לראשונה מאז כפר מימון מועצת יש"ע מעיזה לצאת להפגנהמתנחלוס
מאז 'המאבק' על גוש קטיף מועצת יש"ע לא העיזה להוציא את הציבור לפעילות ציבורית, כיוון שמעמדה ירד לרצפה, לראשונה מועצת יש"ע מעיזה לצאת להפגנה, ומי צועד איתה יד ביד?
לא תאמינו, דווקא אלה שמתיימרים להיות האלטרנטיבה של מועצת יש"ע: קוממיות, ועד מתיישבי בנימין וועד מתיישבי שומרון.
מה שמוזר פה שזה קורה דווקא בתקופה הכי מסוכנת שמזכירה את הפינוי מגוש קטיף- כוונות לפנות 23 מאחזים.
האם ניתן למועצת יש"ע ושו"ת שוב להוביל אותנו לאבדון?

אין רע בהפגנותרחלקה
בעזהי"ת.

כל עוד הן באות אך ורק כתוסף, ולא כ"מנה עיקרית".
לא כתבתי שום רע על הפגנות כתבתי רע על המארגנתמתנחלוס
תיקח ממנה את הטוב.רחלקה
בעזהי"ת.

מה הבעיה לצאת איתה להפגנות?
פשוט צריך לשמור על ראש בריא ומחשבה הגיונית, ולא לתת לתעמולה של המועצה להיכנס למח.

[למען הסר ספק: כותבת שורות אלה מרימה מטה של נלא"י באחת הערים, ועומדת בקשר עם הארגון.]
ח"ו תגובה זו מלמדת על חוסר הפקת לקחים בצורה מזעזעתמתנחלוס
זה בדיוק מה שאמרו כל הארגונים הקיצוניים לפני הגירוש "ניקח ממועצת יש"ע רק את הטוב" (הטוב= כסף בד"כ... )
"ברגע שנצטרך לא נשים עליה ונוכל לעשות מה שבא לנו"
ועוד אמירות כאלה, ומה שקרה בסוף זה שמועצת יש"ע סובבה את כ-ו-ל-ם על האצבע
די מספיק עם זה!
במיוחד בתקופה הזאת בה אהוד ברק מפריח כל מיני הפחדות מטורפות לאוויר על פינוי כוחני ואלים של 23 מאחזים ביום אחד, בסוף מטעצת יש"ע תסגור איתו הכל בהסכם מאחזים, ע"י הכח הציבורי שצברה בזכות קוממיות וועדי הפעולה...
הפוךרחלקה
בעזהי"ת.

הודעתי מלמדת על הפקת לקחים..
נכוונו בגירוש, הבנו את הטעות שלנו, התבגרנו, ועכשיו אנחנו יודעים להוציא את הטוב. (או שלא?).

אז מה אתה מציע לעשות?
כאחד מחברי נלא"י אתה צריך להיות בכיוון אקטיבי, ולא להפך, הגנתי..

עד מתי מועצת חסרת יש"ע תנהיג??מורדכי ציון
פני הדור כפני הכלב!!
היא לא מנהיגה.רחלקה
בעזהי"ת.

לא אותי לפחות.
זו בדיוק לא הפקת לקחים אלא חזרה על אותה טעותמתנחלוס
אין לשתף פעולה עם מועצת ישע. נקודה.
אין כאן שום קשר לחוסר אקטיביות או מגננת יתר, זה פשוט אלף בית של "סור מרע ועשה טוב"
בקשר לפעולות שצריך לעשות יש הרבה, ולא כאן המקום לפורטן(בשירשור הזה)
העיקר שלא יהיה עם מועצת יש"ע ושו"ת

אולי אתה צודק..רחלקה
בעזהי"ת.

אבל אני לא חושבת שצריך לעשות ב"דווקא". כוחנו- באחדותנו.
אני מאמינה שאפשר גם להפגין ביחד עם מועצת יש"ע, וגם לא להיות שפוט לטיפשויות שלהם..

ו-לענ"ד הנקודה היא לא 'שת"פ עם מועצת יש"ע', אלא איך משיבים מלחמה שערה לגזרות הפינויים.

[אה, ואם צריך אותי- אני פה באישי]

כל טוב.
הבעיה היא שאנשים הולכים להפגין עם מועצת יש"ע ומרגיotk100
שים שהם תרמו את שלהם במלחמה. ולא מגיעים בפועל במערכה (ע"ע כמות האנשים שהיו בכפר מימון לעומת כמות האנשים שהיו בגירוש)

נ.ב.
מאז כפר מימון היו עוד כמה הפגנות של מועצת יש"ע ע"ע 'אולמרט רע ליהודים' ודומיהם
נכון, אבל מצד שנירחלקה
בעזהי"ת.

