זה אף פעם לא יכול לשקף את כל מה שעובר לך בראש ובלב אבל זה נותן המון שלווה ונחת (ויש בזה גם חן מיוחד)
אשמח כמובן לתגובות , הערות, והארות...
מכאן מתחיל החלק החשוב..
אולי כבר תתקשרי?
נחסוך את כל הבירורים וההצעות., כל המתווכים והמתווכות ופשוט ניפגש, רק שנינו, על איזה ספסל שכוח א-ל פארק כלשהו סתמי והעיקר ניפגש. נפגוש אחד את השני.
אולי נדלג על כל השלבים המפרכים, נשבור דלתות , נסיר מחיצות ונלך יחד באיזו מדשאה, על דשא שרק כוסח, ריח הטבע מסביבנו, נדבר על דברים חשובים ברומו של עולם וגם על כאלה קצת פחות.
מתי כבר נרים את המסך שעומד ביננו? מסתיר אחד מן השני את פנינו. נשארים בנסירה, אחור באחור. אבל הכיוון, הוא כבר נכון? נמוסס את ההסתרות והפחדים ונראה זה את פניו של זה.
איפה את? אצעק... את לא רואה שאני מחכה? איפה אתה? תשיבי בקול צרוד מדמעות שכבר יבשו מרוב ציפייה. ציפייה לצפייה, זה בזה, פגישה, רגע פשוט אחד שיקרה אלף פעם בשנייה ושוב.
אני יושב לי, מתכרבל בגמרא, בחבר, בחברותא ובכל דבר שימציא לי נחמה. פעם מתייאש, לעיתים יוקדת בי אש קטנה של תקווה. גחל קטן לוחש... רק עוד קצת, קמעא קמעא והנה מגיעה, מחייכת ואותך רוצה
ואני? אני יושב ומחכה. הנחמה האמיתית, התקווה, היא שאי שם, ממש קרוב אלי, את לי מחכה
ובנימה אחרת
שעון שוויצרי
מתקתק בקצב סדיר
למחצה
זה השעון של הלב
שלי
שבצד אחד פועם
ברגילות
ובצד שני זועק
להפסיק
אם תקשיב
לשעון