דווקא יהיה.

ולכן לדעתי לא חכם סתם להתבסס על עליה כללית אלא לחפש משהו ספציפי שישביח את ערך הנכס (פיתוח השכונה/הקמת מכללה ליד/פינוי בינוי וכו')

בהצלחה 

עם הריביות של היום ברוב המקומות בארץעדיין טרייהאחרונה
תצטרך להביא בערך 50 אחוז הון התחלתי בשביל שהשכירות תכסה את המשכנתא 
רק רוצה להגידעוד מעט פסח

שאפשר להסתכל על זה גם כעל הזדמנות -

עיר שכרגע נמצאת במשבר כזה שמוכרים אפילו בהפסד.

וייתכן שבעוד עשור המחירים 'יתקנו' את עצמם ולכן זו דווקא ה-עיר לקנות בה (וכמובן- ייתכן גם שלא).

בגדול מסכים עם הגישה אבל לדעתי זה לא המצב בבאר שבעפשוט אני..

אם הסיבה למכירות ההפסדיות היא משהו זמני - אז באמת יש כאן הזדמנות לקנות.

אם הסיבה היא משהו שלא עומד להשתנות, אז עדיף להתרחק...

בגדול, הסיבות לירידה במחיר בבאר שבע הן בגלל המון המון משקיעים שקנו בסביבות האוניברסיטה דירות מאוד ישנות, אף אחד לא רוצה לקנות את הדירות האלה למגורים אלא רק להשקעה.

נוצרו שכונות שלמות של דירות ישנות להשכרה (ג', ד') לסטודנטים, יותר דירות ממה שהסטודנטים צריכים (יש להם גם מעונות של האוניברסיטה וגם מבחר עצום של דירות להשכרה).

אם בגבעת שמואל דירה בסביבות אוניברסיטת בר אילן תושכר תוך דקה ואנשים יעמדו בתור בשביל לגור בה,

בבאר שבע המצב הפוך - יש דירות שפשוט עומדות ריקות, או שבעלי הדירה היו צריכים להשקיע המון כסף בשביל להפוך אותה ליותר אטרקטיבית לעומת דירות אחרות.

כלומר בעלי הדירות רבים על השוכרים, במקום שזה יהיה להפך.

אני לא רואה סיבה שהמצב הזה ישתנה בקרוב, ולכן אין סיבה לחשוב שהמגמה תתהפך.

מה שכן, אם מדובר על רכישת דירה רגילה בבניין יחסית חדש שמיועדת להשכרה למשפחות ולא לסטודנטים - אז לדעתי במגזר הזה המחירים דווקא עלו ולא היו מכירות בהפסד. 

אבל דירה כזאת אי אפשר לקנות עם הון עצמי של 300 אלף...

נ.ב.

גם במניות זה ככה. אם מניה נופלת, צריך לבדוק טוב טוב לפני שמשקיעים בה. אולי הנפילה באמת בגלל סיבה שעוד חודש תתהפך ולכן החכם יקנה דווקא עכשיו, ואולי הנפילה היא בגלל שפתאום קמה מתחרה הרבה יותר חדשנית ויעילה ואז כבר לא כדאי להשקיע בסוס מת.

רוצים דוגמה טובה לזה?

טוב נו, כי ביקשתם יפה

הנה גרף של חברה שנסחרת בארצות הברית (צריך לקרוא משמאל לימין)

רואים את הירידה שסימנתי עם החץ האדום?

זה היה כשהתחילה מגפת הקורונה, והמוני אנשים משכו את הכספים שלהם משוק ההון.

אבל היו גם אנשים חכמים, שהבינו שלא תמיד מגפה היא דבר רע.

אם למשל יש חברה שמרוויחה כסף דווקא מזה שאנחנו בבידוד,

מרוויחה כסף מזה שאסור לנו ללכת לעבודה,

מרוויחה כסף מזה שיש לנו פתאום המון זמן פנוי...

דווקא חברה כזאת תגדיל את ההכנסות שלה בתקופת מגפה.

ולכן כמו שאפשר לראות בגרף, המניה של חברת נטפליקס התאוששה הרבה הרבה יותר מהר משאר החברות. ההמון מכר מניות בפאניקה, החכמים השקיעו בחברה שיודעת לעשות ממגפה בוננזה.

אתה רק מוכיחעוד מעט פסח

שהקטע הקטן מהכתבה בדה-מרקר שהבאת לא מעיד כלום.

כי לפי מה שסיפרת ההגדרה 'באר שבע' היא כללית מדי ולא באמת משקפת את המצב של כלל העיר.

בסוף בנדל''ן כל דירה היא ייחודית.

אני הייתי ממליצה לזוג הנ''ל לפנות לאדם שמכיר את השטח לעומק ולעבוד דרכו (ואם ירצו, יש לי שני מספרים לתת להם- אחד לגבי באר שבע, אחת שעובדת בפריפריה- שדרות-נתיבות- אופקים ומהצד השני בקריות).

מה שקורה עכשיו לא רלוונטיברגוע

את שואלת מה יקרה בעוד כמה שנים, ואת זה אף אחד לא באמת יודע.

נ.ב. 

מי אמר שאתם חייבים לקנות דירה? אפשר להמשיך לחסוך עד שתוכלו לקנות דירה שתגורו בה.

באזור של האוניברסיטה וסורוקהאריק מהדרום

הרוב דירות פח ישנות, יש גם פרויקטים חדשים באזור אבל מעט מאוד, לא להתקרב להשקעה בשכונה ד, אפילו לא בצחוק, אחת השכונות הקשות בארץ.

בכללי דירות לסטודנטים זה מומחיות בפני עצמה מצד אחד זה בטוח מצד שני הסטודנטים באים ל10 חודשים בשנה ולפעמים צריך לרדוף אחרי הצ'קים שלהם, וגם הם מתחלקים בצ'קים בקיצור זה אופי השקעה מסוג מאוד מסוים.

רוב המשכירים ירצו דווקא להשקיע בבדירות למשפחות עם ילדים שיש להם מוסדות באיזור גנים, בתי ספר, גם לא ירצו לעזוב כל כך מהר מה שמקנה שקט (יחסי) לטווח ארוך בלי קפיצות של חודשים בהן הדירה לא מושכרת ואתה אולי יכול לעשות שיפוץ בינתיים כדי להשביח את הנכס ותו לא, אבל השכרה לסטודנטים זה דבר כשלעצמו מצריך מומחיות מסויימת בנדלן שאפשר גם להרוויח יפה ממנה.

בסביבת האוניברסיטה יש גם את העיר העתיקה (מהתקופה העות'מנית) זה אני קורא לה "נחלאות של באר שבע" מלא ברים של סטודנטים ואוירה של מאפרות אל תוך הלילה ומוזיקה, בתים ישנים ומתפוררים עם תשתיות מעפנות, צינורות אזבסט לא עלינו, לוחות חשמל עם רכיבים מלפני קום המדינה (לא צוחק) והדיור יחסית זול, קרוב לכל מקום שווה במרכז באר שבע במרחק רכיבה על אופנייפ, בעיקר קורץ לסטודנטים ושוב השכרה לסטודנטים זה מומחיות בפני עצמה.

אני לא יודע אם קשה למכור בבאר שבע, אני רק קניתי דירה אחת בשכונה ה ואני לא חושב בכלל שבשכונה זו קשה למכור מכיר מלא חברים שמכרו פה דירות, לא נראה לי שהיה להם קשה, אבל קשה זה עניין יחסי, ברור שדירה סבירה במרכז יהיה יותר קל למכור מאשר בפריפריה.

את הקריה החרדית אני לא מספיק מכיר.

אם אתם רוצים להשקיע בנדלן מעבר להון העצמי אתם צריכים גם קרן חירום עמוקה יחסית לתקופות שהדירה לא תהיה מושכרת ולבלת"מים שיפלו עליכם כמו דוד שיתפוצץ, במיוחד אם בא לכם לא להיות משכירים רשעים שתדרשו לא לבטל חוזה גם במקרה של סרטן או גירושין או מילואים וכיוצ"ב כי אתם חייבים חייבים חייבים את התזרים כי אין מי שישלם את המשכנתא ותהיו יכולים לזרוק לרחוב ניצול שואה או אם חד הורית כי צקים חזרו, הקיצור תכינו קרן חירום עמוקה לשקט הנפשי שלכם.

אני לא יודע אם זה חכם להשקיע בנדלן אם יש לכם הכנסות נמוכות, מצד שני יש לכם 300k, שיקול שלכם, אם תרצו אני אתן לכם באישי טלפון של המלווה הפיננסי שלי.

אתם גרים שמה?רוממה
אם כן אז תמיד אפשר לקנות לגור ולמכור.

כל עוד זאת דירה ראשונה אין מיסוי אז אפשר בהחלט להצמיד את ההון לנדלן.

ממה שאני מבינה הרבה *משקיעים* הפסידו שמה. אבל אם זאת דירה ראשונה זה לא נחשב השקעה ויכול להשתלם.

לכבות את החלק הזה בינשויפנוי

אז אתה מבין שלא משנה כמה תדבר איתה על זה, זה פשוט לא יקרה כמו שאתה רוצה וצריך.

לא משנה כמה תשתדל, תנסה, תבוא לקראתה בתחומים אחרים.

הרצון הזה הוא לא הדדי.

כל מה שנשאר זה רק לעשות הכל כדי לכבות את החלק הזה בי.

ניסית טיפול? זוגי או אפילו אישי?קופצת רגע
זה הפיתרון הקל- רק שהוא לא פיתרוןלאחדשה

1. זה לא אמור להיות ככה
2. זה לא באמת עובד
3. אם עובד לתקופה קצרה, כשאתה 'מדליק' חזרה זה עם ריביות

לפעמים אצל אשה יש חסמים אמיתיים- הורמונאליים\ רגשיים\נפשיים.
האם באמת מיצית את כל האפשרויות?

זה קשה...והנה חלום

הבעיה שלא ברור איפה הכפתור של הכיבוי והאם אפשר לכבות בלי לכבות עוד חלקים.

הייתי גם במצב הזה. הייתי פשוט צמא לאהבה, למגע. התחלתי לשוטט ברשת כדי למלא את הצימאון אבל הוא רק גדל. נסיתי כמה טיפולים עד שמצאתי מטפלת אחת (דרך סרטון בפייסבוק) שהצליחה לדקור את הנקודה, אחרי תהליך קצר שתפתי את אשתי בשיחות ובמכתבים במה שעובר עלי ושאני בתהליך טיפולי. לא היה לה קל אבל היא הצטרפה גם לטיפול. זאת לא דרך קלה ורומנטית. יש הרבה גלים בדרך, לפעמים ריח ביוב להם.

דברנו הרבה על המרחק שנוצר, על הצורך שלה לקרבה רגשית במילים בהקשבה.

היו כמה נקודות מעשיות שעבדתי עליהם, ועד היום הן נקודות חשבובות ורגישות.

הרעב למגע מייצר הרבה מתח במערכת עד שהופך להיות מניע העיקרי בכל הקשר. גם אם עזרתי וחייכתי והקשבתי, כל עוד המניע הנסתר של "על מנת לקבל" קיים שם, זה דוחה את האשה. היא אמרה באחד הטיפולים ששנאה את זה שהייתי טוב כי זה כביכול חייב אותה לשכב אתי.

דבר שני שמאוד עזר, הייתי אומר שעשה מהפכה יחסית להשקעה, זאת פתיחת קבוצת ווצאפ של שנינו. אני שולח לה שם הודעה יומית בבוקר. כל הנסיעה לעבודה אני חושב מה לכתוב לה. זה מרחב נקי לרומנטיקה  אני כותב לה שירים, לפעמים שולח תמונה יפה שאני מצרף לה משפט כמו "זה הזכיר לי אותך" וכדומה. יוצא שאני מסתכל לעולם ומחפש במה אני יכול לשתף אותה.

הדיבורים העדינים האלה מדליקים אותה גם מינית ברמה שאי אפשר לדמיין. זה קורה לא ביום אחד אבל זה קורה ובגדול.

דבר שלישי ואחרון (כי זה ממש ארוך כבר) אנחנו בשאיפה לעזוב את הניידים בערב כשאנחנו ביחד. אם אי אפשר כל יום אז לפחות 3 פעמים בשבוע (גם זה קשה מאוד). לפעמים רואים סרט ביחד, לפעמים אני מקריא לה ספר (עדיפות לדברים רומנטיים), לפעמים עושים הליכה, מכינים אוכל או ווטאבר. זה לא דייט אלא כמו להתחיל לחיות ביחד. אז יש שיחות תוך כדי, חיוכים, מחוות, נגיעות קלות. זה ממש משנה המציאות.

אני ממליץ לך בחום לקחת את עצמך לטיפול אישי (הגישה שעבדה אצלי קורים לה גישת המובחנות), מצד אחד לשחרר את התלותיות בה ומצד שני להתקרב אליה ולקבל אותה אליך.

אחר הדברים האלה, לא הכל וורוד עדיין ויש נפילות ויש ריבים ויש פגיעות, אבל גם יש תקווה גדולה שנזדקן ביחד בשמחה ובתשוקה

סליחה על האורך, שנים לא הגבתי כאן אבל ההודעה שלך נגעה בי

רק לומר שמרגש לקרואשלומית.

את הדרך שעברת ועברתם.

זה ממש יפה לראות איך לומדים ומתפתחים ומוצאים את השבילים הנכונים.

אשריך

וואו כ"כ!!!!מקופלת
וואו. כמה תובנות חשובות!שוקולד פרה.
מחזקת מאד את דבריך. ושיטת המובחנות היא פלא.אונמר

חושבת שמובחנות תעזור לך ממש ממש.

בעז"ה.

שלחו לי מייל, על קורס שאמור "להצית את התשוקה"אדם פרו+
עבר עריכה על ידי מנהל בתאריך י"ד בחשוון תשפ"ו 19:09

עבר עריכה על ידי אדם פרו+ בתאריך י"ד בחשוון תשפ"ו 15:09

נרשמנו לזה עוד בתקופה שהייתי נשוי.

אז מי שנשוי (: ב"ה

ורוצה להיעזר בקורסים האלה.

אולי יהיה לו לתועלת.

השנקל שליליפא העגלוןאחרונה

לעיתים יש פערים מובנים מהיום הראשון בין בני הזוג ברמת העניין במיניות ואפילו במגע. זה מושפע מהורמונים וכו' אבל גם שכההורמונים בשיא - עדיין יש פער בנקודת הפתיחה.

צריך להגיע עם מוכנות לכך שאולי יהיו תקופות של יובש וצריך להכיל את זה ולהתעסק בדברים מועילים אחרים. במקביל, כדאי לחשוב האם אפשר לשנות משהו במישור המעשי של איך וכיצד וכמה וכו'. אני מציע גם לדעת שהמנעד שההלכה מאפשרת בהיבט הזה הוא הרבה הרבה יותר רחב ממה שמקובל ללמד. המנעד הזה מאפשר מימוש יחסים אינטימיים באופן יותר מאפשר ויותר נעים (ויותר סביל) למי שאינו/אינה ממש בקטע. מציע לברר עם מורי הוראה מובהקים בעניין (שלא נמנים על אסכולה ספציפית ואכמ''ל). אצלי זה ממש פתר הרבה מהעניין הזה והעלים את התסכולים (שבהחלט היו).

גסטרולוג כללית בירושליםשמחה7

היי לכולם ,

ממש יעזור לי אם מישהו מכיר/ה ויכול להמליץ על גסטרולוג טוב של כללית בירושלים ??

בעלי חולה קרוהן , ולא מרוצה מהרופא שלו, תודה 🩷

אצלנו במשפחה שני אחים חולי קרוהןפ.א.

כל אחד ברמת חומרה אחרת וטיפול תרופתי מתמשך אחר - אך שניהם כבר שנים במעקב וטיפול, ביקורות תקופתיות שגרתיות,  במסגרת מרפאת גסטרו של בית חולים גדול.  לא של רופא בקהילה.  

הרופא בקהילה היה רק בשלב המאוד ראשוני וההתחלתי. ברגע שהחלו, כל אחד בנפרד ובזמן אחר, לקבל את הטיפול הביולוגי, עברו להתנהל מול מרפאת גסטרו בבית החולים.  

מה היתרון בזה?שמחה7

ואיך זה מתנהל מבחינת קופת חולים ? יש החזר?

באיזה בית חולים מטופלים אם אפשר לשאול?

הוא דיי הזניח את הטיפול בקרוהן , ואני מנסה לעזור לו שיהיה רופא מומחה וטוב לעשות מעקב,  ויטפל בו . 

עונהפ.א.