זה טוב שיש את ההפגנות האלה.
הן נותנות מענה לאלה שלא יכולים להגיע לחזית..

לגבי כפר מימון- אני לא חושבת שזה קשור בכלל!
בדרך לכפר היו הרבה פחות מחסומים משטרתיים מאשר בדרך לגוש, וגם אנשים כבר היו עייפים (זה לא שכפר מימון 'סיפק' אותם לכאורה). 4 ימים בחום של כפר מימון.. עם שיגועי-מח שכל שניה פורצים את הגדרות...

["אולמרט רע ליהודים" זאת ההפגנה שאחרי עמונה?]
ההתנהלות של קוממיות היתה מוזרה כבר מן ההתחלהואלאד
תמיד היתה לי הרגשה שהם מנסים "לשאוב" את המרמור הקשה כלפי מועצת יש"ו ולהציג את עצמם כאלטרנטיבה, רק כדי לשמור את הציבור מלעבור את הגבול הנורא של מרידה במדינה ובמוסדותיה.

אין לי התנגדות לכך שמועצת יש"ו תארגן את הפגנות ההפנינג הרגילה, זו הזדמנות טובה עבורינו להפיץ את המסר שלנו - אבל לא ברורה לי המטרה של אלה ששמו את שמם ליד מועצת יש"ו על המודעה. למועצת יש"ו יש כסף ומארגנים - מה יש להם להרויח מהכנסת הועדים הבלתי תלויים וקוממיות לעסק? רק לגיטימציה ציבורית מחודשת. וכאן זה מתחיל להיות מסוכן, כי היום זו הפגנה ומחר זה החזרת מושכות המאבק לידיהם של בוגדים עם תעודות.
תרגעו!פיתון
בכפר מימון היה סביר שיקרה מה שקרה בעמונה ומועצת ישע שהיא גוף גדול ורשמי לא יכלה לקחת אחריות על כזה דבר. בקשר לטענות שמועצת ישע שקרה למתישבים, הם נראות לי יותר כמו תאוריות קונספירציה מופרכות. אין צורך להציף אותי בקישורים לסרט "המרגלים" ראיתי אותו ו80 אחוז מהסרט זה השערות שמשמיעים אותם כמו עובדות והשאר גם הם לא מרמזים על רמאות אלא על לכול היותר אי הבנת המציאות. הטענה ההגיונית היחידה היא  השוטר שנכך בכל ישיבות המועצה. אבל  נראה לי שאם זה אכן היה כך אף אחד מראשי מועצת ישע לא היה מעיז לספר את זה בראיון להערכתי היה מדובר בישיבות מנהליות שנערך בהן משא ומתן עם המשטרה ולא בקביעת מועדי פריצה וכ'ו.  לקרוא למועצת ישע מועצת ישו זה כפיות טובה איומה כלפי אנשים שבעשר עצבעותיהם
בנו את יישובי יהודה ושומרון. ונלחמים יום יום על עוד תקציב לכביש ועוד אישור לבניה. אלה שמפנים לכם את הזבל ודואגים שלא תרד איכות החיים שלכם בגלל שאתם חיים ביהודה ושומרון. אבל מצדכם כאילו כל זה לא קיים. הזבל מפנה את עצמו, הכבישים נסללים לבד ואישורי בניה צומחים על העצים, בשתי מילים:כפיות טובה!
כאשר אתה יוצר תלות בגוף כלשהו(ע"י כסף לדוג'),קטיף שנית
אתה חייב לו.
במקרה של מועצת יש"ע, לא תוכל לסטות מהאידיאולוגיה המעוותת שלו.
הם פינו את הזבל ובנו כבישים אבל גם גירשו יהודיםמורדכי ציון
הם לא גירשו יהודיםפיתון
אריאל שרון גרש לא מועצת ישע. מועצת ישע לא רצתה להיות אחראית לראשים מפוצצים באלות ולרגליים שבורות וזו זכותה
מי בכלל הכתיר אותה כ"המנהיגה של ההתנגדות לגירוש&quרחלקה
בעזהי"ת.

כאילו, היא רק ארגון מוניציפלי.
[ו-אני ממש מסכימה עם קטיף שנית וy.s]
הוכחה מוחצת של מנדיה מטרמורדכי ציון

דעה: לא נשוב לחרפת כפר מימון

פורסם ב: 21/07/08, 15:28
עד היום רבים לא התאוששו מטראומת התרמית שבכפר מימון

"הלו? האם הגעתי למשרדי מועצת יש"ע?".
"כן".

