ההתחלה דוקא היתה טובה אבל כנראה בעקבות בלבול פטמות בגיל חודשיים היא סרבה לינוק ועברנו סופית לבקבוקים..
הרגשתי תחושת החמצה גדולה ולקח לי המון זמן להיכנס להריון נוסף ואז תודה לאל עברנו חוויה מתקנת הבחור היה יונק מצטיין ולא העזתי לנסות בקבוק אז שילמתי את מחיר הסרבנות. אבל זה לא היה קשה בכלל כי אני הייתי בבית איתו והוא יצא למטפלת בשלב שכבר אכל הכל והוא פשוט נגמל מהנקה בלי לעבור לבקבוק (אחרי גיל שנה) גם הגמילה היתה מושלמת הוא עשה אותה לבד והיה פשוט חלום.
הבא אחריו נולד פג נלחמתי על ההנקה (חודשיים ראשונים אכל שאוב בהתחלה מזונדה אח"כ בבקבוק) ותודה לאל אחרי הרבה תפילות הצלחתי להניק והוא גם היה יונק מצטיין אולי אפילו מדי כי סרב לכל מוצק אפשרי עד אחרי גיל שנה.. לרופא לא הפריע כי עלה יפה במשקל עד שבשלב כלשהו נכנסתי להריון והייתי חייבת להפסיק את ההנקה אך הוא היה סרבן בקבוקים ולא חסיד של אוכל.. (אגב מים בבקבוק שתה יפה רק תמל לא הסכים) אחרי הרבה בכי ואפילו כמעט אישפוז כי היה חולה ולא הסכים לאכול ולשתות הצלחנו להיגמל והפלא ופלא הילד פתח פיו ומילאו אוכל.. מכל הבא ליד יותר מכולם חחח..
הבא בתור ניסיתי בגיל כמה חודשים להרגיל מדי פעם לבקבוק אך סרב בכל תוקף כנראה בגלל שגם סרבן מוצצים אז הוא היה עקשן במיוחד.. הנקתי באהבה ואפילו נהניתי מאוד והוא גם שיתף פעולה עם מוצקים אז ממש לא הפריע לי ההנקה.
אממה.. לפני חודש אולי קצת יותר התחיל להתעורר המון בלילה והיה נרגע רק בהנקה וגם זה הפוזיציה מסוימת.
הגעתי למצב של ממש התשה והחלטתי לנסות שוב תמל הפעם סימילאק כדי להוריד קצת את התלות בי בהרדמה ובלילה.. תודה ל-ה המתוק הסכים לקחת את הבקבוק (פעם ראשונה חברה שלי נתנה לו השארתי לה אותו והלכתי). ניצלתי שבוע של אסםות הורים שבעלי שמר עליהם בערב ומאז זה פשוט חלום. השינה שלו השתפרה פלאים הוא מתעורר עדין לפעמים פחות לפעמים יותר אבל כבר מצליח להירדם לבד בלעדי. ועדין לא מגיע לכמות התעוררויות שהיתה לפני כן. הוא יונק בבוקר ובצהרים בעיקר בשביל פינוק ורק אחרי אוכל כדי באמת לא לשבש את האכילה של ה מוצקים..
אגב יש לו לשון קשורה וגילינו זאת מאוחר מדי בשביל התרה.
אני כל כך שמחה כי קיבלתי תיקון לעניין הבקבוק וההנקה חזרה לשמח אותי ולא להיות לעול.. כי זה מתי שאני רוצה ולא כל שניה כי אני גם אוכל וגם מוצץ וגם סם שינה וכו..
אמרו לי שזה כבר לא מועיל להם ההנקה ושאפסיק אבל לי מספיק החיבור הזה איתו שגם אם בחלב אין הרבה בחיבור יש מספיק(ואני כן מאמינה ש חלב יש הרבה ערך גם עכשיו)
הוא כמעט בן שנה ופתאום קיבלתי מתנה ילד פחות צרחן (אל דאגה הוא עדין הכי בכיין מכולם חח) ומרגישה שממש אני פתאום יכולה להסתכל עליו ולהנות ממנו הרבה יותר..
זהו..
ותודה למי שקראה עד עתה
ואגב זה לא ניסיון לצאת נגד הנקה..
אני עדין מניקה רק באמת בצורה יותר שפויה שיותר מתאימה לי ולקצב החיים הסואן שלי...❤️