זהירות! עמותת "עזר מציון" משתפת פעולה עם האויואלאד
ארגון עזר מציון נרתם להצלתם של שני חולי סרטן ערבים ישראלים: מחרתיים יערוך הארגון התרמה להקמת מאגר מח עצם למגזר הערבי. התרומות תשמשנה גם עבור אזרחי מדינות ערב השכנות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3749367,00.html

זכרו - כל תרומה לעזר מציון היא תרומה לשונאי ישראל ולרוצחי יהודים.
הצלת חולי סרטן ערביםאנונימי (פותח)
מעבר לשאלה ההומנית האם כאשר ניצב לפנינו חולה עלינו לבדוק את השתיכותו הדתית - לאומית - רעיונית וכו'  ומעבר לקביעת חז"ל ש"מבקרים חוליהם... מפני דרכי שלום" יש כאן גישה פרקטית. כאשר חולה ישראלי מוטס למרכז רפואי בעולם אנו מצפים שגם אם הרופא אינו אוהב יהודים - יערוך הפרדה בין דעותיו לבין תפקידו כרופא ויטפל בכל חולה.
בהתרמה זו של עזר מציון יש כדי לעודד גישה זו.
האם ידעת למשל שיש חולים ישראלים שעוברים השתלת כליה - כשאת הכליה קנו בטורקיה? איך נתיחס אם החוק הטורקי יאסור על מכירת כליה ליהודי?
שירה- צודקת.דינה ברזילי
זה שהערבים מתנהגים כמו חיות, זה לא אומר שגם אנחנו צריכים להתנהג כך.
הקב"ה מתנהג במידת הרחמים- ואנחנו מנסים לחכות את המידה הזו.

ומאיפה לך כמה להיות רחום?דינה ברזילי
ה' מיטיב גם עם הרשעים והגויים.
"המרחם על אכזרים...." תמשיכו לבד....שירה =)
טיעון דמגוגי ומטומטם.shapira
לך יש טלפון ישיר לשמיים?
מעבר לכך ש"לא בשמים היא".

אוהב את אלו שתמיד חותמים באיזה משפט שנשמע מפוצץ כשאין להם שום דבר להגיד.
תתבגר, ותבין שלא כל מי שלא חושב כמוך צריך למות.
אתה מוזמן להפסיק לזלזל.
לא שמעתי ש'משום דרכי שלום' תקף גם במלחמה. תודה עלotk100
החידוש
די. די. די.פעימה
בס"ד

תרגע! לא כל אחד שלא עושה בכל שניה את המעשה הכי נכון(לדעתך) הוא משת"פ.
אולי לא מוצא חן בעינייך שהם מתרימים לערבים- אבל זה לא אומר שצריך להזהר מהם.
אם היית יודע אפילו על חצי מהפעילות האדירה שהם עושים- היית נרגע מיד.
יואו. אתם מזה לא עונים לעניין.דינה ברזילי
מרוב להות- לא נחמדים- אתם מאבדים את החוט.
ויזאן- לא חייבים להיות לא סימפטים. אפשר לדון ולהתווכח ועדיין לתת תחושה טובה.

ולעניננו-דינה ברזילי
לגבי מידת הרחמים-
אני לא חושבת שזה שאני מרחמת על גוי / ערבי  יגרום לי להתאכזר ליהודי.
אני רואה אדם סובל או גוסס, אז אני מרחמת עליו.
ורופאים צריכים לנתק את נושאי הדת / פוליטיקה כשהם מטפלים בחולה.
יופי אז אני מרחם על ערבים בעזהישמעאל
אי אפשר ולא נכון להשתית ערכים על מה שרואים (או רוצים לראות), זה נחמד שאוהבים לרחם, אבל השיקול הערכי אומר שתצאו מהדמיונות, אפילו השמאל כבר אומר לסגור את המעברים לעזה עד שישוחרר גלעד, למרות שהם מזה מרחמים על הערבים...
---אוהלי
קודם כל,מבקרים את החולים של הגויים מפני השלום רק כשיד ישראל לא תקפה, זאת אומרת רק כשאנחנו תחת שלטון זר או שעדיין לא הצלחנו להקים שלטון יהודי. אבל כשיד ישראל תקפה..אז לא צריכים להיות גויים בארץ בכלל (חוץ מגרי תושב שדיניהם שונים) כדי שנוכל ל"עזור" להם ול"רחם" עליהם ולבקר את חוליהם.

