כתבה על גבעת צור-י'ה!!רננוש!
בס"ד
 
חח.. נחמד שעלינו לכותרות...
שכוי'יח חבר'ה!!!!!!
למה קישור??פעימה
בס"ד
 
מועצת יש"ע הפגינה בי-ם, נערי הגדה עבדו בשטח
מאת חיים לוינסון, כתב "הארץ" להתנחלויות
בלי מים וחשמל, ביוב או אינטרנט, נמשך מבצע הקמת המאחזים בהנהגת הדור הצעיר, כמעט במקביל להפגנת המבוגרים בבירה
תגיות: יהודה ושומרון, דניאלה וייס, צור-יה, מאחז
הפגנת הימין, הערב בירושלים
תצלום: אי-פי
כ-1500 בני אדם הפגינו הערב (שני) מול בית ראש הממשלה בירושלים, במחאה על דרישת ארצות הברית להקפאת הבניה בשטחים. את ההפגנה אירגנה מועצת יש"ע, ונשא בה דברים, בין היתר, הרב אליעזר ולדמן, ראש ישיבת ניר בקריית ארבע, שתקף את הנשיא האמריקני. "אובמה הוא גזען. אם ימשיך במעשיו - הוא יביא להתפוררות המעצמה האמריקנית", אמר. דברי הנואמים לוו בקריאות בוז כל אימת ששמו של השליח האמריקני למזרח התיכון, ג'ורג' מיטשל, נישא באוויר.

כמעט במקביל למחאה בבירה, נמשך לאורך היום מבצע המאחזים של נוער למען ארץ ישראל, על פיו יוקמו י"א נקודות חדשות בשטח המדובר ביהודה ושומרון.

מספר המתנחלים בגדה חצה את ה-300 אלף

בין הפעילים הצעירים בשטח, נמנה מתניה לנגרמן, רק בן 16.5, שהפך היום למנהיג של מאחז חדש בארץ ישראל. אחרי חודש של עבודה מאומצת בשטח, בזמן ששערו אדום מהשמש השורפת, הוא עמד במרכז היישוב ליד קבוצה של צעירים וצעק: "בואו, יוצאים להקים מאחז בארץ ישראל". מהלילה, לנגרמן מתגורר במאחז צור-יה, אחד מי"א היישובים החדשים שעלו לקרקע במסגרת המבצע.

בלי מים, חשמל או ביוב

המאחז המדובר צור-יה הוא טרש הר, שאין אליו כלל כביש גישה, ובלי מים, חשמל, ביוב או אינטרנט. כדי להגיע אליו צריך לטפס רגלית בשביל במשך 15 דקות. כל זה לא הפריע אתמול ל-200 איש, סמוקי לחיים ומזיעים מהטיול, להגיע למקום לחגוג את הקמת היישוב.

על ההר הוקם אוהל צנוע עבור הבנים, וסוכה קטנה המשמשת בית כנסת. גם המוצרים הנלווים לא נעדרו: חולצות עליהם כתוב: "ארץ ישראל שלנו לא בזכות הכוח, אלא בכוח הזכות", ומדבקות קטנות, לציין את יום העליה. רוב הנוכחים היו צעירים (עם תינוק בן חודש וחצי, בשם
מחר יצטרף למעגל גם היישוב מצפה אביחי ליד חברון
תצלום: דן קינן
שומרון), שזכו לתגבור מדניאלה וייס והרב יהושע שמידט משבי שומרון. כאן, בניגוד למאחזים אחרים, הצבא לא הפריע. לעומת זאת, בנצר שבגוש עציון נעצרו 3 בני אדם, אך לאחר מכן שוב קם המאחז ובלילה הורגשה נוכחות במקום.

אולם מתחת לפסטורליה ועוגות השוקולד שהכינו בנות היישוב, מאחז "צור-יה" יחד עם עשרת המאחזים הנוספים שקמו אתמול והיום, הוא אחד מנקודות המחלוקת בציבור ביהודה ושומרון. מחד, אנשי מועצת יש"ע וותיקי הפעילות הפוליטית, שלועגים למאחזים ומכנים אותם "מאחזי דניאלה". כך למשל, אחד מבכירי יש"ע, אמר בעילום שם כי "היום הולכים לפגוע ביהודה ושומרון בהקמת המאחזים".

