מקובל לחשוב שהמשחק המקדים הוא "בשבילה".
הייתי מציע כיוון מעט שונה.
המשחק הוא יותר בשבילך.
אפרט:
שאלה: למה ה' ברא את האישה באופן שאינה נהנית רק מקיום יחסי אישות בלבד? כפי שציינת לגברים יש את התכונה ההפוכה כך שנוצרת שונות שמתבטאת בתפקוד שונה.
התשובה שיכולה לעבור בראש של חלק מהגברים כי ה' סתם רצה "לבאס להם ת'צורה" או משהו בסגנון.
ולא היא,
הגבר הוא יצור די אנוכי באופן כללי ובמיוחד בתחום זה.
כדי שהוא ייצא מהאנוכיות שלו ויתחיל לעבוד על החיבור הנפשי שלו עם אשתו.
המשחק המקדים נועד לייצר אצל הגבר איזושהי זיקה נפשית הקודמת למעשה האישות.
למעשה כך הגבר מתגבר על האגו שלו ומצליח לייצר משהו שמחוץ אליו.
גם לגבי הרצון שלה שתבקש ממנה לעשות דברים מסוימים.
זה לא בא ממקום קטנוני.
זה בא ממקום מאוד עמוק בנפש שלה שרוצה שאתה תתייחס אליה כאל אישיות, כאל מטרה בפני עצמה ולא כאל אמצעי לסיפוק מיני, וכך גם ה' רוצה שתראה אותה.
בקש ממנה מקרוב. תפנה אליה מקרוב. זה הגוף שלה. כמו שאורח דופק לפני שהוא נכנס כך גם ראוי שתשאל אותה אם אפשר להיכנס לביתה הפרטי.
כמובן שלא מספיק לבקש בקשה אחת להוריד את כל הבגדים. על כל בגד צריכה לבוא בקשה.
אט-אט היא תרגיש את הכבוד וההערכה שאתה נותן לה ולגופה.
בנוסף דרושה גם הרבה אמונה מצידך ש"סוף השכר לבוא". זה רק יחזק את המקום המיני וחלילה לא יבוא על חשבונו (יתקנו אותי הגולשות פה אם אני טועה).
יש עוד דרכים שאפשר להקביל אותן למשחק מקדים, וניתן מס' דוג':
פתק קטן עם כמה מילות חיבה / הערכה, לתת גלידה סתם ולהגיד לה שזה כי אתה אוהב אותה ורוצה לשמח אותה, לסדר מיטות שיהיה לה נעים, לשים בושם, לנשק שוב ושוב בעדינות-עדינות בכל הפנים, לשיר לה באוזן שיר על דברים שאתה מעריך שהיא עושה (להלביש מילים שלך על לחן מוכר), מסאז' של בעל (שילוב של לחיצות, ליטופים ונשיקות).
ספר לה כמה אתה שמח בה, ספר לה שנעים לך להיות יחד איתה, ספר לה כמה אתה מאושר ביופיה.
לא לספר כמו צולר. תחשוב שאתה איזה רב ספרדי שמספר סיפור...;)
נסה לשמח אותה כי אתה רוצה לשמח אותה. לא כי אתה מחכה שיסתיים המשחק מקדים וסוף-סוף תוכלו להיות ביחד.
אה, ואין אפשרות לעבוד על האישה. היא מרגישה מתי זה כך ומתי זה כך...
כל הדברים הללו יכולים להיות בפני עצמם או בנוסף למגע נעים (מה שהמדריכי חתנים קוראים לו 'משחק מקדים').
וכדי שכל זה יהיה בנחת ובלי שום לחץ מצידך - אל תגיע עייף!
עדיף תשמיש ביום בשמחה מאשר בלילה בעייפות... (רק שהביאה עצמה צריכה האפלה)
אני לא אומר שכבר בפעם הראשונה יהיה שינוי מטורף (אולי כן..), ייתכן שייקח לה כמה פעמים להפנים שאתה באמת השתנית ושאתה רוצה נטו לשמח אותה ושכיף לה איתך.
"אחרי הפעולות נמשכים הלבבות".
בהצלחה!