אלוקים הטוב!
כמובן שחוק מרפי ידאג לכאבים האלו לבוא בדיוק יום אחרי שהיה לי ביקורת אצל הרופא שלי... ועכשיו עד הפעם הבאה, מה אני אמורה לעשות?
רקע: כאבים חזקים בעצם הזנב מתחילת שבוע שעבר, כואב בסדר. ציינתי לרופא (ברביעי, בביקורת השגרית אצלו) והוא אמר שאין מה לעשות וזה הרחם והעובר שלוחצים וכו' והמליץ להמשיך להשתמש בחגורת גב שעזרה לי מאוד כבר מחודש חמישי (היו לי כאבי גב).
יום חמישי מתחיל עם כאבי אגן כואביםםם, אני מרגישה שמישהו מנסר לי את האגן, מקדימה, מאחורה, יורד למפשעה ולירך, כל רגע בצד אחר של הגוף, לפעמים בשניהם.
לא יכולה לעמוד, לא שלבת, לא לשכב, אין לי מנוחה.
לא ישנתי נורמלי כל הסוף שבוע, קמתי הבוקר עם כאבים, בפירוש יש הקלה, אבל עדיין כואב... (גם כאב לי קצת בבטן צד).
שבוע 27+3.
מה זה? צירים? (יש לי צירים סדיר כבר משבוע 18 בערך, לא משפיע על צוואר הרחם וגם ביום רביעי הכל היה בסדר) הבטן כן היתה קצת קשה, אבל זה לא הכאב הרגיל של ציר שאני מכירה?
יכול להיות שהעובר לוחץ למטה כבר בשבוע כזה? (אני מרגישה את הבעיטות שלו מאוד למטה)
או שזה הדבר הזה שאני לא יודעת להגות?
כמובן שזה לא מחליף גורם רפואי, למי פונים במצב כזה? אפשר לרופא משפחה? (זה הכי זמין לי, לרופא נשים שלי היהי לי מאוד קשה להכנס עכשיו, ואני מעדיפה לא רופא אחר או רופאים בבית אגד...)
תודה