מסיבות שונות הפסקתי לצייר לפני הרבה שנים ואני לא מצליחה לחזור לזה למרות הרצון הגדול.. זה לא זורם ומבאס 
רעיונות איך להפשיר את האצבעות ולהחזיר לשרירים את הזיכרון איך מחזיקים מכחול מול דף או עט דיגיטלי מול פוטושופ?
מסיבות שונות הפסקתי לצייר לפני הרבה שנים ואני לא מצליחה לחזור לזה למרות הרצון הגדול.. זה לא זורם ומבאס 
רעיונות איך להפשיר את האצבעות ולהחזיר לשרירים את הזיכרון איך מחזיקים מכחול מול דף או עט דיגיטלי מול פוטושופ?
משיח נאו בפומ!
ט'לקח לי שעתיים הציור המסכן הזה..
הכל לפי ערךמשיח נאו בפומ!הרעיון שלי הוא להתאמן קודם על העתקת תמונות - להניח תמונה מתחת, ולהעתיק אותה בקווים כלליים. ואולי כדאי באילוסטרייטור, ש"מעגלת" את הקווים הרועדים-מעט שהיד יצרה...
אבל אני לא מומחית בכלל... לא למדתי איור (לא ידני ולא דיגיטלי), וציירתי כתחביב תקופה קצרה בלוח ועט גרפי פשוטים-פשוטים, עד שנהרסו. היום מציירת לפעמים באמצעות העכבר.
זה בדיוק מה שאני עושה בינתיים.
הייתי מעלה ציורים אם לא האאוטינג 
מוזמנת באישי ..
מתואמתאחרונהאני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173