קודם כל שמחה לשמוע שיש לו עם הבת הגדולה קשה כזה, זה אומר שבהחלט זה בן אדם שיש סיכוי שעם טיפול והכוונה בע"ה יהיה אבא מקסים גם לבנות הבאות
אם אני מבינה ממך נכון אז הוא כן בעל טוב ואבא טוב
ולכן יש לו סיכוי בטיפול נכון לחזור להיות כזה
עכשיו אני אכתוב לך (דווקא בגלוי, למרות שיכולתי באישי. אני רואה שליחות בלספר את האמת הקשה שלי)
לי היה הריון בת רביעית מטיפולים. הייתי בדיכאון עמוק עמוק עמוק. למרות הכל. ושנאתי את עצמי כל יום על העובדה הזו. ניסיתי גם לטפל ובעלי היה שבור שבור מאיך שהייתי ודיברתי. כל ההריון לא התחברתי לילדה וסבלתי קשות. היה נורא. קשה לי לכתוב את זה, קשה לי להאמין היום שזו הייתי אני. אבל זו האמת.
יש דיכאון אמיתי, ונשמע שבעלך סובל באמת מדיכאון. עצוב עצוב וקשה מאד שזו הסיבה. אבל זה שהסיבה לחלוטיייייייין לא מוצדקת, לא משנה את העובדה שמדובר בדיכאון אמיתי ומחלת נפש, פשוטו כמשמעו.
זה לא שהוא לא מעריך ולא אוהב, הדיכאון מכסה על זה ולא נותן לו לראות מה קורה. זה כמו ענן שחור נוראי שיושב על הנפש.
שוב, הסיבה לא מצדיקה, וזה הזוי שדבר מדהים כמו ילד גורם לדיכאון אמיתי רק בגלל המין... אבל כיון שעברתי את זה אני רוצה לומר לך שזה דבר ידוע ברפואה שיש כזה דבר! הוא לא היחיד, רק לא מדברים על זה כי זה מאד מבייש להיות בדיכאון מכזה דבר, ובצדק רב...
השאלה איך את מתקדמת מפה ואיך יוצאים מזה
זה בהחלט בהחלט בהחלט לא מגיע לך, בשום צורה!!! אבל מה לעשות שזה מה שקרה
צריך להפריד גם בין הדיכאון שלו לבין העובדה שהוא מאשים אותך בזה, שום דבר לא מצדיק את זה. זה נשמע שהוא מרב תסכול מדבר שטויות מוחלטות. אולי כדאי קצת להרגיע, אולי ללכת להורים לשבוע עם הילדה, להשאיר אותו לבד לעבור את החלק הקשה (אני מבינה שרק עכשיו גיליתם את מין העובר הימים הראשונים הם נוראיים) תני לו כמה ימים להתאפס על עצמו בלעדייך, שלא תספגי את כל הרעל הזה ולא הילדה שלך. אולי גם כמה ימים בלעדיה יאפסו אותו קצת
אל תעשי את זה בכעס, אלא ברחמים
תגידי שאת מבינה שמאד קשה לו , ואת רוצה לתת לו זמן להתגבר בשקט, וכשהוא ירגיש שהוא מסוגל לדבר איתך כמו בן אדם אז נדבר שוב. ברחמים , לא בכעס. הבן אדם סובל באמת , אפילו שהסיבה הכי לא מוצדקת בעולם.
אני מאמינה כשההלם הראשוני יעבור הוא ישמע אחרת. אולי לא ישמח אולי עדיין יהיה עצוב אבל לא כמו עכשיו
האם באמת בבת הקודמת היו תגובות מביישות אפילו שידעו שזה מטיפולים?
יכולה לומר לך שאני ספגתי בשלושת הבנות הגדולות הרבה אמירות ששרטו לי את הלב, עם כל בת זה התגבר (כל הבדיחות האלו לא מצחיקות כשזה נקודה רגישה באמת)
אבל ברביעית בגלל שכולם ידעו שזה מטיפולים לא אמרו לי מילה! להיפך...
באמת באמת ממליצה לך לקחת פסק זמן, למען בריאותך, ולהתייעץ במקביל עם איש מקצוע. לקבל את זה שלבעלך האהוב יש בעיה נפשית. אמיתית. הזויה. כואבת. מעליבה. בלתי נתפסת. אבל בעיה אמיתית. ורק איש מקצוע יוכל לעזור לך איך להתמודד איתו, ובע"ה מאחלת שגם הוא יפקחו עיניו עם הזמן וילך לקבל עזרה מקצועית ובע"ה תעברו את זה ותתחזקו מזה ויהיה אבא מדהים