אהלן באתי לדבר פה על תופעה קשה בארץ שלנו אני קורא לה המדומדמים.
בתקופה האחרונה פגשתי לא מעט אנשים שמשתמשים בהפרזה בסם הנקרא MDMA (אנשים שעושים פעמיים או שלוש בשבוע) בקצרה מה זה הסם הזה:
השפעות: שמחה, אופוריה, ביטחון עצמי, חברתיות, אהבה וקבלה של כל בן אדם ודבר באשר הוא.
אורך ההשפעה 4 עד 6 שעות.
בא בצורת גביש, הומצא בהתחלה כתרופה מקרישת דם ותרופה לעזר פסיכיאטרי בגרמניה ולאחר כמה שנים גילו שזה חומר המשנה תודעה בעל האופוריה הגבוהה ביותר. החומר הומצא ונחקר מחדש כמה שנים אחרי על ידי דוקטור שולגין.(כימאי שחקר וגם המציא עשרות חומרים פסיכואקטיביים)
החומר מפריש במוח כמויות פסיכיות של סרוטונין, מה שמעניק את השמחה והאופוריה. הבעיה שאחרי הרול הסרוטונין "עוזב" את המוח מה שמביא לדאון.
עקב כך ומעוד כמה סיבות שאני לא מתיימר להבין, למניעת נזקים צריך הפסקה של בין 5 שבועות ל3 חודשים. האידיאל- לא יותר מ4 פעמים בשנה שכל שימוש לא עולה על 185 מ"ג! (לא חסר אנשים שעושים לפחות גרם בלילה)
תופעות הלוואי בשימוש לא נכון: רמת שמחה הרבה יותר נמוכה, סנדרום סרוטונין, התפרצויות של פסיכוזות ,סכיזופרניות ומחלות נפש רדומות, פגיעות בלב ובשרירים, התעופפות של מחשבות וחוסר יכולת להתרכז, חרדות, התקפי פאניקות ועוד רבות.
מה שאני מבקש ממכם אנשים יפים רק תשימו לב ותיהיו מודעים לזה, אל תיקנו כל דבר שמישהו מוכר לכם ושמרו על עצמכם. אתם עושים סמים בשביל להנות אז אל תהרסו בגלל קצת אופוריה ואהבה את החיים שלכם. זה חומר מדהים! הוא נותן הרבה ותורם תובנות אבל רק בשימוש נכון. תיהיו בריאים❤️