שיחת טלפון זו, כמעט מילה במילה, נעשתה על ידינו, חברות "נשים בירוק", כשבאמת כבר מזמן היינו בגוש קטיף. גרנו בכפר - ים אצל משפחת יצחקי, ועזרנו להם בהקמת חמשת ערי האוהלים למשוב"חים
" רציתי לשאול אותך...אנחנו פה שתי משפחות, תקועים כמעט יום שלם בכפר מימון. הבטחתם שנלך בהמונינו לגוש קטיף, במחשבה נכונה שאם נצליח להביא עוד עשרות אלפי יהודים לגוש, על ידי כך משימת הגירוש לא תצליח. ב"ה הגיעו ההמונים, אבל לא קורה כלום. החלטנו לנסוע לבד, ישירות לגוש קטיף.

מכיוון שאין אנו מכירים אף אחד שם, רצינו לשאול לאן צריך להגיע. בטח הכנתם לוגיסטיקה לכל האלפים שאתם מתכוונים להזרים לגוש: מחנות אוהלים, שירותים, מקלחות, מים...איפה כל זה?".
"לא. לא הכנו כלום. יותר טוב שתישארי בכפר מימון עם כולם".

"מה?! מה הטעם להישאר תקוע בכפר מימון?! להזכירך...תוכנית ממשלת הגירוש היא חורבן גוש קטיף... לא חורבן כפר מימון. מה אנחנו בכלל עושים פה בכפר מימון?!" ורגע....תני לי לעכל את מה שאמרת...אם לא הכנתם כלום לקליטת אלפי היהודים האמורים, על פי הפרסומים שלכם, להגיע לגוש קטיף... האם עלי להבין מזה שהכל הונאה אחת גדולה, ושבאמת מלכתחילה לא התכוונתם להביא אותנו לגוש? אני המומה".

דממה בצד השני, ואז: "גברת, הציבור כרגע מתבקש להישאר בכפר מימון ולהישמע להוראות המארגנים...".

שיחת טלפון זו, כמעט מילה במילה, נעשתה על ידינו, חברות "נשים בירוק", כשבאמת כבר מזמן היינו בגוש קטיף. גרנו בכפר - ים אצל משפחת יצחקי, ועזרנו להם בהקמת חמשת ערי האוהלים למשוב"חים. כשדתיה יצחקי הבינה שאף גורם אינו עובד על הבאת אנשים לגוש, היא הקימה את מנהלת קל"ע (קליטה לחבל עזה). את שיחת הטלפון עשינו כדי לבדוק אם מועצת יש"ע באמת מתכוונת להזרים את האנשים מכפר מימון לגוש או לא. התרגשנו כל כך מהעוצמה של עם ישראל שהגיע בהמוניו לכפר מימון: גברים, נשים, ילדים ותינוקות, והתכוון במסירות נפש להמשיך לגוש קטיף כדי לעצור את הגירוש, אך בגוש לא ראינו שום הכנה לוגיסטית לקלוט אותם.

פרשת כפר מימון לימדה אותנו מה עלינו לעשות כדי להציל את יהודה ושומרון הנמצאים היום על הכוונת: עלינו להקים הנהגה אחרת למאבק על ארץ ישראל: הנהגה בלתי תלויה בממסד ובממשלה
אותה שיחת טלפון אישרה את חששנו: ההנהגה הרשמית של המחנה הכתום, בתוך הגוש ומחוצה לה, על חלק ניכר מרבניה, שיקרה לציבור. היא שיתפה פעולה עם כוחות הגירוש, ובאמת לא התכוונה להיאבק ברצינות על מנת לנצח ולהציל את הגוש. כל מה שהתכוונה לעשות, בלי לומר לציבור, היה למחות מחאה סמלית. דבר זה, יותר מכל דבר אחר, שבר את רוח העם. עד היום רבים לא התאוששו מטראומת התרמית של כפר מימון.

פרשת כפר מימון לימדה אותנו מה עלינו לעשות כדי להציל את יהודה ושומרון הנמצאים היום על הכוונת: עלינו להקים הנהגה אחרת למאבק על ארץ ישראל: הנהגה בלתי תלויה בממסד ובממשלה. הנהגה שאינה מפחדת להוביל את עם ישראל להבנה שארץ ישראל ותורת ישראל גוברים בחשיבותם על החלטות ממשלה והכנסת, ועל פקודות צבא ומשטרה. הנהגה כזו תצמח בעזרת ה' מאלפי בני הנוער הנמצאים כבר היום במאחזים, בגבעות, בחומש ,ובסיורים  הרגליים ברחבי יהודה ושומרון. כן, אין ספק שרוח חדשה נושבת בדור החדש של המחנה הכתום, רוח של גבורה יהודית ונאמנות טוטאלית לארץ ישראל.

