דרוש חשבון נפש נוקב בציונות הדתיתאיתן גיל
ככל שמתקרבים לתוצאות אמת סופיות מתברר שיחסי הכוחות בין עוצמה לימינה הם 1:3
בחכמת הבדיעבד בן גביר היה צריך לקבל מקומות 4, 8, 12. בן גביר היה איפוא צנוע בדרישותיו.
המרויח הגדול הוא הנוכל הפוליטי בנט שכבר הספיק להודיע על פיצול, ולפתוח במשא ומתן לא רישמי עם גנץ.
שקד ששווה 20 מנדטים בסקרים של עד המדינה פילבר תלויה עכשו בין שמיים לארץ.
לפי איך שזה הוצג כאןחסוי מאוד

בנט הודיע על פיצול ימינה. שקד נאמה: "להמשיך יחד"

זה הפיצול שדיברו עליו כל הזמן.

לא הבנתי למה יוגב מתנגד.

אם בנט ינטוש אותנו במו"מ הקואליציוני- לא יהיה מעשה נבלה גדול מזה.

צריך להחרים את עוצמההסיבה

זאת הדרך היחידה לצמק אותם עוד ועוד.

וואו, תחרים את הכהניסטים. זה בטוח יעזוראקאי נצחוני

הם בכלל לא רגילים לחרמות ולא יודעים להתמודד איתם

אי אפשר לעבוד איתם.הסיבה

למצביעים היותר בוגרים שלהם ירד האסימון אחרי כמה פעמים שיצביעו ולא יעברו.. מאחלת לך שיקרה גם אצלך בקרוב.

מה שמשמר את הכח שלהם אלה הם מצביעים צעירים חדשים בעלי דם חם, מעגל התמיכה שלהם לא יתרחב.

מוזר, כי הייתי משוכנע שהם שילשו את כוחם תוך עשוראקאי נצחוני

כשמרזל רץ ב-2006 הוא קיבל 26,000 קולות, עכשיו זה כבר מעל 80,000

הכהניסטים הוותיקים דווקא זוכרים שהרב כהנא רץ 3 פעמים עד שנבחר לכנסת

בקיצר, הם מאמינים בריצה למרחקים ארוכים, בעם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה וכו'.

מה שכואב לציונות הדתית, שדגלה בחיבור בין קודש לחולסודית
זה לגלות שהיורשים שלה הם כהניסטים.
ובלעדיהם אין להם מפלגה.

בנט ושקד הם החיבור המופלא של החרדל עם החילונית. זה הפרצוף שהם רצו.

עכשיו, כשבנט פרש בדקה שהתפרסמו תוצאות האמת, יקח להם זמן רב להתעשת. בנט ושקד עוזבים מפלגה של 4 ח"כים, קטנה ומצומקת.

עם בן גביר, במקום לא ראלי, הם היו 5.

כשאחוז החסימה יאיים עליהם- תראה את תוצאות חשבון הנפש.

עד אז, יצעקו לתלות את בן גביר בכיכר העיר.

לכולם כואב, גם לי.
בנט שקד וכהנא עוזביםאיתן גיל

וכמו שאמרת, נשארים עם 4, 1 פחות מהסיבוב הקודם, ועם (בלי) בן דהאן- 2 פחות.

הפרחים לסמוטריץ' שהעדיף את הצמד לא חמד בנט ושקד על פני בן גביר.

חודש אלול הוא זמן מתאים לחשבון נפש, והפעם גם לליקוק פצעים.

ניתוח תוצאות מראה שבן גביר קיבל יותר קולות מהמחצית של הסך שהביאו הרב פרץ וסמוטריץ' בניכוי החלק היחסי של בנט ושקד- שלושה מנדטים.

בסיבוב הבא שיהיה מתי שהוא ידרוש בן גביר ביושר מקום ראשון, ויתפשר על שני או שלישי.

תגיד את זה ברור: עוזבים לשמאל. הציונות הדתיתסודית
רומתה באופן מחפיר
רק אל תגידי שלא קראת את זה שוב ושובאיתן גיל

אכן הצבעתי לליכוד, ושמחה בהצבעתיסודית
אני חושבת שזה תלוי איפה אתה גר.
בעיר שלי ראו את האגרסיביות של השמאל, הכתובת הייתה על הקיר (=גדרות)
כמוני כמוךאיתן גיל

זו היתה ברירת מחדל, שהמתלהמים שבינינו לא ראו.

להרכבת ממשלת ימין נדרש גוש 61 לפחות, שאין, ובלעדיו נבחנת המפלגה הגדולה יותר שמייצגת גוש גדול יותר. נכון לעכשו, תיקו בין שתי הגדולות לפני ספירת קולות חיילים שעשויה להוסיף עוד מנדט לליכוד. גוש גדול יותר, יש כבר.

אופיטימיות זהירה.  

אין גוש גדול יותר. תתעדכןחסוי מאוד

לשמאל 56. לימין 55...

מתי התהפך?איתן גיל

לא המפלגה הגדולה - המפלגה עם יותר ממליציםהסטורי
אם נתניהו היה משקיע במצביעי ליברמן/כחול לבן, שרבים מהם ליכודניקים טיפוסיים, חצי מהאנרגיה שהוא השקיע במצביעי ימינה - היתה לו היום ממשלה.
לא. אתם המתיישבים נשארתם בבתיםסודית
כתבתי פה אתמול והתחננתי
ראינו את השמאל נוהר לקלפיןת
קבלתי תשובות מפגרות בסגנון של "אותי מעניינים המצביעים של ימינה"
אחר כך יצא סמוטריץ וצעק הצילו
תצביעו ימין, רק תצביעו
אחוזי ההצבעה שלכם היו 50, 55, כשבערים כמעט 70!
זה מחדל נוראי של ימינה
הרעיון המטומטם של לשכנע מצביעים רק לא להצביע לבן גביר..
כשגנץ אמר לאנשיו: צאו להצביע! תצביעו מה שתרצו
וככה הוא יצר סחף
כשאתה רואה שכל השכנים רצים, גם אתה רץ...
סליחה על הניסוח. הצער גדולסודית
סליחה, אני יצאתי להצביעהסטורי
ולא היתה שום תועלת אם היו עוד חמשת אלפים מצביעי בן גביר, גם לא עשרת אלפים (ומסתבר שאם מישהו השתכנע, זה מאלו שבכל מקרה יצאו להצביע).

