כן ,הנני כאן, עם 4 בנות ובלי בן...
מאד מאד מבינה אותך!
באמת זה מבאס, לפעמים אני חושבת שעם כל הציפיה שלי שאולי החמישי (והאחרון לצערי, אם בכלל אזכה) יהיה בן, מה זה שווה אחד, מה הוא יעשה לבד וכן הלאה
אז מבינה אותך
וזה מבאס
ומותר להתאכזב ולהצטער, ורק לזכור שהאכזבה הם לא מזה ש*יש* לך בת, אלא מזה ש*אין* לך בן. זה הבדל, והוא חשוב, וחשוב לזכור אותו
לא כתבת פה בת כמה את וכו, אז מקווה שכן יש לך תקווה לעוד בן בעתיד, והם יכולים להיות חברים גם עם בת באמצע 
גם אני נקעה נפשי משמלות וקוקיות אז לבת הרביעית שלי יש רק מלא מלא מכנסיים ואוברולים מתוקים ויפים ומהממים
ואני חייבת להודות שעד הלידה וגם יום יומיים אחריה לא התחברתי לילדה. היה לי הריון מאד קשה
אבל היום, טפו טפו, מאור ליבי ומשוש נפשי ועוד כל מיני דברים פיוטיים כאלו
ואני משוגעת עליה
ויש זמנים שאני יושבת עם כל הבנות הגדולות שלי סביבי ומנהלת איתם שיחת בנות וצחוקים ואומרת לעצמי, וואי, כיף להיות אמא של בנות!
ויש כל מיני זמנים כאלו
ויש שליחות גם לגדל בנות בצורה מאוזנת שתראה להן ששיער ובגדים זה ממש לא תכליתן, ושכיף להתגנדר אבל זה לא סותר את זה שהן יכולות להחזיק פטיש
ושמי שאוהבת לאפות תאפה ומי שאוהבת להטיס רחפנים נקנה לה רחפן. זה ממש לא שחור לבן (או ורוד כחול
)
אני חושבת שבעיקר מעצבן אותך שלא יהיה לבן חבר, ובטח יש פה מלא שיבואו ויספרו לך שיש להן קשר מקסים עם אחים שלהן, ובינתיים תתאכזבי חופשי.... זה הרבה גם הורמונים... ותתפלי לה' כשקשה לך שיעזור לך לעבור את האכזבה ולהנות מהתינוקת בע"ה בזכות מה שהיא עצמה, ואם בא לך לבכות תבכי ותכניסי גם תפילות ללידה קלה
ואני פה רק לספר שזה קשה, לפעמים יותר לפעמים פחות, אבל שבאמת באמת באמת - בסוף זה עובר.
חיבוק גדול, ואם בא לך לכתוב בפרטי או לשאול עוד, את ממש מוזמנת...