מאידך ניצב הנוער הנחוש, שישן בשטח בתנאים לא תנאים, ויותר מהרצון להכריז מלחמה על אובמה, הוא מכריז מלחמה על מועצת יש"ע. "לא נשב בגטאות ונחכה לרשימת החיסול של 23 המאחזים. לא נחכה ולא נרעד, אלא נצא אל המרחבים. מתקיימת היום בירושלים הפגנה של מועצת יש"ע. מי שמנהל את ההפגנה מוציא את האנרגיות במקום לצאת למרחבים", אמרה דניאלה וייס.

הרב שמידט מצידו הפציר בתושבי אבני חפץ: "אני קורא להורים לבוא לפה גם בלילות. יהודים בכל העולם גאים בכם". מחר יצטרף למעגל גם היישוב מצפה אביחי ליד חברון, שם אמורים לעלות משפחות בטקס גדול בהשתתפות אחד מחשובי הרבנים של הציבור הדתי לאומי, הרב דב ליאור מקריית ארבע. הנוהל, כך נראה, יימשך.
חחחחחח הכתבה הכי מצחיקה שקראתיי!!!צביה:]
כתבה די חמודה בערוץ 10 -אמא אדמהאחרונה
 
(יש גם כתבה בערוץ 11 אבל לבינתיים אני לא מצליחה להשיג קישור ישיר)
 
סליחה מראש לגולשי "רימון"...
עוד אחד נרצחצאצא

לא הגיע הזמן שיקרה משהו?

עד מתי ניהיה בהלוויות של חברים שלנו?

כל הזמן אומרים לנו לעבוד עם צה''ל לא לעשות בלגן...

זה מה שקורה שעובדים עם צה''ל. הנה דוגמא.

תשטחו את הכפר תעשו משהו.

חבורה של האבלים.

הנה זה מה שקורה שהולכים עם המערכת. מתים.

עם כל הצער, אין שום קשר למקרה הזהנקדימון

האופציה השניה היתה ללכת לסיור הזה בלי תיאום, או בלי ליווי צבאי בכלל. ואז מה היה קורה? לא נרצח אחד ו3 פצועים אלא חבורה שלמה טבוחה.

.......צאצא

אני בא לומר שמאוד קשה לתת אמון בצה''ל אחרי שרואים דבר כזה

צהל זה מילה מאוד גדולהנקדימון

כשאני מסתכל על מה שאלפי החיילים עושים במשימות השונות, גם אצלנו ביו"ש, קל עד בינוני לתת אמון. זה לא אומר אמון בכל מצב, וצריך גם שכל - אבל להסתכל רק על האירוע הזה זה לא שגוי.

הם באמת הלכו בלי תיאום ובלי ליוויפשוט אני..

מוקדם יותר ראיתי שכן היה תיאוםנקדימון

עכשיו אני רואה שבאמת שינו את הדיווח.

ועדיין, מיותר לציין שהביקורת על היעדר הירי של החיילים עד לאחר האסון היא מוצדקת בלי "אבל".

עושים הרבה. עושים בשקטמשה

אפשר לעשות יותר אבל הפוסט הזה הוא במידה רבה כפיות טובה.

צריך לגרש מכאן את כל הערבים. הם יושבי הארץ שמצווהנ א

לגרש אותם מהארץ הקדושה שלנו.

ארץ ישראל השלמה שייכת אך ורק לעם ישראל.

לפחות יש תקווה.. כי כתוב שלעתיד לבא נכבוש את ארץנ אאחרונה

ישראל השלמה

יאללה לחזק להתחזק צאט ארץ ישראל השלימה!יהודי אוהב הארץ

מחברים את אוהבי הארץ במקום אחד! 🤝
אם הלב שלכם פועם למען יישוב הארץ, מקומכם איתנו. הקמנו צאט מייל קהילתי שמרכז את כל מה שבוער ומעניין: עדכוני התיישבות, סיבובי שערים, אירועים ופעילויות.
היתרון הגדול? כולם שותפים! כל אחד ואחת יכולים לעדכן ולשתף בזמן אמת.
📜 רוצים לזכות להיות חלק? שלחו בקשת הצטרפות קצרה למייל: 6159375@gmail.com ונצרף אתכם בהקדם!

יפה! ישר כחפתית שלגאחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

 

 

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

 

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

 

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

 

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

 

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.


אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".


אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

אולי יעניין אותך