אם כבר את מחפשת אשמים באחוז ההצבעה הנמוך בריכוזי הציבור התורני לאומי - זה אנשי 'נעם'. שכל הקמפיין שלהם היה להשמיץ ולהשחיר את ימינה בעיקר, אבל גם על הדרך את שאר המפלגות וממילא יצרו אוירה של אין למי להצביע. אפילו כשפרשו - רק בשוליים קראו להצביע (לימינה או לג') הקו הרישמי, רק צעק שלא יעלה יל הדעת להצביע ל... והשאיר את האנשים בבית.
ובצדק רב, מבחינתם באמת לא היה למי להצביעאקאי נצחוני

הבעיה שלך היא שאתה לא קולט שהגישה הפטרנליסטית שלך מרחיקה מצביעים. אף אחד לא חייב לך שום דבר.

אתה רוצה שקהל כלשהו יצביע עבורך? תן להם את מה שהם רוצים, או שתשתוק ותפסיק להתבכיין שהם לא מצביעים למפלגה שלך. אפילו ב-ג' הבינו את זה, רק בימינה עסקו בקמפיין מלוכלך של משחק ברגשות אשמה.

אני לא פטרון של אף אחדהסטורי
השאלה אם המטרה היא להועיל לעם, לתורה ולארץ, או לעסוק במשחקי כבוד.
אלו לא משחקי כבוד. אלו כללי הדמוקרטיהסודית
זכותו לרוץ, ומותר להצביע לו.
מי שרוצה למנוע איבוד קולותיו יאלץ להתאחד איתו.
מי שחושה שיש לו 15,000 מצביעים, טועה. זה הכל
שוב המנטרה הדבילית הזאתאקאי נצחוני

אין לך בעלות על "להועיל לעם, לתורה ולארץ". ולא כל מי שלא רוקד על פי החליל המפלגתי שלך "משחק במשחקי כבוד".

מה זה קשור לכבוד בכלל? אתה פשוט משתמש במילות באזז נטולות משמעות.

סליחה מכבודך, אתה טועהסודית
אנחנו 14 איש בצוות הנוכחי
כולם חילונים חוץ ממני (אחת חוזרת בתשובה שהצביעה לצומת)
4!!!! מכאן הצביעו עוצמה. חילונים!
יש לנו גם אחת שמתבוללת עם ערבי (שזו שאלה נפרדת מה לעשות איתה, כי היא מרצ קיצוני)
היה צמא גדול לימין.
אם לא המתקפות, שעשו דה לגימטיזציה להצבעה כזאת ( בתוך הציונות הדתית)
ו***אם היו מצלמות***
היינו רוב לימין
ב5 חודשים לא חל מהפך בדעות של אנשים
עכשיו יהיה קל לטעון נגדנו, שהפסדנו כי התפצלנו
בנט החלילן מהמליןאיתן גיל
נועם פרשה אבל הבייס שלה נשאר בבית ולא הוסיף קולות לגוש הימין. במבחן התוצאה אין נפקות בין עוצמה לנועם.
ביבי עבד קשה לשכנע את טראמפ להחיל ריבונות על בקעת הירדן, ומה עשה בנט, הפיץ בדיות שביבי מבלף ומשקר, והצליח לצנן את ההתלהבות של הגרעין הקשה. הוא אפילו לא ניסה לשכנע אותם להצביע ימינה אחרי שהובטחו המקומות שלו, ושל שקד וכהנא. את ססובר חברתה של שקד הוא לא רואה ממטר.
לא חושבחסוי מאוד

אני תמכתי על העצומה של נועם ואני מכיר אנשי נועם וכולם יצאו להצביע.

הצעתי לשני מצביעי נועם לבוא איתי לקלפיאיתן גיל

ושניהם אמרו שאין למי להצביע. בדידי הווה עובדא. 

לא יודע מאיפה האגדה הזאתעוד סתם אחד
לא בדקתי את כל היישובים, כמובן, אבל המעט שכן נכנסתי אליהם באתר וועדת הבחירות הראה שיעורי הצבעה גבוהים משיעור ההצבעה הכללי. לא יודע מאיפה הנתונים המוקרצים האלה שבהתיישבות הצביעו רק חמישים אחוז.

אבל אולי אני טועה ובמקרה נפלתי על שמונת היישובים שבהם כן הצביעו?
בכל היישובים התורניים שבדקתי הצביעו מעל 80%אקאי נצחוני

עוד הנפצה והקרצה של ההיסטרי

מאיפה שמאל?עוד סתם אחד
שקד אמרה שבכל מקרה ימליצו על נתניהו. מה שמאל? מה רמאות?
בצינות הדתית צריכה להיות שמחה וצהלהcintetit

הוכח שעוצמה, או לא שווים כלום, או חסרי הבנה פוליטית בסיסיתהסטורי
כבר שאלתי זאת אתמול ולא קבלתי אף תשובה רצינית, אולי מישהו מהתווכחים בלהט יענה סוף סוף:

תומכי, פעילי, נציגי, מומחי וכו' 'עוצמה' כאן בפורום, כולל 'מקושרים', 'מתוך המטה' וכו' טענו כל הזמן שהריצה שלהם היא לא בשביל פרנציפים, אלא בשביל לעבור.
כשהעלינו את התמיהה איך יכפילו את כחם, ממקסימום ההערכות שהיו לכחם לשיטתם שלהם?
הם טענו כל הזמן שעובדים ומצליחים עם 'קהלים חדשים' - אדוה ביטון, אבות גרושים, חרדים שמאוכזבים ממפלגותיהם, מצביעי זהות ונעם לשעבר, תומכי עוצמה דלא היו מסוגלים להצביע לרב פרץ ועוד ועוד. זה לא ספקולציות, זה ודאי ורק עוד קול שניים - הם עוברים.