מחלה כרונית מסוג קרוהן כרוכה במעקב וטיפולים והנחיות רפואיות של רופאים מומחים למחלות מעי דלקתיות.  יודע מהאחים שלי שזה כולל - קולונוסקופיה בתדירות מידי תקופה (מניח שהתדירות תלויה בחומרה של המחלה. אצלם זה מידי שנה), אולטראסאונד למערכת העיכול מידי תקופה, ליווי ופגישות מידי תקופה של דיאטנית קלינית מומחית למחלות מעי דלקתיות שנמצאת במסגרת המרפאה שם. מעקב על בדיקות דם ובדיקות נוספות למעקב אחרי הטיפול הביולוגי (יש מקרים שהגוף מתחיל לפתח נוגדנים לטיפול הביולוגי ואז צריך להחליף תרופות).

אנחנו בקופ"ח מכבי. גרים בשרון / מרכז הארץ 

האחים בטיפול מרפאת גסטרו בבילינסון.  הביקורים והמעקבים מידי כמה חודשים במרפאה, בדיקות אולטרסאונד, קולונוסקופיה,  הדיאטנית,  עם טופס 17 בכל פעם - בהתאם להמלצות הרפואיות של הרופאים בבילינסון.

הטיפול התרופתי במסגרת קופ"ח מכבי.  הטיפול הביולוגי מאוד יקר - יודע שמגיעים לתקרה הרבעונית של הקופה כבר בחודש הראשון לכל רבעון.  

תודה רבהשמחה7
כאן בכללית יש את כל זה במסגרת המרפאה , פשוט יש הרבה רופאים ואני צריכה המלצה למי כדאי ללכת 
מקפיצה אם מישהו מכיר גסטרולוגשמחה7
כללית מומלץ בירושלים 
פרופסור אריאלה שרביט בשערי צדקאור123456
הצילה את בן דוד שלי שחולה כוליטיסאור123456
שטרית לא שרביטאור123456
ד"ר דן קרת (או כרת?)רינת 24אחרונה
בתלפיות
נתן מאיר כותב בגלוי על ההתמכרות לצפייהפשוט אני..

וכך הוא כותב בפייסבוק לקראת כתבה עליו בעיתון מוצ''ש:

דבר אחד החסרתי דפנה

לומר לך, תודה!

אז כשסיפרתי לך,

נפגעת. ולא שברת.

ידעת לומר את הכאב

וסלחת.

נתת לי לחפש את הדרך

עודדת, לא לפחד.

להעיז. לחפש.

וכשמצאתי, והתחלתי לרקום חלומות

תמכת. העשרת. בלי גבול.

פתאום הרגשנו במסילה אחת

התחדשנו, הפכנו לאחד.

אלוקים לא נתן לזה הרבה זמן.

כשהלכת, החלום זז הצידה.

ההשרדות תפסה את כל המרחב.

זהר. ידעת.

אמרת לי 'אתה איש של תיקון'

ובאת.

שנים של בניה משותפת, עמל בלי די, אמון והמון אהבה.

ראינו פנים חדשות.

איתך זהר

חזרתי אל החלום

שהתחלתי לרקום אז

לא ידעתי עד כמה החלום יגדל

לא האמנתי שיהיה לי האומץ

והוא כבר כמעט כאן.

לא קל לי להופיע על עמוד השער ולהזכיר את חולשותי, אלה שלא נהוג לדבר עליהם.

צפיתי בתכנים מיניים שנים.

אלמלא דפנה, לא בטוח שהייתי יוצא משם.

אלמלא זהר, התוכנית לא הייתה קיימת.

לא היה בי הכח להגשים את החלום.

בזכות נשים צדקניות נגאלו ישראל ובזכות דפנה הי"ד וזהר תבלח"א

הגאולה הזאת שאני מבקש להביא, באה לעולם.

הקמתי את חברת BORNFREE  כדי להביא את התוכנית הדיגיטלית לשחרור מפורנוגרפיה לכל מי שזקוק לה.

אני מתפלל שכך יעלה בידי.

אז בתוך הבהלה מהחשיפה

אני רוצה לעצור רגע ולומר לדפנה הי"ד ולזהר שתח'

תודה!!

ולכל מי שיבוא, שירצה גם הוא להכיר את הדרך, חשוב לי לומר, תדעו לכם, ששלי ושלכם, בזכותן!

וואי וואי. באמת אומץ.די שרוט
מדהים!והנה חלום
איזה איש!
מעורר השראה..לאחדשהאחרונה

אולי יעניין אותך