כשאנחנו יחד אז כיף לי (לנו) מאוד.
אנחנו מבלים ימים שלימים יחד ובאמת זורם וטוב.. אני עם לבבות בעיניים כשאני איתו. מדברים מלא בין הפגישות..
הבעיה היא שכשאנחנו לא נפגשים אז אני כבר לא מרגישה את זה. אני גם לא מתגעגעת למרות שיש לנו הפסקות ארוכות יחסית בין הפגישות (בין שבועיים לשלוש. הוא בצבא וזה לא תמיד קבוע..)
עכשיו כשאני חושבת על זה גם אין לי תכונה שלו שאני ממש "מעריצה".. (אני כן מעריכה אותו אבל לא מצאתי משהו מסויים שאני ממש יכולה להעריץ ולהגיד "וואו, איזה מדהים הוא בזה.."..) ותכלס אם לומר את האמת יש כמה דברים שאני אומרת לעצמי "הלוואי שהוא היה עושה ככה וככה.. הלוואי שהוא היה טיפה יותר..". אבל אני מנסה להגיד לעצמי על כל דבר כזה שזה לא העיקר, וזה לא כזה נורא.. ואולי זה דווקא טוב.. וזה לא מעיד באמת.. וכו'.
עמוק בתוכי אני גם לפעמים אומרת לעצמי שמגיע לי קצת יותר מזה. שאני יכולה לצפות להתחתן עם בנאדם שהוא כן טיפה יותר בכלמיני דברים.. (באמת באמת לא בקטע שחצני. הוא בחור מדהים! אבל מרגישה קצת מאוכזבת מכלמיני בחירות שלו..)
וזה שיש בינינו זרימה וכימיה זה לא אומר שזה זה. יש עוד אנשים שזה יכול לקרות איתם גם אם זה לא קרה עד עכשיו..
לא יודעת מה לעשות. הזמן יעשה את שלו? (כבר די הרבה זמן מתהלכת עם התחושות האלה..) ייעוץ? (שה יעזור?) לחתוך? (איך חותכים קשר כשהוא ככ מתקדם כבר?!?! יהיה מישהו שאיתו יהיה יותר טוב??)