עכשיו, כשהם רחוקים מאוד מאחוז החסימה וממש לא חסר להם קול/שניים וגם כמה אלפים טובים לא יעבירו אותם, יש שתי אפשרויות:
*'הקהלים החדשים' (שלא הצביעו ולא היו מצביעים לאיחוד הימין) אכן הגיעו והצביעו 'עוצמה' בהמוניהם - מה שאומר שהנדוניה הבסיסית ש'עוצמה' יכלה להביא לאיחוד, נמוכה בהרבה מהערכותיהם והרבה יותר קרובה להערכות של האחרים במו"מ
*כמות המצביעים עכשיו, זה אכן הכח של עוצמה ומה שהיא מביאה איתה כנדוניא לאיחוד. אבל אז זה אומר שהריצה שלהם הייתה עקרה לחלוטין, אין ולא היו (בצורה משמעותית) 'קהלים חדשים', היה ברור (כמו שכמה וכמה כאן התעקשו כל הדרך וצעקו וצחקו עלינו)שאין סיכוי שהם עוברים. ואז השאלה הקשה: "למה הם רצו בכל זאת וסיכנו את כל הקדוש והיקר לכולנו?!"

גם לשאלה הזאת יש שתי תשובות ואני מתלבט איזה מהן יותר מעידה על הבעיתיות במפלגה:
1. כמו שפעיל נכבד (שניסה לשכנע אותי להצביע עוצמה), אמר לי לפני שבוע - היה ברור גם להם, שהם לא עוברים וכל מטרת הריצה הייתה 'להראות להם'. (משהו בסגנון 'אם אני לא טס, אף אחד לא טס' ושהתורה והארץ יסבלו).
2. כמו ש@@מרדכי ואחרים כאן התעקשו - הם באמת האמינו, שיש 'קהלים חדשים' של עשרות אלפים, שהם מביאים במערכת הבחירות הזאת. לא הגיוני שיקרה, חסר כל סבירות ואכן לא קרה - מה שמעיד על חוסר הבנה בסיסי ביותר בפוליטיקה ובבני אדם.

כך או כך, ברור לי שמערכת הבחירות הזאת, תחזיר אותם מההתקרבות למניסטריים - עמוק לפינה שבה היו במשך שנים. את המחיר התורה העם והארץ ישלמו.
ו
תקבל תשובה מהשופט מלצר, מה הלחץ?סודית
השמאל ישמח לפזר מלח על הפצעים.
לא יודעת כמה היו להם באמת, אבל מספר ברזל- תקבל.
הלחץ הוא דאגה לתורה, לעם ולארץהסטורי
שעלולים להפגע מאוד מהטהרנים שבשם המושלם דפקו את כולנו.
אין לנו על מי להשען אלא על אבינו שבשמיםסודית
הנה מתגשמת הגמרא על ימות המשיח לנגד עינינו.
עם כל זה אחכה לו
נכון לעכשיו עוצמה עם כמעט 75000 קולותה-מיוחד

אז כנראה כל האמירות כמה הם שווים הוכיחה את עצמה. 

הוכח כבר קודם שבלי בן גביר סמוטריץ' והרב פרץ לא היו עובריםאיתן גיל

ועכשו הוכח ששקד אינה מכפילת כח שמביאה 20 מנדטים, אלא טרמפיסטית שבאה לעשות עלינו סיבוב.

בן גביר הוא מפסיד לא קטן אבל יכול להתנחם בשמחה לאיד לרב פרץ וסמוטריץ שנותרו עם 4 ח"כים, ואין מצב שלא יפנו אליו מתי שהוא לפני הבחירות הבאות.

המספרים מראים שהוא לבדו שווה אלקטורלית יותר מהרב פרץ וסמוטריץ' כל אחד בפני עצמו. יש עוד הרבה לקחים להפיק מההתנהלות הכושלת, למשל- דרישה אולטימטיבית לסמוטריץ' להניח את המפתחות ולעוף לנו מהעיניים.

הוכח שבנט ושקד שווים הרבה יותר מבן גבירcintetit

ההוכחה הזאת מעצבנת כמה אנשים אבל זה בסדר גמור

אלא אנשים שמגיע להם להתעצבן

בנט ושקד הוסיפו שני מנדטים, מ-5 ל- 7איתן גיל
ובן גביר שרף שני מנדטים. קצת צניעות לשני הנוכלים האלה לא תזיק.
הביאו שני מנדטים, אולי, והתפצלו ולקחו שלושה. אז מה נשאר לנו מבית יהודי שהיה 12 וירד ל- 8 וירד ל- 5, ועכשו הוא עם 4.
בושה וחרפה.
לא הבנתי,עוד סתם אחד
אז עוצמה לא הביאו *כלום* בבחירות הקודמות?

אם הם שווים שני מנדטים אז אתה צריך להחסיר אותם מחמשת המנדטים שהיו לאיחוד מפלגות הימין בבחירות הקודמות, ויוצא שבנט ושקד הביאו 4 מנדטים - באמת כמה שבערך היה להם בבחירות הקודמות.

במלים אחרות: הם באמת הגורם הכי משמעותי באיחוד הזה, אם עוצמה זה שני מנדטים, והמפד"ל + איחוד לאומי זה 3 מנדטים, והימין החדש זה 4 מנדטים... ככה לפחות לימדו אותי, ש-4 גדול מ-3 שגדול מ-2.
ה12 היה אירוע חד פעמי, באווירת 'ווינרים'הסטורי
(כן אני יודע שגם בתשל"ח היו, נו טוב)

הפעם מצביעי ה'אוירה' הלכו או עם ליברמן, או אם 'עוצמה' שהתקשורת עבדה קשה ליצור סביבה אווירת 'ווינר'.
(לא זוכר איזה יום, אבל באחד הבקרים שבוע שעבר תוכ"ד נסיעה, התלבטתי אם התאגיד עבר לבעלות גופשטיין. האייטם הראשון, שנטחן במשך דקה וחצי מתוך סה"כ 5 של החדשות, היה סקר שבו עוצמה עוברת, תוך כדי פרגון שלא היה לכהניסטים מעולם).
עוצמה לא התמודדו כדי לעבוראיתן גיל
היו שמחים מאוד על הדרך לעבור, אבל לא זו היתה המטרה.
כדי להדוף את השקרים של סמוטריץ' לגבי כוחם האלקטורלי הם נאלצו להוכיח את כוחם במבחן אמת. הרב פרץ וסמוטריץ' שווים 4 מנדטים ולא יותר, ובן גביר שווה 2.5 ולא פחות. מ.ש.ל.
אני אמנע מלתייג, כדי לא להטריד את אבי הבתהסטורי
אבל כשציטטי פעיל שאמר לי זאת בפירוש (כשטען שצריך להצביע עוצמה, כדי 'להראות להם כמה אנחנו שווים') מרדכי הגיב בחריפות והבהיר שזה פשוט לא נכון, הם עובדים בראש שעוברים ובכלל אין להם עניין 'להראות' לאחרים:
אז בעקבות שיחה עם מקורב של עוצמה הבוקר - הם מודעים לכך שהם ל - אקטואליה וחדשות

זה השרשור.