דבר שני, הרחמנות של הקב"ה כוללת איסור חמור בפגיעה ביתום ואלמנה,עזרה לעני יהודי,איסור לנשך וריבית מיהודי שללוה ממך כסף והכנסת אורחים יהודים גדולה,ועוד הרבה מאוד דברים טובים ויפים "הומניים".
אבל הרחמנות של הקב"ה כוללת נקמה ורצח המוני במידין רק כי הם החטיאו את עמ"י, ועשר מכות איומות במיצרים ושפיכתם לים, מחיית שמם של עמלקים לעולמים ומצווה גדולה להרוג את כל העם-גברים,נשים תינוקות! וחוסר באפשרותם להצטרף לע"י (אפילו אם יש שם מישהו טוב-באמת, ילד חולה נחמד שלא עשה שום דבר רע,רק נולד לאמא הלא נכונה באמת, זה אכזרי.. ח"ו) וכל זה רק בגלל מלחמה אחת אי שם בהסטוריה..ועוד הרבה מאוד דברים.אז אנא, לפעמים ברגע שעם מסויים נלחם בנו,רוצח אותנו ומתעמר בנו צריך ל"התאכזר" לכולם, גם לחולים ולילדים.ואל נא תנפנפו בהיגיון הרחמנות של האפיפור-אצלנו לא מגישים אם הלחי השניה.

אולי רופאים צריכים לנתק את עצמם מהפוליטיקה,אבל יש דברים שגם הם לא היו אמורים לעשות כמו לטפל בפצוע ערבי שנפצע כי הוא בא להתפוצץ על יהודים..ודואגים לו באותה מידה כמו לפצועים היהודיים- הנה רחמנות!
איכסס איזה עיוות!! לדינה בריזלי:אוריין
בס"ד
"המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים" -- את לא אמורה לעשות מה שאת חושבת!! את אמורה לעשות מה שהתורה אומרת.. אסור לרחם על אויבים!!!!!!1
אם היית רואה נאצי סובל היית מרחמת עליו??
"ורופאים צריכים לנתק את נושאי הדת / פוליטיקה כשהם מטפלים בחולה." --  אה אוקיי כשמטפלים בחולים ואוייבים של עמ"י צריך לנתק את היהדות..אנחנו יותר רחמנים מה'.. שילמד ממנו קצת..  

לדינה ברזילי -אחת מהשטחים
ציטוט- "אני לא חושבת שזה שאני מרחמת על גוי / ערבי  יגרום לי להתאכזר ליהודי. "

את לא צריכה לחשוב -
עצם העובדה שאת מרחמת על ערבי תביא להתאכזרות ליהודים על ידו..
גם אם את לא התכוונת..
חבר'ה! תשתקו כולכם!!אחת מהשומרון
בס"ד
עזר מציון אלו אנשים כ"כ כ"כ צדיקים!!
אל תעזו אפילו לחשוב לומר עליהם משו רע!!

לא כל אדם צריך לחשוב בדיוק כמוכם! נכון, אני לא רוצה לתרום דם לערבים, לא בגלל זה אני לא אתרום דם שיכול להציל גם יהודי!
אם זה תרומות דם רק לערבים- אני לא אתרום. אבל בכללי- לעזר מציון הצדיקים- אני אתרום ועוד איך!!
אתה יודע כמה יהודים אוהבי ישראל ניצלו בזכות הארגון הזה?

מקווה שלא תצטרכו להגיע למקום של להכיר את עזר מציון מקרוב, בעצם- אולי אם תתנדבו שם, ואז תראו כמה הם אנשים טובים..

ומספיק להוציא שם רע ולשנוא סתם אנשים טובים מישראל!
!!!!אנונימי (פותח)
פ'שש יסכה יפה מאפו כול הידעי הזה?

