ישנתי כל היום. ליטרלי כל היום.
נוהל חמישי התחלנו. 2 תיקים גדולים והביתה
ואז לברוח לבייביסיטר
--
אני מחברת את הפלאפון למחשב, נכנסת לקבצים, שירים, תיקיות, תיקית אנגלית, מסמנת הכל. 814 שירים המחשב אומר. Delete. מחקתי הכל.
--
כשמתחילים ללמוד שיעור חלמיש שזה הלכות טהרה והלכות משפחה מבינים שזה לא כזה רחוק. שזה לא משהו שאי שם בעתיד הרחוק יקרה. שזה ממש מתקרב, להקים משפחה. להקים בית בישראל. כבר לא רחוק ותמיד אמרתי- כשאני אהיה גדולה אני אהיה כך וכך אני אפסיק לעשות את זה וכו'. ככה כולנו אומרים. כשאנחנו מסתכלים על זוג נשוי הוא נראה לנו לרוב שקול, מאמין, יפה כזה. ופתאום נפל לי זבנג למוח שאם אמרתי שאני רוצה להיות כך וכך, להיות רעיה נאמנה לבעלי, להיות אמא טובה, לבנות בית דתי שהולך בדרך ה' באמת, זה הזמן לעשות שינוי, או אפילו להתחיל בזריזות לא לחכות ולבנות אישיות טובה יותר, מידות מתוקנות יותר. כי יום אחד והוא לא רחוק כבר בעזרת ה' אני אהיה כלה. ויום אחרי זה אני אהיה נשואה. והשינוי לא יבוא מעצמו אם אני לא אתחיל לעבוד עליו כבר מעכשיו. זה הזמן להכין את עצמי לאמא ולאישה שאני רוצה להיות. אני רוצה להקים בית של טהרה, שממש מושתת על טהרה ועל אהבת ה' וקרבת אלוקים, ושמחה, בית פשוט, בית צנוע, בית אוהב ומכיל, בית יהודי בלי פשרות. בית של אמונה, של יראה, של קדושה.
--
'כשאני אהיה נשואה אני לא אשמע שירים באנגלית.' (כבר חצי שנה שהפסקתי לשמוע ברוך ה') הגיע הזמן עכשיו למחוק הכל. לא לחכות. להגיע מוכנה! מוכנה! שלמה עם עצמי, עם מטרה ברורה לבית העתידי שלי, להגיע בלי פשרות, בלי בלבול. להגיע עם אמת.
עכשיו להתחיל ללמוד, להתחיל להתחזק יותר (יש בי חלום ללכת יותר צנוע אז אני מתחילה מעכשיו, אין סיבה לחכות יותר) אין סיבה לדחות את הרצונות את החלומות, הגיע הזמן להתחיל להתכונן לבנות בית בישראל.
--
יש בי רצון שבחופה יתנגן השיר 'התורה כוללת כל הטובות שבעולם' שנזכור שהכל מה' שאנחנו הולכים בדרך שלו שהיא דרך האמת, שהיא הדרך של התורה שאנחנו חיים לפיה
שהחיים שנבנה ביחד, שמה שנשריש לילדים שלנו בעזרת ה' יהיה מהתורה. מהקדושה שבה. זה כבר לא חלום רחוק, אני רוצה כבר את הבית שלי
אלוקים, תראה עד כמה אני משתדלת ועד כמה אני חזקה באמונתך בזמן האחרון. תעזור לי להצליח לעמוד בהבטחות, בהתחזקות, תעזור לי למצוא את האחד שלי בעיתו ובזמנו תוך נחת שמחה ואמונה.
אשרי העם שככה לו
אין בילתיך
קדוש קדוש קדוש מלא כל הארץ כבודו