לרוב האנשים בארץ ובעולם יש פלאפון... יצא איכשהו... שאני בכיתה ט' ואין לי פלאפון!
אני לא ידועת אם אני צריכה בכלל... אולי למשצי"ם ולסיירים אבל חוץ מזה באמת שאני כמעט לא הולכת לשום מקום
אבל הקטע הוא שעכשיו מתקרב החופש (עוד 17 ימים!!!) ואני הולכת לעבור ממחנה לחופשה למחנה לטיול באופן לא נורמלי... אז אני צריכה שההורים שלי ידעו מה אני עושה.. וחץ מזה שאני צריכה גם לחברה עצמה... שמתי לב שזה ממש מוסיף לך שתדע מה הולך כי אפשר רק לשלוח לך אסאמאס ואתה כבר מעודכן אבל אם אין לך פלא' אז אנשים יתעצלו להתקשר ואתה לא תדע.... ולכן אני אומרת- שאני צריכה פלאפון.
אבללללללל מצד שני... פלאפון עולה הרבה, ולחשוב שאני לא ממש צריכה אותו בדיוק... ורק בשביל החופש לקנות פלאפון שאני יכולה להוציא ממש הרבה כסף? לאחים שלי היה פלא' רק בכיתה י'.. אז זה לא חוצפה לבקש מההורים פלא' עכשיו? תאמת? כבר ביקשתי... והם אפילו הסכימו... רק צריך לחכות שאבא שלי ילך לקנות, וזה לוקח הרבה זמן. וגם אני לא ירגיש טוב עם עצמי לעשות הרבה כסף בפלא'.. עכשיו אני מסוג האנשים שהחשבון שלהם יקפוץ במלאאא כסף על ההתחלה!
עכשיו- השאלה היא, לוותר על הפלאפון? שבנתיים אני מסתדרת די בסדר בלעדיו? או לקנות פלאפון שיעשה אותי מאושרת?
תענו בקשה...
תודה מראש 
~~~~~~~~~~~~~~~~~