יש לי משהו חשוב להגיד-כנסו בבקשהמשואה7586
חברה טובה שלי לומדת סיעוד בהדסה עין כרם,תדעו לכם שיותר מ 70% אחוז מהסטודנטים שם הם ערבים!!!!!! באוניברסיטה העיברית יש מיעוט יהודי שלומד במלקות ובפקולטות..400 משפחות ערביות עוברות ממזרח ירושלים אל המערב(רמות,גילה,תלפיות,רוממה,נחלאות) ומנסות לקנות שטחים שם ולהתיישב...
אן מקום שלא הולכים ורואים את הערבים הארורים האלה..בבתי חולים,עורכי דין,פסיכולוגים,מרצים,נהגי אוטובוס וכו'!
אני לא יודעת מה להגיד לכם אבל אותי זה מזעזע! אנחנו לאט לאט מאבדים את האחיזה שלנו בארצנו הקדושה!
וזה הכל הכל באשמתנו!
את ממש ממש צודקת!קראתיך
אחת מהשומרון.אוהלי
עזר מציון עוזרים למאות ואלפי משפחות והם צדיקים.רק שכואב שהעיוות הגיע לכל שכבות העם, הם לא חייבים הרי כלום לאף אחד זה אירגון פרטי מתנדב וזה עצוב שהם עכשיו מארגנים תרומות מוח עצם שהולות הון רק בשביל ערבים.

ברור לי שאבוא להבדק מתי שהוא בשביל מח עצם לעזר מציון/ארגון אחר כי זה מציל הרבה מאוד יהודים.
אבל ברור לי באותה מידה שאתרום מח עצם רק אם אדע בוודאות שזה ליהודי. שיקראו לי גזענית ויקפצו לי בזיגזג.

וזאת לא רחמנות לעזור לערבי חולה,זאת טיפשות שגובלת באכזריות. במיוחד אם זה מרצונם החופשי. 
מרוב הגלותיות שנשארה בנו אנחנו מנסים להתחנףמשואה7586
לגויים ולערבים..אני הולכת בתל אביב וכל כך הרבה צלבים על אנשים..כל כך הרבה ערביות שמסתובבות ברחובות שלנו עם כל הבלאגן והמחלות שהם מביאים.
לא לדבר על הערבים שמטרידים יהודיות.אתמול במקרה נתקעתי ללא אוטובוס חזרה לירושלי מתחנ מרכזית תל אביב וחברה שלי הזמינה ת ארוסה שיקח אותנו הביתה וכשעמדנו וחיכינו לו איזה שעה ומשהו עד שיבוא ראיתי תסלחו לי את כל הזבל של המדינה...בנות יהודיות!הולכות עם בדואים וערבים!נראות מסוממות לגמרי,מדברות עברית רהוטה ומסתובבות איתם! ראיתי פליטים מאפריקה עם צלבים ורעלות..ראיתי רוסים שיכורים ומסוממים שזרוקים על הרצפה וראיתי את "ממלכת החזיר" אטליז לממכר חזיר..זו לא המדינה שאני רוצה לחיות בה!
ואם אנחנו לא נשים לב למה שקורה מסביבינו אנחנ נחיה בארץ אבל בגלות!
ואותי זה מפחיד
איזו כפיות טובה לדבר ככה על הצדיקים האלה.דינה ברזילי
עומדים בראש העמותה הזו אנשים מתוקים מדבש, הם מצילים נפשות רבות מישראל.

רק שכמה חבל, יש לאנשים כאן נטייה לשנוא את אחיהם בקלות כזאת.

רפואה שלימה לכם!
אני לא מעוניינת שאחים שלי יתמכו באויבים שלי!משואה7586
אני לא מבין מה הבעיה מי שלא רוצה לתרוםפיתון
לערבים שלא ייתרום ומי שכן רוצה שכן  ייתרום למרות שאני ייתפלא על ההיגיון שלו
האמת שאני אשלח להם מייל ואתקשר גם להודיעמשואה7586
שאני אל אתרום להם כספים ולא אתרום דם או משהו כזה כל עוד הם משרתים את האויבים שלנו
מעניין, איפה ההוא שטען שערבים לא עוזרים ליהודים?shapira
הרי אם הם לומדים סיעוד,הם חייבים להועיל ליהודי איפשהו.

תגידו, אם רופא ערב היה בא לטפל בכם, ולהציל לכם את החיים - הייתם מתנגדים לטיפול בגלל שהוא ערבי?
כן!!!יהודי מרמ"ג
עדיף למות מאשר להיות חייב תודה לשונא ישראל.
אני אוהב הצהרות כאלוshapira
מעניין מה היה קורה אילו היית עכשיו נפצע בפיגוע, והרופא המטפל היה ערבי.
צחוק הגורל.

אנא, בסס את אמירתך על מקור כלשהו.
ערבים לא מכיר כזה דבר? כנסוmosh6
מזה ערבים ישראלים אין כזה דבר או ערבים או יהודים  כל ערבי מחבל הלכה היא בידנו עשיו שונא ליעקב
התרומה שלהם ליהודים הרבה יותר גדולה מאשר לערבים..(=טליה=)
ובגלל זה להפסיק לתרום ליהודים..??
וגם תאמינו לי,הם לא היו מצילים מחבלים..
באמת,כדאי שתפסיקו עם השנאה הקיצונית הזאת! 
הייתי אומר שזה אירוני מאדאנונימי (פותח)
המדינות הערביות עם הנפט מזרימים הון תועפות לעזה כדי להצטייד בנשק, טילים ומטעני חבלה. הם גם משלמים פנסיות וקצבאות למשפחות של מחבלים מתאבדים, אבל הם לא מוכנים לתרום לפרויקט כזה שאמור לעזור "לעם הפלסטיני". פרויקט כזה- מגיע ברובו מכספי יהודים...
לטליה מציאה להיכנסmosh6
הטומאה יונקת מהקדושה אני חושב שצריך להפסיק את הטומאה והמבין יבין
מצטערת,לא הבנתי מה הקשר..(=טליה=)
שתגדלי תביניmosh6
דרך אגב גם כשאתה תורם דם יש סבירות שתציל מחבל ממותotk100
יאו..טוב שלא נסחפנו..הסנה-בוער
לה"ו.
מצטרפת לאחת מהשומרון.
יש פה צורת חשיבה ממש עצובה. עכשיו קחו שניה באמת בינכם לבין עצמכם, בשקט. אתם אוהבים את ה'? באמת באמת?
אז אם כן, איך זה שאתם מדברים בכל כך הרבה זלזול על היצירות שלו?
נכון שאנחנו העם הנבחר, ושגם מביננו יש המון שהולכים בדרך לא הכי ישרה, אבל נראה לכם שה' מת רק על מי שהולך ראש בקיר, בלי להעיף מבט קצת לצדדים, בדרך שלו? וזהו, את כל מי שעושה משהו טיפה לא בסדר הוא מחרים ושונא?
אתם יכולים להרים ראש אל ה' ולומר בפה מלא שאתם צדיקים גמורים ואף פעם לא עשיתם טעות?
אם ה' היה מחרים אותנו על כל טעות קטנה שלנו, מזמן היינו אובדים מפה!
ואה, אתם מקטרגים פה על עמ"י יותר מהשטן! זה מפחיד! יש דברים לא בסדר, אבל יש דרך לתקן!
אוי.דאץ
לבוש יורה דעה סימן קנחe1l0a5d

הגוים עובדי ע"ז שאין בינינו וביניהם מלחמה, אין מסבבין להם המיתה, שהרי התורה אמרה בהם [דברים כ, יא] והיו לך למס ועבדוך ולא צותה להמיתם, אבל אם נטו למות כגון שרואין אחד מהם שנפל לים אינו מעלהו, שהרי אמרה תורה [ויקרא יט, טז] לא תעמוד על דם ריעך, אבל על דם גוי מותר לעמוד שלא להצילו, ואסרו חכמים אפילו בשכר. לפיכך אסור לרפאותן אפילו בשכר, אם לא היכא דאיכא משום איבה שאינו יכול להישמט ממנו שאז אפילו בחנם מותר משום איבה. ומותר לנסות רפואה בגוי אם תועיל, כדי להתחכם ברפואות...

אבל ישראל בעל עבירות שאינו עומד ברשעו תמיד אלא עושה עבירות להנאת עצמו, כגון אוכל נבילות לתיאבון וכיוצא בהם דהיינו כשאין להם היתירא אוכלים איסורא להנאתם, וכשיש לפניהם היתירא ואיסורא לא שבקי התירא ואכלי איסורא, הרי זה מצוה להצילו ואסור לעמוד על דמו כאחד מישראל הכשרים, ועל העבירה שהוא מוחזק בה שעושה להנאתו בעל הגמול השלם ישלם לו גמולו ועונשו בבא עתו.