יהי רצון שרוח חדשה זו תגבר ותתעצם, תמחק את חרפת כפר מימון, ותרומם את עם ישראל להבנת המהות העמוקה של ארץ ישראל, דבר שהוא תנאי הכרחי להצלחת המאבק שלנו נגד אויבינו מבית ומחוץ.

זה באמת נראה סותר את הטיעונים שלי אבל...פיתון

להגיד שמועצת ישע שיקרה ביודעין לכל הציבור הענקי ולרב שפירה זצ"ל זה נראה לי דבר יותר מידי גדול שקשה להסיק אותו על סמך שיחה של שתי נשים עם פקידה נבוכה שאחרי הכל התפקיד שלה הוא לשמור על ראש קטן

מה? לא הבנתי..פיתון
ברור שלא יוצאים להפגנה של מועצת פשע!!!אנונימי (פותח)
למועצת פשע הזו לא סולחים!!!
ולא חוזרים על טעות פעמיים... ראו הוזהרתם!!!

מומלץ לא לזרוק ססמאותפיתון
עדיף שתסבירי מה את חושבת בלי להפריח ססמאות. בפורום אמורים לדון דברים לא לזרוק ססמאות
זו באמת התנהלות מוזרה.רחלקה
בעזהי"ת.

סופסוף ארגון עם שכל, שהולך באמת לפי הרבנים שלו, ולא מתלהם על כל פיפס.
לא כל יום נתקלים בזה.
כל ארגון יפעל במה שהוא טוב בוהשם הוא המלך!
מועצת י"ש תעשה הפגנות, נלא"י יבנה, ואנשי יצהר יפעלו בענייני הערבות ההדדית (תג מחיר).
לא נראה לי שבאמת הפגנה כזו או אחרת תיתן לגיטימציה למועצת י"ש
לעשות ככל העולה על רוחה.

זה ממש אותם אמירות שהיו לפני הגירוש. מזעזע!מתנחלוס
אין סוף לתמימות???
כנראה שלא. רחלקה
ערבות הדדית אליבא ד "ה הוא המלך" היאפיתון
זריקת אבנים על נשים וילדים ניפוץ שמשות ריסוס גז מדמיע לתוך בתים ומכוניות וזריקת אבנים על חיילי צהל
אני מצפה לאיחולים שלך בדבר מיתתי הקרובה, הם הסבו לי עונג רב. מעניין שאתה וחבריך היקרים סבורים שכל מי שלא חושב כמוהם ראוי למות. אם כל מי שאתה היית חפץ במותו היה מת לא היית משאיר כלום לערבים. מעניין אם גם הפעם כדרכך בקודש תחפש שגיאות כתיב בדברי כדי להתמק מלענות בצורה רצינית
עם מי שמשווהפיתון
את אלה שלא מסכימים דעותיו לנאצים (אני מקווה שאתה מזהה את את עצמך) אני לא מדבר
הפרצופון נוסף עקב תקלהפיתון
אני הבנתי שזה יותר וועד המתיישבים וקוממיות..אחת מהשומרון
בס"ד
ואני חושבת שבכל זאת- כמה שמועצת יש"ע עצבנו- המטרה שלנו היא לשמור ולהרחיב את ארץ ישראל בכלל, ובתוך זה- בעת הזאת, עלינו לשמור על המאחזים.
בשביל המטרה הזאת נעשה הכל. ואם יש סיכוי קטן שהפגנות יעזרו- נלך אליהן!!
[בטח שאין לנו מטרה לריב עם אף אחד מעם ישראל. וגם לא עם מועצת יש"ע.]

ב"הצלחה לכולנו במאבק המשותף..
והלוואי ונזכור תמיד שאהבת חינם זה גם חשוב כ"כ (וזה לא סותר את א"י)!!
כן, רק שלפי נסיון העבר,קטיף שנית
למדנו שמועצת יש"ע דוחפת עצמה לתמונה כדי שתוכל לטרפד/לחתום הסכמים בהמשך
למה נראה לכם שמישהו שם עלינו פה?יהודי מרמ"גאחרונה
לאף אחד לא אכפת ממנו,
ואנחנו יכולים להפגין עד מחר.
הדרך היחידה היא בכח.
"בעקבתא דמשיחא... כל דאלים גבר"
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה