כבר כמה שנים שאני התרחקתי מבעלי כלומר... לא ממש ביחד במיטה מנסה להתחמק עד כמה שאפשר ואפילו בימים של המקווה לעיתים קרובות. סיבה אחת (שלא בטוחה שהיא נכונה) היא בגלל הגלולה מרגישה את הבדל עם ובלי וכשאני נוטלת החשק מאוד יורד ...
הסיבה השניה ןהמהותית ביותר היא שכבר כמה שנים הייתה לי הרגשה שבעלי מתעניין בנשים אחרות. השבוע הייתה לי סוף סוף ההוכחה.. נכנסתי ב1 לפנות בוקר לחדר העבודה שלו כי המיטה הייתה ריקה ומצאתי אותו מול המחשב מיותר לציין מה היה... אני...שהתלבטתי (כי זו לא הפעם הראשונה) החלטתי לחכות כמה דקות. ובסוף נכנסתי וכדי לא להביך אותו יתר על המידה קודם פתחתי את הדלת ונכנסתי לתוך החדר לאחר כמה שניות ולא הסתובבתי אליו מיד כדי שיספיק לפחות לכבות את המחשב בתקווה שיודה במה שהוא עושה. טוב הוא היה ממש נבוך עשיתי את עצמי חצי מסטולה מעייפות כדי שלא ירגיש עוד יותר רע ורק אמרתי לו מה נראה לך בשעות האלה ואתה לא בא לישון? אתה לא שם לב מה השעה?!
קיוויתי שנדבר ...ראיתי שהיה חיוור עזבתי כמה שניות את החדר שיוכל למחוק מה שהוא רוצה (אני לא רעה במחשבים ויכולה לשחזר בלי בעיה זה לא קשה) ... ואז כמו שקרה פעם אחת אמרתי לו להביא לי את המחשב . לא מצאתי עקבות לקח זמן בסוף מצאתי אבל זה לקח לי כל הלילה. כתבתי לו הודעות לא הגיב וניסה להיות נחמד אלי... אני לא הייתי בטוחה האם הוא ראה סרט או האם הוא תקשר דרך מצלמה כי העדפתי לא לראות בתקווה שהוא בעצמו יספר.
לקח לו למחר המון שעות להגיד ''כן ראיתי סרט לא צנוע '' במבוכה גדולה. אני כל מה שרץ לי בראש זה שהוא לא מספר את האמת וניהול רומן וירטואלי וקשה לי עם זה.
למחרת אחרי השיחה החלטתי לא לכעוס ולדבר עוד איתו . ערב לפני הסברתי לו שאני כבר כמה שנים רומזת לו שאני מרגישה שינוי לא לטובה ולכן אני מתרחקת כי הייתה לי הרגשה שיש לו מישהי ואני לא מסוגלת לשכב איתו ככה. אמר שאין לו אף אחת. סבבה אבל עבירה גוררת עבירה אז איך להאמין לו בדיוק?!
למחר קמתי במצב רוח טוב ועם המון תקווה - לא יודעת למה אבל התחשק לי מאוד לנסות לשקם את הדברים ובדרך כלל אני בן אדם שישר זורק הכל, צועק ואומר דברים נורא קשים ואני אפילו מסוגלת להכין לו מזוודה שיילך. והפעם זה לא קרה הרגשתי צורך לנסות דברים חדשים... כתבתי לו הודעה שיש לי רעיון למשחק נחמד כי בשבוע הבא אנחנו עם ילדינו באילת ובלילה כשישנו נוכל לשחק יחד . הוא לא הבין את זה בכיוון של שנינו ולא ממש הגיב זה קצת העליב. אבל אוקיי אמרתי לא נורא אני אכין בעצמי או שאקנה משהו שראיתי ברשת שנראה מעניין. אבל אז...
הוא ביקש לדבר איתי הערב ואמר שהוא התקשר לרב , הרגשתי הכי נורא ... הוא סיפר לי בקצרה וכל מה שהוא סיפר זה סוג של האשמות כאילו שבגלל שאנחנו רחוקים אז... אמרתי לו שזה בדיוק ההפך. שמעתי את השיחה המוקלטת כי יש לו אפליקציה כזו והרגשתי ממש ממש רע עם זה. זה הרס לי את כל הכיף בלהכין משחק. ואפילו לא יודעת... חשבתי כן להיות איתו ולנסות שוב להתקרב בלילה של המקווה בקרוב אבל פתאום כל החשק ירד. בייחוד שהרב אמר לו שאני אתקשר לאשתו לדבר איתה. סליחה אבל אני ממש לא בעניין לא מסוגלת לדבר איתה כי אני לא ראיתי את הסרט הזה , אני חיפשתי תקשורת והוא לא היה שם כשהיה צריך אלא סיפק את עצמו בדרכים אחרות במקום לנסות לקרב אותי אליו ...
מה הייתם עושים? זורקים הכל ? יש סיכוי שהמצב ישתפר? אני ממש לא מסוגלת לדבר עם הרבנית... ממש לא מסוגלת ולא כי אני נבוכה אלא כי בעלי הפך אותי כהבעיה המרכזית ולא הוא עצמו שעשה את הבחירה הלא נכונה.

❤️