אם האמת עם מרדכי - הם חסרי הבנה פוליטית לחלוטין. אם האמת עם אותו שכן שלי (וכטענתך) - הם בשביל כבוד, סיכנו את כולנו בממשלת אוסלו נוספת (או בעודה יו"ר האופוזיציה)
זה היה הצירוףסודית

גם קושי אובייקטיבי לקרוא את המציאות 

וגם עלבון 

{אפשר לטעון עד מחר שבצלאל הוא צדיק הדור ואיתמר טיפש וכו' וכו' - אבל הציבור לא קנה את זה. }

וגם - ההטיה של הסוקרים מהשמאל. זו לוחמה פסיכולוגית.

אל תהיה תמיםאיתן גיל

לא תצפה מהם שיצהירו פומבית על היעד.

שלא כמוך אני מקבל את ההסבר שהבייס היה נשאר בבית אם לא היו מתמודדים, ובמבחן התוצאה להשאר בבית, כמוהו כמו להצביע למפלגה שאינה עוברת.

סמוטריץ' בחושיו הפוליטיים המחודדים העריך שמקום שמיני בימינה אינו ריאלי, לפיכך הציע אותו לבן גביר, ובן גביר שתפס את העוקץ דחה אותו על הסף, ובצדק הוא דחה אותו.

כך ואחרת, כפועל יוצא מההתמודדות העצמאית הפך המשקל האלקטורלי של עוצמה לאמפירי ועובדתי. זה הלקח למלעיזי השפתיים, והשמחים לאיד מהכשלון בקלפי, ולא חסרים אצלנו כאלה.

הטיעון שעוצמה מבריחה יותר משהיא מביאה לא מחזיק מים, ובסיבוב הבא מצופה מסמוטריץ' לרוץ ברשימת מנזר השתקנים.  

נ.ב.   נועם פרשו מהמירוץ, ונשארו בבתיהם ושוב לא נדע לא נדע מה כוחם.   

ושוב לא הבנתיעוד סתם אחד
אם הם היו מתאחדים אז הם לא 'לא היו רצים', הם פשוט היו רצים כחלק מהבלוק הטכני של ימינה. גם אז הבייס היה נשאר בבית?

אם כן - אז אין שום טעם להתאחד איתם ולא עם הימין החדש (עובדה שכשהתאחדו איתם היו רק חמישה מנדטים, ועכשיו יש שבעה), ואם הבייס כן היה מצביע ל'ימינה' אז היו מקבלים יותר משבעה מנדטים, וממילא מקום 8 היה נכנס. אז איפה כאן ה'נבזיות' של סמוטריץ'?

בקיצור, אתה עושה מתמטיקה גרועה ומצפה שניפול בפח הדמגוגי.
בפעם האלף, אם חוזרים על שקר, הוא לא הופך לאמתהסטורי
סמוטריץ' הציע לבן גביר את מקום 4 (בלי איחוד נוסף) או 5 במקרה של איחוד נוסף ובנוסף לזה את מקום 8. בן גביר דרש בקולו בתקשורת את מקומות 3 ו6.
זכותו, אבל על זה לא נחתם הסכם ביניהם, בשלב ששקד עוד ניסתה להשיג סידור עבודה בליכוד ובנט חיפש כוכבים שיהיו שלו, לפני מו"מ עם אחרים.

אחרי שבן גביר לא הסכים לקבל את 4/5 וגם 8, נאלצו, ברגע האחרון לחתום עם בנט ושקד בתנאים שלהם.

אגב, אם בן גביר לא היה נכנס לכנסת ממקום 8, זה אומר שאולי הוא מצליח לשרוף 70 אלף קולות, אבל לאיחוד הוא לא מביא אפילו חצי מנדט. מ.ש.ל.
רוב הציבור לא מתעניין בסיפורי סמוטסודית
ואין לו כוח לעקוב אחרי הטרפת בציונות הדתית.
הוא מקשיב למועמד - ולאמת יש את הצליל היחודי לה
וגם אותך לא הבנתי,עוד סתם אחד
את טוענת שכעת יותר מעריכים את בן גביר בציבור?
החילוניסודית
ברור שבהתיישבות רוצים לתלות אותו.

אבל הציבור החילוני מתעניין בו מצד הדרישה שלו לאפשר לחיילי צה"ל לפתוח באש בלי עו"ד צמוד....
טוב, אם לזייפן יש צליל של אמת...הסטורי
הענין כמו שבן גביר כבר אמר שרוב המצביעים היו בורחים לליכוד ארובין הוד
היה חיבור. גם ממנו וגם מימינה...

איש קטן עם אגו ענק...
אם היו מציעים לו מקום 5סודית
לימין היו 61
בריחה לליכוד לא פוגעת בגושסודית
הציעו לו במשך חודשיים, הוא מרח את הזמן...הסטורי
די לחזור על שקר. ברגע האחרון, אחרי שבגלל השרירים של בן גביר נאלצו (מחשש שהציונות הדתית תימחק לגמרי) לחתום עם בנט ושקד בתנאים שלהם, הוא נזכר שהוא מוכן לקבל מקום חמש. לפני כן הוא דרש הרבה יותר.
מי פה המשקר?איתן גיל
הציעו לו מקום 5, לפי מפתח פייק 15 אלף קולות. במבחן התוצאה הוכח שהוא שווה פי 5.
אבל עזוב, שאלה שאתה מסרב לענות עליה, אם בן גביר שווה 15 אלף קולות, למה לא התמודדו לבד. מה הועיל להם בנט, שלפני חצי שנה גנב שלושה מנדטים ושוב גנב שלושה מנדטים. ככלב השב אל קיאו.
הציעו לו את 4 ו8 בהנחה שהוא מביא כשלושים-ארבעים אלףהסטורי
או מקסימום להידחות ל5 אם בנט יצטרף. הוא סירב, כי הוא דרש שליש מהמקומות.

אלו שהצביעו לו עכשיו, זה כולל את תומכיו, שבבחירות הקודמות לא הצביעו, כי אינם מסוגלים לתמוך ברב פרץ. כולל את אלו שאדווה ביטון הביאה, כולל את האבות הגרושים (שלא היו מצביעים למפלגה ששולי מועלם מספר שבע מאות בה), כולל חלק מהקהל הטבעי של תקומה שלא מסוגל לתמוך בבנט (הרב ליאור למשל), כולל חלק גדול ממצביעי זהות (איני יודע כמה, אבל שתי המפלגות שראשי זהות קראו לתמוך בהן לא גדלו). וכולל את הסחף לכיוונם שלובה היטב בכלי התקשורת כדי לדפוק את הימין (אייטם ראשון במהדורת חדשות, נמרח על דקה וחצי, מתוך חמש של כל החדשות).

אחרי כל זה, הם קיבלו את המספר שהם טענו שזו תרומתם לאיחוד בבחירות הקודמות. (והם טענו וכנראה גם באמת האמינו שהמספר הזה מהבחירות הקודמות+הקהלים הנוספים אותם ציינתי - יעבירו אותם את אחוז החסימה)

ממילא ברור
האמת ששזה לא מענייןסודית
אם כדבריך אי אפשר לאחד את הציונות הדתית, אז מה לך כי תלין על שריפת 2.5 מנדטים.
אם אפשר לאחד, לבן גביר יש יותר מצביעים מלסמוטריץ. אז סמוטריץ צריך לקבל מקום אחרי בן גביר. וכן הרב פרץ.

אם תמשיכו להמליך את שקד,
רבים כמוני יצביעו לליכוד בלב שקט.

לציונות הדתית יש 4 מושבים בכנסת
זה מספיק כדי לדאוג למוסדות הלימוד.

לגבי ההתיישבות, זה לא כוח משמעותי, אבל זה מה שאפשר להשיג כשיש שנאת חינם.
במבחן המאבקים הפנימיים בן גביר הוא המנצח הגדול.איתן גיל

מצד אחד שרף 2.5 מנדטים שהיו מוסיפים עוד מנדט וחצי, ומצד שני הוכח אמפירית ועובדתית ששוויו יותר מסמוטריץ'.  

אם הוא "גבר- גבר", שיתמודד עצמאית ויוכיח שווי עצמי יותר מ- 5000 קולות.

ולציניקנים מהאזור של סמוטריץ' יאמר שלא הקולות ששרף בן גביר מאיינים הקמת ממשלת ימין. 

סמוטריץ' מכר לוקש לרב פרץ ששקד מביאה 20 מנדטים, והטירון קנה וזז הצידה. בינתיים שקד ערקה בשנית.

חלום הובלת הנהגת המדינה מתי שהוא, שהציונות הדתית התפללה בעדו, ירד מהפרק. סמוטריץ' סידר לנו מפלגת נישה עם 4 מנדטים בכנסת הנכנסת. שפל פוליטי ומוסרי שלא היה אי פעם.     

אין עניין להוכיח שאתה גבר ולסכן את מדינת ישראלהסטורי
ערקה? היא היחידה שמתנגדת עכשיו לפיצולברגוע

הרגע התברר ש6! חילונים במחלקתי הצביעו לוסודית
אלו קולות חילונים לחלוטין.
זה מסביר איך מצד אחד ימינה כמעט לא נפגעה, ומצד שני הוא הצליח לשרוף כזאת כמות.

פעם הם הצביעו לנתניהו.
אני בהלם, עכשיו הם התוודו שהצביעו עוצמה.
ההסבר: זיהו אותו כ"כיפה ישרה", כלומר אדם הגון.

בנט לא בא בחשבון מבחינתם - הם לא מאמינים לו.
שקד כנ"ל. סמוטריץ כנ"ל. וכו'
אם זה שפרסם צילום של טיוטא, כאילו היא הסכם חתוםהסטורי
כדי לאלץ את האחרים לפעול לפי הזיוף שלו, נתפס כהגון, מעניין מה המדד להגינות לדעתם...
מדד ההגינות לדעתם הוא הנשיאה בעולסודית
בן גביר נתפס כאדם שמפרנס משפחה ולא זקוק לכסא בכנסת כדי לשרוד. אדם שבא לקדם אג'נדה ימנית, נקיית כפיים.

בקיצור, הם מחפשים ימין לא משיחי ולא אופורטוניסטי. בנט מחוק מבחינתם. לא חושבת שיש צורך להסביר מה בהתנהלות שלו גרם לזה

והם לא הצביעו לליברמן פקה פקה..

אם הדיון הוא על בנט, גם אני ממש לא רוצה אותוהסטורי
אבל כסף, הוא יכול לעשות הרבה יותר בחוץ. נו, באמת..
בנט מחוק לא מפני שהוא לא נושא בעולסודיתאחרונה
אלא מפני שהוא פוליטיקאי נאלח. (סעיף 2)

המדדים הם:

1. אדם שמסוגל להתפרנס גם בלי כסא בבית הנבחרים ומגיע מאידאולוגיה.

2. לא שחצן נפוח שהאגו שלו מנהל אותו.

בקיצור, מישהו שבא לעשות טוב לעם ישראל ולא רק לעצמו.

מה שמעניין זה ששלושה מתוכם ילידי רוסיה, ליברמן דוחה אותם! הוא נופל על סעיף 2 פלוס העובדה שלא הביא לשום הישג.

המדהים הוא שאנשים כמו ספק נפלו בפח וחושבים שלליברמן אכפת מכפיה דתית. ליברמן זה היה ידיד נפש של החרדים.. אפשר לתקציבים לזרום שנים.. עד שצץ לו אינטרס אחר
אם היו בורחים לליכוד היו יוצרים רוב מהותי לליכודאיתן גיל

ויתרון במאבק על הכרטיס להרכבת הקואליציה הבאה.

גם אכלו דגים סרוחים וגם גורשו מהעיר.

סופה של "ראשית צמיחת גאולתנו" ידוע מראשshaulreznik

וְאֶת זָכָר לֹא תִשְׁכַּב מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה תּוֹעֵבָה הִוא. כִּי אֶת כׇּל הַתּוֹעֵבֹת הָאֵל עָשׂוּ אַנְשֵׁי הָאָרֶץ אֲשֶׁר לִפְנֵיכֶם וַתִּטְמָא הָאָרֶץ.  וְלֹא תָקִיא הָאָרֶץ אֶתְכֶם בְּטַמַּאֲכֶם אֹתָהּ כַּאֲשֶׁר קָאָה אֶת הַגּוֹי אֲשֶׁר לִפְנֵיכֶם.

