אני שמחה שהרבה אנשים הגיבו (יותר ממה שציפיתי)
האמת שמאז שכתבתי את זה עד שהעלתי עבר שבוע, ומאז שהעלתי עברו יומים ובזמן הזה יצא לי לחשוב על זה ועל מה שהגבתם, ויש דברים שכתבתי שאני לא מסכימה איתם, אני יגיד לכם למה זה מעסיק אותי
יש הרבה אנשים שיגידו שאני לא נורמאלית.
זה לא בדיוק נורמאלי שבתחילת שנה לא הגעתי חודש וחצי לבצפר כי הייתי במצב... פסיכופתי, שאני לוקחת תרופות שגורמות לי להיות כל הזמן עייפה, ובגללן קשה לי לקום בבוקר ואני מאחרת כל יום בטירוף, שהפסקתי לכתוב לכמה זמן כי ניסיתי להדחיק את הכול וזה אחד הדברים שאני הכי אוהבת לעשות.
שהיה לי פער ענקי בלימודים והשלמתי אבל עדיין הרבה דברים שאני יודעת שאם זה לא היה קורה הייתי יותר טובה בהם.
שראש השנה, סוכות ושמחת תורה היו בשבילי סיוט אחד ענק. כשכל כך חיכיתי להם והם פשוט נהרסו.
שבגלל שאז הרגשתי מכוערת, שיניתי את המראה שלי אחר כך. בקושי יש אנשים שיודעים את זה עליי כי אני מפחדת מסטיגמות, אני יודעת שיש אנשים שישנו את הדעה שלהם עליי.מתוך החברות שלי, רק אחת יודעת. כשמדברים איתי/לידי על חולי נפש זה עושה לי רע.
אבל הייתי מוותרת על כל זה?! בכלל לא, כי גם קרו לי בגלל זה דברים מדהימים.
אם פעם הייתי שקטה כזאת וביישנית, שאין לה כל כך מה להגיד לאנשים, שלא מחייכת יותר מדי, הפכתי לאופטימית,שמחה, אני כל הזמן צוחקת, מדברת ואנשים אומרים לי את זה, שהשתנתי, שאני יותר נחמדה ממה שהם חשבו.
ואני יודעת להגיד שהשינוי לא בי כי זה היה בתוכי כל הזמן, השינוי הוא בגישה שלי בדרך הסתכלות על החיים.
וואוו יצא ארוך בטירוף😅 מקווה שקראתם.