זה חופש מתסכל כלכך, כי הוא לא באמת חופשי לגמרי ומצד שני המשימות בו גם לא כיפיות וגם לא ממלאות את היום. אני מרגישה שאני מבזבזת המון זמן ועדיין אין אפקט של נחת כלשהי.
אני פקעת עצבים בימים האחרונים, וזה כלכך לא נעים. כל דבר מדליק לי את הפתיל. ההסתכלות שלי שלילית ומבאסת. יושבים לי מאה טון דאגות על הלב ולא יוצא לי דיבורים של אמת, רק הציניות הזו והתוקפנות. אני מרחיקה את כולם. אני רוצה את הלבד והשקט, ומתחרפנת ממנו בעת ובעונה אחת.
התבלגנו לי היום והלילה.
אני נמנעת מאינטרקציות ושבודד לי מדיי אני בורחת אל תקשורת כתובה. רק מהמשפחה אי אפשר להמלט, וחופש וכולם פה כל הזמן ושכחתי כבר איך נושמים עמוק. אוף.
היה לי רע היום פתאום אחהצ, והסחתי את הדעת כל הערב ופתאום הגיע לילה וכל השדים צפים.
אני עייפה והשינה לא מגיעה אליי.
אני שמחה כלכך ששנה הבאה יהיה לי חדר לבד, אני זקוקה לזה מאוד.
פתאום קלטתי שאם לא מרוהט בעליל, אין לי אפילו מזרן לארח עליו, בעז"ה עוד יהיה.
הכל יהיה טוב, תחשבי חיובי, מחשבה יוצרת מציאות.
הכל תפל כלכך.
באמת שהייתי בטוב בימים האחרונים, חוץ מההתפוצצות שלי בשישי. והייתה נחת. לא ברור לי מה נפל עליי היום.
אני תשושה.
אולי אני אטוס עם שירה ושרי ועטרה, אני צריכה להתנתק קצת מהכל.
אוף
אני פקעת עצבים בימים האחרונים, וזה כלכך לא נעים. כל דבר מדליק לי את הפתיל. ההסתכלות שלי שלילית ומבאסת. יושבים לי מאה טון דאגות על הלב ולא יוצא לי דיבורים של אמת, רק הציניות הזו והתוקפנות. אני מרחיקה את כולם. אני רוצה את הלבד והשקט, ומתחרפנת ממנו בעת ובעונה אחת.
התבלגנו לי היום והלילה.
אני נמנעת מאינטרקציות ושבודד לי מדיי אני בורחת אל תקשורת כתובה. רק מהמשפחה אי אפשר להמלט, וחופש וכולם פה כל הזמן ושכחתי כבר איך נושמים עמוק. אוף.
היה לי רע היום פתאום אחהצ, והסחתי את הדעת כל הערב ופתאום הגיע לילה וכל השדים צפים.
אני עייפה והשינה לא מגיעה אליי.
אני שמחה כלכך ששנה הבאה יהיה לי חדר לבד, אני זקוקה לזה מאוד.
פתאום קלטתי שאם לא מרוהט בעליל, אין לי אפילו מזרן לארח עליו, בעז"ה עוד יהיה.
הכל יהיה טוב, תחשבי חיובי, מחשבה יוצרת מציאות.
הכל תפל כלכך.
באמת שהייתי בטוב בימים האחרונים, חוץ מההתפוצצות שלי בשישי. והייתה נחת. לא ברור לי מה נפל עליי היום.
אני תשושה.
אולי אני אטוס עם שירה ושרי ועטרה, אני צריכה להתנתק קצת מהכל.
אוף