יכול להיות שאמיר אוחנה נמצא שם.איתן גיל

אין לי בעיה עם זה שהוא אולי מצא שם.

הבעיה שלי שהוא נמצא בכנסת, וחמור מזה שהוא עומד בראשה.

והוא עומד בראשה כי הציבור הדתי והחרדי לא הטילו וטו על מועמדותו.

ממש לא מביןשבור לרסיסים

בעצם, עדיף שלא תסביר

אוחנה הוא סימפטוםshaulreznik

גם בלעדיו מדינת ישראל נרמלה ומנרמלת מגוון עבירות שהעונש בגינן הוא גלות.

אסביר: זה לא בשבילך להביןאיתן גיל

על הושבת אמיר אוחנה בין השופטים בחידון התנ"ך לנוער, נאמר: נזם זהב באף חזיר... מי ביקש זאת מידכם רמוס חצרי.

הצטרפתי לשידור החידון באמצעות ערוץ 7, וכעבור 10 שניות הקאתי על המקלדת ויצאתי החוצה.

בהגיעו ל- 120 הוא יטמא את עפר הר הרצל, שהוגדר בפי הרב שלמה זלמן אוירבך: מקום קדוש.

למה עצרת שם??הסטורי
יחזקאל ל"ו:

לָכֵ֞ן אֱמֹ֣ר לְבֵֽית־יִשְׂרָאֵ֗ל כֹּ֤ה אָמַר֙ אֲדֹנָ֣י יֱהֹוִ֔ה לֹ֧א לְמַעַנְכֶ֛ם אֲנִ֥י עֹשֶׂ֖ה בֵּ֣ית יִשְׂרָאֵ֑ל כִּ֤י אִם־לְשֵׁם־קׇדְשִׁי֙ אֲשֶׁ֣ר חִלַּלְתֶּ֔ם בַּגּוֹיִ֖ם אֲשֶׁר־בָּ֥אתֶם שָֽׁם׃ כג וְקִדַּשְׁתִּ֞י אֶת־שְׁמִ֣י הַגָּד֗וֹל הַֽמְחֻלָּל֙ בַּגּוֹיִ֔ם אֲשֶׁ֥ר חִלַּלְתֶּ֖ם בְּתוֹכָ֑ם וְיָדְע֨וּ הַגּוֹיִ֜ם כִּֽי־אֲנִ֣י ד' נְאֻם֙ אֲדֹנָ֣י יֱהֹוִ֔ה בְּהִקָּדְשִׁ֥י בָכֶ֖ם לְעֵינֵיהֶֽם׃ כדוְלָקַחְתִּ֤י אֶתְכֶם֙ מִן־הַגּוֹיִ֔ם וְקִבַּצְתִּ֥י אֶתְכֶ֖ם מִכׇּל־הָאֲרָצ֑וֹת וְהֵבֵאתִ֥י אֶתְכֶ֖ם אֶל־אַדְמַתְכֶֽם׃ כבכהוְזָרַקְתִּ֧י עֲלֵיכֶ֛ם מַ֥יִם טְהוֹרִ֖ים וּטְהַרְתֶּ֑ם מִכֹּ֧ל טֻמְאוֹתֵיכֶ֛ם וּמִכׇּל־גִּלּ֥וּלֵיכֶ֖ם אֲטַהֵ֥ר אֶתְכֶֽם׃ כווְנָתַתִּ֤י לָכֶם֙ לֵ֣ב חָדָ֔שׁ וְר֥וּחַ חֲדָשָׁ֖ה אֶתֵּ֣ן בְּקִרְבְּכֶ֑ם וַהֲסִ֨רֹתִ֜י אֶת־לֵ֤ב הָאֶ֙בֶן֙ מִבְּשַׂרְכֶ֔ם וְנָתַתִּ֥י לָכֶ֖ם לֵ֥ב בָּשָֽׂר׃ כזוְאֶת־רוּחִ֖י אֶתֵּ֣ן בְּקִרְבְּכֶ֑ם וְעָשִׂ֗יתִי אֵ֤ת אֲשֶׁר־בְּחֻקַּי֙ תֵּלֵ֔כוּ וּמִשְׁפָּטַ֥י תִּשְׁמְר֖וּ וַעֲשִׂיתֶֽם׃ כחוִישַׁבְתֶּ֣ם בָּאָ֔רֶץ אֲשֶׁ֥ר נָתַ֖תִּי לַאֲבֹֽתֵיכֶ֑ם וִהְיִ֤יתֶם לִי֙ לְעָ֔ם וְאָ֣נֹכִ֔י אֶהְיֶ֥ה לָכֶ֖ם לֵאלֹהִֽים׃ כטוְהוֹשַׁעְתִּ֣י אֶתְכֶ֔ם מִכֹּ֖ל טֻמְאֽוֹתֵיכֶ֑ם וְקָרָ֤אתִי אֶל־הַדָּגָן֙ וְהִרְבֵּיתִ֣י אֹת֔וֹ וְלֹא־אֶתֵּ֥ן עֲלֵיכֶ֖ם רָעָֽב׃ לוְהִרְבֵּיתִי֙ אֶת־פְּרִ֣י הָעֵ֔ץ וּתְנוּבַ֖ת הַשָּׂדֶ֑ה לְמַ֗עַן אֲ֠שֶׁ֠ר לֹ֣א תִקְח֥וּ ע֛וֹד חֶרְפַּ֥ת רָעָ֖ב בַּגּוֹיִֽם׃ לאוּזְכַרְתֶּם֙ אֶת־דַּרְכֵיכֶ֣ם הָרָעִ֔ים וּמַעַלְלֵיכֶ֖ם אֲשֶׁ֣ר לֹֽא־טוֹבִ֑ים וּנְקֹֽטֹתֶם֙ בִּפְנֵיכֶ֔ם עַ֚ל עֲוֺנֹ֣תֵיכֶ֔ם וְעַ֖ל תּוֹעֲבוֹתֵיכֶֽם׃ לבלֹ֧א לְמַעַנְכֶ֣ם אֲנִֽי־עֹשֶׂ֗ה נְאֻם֙ אֲדֹנָ֣י יֱהֹוִ֔ה יִוָּדַ֖ע לָכֶ֑ם בּ֧וֹשׁוּ וְהִכָּֽלְמ֛וּ מִדַּרְכֵיכֶ֖ם בֵּ֥ית יִשְׂרָאֵֽל׃

מפורש כאן שתהליך התשובה יהיה בארץ, כהמשך לנבואת הקץ המגולה.