אני לא מבין על מה הוויכוח המטופש הזה!!!The yehudi
יהודי תורם לעמותה כלשהיא על מנת לעזור ליהודים ואם יש מצב בעייתי תוך כדי של תרומה לערבים אז צריך להפעיל לחץ כדי שיפביקו אבל לא להפסיק לתרום ליהודים.
ואם יש התרמה מיוחדת כל שהיא עבור ערבים ברור שאין לתרום להתרמה הזאת אבל בכללי מותר...
ע"פ כמה מהכותבים כאן אסור גם להתנדב במד"א כי הם הקימו מרפאה בעזה בזמן עופרת יצוקה ואסור לזק"א כי הם מטפלים גם בערבים נפגעים(אומנם בפיגוע הם לא מטפלים במחבל עצמו אלא משאירים את זה למשטרה אבל אם הנפגע הוא ערבי הם מטפלים גם בו. וגם ל'הצוילה'(הצלה) אסור להתנדב כי הם מטפלים בערבים נפגעי תאונות דרכים.
אלא צריך לבדוק כל מקרה לגופו!
וואי.. אמאל'ה..נטע=]
אוייש.. קפץ לינטע=]
אני פשוט בשוק.. מה השטויות האלה?? אז נכון הם תורמים עכשיו לערבים.. אז אל תתרמו..=עכשיו... אבל אתם פשוט לא יודעים עד כמה הם עוזרים לנו..(למשפחות של החולי סרטן..)וחוץ מזה זה לא אומר שצריך להפסיק לתרום להם.. כיצצ... אל תדברו על אף אחד בצורה כזאת!!!! אתם לא יודעים מי הם ומה הם עושים... זה פשוט כואב לראות שככה אתם מדברים עליהם.. אם זה מבולגן כצאת ולא מובן אז לונורא...
מזל שאמרתshapira
אנשים כמוך דוחים אותי.
בשם הדת אתה מסית ומדיח נגד כל מי שאינו כמוך.
מותר לעזור לאנשים חולים גם כשהם לא מהעם שלך, וגם אם הם לא חושבים בדיוק כמוך.
אתה בדיוק הטפוס שבשבוע הבא יכתוב לא לתרום לאירגון שעוזר לשקם שמאלנים שנפצעו, כי זה גם יעזור לרוצחי יהודים.

תלמד קצת תורה, לא בעצם - תתפוס קצת דרך ארץ ואח"כ תלמד תורה ותבין עד כמה אתה טועה.
איך אתה יכול לדבר ככה על עזר מציון?רעותיx
משהו בדברים של כמה מהאנשים כאן בפורום משדר ראיה מאד צרה של העולם המציאות היא לא שחור לבן יש בה מורכבויות
1. יש הבדל בין ערבי מחבל לערבי אזרח כמה שזה מעצבן אותך.
2. ערבי ישראלי הוא בן אדם נורמלי (גם אם אתה לא אוהב אותו ורוצה שהוא יעוף מכאן)
3. מי שמתאכזר ליצור חי (לא משנה איזה) יש לו בעיה במידות וצריך שיתקן אותם תעשה בדיקה ותגלה שהרבה 
   מהחברה שמסוגלים לתפוס ערבי נחמד באמצע הרחוב ולתת לו מכות בשם איזה אידיאל גם עושים את זה ליהודים
    שהם לא מסכימים איתם וגם לרבנים,חלק מהם לא עושה עם עצמו כלום בחיים ובעצם לא תורם לנו כלום חוץ
    מבלאגן  (ולא אל תגיד שהם מגינים על הארץ - אין שום קשר)
4. עזר מציון עוזרים לעם ישראל ברמות לא נורמליות ולקלל אותם זה עוול בל יתואר התנדבתי במחנות שהם עושים
    כל  קיץ לילדים עם לקויות ואחי גם הולך השנה לקיטנה אין לך מושג איזה חסד זה. תוציאו את עזר מציון מהויכוח.
   מי שלא השתכנע לגביהם מוזמן להגיע ולהתנדב בקיטנות הקיץ שהם עושים כל שנה מומלץ! זה יתן לו משהו
   לאהוב  אותו במקום לשנוא את כל העולם.
5. מומלץ להוסיף אור במקום להוסיף חושך אם נראה לך שעזר מציון לא תורמים מספיק ליהודים במקום לקלל אותם
    אתה מוזמן לתרום.

לסיום : "הצדיקים הטהורים אינם קובלים על הרשעה אלא מוסיפים צדק. אינם קובלים על הכפירה אלא מוסיפים אמונה. אינם קובלים על הבערות אלא מוסיפים חכמה" מומלץ ליישם.
עזר מציון...ישראל סקורי
אני בטוח שאם ואלאד (מי שכתב את ההודעה הראשונה בשירשור)
היה יודע ולו טיפה ממה שהארגון הענק הזה עושה
למען החולים הרבים שיש בארצנו הקטנה,
לא היה מעז לכתוב פה אפילו את הדבר הכי קטן לרעתם!!!

נכון! אני בטוח שלא אני ולא הוא ולא אף אחד בפורום הזה
היה רוצה לתרום מח עצם או כל דבר אחר (חוץ מאולי פצצה) לערבי.
אבל זה לא אומר שאפשר לבוא וללכלך על הארגון ועל כל פועלו
במילים כל כך נחרצות כמו- (ואני מצטט)
"זכרו- כל תרומה לעזר מציון היא תרומה לשונאי ישראל ולרוצחי יהודים."

חס וחלילה!!!!!
כל תרומה????
התרומה החד פעמית הזו אולי!
תכנסו לאתר של עזר מציון או לכל מקום אחר
תקראו קצת על הארגון ותבינו עד כמה הכותב טועה ובגדול!!
אני פשוט בשוק שמקיימים פה דיון כזה בכלל!!
מה זה שייך?יהודי מרמ"ג
עצם זה שהם תורמים לערבים, זו כבר סיבה מספקת לא לתרום להם.
הכמות היחסית לא משנה!!!
מה זה משנה אם נאצי רצח יהודי אחד בגלל יהדותו,או אלף?
עצם זה שהם תורמים גם לשונאי ישראל, זו כבר סיבה לא לתרום!!!
סליחה???קשקושה קטנה
ומה עם היהודים ?בזה  שמישהו לא תורם להם הוא גם מחליל את היהודים !!ומאות יהודים שצריכים דם או כל דבר אחרלא נותנים להם בגלל הגישה המטופשת הזאת שאולי זה יגיע לערבים!!! 
וחוצמזה מהזה כל ההשמצות האלה?! מי'שו פו יודע בכלל מה הם עושיםן שאתם מדברים עלהם ככה????!!!! הם אנשים ממש ממש ממש ממש צדיקים!!!!! יותר ממה שאתם חושבים!!!
אני יודע שאני מגיב לזה באיחור של חודשshapira
כי למען האמת, לא הייתי כאן הרבה זמן.
אבל מה הקשר בין עזר מציון שעוזרים לערבים, לרצח יהודים ע"י נאצים?
אשמח לדעת מאיפה אתה מביא את ההשוואה המגוכחת הזו, שאין לה שום סימוך לוגי.

בוא נעבור רגע על כללי ההשוואה.
שני הצדדים במשוואה צריכים להיות זהים כדי שהיא תעבוד.
אצלך אין קשר בין צד אחד לצד שני.
מדברים על הצלת חיים, ואתה מביא דברים על רצח.

ואשאל שאלה אחת אחרונה - האם היית מקבל טיפול מ"עזר מציון"?
האם היית מונע טיפול של אדם אחר ב"עזר מציון" בגלל זה?

על אותו משקל - כל אמירת הלל ביום העצמאותהאריאלניקהנאמן
עוזרת לשונאי ישראל ולאנטישמיות... ולצערי אני לא רואה הרבה אנשים שהפסיקו לומר ההלל.
תבוא לשדמות, תראה אותי.יהודי מרמ"ג
לצערך?shapira
לצערך?
באמת?
ולמה להפסק הלגיד הלל ביום העצמאות, אשמח לדעת?
לכל הילדים פה - שכחתם להתייעץ עם מורה הלכה?אנונימי (פותח)
ולענייננו, כאשר מדובר בפיקוח נפש של גוי אז אנו מצווים להצילו מפני דרכי שלום.

אולם כאשר מדובר על הקמת מאגר שיציל בעתיד אין אנו מחוייבים לסייע לטובת מאגר כזה ולכל היותר סיוע בהעברת ידע מקצועי, בטח שלא כסף ובמיוחד שמדובר על שעת מלחמה שעל זה נאמר כשר שבגויים הרוג ולכן בוודאי שאנו לא מחוייבים לסייע להצלת חיים עתידית.
כ"כל המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים"אנונימי (פותח)
ועם מי אתה התייעצת? עם מורה שריעה?ואלאד
א. הצלת גוי מפני דרכי שלום נובעת מחשש איבה, וכשממילא יש איבה, וכן כשממילא אין יהודים שמטופלים בבתי חולים במדינות ערב - אין כלל זה חל.