ובכלל, מציע להיות עסוק בללמד זכות על ישראל ולא בחיפוש קטרוגים "הקב"ה שונא את מי שמקטרג על בניו"

עלתה לי מחשבה אתמול שתחילת פרק ל בדברים שמדברנוגע, לא נוגע
על חזרה בתשובה לפני ההגעה לא"י, מדבר בעצם על חזרה בתשובה ביחס לא"י. וזה מסתדר יפה עם המשך הפרק וגם עם סוף הפרק בזכריה יג (כלומר רועי ועמיתי הם מנהיגי העם שלא דחפו לעלות לא"י).
כיוונת לדעתו של הרב שרקינקדימון
איפה שמעת? בסדרה או בשיעור היומי על דברים?נוגע, לא נוגע
יש לי בעיה אישית עם נביאי ישראלshaulreznik

דבריהם נראים סתורים ולעיתים קרובות הזויים (כמו תאוריו של זכריה את השטן, שזאת לגמרי השפעה בבלית, בתורה השטן הוא מכשול פיזי בלבד או לכל היותר, יריב פוליטי ולא איזו דמות שמיימית). מעדיף את ההבטחות המפורשות של התורה שהתקיימו לא פעם ולא פעמיים. אפשר לשיר עד מחר "ה' יתברך תמיד אוהב אותי", אבל העובדות מדברות בעד עצמן: מדינת ישראל הופכת למקוטבת, עם שני עמים, היהודי והמתיוון, וההצלחות הצבאיות האדירות שהיו נחלת העבר, לא חוזרות על עצמן. טבח שמיני עצרת הוא אות אזהרה די עוצמתי.

קודם כל - כפי שציינתי, הדברים שמבוארים ביחזקאלהסטוריאחרונה
מופיעים בצורה פחות מבוארת בפרשת ניצבים. מפורש שאחרי שיבואו הברכות והקללות תהיה תשובה וגאולה וגם שם יש שלבים, שלבים. בהתחלה תשובה עד ד' (משמע ולא עד בכלל) ובהמשך, כשכבר נמצאים בארץ, יש תשובה אל ד' ויש סיום של טוב.

שנית - התורה עצמה הבטיחה שד' יקים לנו נביאים וחייבה לשמוע להם.

שלישית - הבטחות הגאולה של הנביאים בכלל ושל יחזקאל בפרט, התקיימו/מתקיימות במאה וחמישים השנים האחרונות בצורה מופלאה ונגד כל הסיכויים וחוקי ההסטוריה. אתה יכול להיות קצת עניו מול הנביאים וחז"ל.

אנחנו אורתודוקסים, לא קראים ולא רפורמיםנקדימון
ולכן נאמנים עלינו דברי הנביאים ודברי חזל שלאחריהם. הארץ לא תקיא שוב, אלא יוסר לב האבן ויותן לב בשר. ואם לא ירצו אזי "בחמה שפוכה אמלוך עליכם". עד ש"כולם ידעו אותי..  כמים לים מכסים".
"הארץ לא תקיא שוב", כי?shaulreznik

כי 3 זה מספר טיפולוגי? אם לפני כמה שנים הייתי מעלה אפשרות של טבח שמיני עצרת (יוני בן מנחם פרסם את התרחיש עוד ב-2018), גם אז היו אומרים שאסור לקטרג ושזה לא ייתכן במדינתנו שקמה אחרי 2000 שנות גלות, בלה בלה בלה.

באשר לחז"ל, איזה מזל שהמדעים לא מתפתחים מתוך אמונה כזאת עיוורת שאין לה שום מנגנון לתיקון. משה טעה, דוד המלך טעה, אבל חזקה עלינו שחז"ל לא טעו מעולם, ואם האמינו בשדים והשתמשו בתרופות סבתא, זה כי "נשתנו הטבעים". ואם הבטיחו שתורה מגנא ומצלא, וזה לא ממש עזר לא בשואה ולא בק"ק בני ברק בעת שיגורי הרקטות מאיראן, זה כי... כי אייפון ודומיו או חטא לשון הרע.

חחחח מסתבר שהיהודים היום צלבו את ישו מחדשקעלעברימבאר

אבל למה הוא לא מדמם?

"קרעו ולא דמו"חתול זמני
מזעזעשבור לרסיסים

למה אתם בכלל מדברים על זה ככה?

הומור עצמי זו תכונה יהודית. מכיוון שישו הוא יהודי,קעלעברימבאר

אני בטוח שהוא צוחק בשמים מהבדיחה שלי

כן תוך כדי שמעלים אותו באשאני:)))))
אולי הוא כבר סיים את תקופת הגיהנום שהוקצבה לו?קעלעברימבאר
לא אין מצב. עם כל הנזק שהוא עשה, יש לו עוד הרבה..ל המשוגע היחידי
לא בטוח שהזמן בעולמות הרוחניים עוברקעלעברימבאראחרונה

בקצב של הזמן של העולם שלנו.

אולי מליארד שנה שם עוברות בשניה בעולמינו.

כך טוען אחד המקובלים לפני 300 שנה.

והרב קוק הביא את דבריו במכתב לאיינשטיין , שאומר שרעיונות דומים לתורת היחסות נמצאים כבר בקבלה.

ככה נראה לי אולי עובדת עילוי נשמה, אולי אין הכוונה בעילוי נשמת שמעלים את נשמת הנפטר, כי בעולם האמת רק מעשיו שלו מועילים. אלא שמבחינת הזמן בעולם שלנו, נשמתו תתעלה מהר יותר ביחס לזמן בעולמינו

אני לא מסכים עם הכתבה הזאתרועישםטוב

אני לא מסכים עם הכתבה הזאת, המציאות לגבי איך שנתניהו מתנהל הרבה יותר רעה מכפי שהוא מתאר

הרסני, מסוכן וטרגי: נתניהו הוא הטיפש הכי מוכשר בעיר - וואלה חדשות 

האיש שלנו בטהרןחתול זמני
חח אבל הוא בדיוק הרצה אתמול בכנס למזרחנות בבר אילןקעלעברימבאראחרונה

כי ידוע שקאאני זה ד"ר מרדכי קידר 

בואו נדבר על הקרטל התקשורתיhamedinai

מדברים על קרטל חברות המזון?  

ומה עם **הקרטל התקשורתי**?  

הרי הכול מתחיל מהתקשורת. בלי תקשורת חופשית ומגוונת – לא היינו יודעים בכלל שיש בעיות.

כן, יש קרטל תקשורתי.  

שתי דוגמאות קטנות לידיעות שהיו רעש ענק ברשתות החברתיות, ובתקשורת הממוסדת – **איפול מלא**. אפילו גוגל חדשות לא מעלה אותן:

1. "800 טלפונים נגנבו" – מופיעה רק בערוץ 14. כשרק ערוץ אחד מדווח, הוא נראה תמהוני, מפסיק לפרסם ומתחיל "לזרום" עם כולם.

2. הסיפור של **אסף שמואלביץ' ובית הקפה** – לא פורסם בכלל. גם לא בערוץ 14.

כל מילהשבור לרסיסיםאחרונה

הנדסת תודעה

לקחי ה-7 באוקטובר הכי יסודייםhamedinai

לקחי ה-7 באוקטובר הכי יסודיים

​הטרגדיה הנוראה של השביעי באוקטובר חייבת להפוך למצפן הביטחוני החדש של מדינת ישראל. כדי ש"לעולם לא עוד" לא תהיה רק סיסמה, עלינו להפנים שלושה לקחים קיומיים:

​1. מרחב ביטחון הוא לא מותרות – הוא תנאי לשרידות

​אי אפשר להגן על מדינה כשהאויב נמצא במרחק נגיעה מהגדר. אם מערכי ההגנה של צה"ל קרסו מול 60 ק"מ של גדר בעזה רק כי האויב תפס אותנו לא מוכנים – איך נוכל להגן על 700 ק"מ של גבול שחוצה את לב המדינה?

​הלקח: ללא "פרימטר" ומרחב חיץ משמעותי, כל קו הגנה סופו להיפרץ.

​2. אשליית הנסיגה התנפצה

​ב-7 באוקטובר קיבלנו הוכחה כואבת: נסיגה עד הסנטימטר האחרון לא מביאה שלום, היא מביאה מלחמה בתנאים גרועים יותר. נסוגנו מעזה עד הגרגיר האחרון, וקיבלנו בתמורה בסיס טרור מפלצתי.

מי שמאמין שמסירת שטחי יהודה ושומרון לאלו שקוראים לעצמם "פלסטינים" תספק אותם, מתעלם מהמציאות. המטרה שלהם היא לא קווי 67', אלא השמדת ישראל. נסיגה נוספת רק תקרב את הטבח הבא למרכז הארץ.

​3. יוזמה התקפית: להכות ראשונים

​הקונספציה של "הכלה" ו"הגנה פאסיבית" קרסה. הוכח שגם צבא עם הטכנולוגיה המתקדמת ביותר בעולם לא יכול לעמוד בבלימה מוחלטת כשהאויב הוא זה שקובע את זמן ושיטת התקיפה.

אויב שחמוש בנשק פשוט וטילי נ"ט יכול לשתק מדינה שלמה אם נותנים לו ליזום.

​הלקח: צה"ל חייב לחזור להיות צבא שתוקף, יוזם ומשמיד את האיומים בעודם קטנים, ולא לחכות לספיגת המכה הראשונה.

​במדינה דמוקרטית, הכוח לשנות נמצא אצל העם. ההיגיון הזה חייב לחלחל לכל בית בישראל כדי שנוכל לדעת איך מגיעים לביטחון אמיתי.

​שתפו!

לבעלי ראש פתוח בלבד: מה המצלמה תפסה מכיפת ברזלסביר11

לראות במהירות 1.25

🔊 מה באמת עושה כיפת ברזל ? כאן תראו מה המצלמה תפסה- איך כיפת ברזל פועלת,

וגם מהם הפיצוצים ששומעים

תסתכלו משמאל למרפסת העליונה.

הכיפה מתרוממת לאוויר,💫 כל הזמן תבדקו עדיין האם יש רקטה של האויב שהכיפה יכולה לפגוע בה.

המצלמה תחזור ימינה ומיד יהיה הפיצוץ.

אחרי הפיצוץ, נשאר ענן קטן בצורת מדוזה.

ותשימו לב🔥 שאין ליד הפיצוץ שום דבר אחר ! אין שום טיל אחר או מטרה שהיא הצליחה לפגוע בה .

תחשבו האם זה נקרא יירוט ,

או פיצוץ עצמי 🧨של כיפת ברזל ,מכיוון שלא הייתה שום מטרה של האויב בסביבה.

📢חשוב להישאר לסוף הסרטון, לצפות עוד מס' דקות להסבר.🥁

כדאי להגביר את המהירות בלחיצה על גלגל השיניים למהירות 1 ורבע

נא לא להתייחס אם לא ראיתם את  הסרטון,

תמיד יהיו מצקצקים בלשונם,

דיון עובדתי לגופו של סרט הוא עניין אחר.

תודה על ההתעניינות המדהימה !סביר11
האמת שהצלחת להדהים אותישבור לרסיסיםאחרונה

איזה תחכום!

בלי תאוריית ה"בגידה מבפנים" עוד יותר מסוכן לסגתhamedinai

‏פרדוקס ה"בגידה מבפנים" וההתנתקות

ככל שאתה **פחות** מאמין ב"בגידה" ו**יותר** מאמין ב"מחדל מערכתי", כך המסקנה שלך לגבי יו"ש וההכרח לתקוף את המחבלים לפני שהם תוקפים אותנו אמורה להיות יותר ימנית.

כי אם צה"ל קרס מול 60 ק"מ של גדר בעזה, כי המחבלים היו ראשונים לתקוף אותנו – איך בדיוק נגן על 700 ק"מ בלב המדינה?

בלי תיאוריית בגידה מבפנים, המסקנה נשארת אחת וברורה:  

נסיגה מיו"ש היא לא סיכון מחושב.  

היא התאבדות קיומית.  

7 באוקטובר הוכיח שהמערכת פגיעה ולכן ההתנתקות הייתה טעות איומה ביותר.  

אבל ביו"ש הפגיעות הזו תעלה לנו פי 10 יותר קורבנות.

כמה פעמים כבר כתבו את זה כאן בפורומים?עזריאל ברגראחרונה

אולי יעניין אותך