ב. דרכי שלום חלות רק כשיש מצב בו הגוי מגיע לרופא יהודי, אך אין כל חובה על רופא יהודי להתנדב ולסייע לגוי כשהוא לא ביקש זאת.

ג. דרכי שלום אינן חלות על אויב בשעת מלחמה.

ד. דרכי שלום אינן חלות כשיד ישראל תקיפה. קצת מתמיה להווכח שמי שמאמין שהציונות היא תקומת ישראל בארצו, פתאום רואה לנכון לאמץ את ההלכה הכי גלותית. סתירה עצמית טיפוסית מאוד למזרחניק הממוצע, השסוע בנפשו.

ה. הקמת מאגר וקבלת תרומות מעשרות אלפי תורמים מצריכה השקעה של הון תועפות. מנין הכסף מגיע, אתה חושב? מהאויר הצח - או מתרומות של אנשים שלתומם חשבו שבתרומתם הם מסייעים ליהודים ולא לשונאיהם ולמרצחיהם? מה זה אם לא גזל והונאה?
מה לגבי "אחמד בן שרה" ???פיגא
ב"ה

כל אחד שתרם אי פעם תרומה למאגר מח עצם מודע לכך שתרומתו זמינה לכל אדם על פני כדור הארץ הזקוק לתקומה, כדי לבדוק התאמה.  זו דמגוגיה להגיד שהמאגר ישמש ערבים. 

וחוץ מזה שיש יותר מדי (גם אחד הוא יותר מדי) יהודים החיים כערבים.  אולי נוכל להציל פיזית ורוחנית יהודי כזה?!?
אף אחד לא יודע מה פירוש תרומה של מוח עצם?! |מתפלא|yoel_s4
מה שעזר מציון אוספים זה רק דגימת דם, לדעת אם אתה מתאים. אם נמצאת מתאים לתרום מוח עצם למישהו- תזומן שוב, ואז תתרום את המוח עצם עצמו!
ואם יתברר לך שזה מחבל- תמיד תוכל לומר לא...
ולגבי תרומת כסף, כבר דיברתם על זה... 
מצוה לעזור ולהציל חולה החי בקרבנו אם בחזקת חף מפשעאיל ב.
וזה לא שעוזרים רק להם ולא ליהודים, אלא שיש מקרה של נכרי שחלה וראוי לעזור אם אפשר.
לגבי סיוע למדינות ערב - הזוי ואיולת.
אמנם במדינתנו פשה העיוות ומסייעים ונותנים מתנות חנם לרוצחינו ומבקשי נפשנו, אבל לא בכך עסקינן במקרה זה.
'חביב אדם שנברא בצלם'.
"ואהבתם את הגר".
יפה אמרת.רחלקה
בעזהי"ת.

"אם בחזקת חף מפשע".
אבל היום הערבים מוחזקים כרוצחים נתעבים.
לא נכון.shapira
ודאי וודאי שלא נכון.
לא כל ערבי הוא רוצח, וההכללות האלו אינן לפי רוח ההלכה.
דווקא כן...יהודי מרמ"ג
אנחנו לא עושים הפרדות
 בתוך העם אלא מכלילים אותו.
אזי בשבילך גם:shapira
כל הערסים הם ממוצא מזרחי,כל האשכנזים אנשים קרים, כל הספרדים אנשים חמים, כל החילונים הם אנשי שמאל, וכל הדתיים הם אנשי ימין, ופאשר להמשיך מכאן לעוד אלף אלפי הכללות מטופשות.
בתוך העם - כן כן - בתוך העם עצמו, יש הבדלים.
חלאס, תפסיקו לשיר שטיקרים ותתחילו לחשוב קצת לבד, בלי אנשים שיעשו את זה בשבילכם.
סתם שתדע...יהודי מרמ"ג
זה ממש לא אותו דבר...
כשעם במלחמה איתך אתה לא תעבור אחד אחד ותשאל:
אתה רוצה להילחם או לעשות שלום?
כי גם אם מישהו רוצה לעשות איתך שלום,
יבוא הבן שלו ויחליט שהוא לא רוצה להתכחש לעם שלו וכו'.
וחוצמזה, שהדת שלהם היא זאת.
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך