סטיקר חדש של מטה "כולנו כהנא"אנונימי (פותח)
יופץ באירועים הקרובים שיהיו ובניהם באירוע לזכר אלעזר ליבוביץ הי"ד, שיהיה בעוד שבוע

הסטיקר

ה' ישמוראיציק הג'ינג'י
מי הכין אותו?
הרב כהנא הי"דgust me
עד כמה שאני יודע הוא לא חבר של אף אחד מאיתנו....   וגם בסטיקר שעל הדלת שלי כתבתי הרב כהנא צדק.....

לתשומת לבכם
מפלגה קיצונית ומפחידהליברלית
מפלגה קיצונית ומפחידה שאסור שהיה לה בכלל מקום לקול במדינה !!
כדי שלפני שאתם תומכים בה ושמים את הסטיקר שלה תקראו קצת על כהנא צדק והאידואלוגיה שלו!

בד"כ הממפלגה היא של נטורי קרתא!

כדאי לך לקרוא שובאיציק הג'ינג'י
את כל המפלגות הימיניות וגם את האידיולוגיה של הרב כהנא
ותחזרי לפה..

לילה טוב, איציק
מי שהביא חורבן הם הבוגדים שהביאו את ערפאתאיפה הקלם
השמאל וחבר מרעיו הם המסוכנים האמיתיים, הם נתנו נשק לערבים. הם נתנו את לבנון ובזכות זה קיבלנו כאן את אינתיפאדת הר הבית. ומאוחר יותר כשהם נתנו את עזה לערבים קיבלנו את מלחמת לבנון השניה. מה לעשות הערבים הם לא פרייארים כשהם רואים שיש על מה ללכת הם הולכים על כל הקופה!

המסוכנים האמיתיים זה את והחברים שלך מהשמאל בגללכם נרצחו אלפי יהודים, אתכם צריך להוציא מחוץ לחוק, לכם צריך לתת מעצרים מנהליים, ואתכם צריך לשפוט על מה שעוללתם כאן

וכמו שכתוב במדבקה- אין על מה להתווכח על זה שהרב כהנא צדק, רואים את זה שחור על גבי לבן
ליברלית-את ערפאת היית שמה בתור ראש ממשלהליאור 1
את מחלות הנפש שלך תכתבי בפורום רפואה ולא ארץ מולדת
רפואה שלמה ביי
תקראו קצת-קיצונים!ליברלית
קודם כל תודה רבה על ה"ברכות הנפלאות" שלכם!

בגללי נרצחו אלפי יהודים?!??!? חבורה של קיצונים פאנטים פשוט!
וקצת לידע כללי על כהנא צדק:

עם כניסתו לכנסת, ולאחר החשיפה למסריו ולפעולותיו התגייסו רבים מן החברה הישראלית, ביניהם גופים ממשלתיים ומוסדיים כיועץ המשפטי לממשלה, צה"ל, רשות השידור, משטרת ישראל, רובם המכריע של חברי הכנסת, ורבים נוספים בציבוריות הישראלית, לבלימת התופעה שהוצגה על ידם כסכנה לדמוקרטיה ולאיזון הקיים במדינת ישראל ביחסי היהודים והערבים.

היועץ המשפטי לממשלה התבטא בראיון לעיתון על המשמר כי בעבר ראה בכהנא וברעיונותיו תופעה חולנית אך שולית, אולם לאחר כניסתו לכנסת ברור שיש להלחם כנגדה. זמיר פנה אל ועדת הכנסת בבקשה להגביל את צעדיו של כהנא.

חברי הכנסת  יזמו דיון  ברוב של 12 כנגד 8 קיבלה ועדת הכנסת החלטה להגביל את חסינותו הפרלמנטרית של כהנא, ולא לאפשר לו גישה חופשית לכל מקום בו יחפוץ. לאחר מכן אישרה מליאת הכנסת החלטה זו ברוב של 58 נגד 36. כהנא עתר לבג"ץ נגד ההחלטה וערעורו נדחה מסיבה פרוצדורלית, הוא לא טרח להגיע אל הדיון. משטרת ישראל פעלה בהתאם להחלטה, והגבילה מאוד את תנועותיו של כהנא, כך נמנע ממנו להופיע אף בקמפוס אוניברסיטת בר-אילן בטענה כי נוכחותו תביא להסתה.

אמצעי התקשורת הממלכתיים החרימו אף הם את כהנא החליט הוועד המנהל של רשות השידור, שהייתה אז בעלת המונופול על שידורי הרדיו והטלוויזיה בישראל, כי:

"במטרה להבטיח שכלי התקשורת הממלכתיים לא ישמשו במה להסתה נגד אזרחים ולהצהרות הפוגעות במדינת ישראל והמנוגדות לעקרונות מגילת העצמאות - מאשר הוועד המנהל את הודעת המנכ"ל בדבר ההנחיות שנתנו למנהלי הרדיו והטלוויזיה כי יבדקו על פי העקרונות הללו ראיונות עם מאיר כהנא, או ציטוט הצהרות מפיו, וידיעות וכתבות הקשורות בפעילותו, ויותרו לשידור רק ידיעות בעלות ערך חדשותי מובהק ואשר אינן פוגעות בעקרונות אלה ובחוק רשות השידור ורוחו".

צה"ל החליט אף הוא להלחם בתופעה.  הקדישה תחנת גלי צה"ל יום שידורים למאבק בגזענות ובכהניזם. כן פורסם למפקדים תדריך מיוחד המתייחס בשלילה לכהנא ולתנועתו, וזאת בשל "הסכמה עם מוסדות המדינה ועם הרוב המכריע בחברה כי המסרים של כהנא הם גזעניים ומסוכנים.

הכנסת, כמוסד, הצרה את צעדיו של כהנא. בתחילה נטען כי אינו ראוי להגיש הצעת אי אמון בממשלה, מן הטעם שסיעת יחיד אינה יכולה לעשות כן. כהנא עתר לבג"ץ כנגד החלטה זו  ועתירתו התקבלה. לאחר מכן התבצעו מספר צעדים שנועדו להגביל את יכולתו להציע הצעות חוק גזעניות, וגם אלו נדונו בבג"ץ, ואף הביאו לתיקון בתקנון הכנסת שתוקן כך שהוסף לו סעיף 134(ג) לפיו "יושב ראש הכנסת והסגנים לא יאשרו הצעת חוק שהיא, לדעתם, גזענית במהותה או שוללת את קיומה של מדינת ישראל כמדינת העם היהודי",

כן תוקן חוק העונשין וקבע את ההסתה לגזענות כעבירה פלילית, בסעיף 144ב' לחוק העונשין, עבירה הנושאת עמה עונש של עד חמש שנות מאסר. כן נאסרה החזקת פרסום גזעני. נראה כי החקיקה נחקקה בעקבות דבריו של כהנא שבירך את משגרו של טיל לאו לעבר אוטובוס ערבי. בסמוך לחקיקה הביעה רות גביזון את הדעה כי היא תביא לצמצום יתר של חופש הדיבור לגבי הפתרון הראוי לבעיה היהודית-ערבית מחד, ומאידך תופעל במיוחד כנגד המיעוטים עליהם היא באה להגן [12] בפועל לא נעשה שימוש בחקיקה זו כנגד כהנא גם לאחר שהפסיק להיות לחבר הכנסת, והאדם הראשון שהורשע על פיה היה הרב עידו אלבה בשנת 1995.

התיקון המשמעותי ביותר, שנגע בחקיקה החוקתית הבסיסית במדינת ישראל, היה חקיקת סעיף 7א לחוק יסוד: הכנסת, שקבע כי רשימת מועמדים לא תשתתף בבחירות לכנסת ולא יהיה אדם מועמד בבחירות לכנסת, אם יש במטרותיה או במעשיה של הרשימה או במעשיו של האדם, לפי העניין, במפורש או במשתמע, אחד מאלה:

• שלילת קיומה של המדינה כמדינת העם היהודי.
  • שלילת האופי הדמוקרטי של המדינה.
  • הסתה לגזענות.

נתפסה על ידי ועדת הכנסת כשוללת את זכות קיומה של המדינה כמדינת העם היהודי, אך ככהנא, הורשתה לרוץ לבחירות בשנת 1984. עם זאת, בבחירות בשנת 1988 הורשתה הרשימה להתמודד, גם על פי החוק החדש, בעוד שתנועתו של כהנא נפסלה מהתמודדות.

השופט מאיר:  כהנא מערערת הם באופן ברור גזעניים: ליבוי היצרים השיטתי על יסוד לאומי-אתני המביא איבה ומדנים ומעמיק תהום, קריאה לשלילה אלימה של זכויות, לביזוי שיטתי ומכוון של חלקי אוכלוסייה מוגדרים, המאובחנים לפי יסוד לאומי-אתני, ולהשפלתם באופן הדומה להחריד לגרועות שבדוגמאות בהן התנסה העם היהודי - כל אלה די בהם, לאור החומר הרב שהוגש לנו, כדי לבסס את המסקנה בדבר ההסתה לגזענות. עוצמת פעולתה של המערערת בכל צורותיה, הקיצוניות שבהצגת הנושאים ובמעשים המתלווים אליהם והעיוות החמור של אופייה של המדינה ושל משטרה הנובעים מכך, כל אלה מקנים למטרות ולמעשים את החומרה המפליגה, שדי בה כדי לבסס החלטתה של ועדת הבחירות המרכזית."

אז עדין אתם חושבים שהמפלגה בסדר?!כל המדינה חושבת שהמפלגה קיצונית ומסוכנת שפוגעת בדמוקרטיה ובמדינה!!

יום טוב!

עם  הליברליות שלך נראה לי שכבר יגרשו אותנו מאוגנדהימין ישראל
בס"ד

אם הליברליות שלך אפשר להגיע מהר מאד ח"ו לגירוש יו"ש, לאחר מכן ח"ו גירוש תל אביב, רעננה, נתניה, והעברת כל היהודים לאוגנדה ח"ו, ולטווח כלל לא רחוק גם לגירוש היהודים מאוגנדה.

כדאי להפסיק עם הדעות המטופשות!!!

בשום מדינה נורמאלית אין אנשים שתומכים באויביהם!

מטמטם איך את יכולה אפילו קצת להביע תמיכה באויבים.

אם הממשלה כ"כ סוגדת לאמריקה, מדוע היא אינה פועלת כמוה בנושא הצבת משטרה בעירק? למה???

על זה אין תשובה, זו היא ממשלה שכבר מזמן אבדה כל קשר לאנושיות.

מתי ראינו את ארה"ב מחבקת את סדאם חוסיין, כמו שעושים השמאל הקיצוני???

מתי?

למה מצד אחד השמאל כ"כ סוגד לאמריקה, אך פתאום כשמדובר בלחימה בעיראק, השמאל לא כמו אמריקה???

למה?

לצערינו על זה אין תשובה, וגם אם יש, זו היא תשובה שאפילו לקרוא לה תשובה דחוקה - זה מוגזם.

בהקשר למה שאמרת שרב העם התנגד למפלגה:

א. לא הולכים לפי הרוב, לצערינו גם רוב ראשי הממשלה בעולם הם שונאי ישראל, לדוגמא: כשישראל נתקה (לפני השמאל הקיצוני: גירשה) משפחות ערביות, כל העולם השתולל מהאו"ם, ועד האיחוד האירופי.

ב. מי אמר שרוב העם התנגד??? התשקורת לא מפסיקה לשקר, היא מדמה את עצמה למייצגת העם, בעוד שהיא מייצגת את בג"ץ, את המיעוט השמאלני, ואת שרי השמאל! המיעוט הרע הוא השולט בישראל, התשקורת, מיעוט שמאלני, ובתוכם ממלאי פקודות הפשע, אך כל אלה מתוך שישה מליון ימנים.

אני הייתי מציע מהר לעשות תשובה מכל הדעות האלה, כי אלוקים מחכה לבניו שישובו בתשובה, גם למי שמדמה שאינו יכול לשוב.

זה מצחיק,כי כל מה שרשמת לא משכנע בכלל.אולי בעד.גדי .
לגדי - אם אפשר להסביר יותר מה כוונתךימין ישראל

דיברתי אל הליברלית..גדי .
מה כבר היא רשמה?שהוא חשב שצריך לגרש את הערבים? שהממשלה התנקלה למי שאמר את האמת בקול?שניסו בכל דרך להפריע לו?, מה אמור לשכנע בזה נגד כהנא?זה בדיוק גם מה שעושים היום לחבר'ה שנמצאים פה בפורום..
אה, לא ידעתי (לגדי)ליאור 1
ושלילתה של המדינה כמדינה יהודית~א.ל
זה מתקבל ?

נכון שיש המון פעמים שהדרך שהשלטון מחזיק בו , זה לא כדעת תורה

אבל כידוע גם יהודי שחטא- יהודי הוא.

אם לא נכריע שזה האידיאל שאנחנו מאמינים בו: המדינה היא של העם היהודי ( אע"פ שכרגע הוא לא בדרך הנכונה ) אנחנו שומטים את הקרקע שעליה אנחנו נשענים.

אם טוענים שהטריטוריה היא של העם היהודי, והשלטון איננו יהודי מה שווה זכות הקיום שלנו כאן?
(אע"פ שכאמור, השלטון לא בדרך הנכונה)
הרב כהנא לא שלל את המדינה כמדינה יהודיתThe yehudi
את זה מנסה לעשות אחמד טיבי.הוא שלל את הצירוף מילים 'יהודית ודמוקרטית' מכיוון שזה שני הפכים סותרים והוא שאף לבטל את החלקים הדמוקרטיים שפוגעים בצד היהודי של המדינה (הוא לא שלל את הדמוקרטיה אלא רצה לשנות אותה שלא תהיה ב-100% כיוון שזה נוגד את היהדות .)
אני יודעת שזו אחת הסיבות שפסלו אותו בגללן~א.ל
פסלו אותו בגלל ההתנגדות ל'דמוקרטית'The yehudi
כי זה נוגד אחד מהסעיפים בחוק יסוד ....
השלטון לא מייצג את העם היהודי...יהודי מרמ"ג
אלא את מי שיש לו אזרחות של המדינה.
בסדר, זה מה שקורה בפועל~א.ל
אבל אסור לנו להגיד שהשלטון הוא לא יהודי ולשלול את הזכות הזו שלנו ! גם אם כאמור השלטון לא בדרך הנכונה, לוותר על הזכות הזו שהיא שלנו זה לא נכון
גם אם לא נוותר...יהודי מרמ"ג
יוותרובשבילנו התוצאה היא שאנחנו לא משפיעים.
מי יכול עוד לוותר חוץ מאתנו?~א.ל
השמאל, למשל...יהודי מרמ"ג
אם היא לא בעד המפלגה הזו~א.ל
זה לא אומר שהיא שמאלנית. ובתור מי שלא מכיר אותה אז בכלל אין זה שייך להגיד את זה.

סוף מעשה במחשבה תחילה.
אולי זה שהיא לא בעד כהנא...יהודי מרמ"ג
זה לא אומר שהיא שמאלנית (גם הרב אבינר אומר שכהנא צדק)
אבל זה שהיא חושבת שזאת תנועה שצריכה להיות מחוץ לחוק זאת אנטישמיות.
מזה אנטישמיות ח. פרומן?~א.ל
אולי ההגדרות שלי ושלך שונות
כדאי שאת - ליברלית קיצונית תקריאי קצת את ספרי הרבotk100
ותלמדי את דרכו האמתית ולא כפי שהתקשורת מציגה אותה

אני חושב שאחרי זה את תראי ברב אדם קדוש שפעל כל חייו למען עם ישראל וארץ ישראל ולא קיצוני גזען !
"לא תהיה אחרי רבים לרעות"יהודי מרמ"ג
"קשר רשעים אינו מן המניין"
אם את רוצה לפרסם את האנטישמיות שלך,
את יכולה ללכת לכל אתרי השמאל.
המדינה שלך, לא מעניינת אותנו.
ואפילו, הרב אבינר אמר שהרב כהנא צדק.
אז אם את לא מייצגת את היהדות,
אין לך מה לחפש פה...
ימ"ש
ליברלית -כל דבר שבג"ץ נגדו- חייב להיות שהוא טובימין ישראל
בג"ץ זה שורש עמלק וזה הסטן בהתגלמותו האנושית.

לך יש מונופול על האתר?~א.ל
גם אם אתה לא מסכים יש צורה לדבר.

לא ידעתי שיש פה עניין לבטל דעות ששונות משלך
ואם אתה דובק בכך- אולי אתה זה שצריך לשאול את עצמך מה מקומך כאן
*טעות את ההודעה האחרונה של ימין ישראל כתב ליאור 1ליאור 1
סליחה על התקלה אבל ההודעה בעניין בג"ץ נכתבה ע"י ליאור 1 ולא על ידי ימין ישראל ולכן אין קשר בין אתר ימין ישראל לבין ההודעה שנכתבה.
תגובות לכל המגיבים ה"חביבים"!ליברלית
קודם כל לכל דבר שאתם מעונינים להגיד יש צורה ודרך!!

ח.פרומן- אני אנטישמית?! לך תקרא קצת מזה אנטישמיות בכלל! בנוסף אני חושבת שבכלל אסור לומר לכל אדם שהוא אנטישמי כי למילה אנטישמיות יש משמעות כ"כ נוראית ..בנוסף אם המדינה "שלי" לא מענינת אותך אני ממליצה לך בחום לעבור ארץ אולי שם תלמד לעריך!!! 
אני לא שמלאנית אם איני תומכת במפלגה הקיצונית הזו אין זה אומר שאני שמלאנית. מי שאין לו דעות כמו שלך הוא קיצוני?!
וכן אני חושבת שהתנועה צריכה להיות מחוץ לחוק!מפלגה שלא תומכת במדינה בה אני חייה ומסכנת את הדמוקרטיה,מפלגה כ"כ קיצונית-אותה צריך להוציא מחוץ לחוק!!
!ולא רק לפי דעתי אלא גם לדעת בג"ץ המשטרה הכנסת ודעת הרב בציבור ! אז כולם טועים ואתה צודק?!?!? לא נראה לי!

לליאור 1- בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו מחולקת למחנות ..אה וכותבים שמאלנים ולא סמאלנים!
תתביש! להגיד שיש לקחת את השמלאנים לאירופה?!? אתה אולי כל היום לומד תורה אך דרץ ארץ ואהבת אחים אין לך! להזכירך השמלאנים הם יהודים בעלי דעות אומנם שונות משלך אבל יהודים ואחים שלך!!!!!

יום נפלא לכולם!
תיקון קלליברלית
** אני לא שמלאנית אם איני תומכת במפלגה הקיצונית הזו אין זה אומר שאני שמלאנית. מי שאין לו דעות כמו שלך הוא שמלאני?!"
כן.יהודי מרמ"ג
מי שלא חושב כמוני הוא שמאלני.
המדינה שלך לא מעניינת אותי, א"י כן.יהודי מרמ"ג
מפלגה שהתרה היא הדרך שלה צריכה להיות מחוץ לחוק?
תתביישי לך!
וחוצמזה, השמאלנים שונאים אותנו,
אז אנחנו רוצים לשלוח אותם לאירופה.
תגובהליברלית
לא אמרתי שמפלגה שהתורה היא הדרך שלה צריכה להיות מחוץ לחוק , יש המון מפלגות שהדרך שלהם זה תורה אך הם לא מנסים להשחית את הדמוקרטיה ומסכנים את ישראל!
אז כל מי ששונא אותך ובעל דעות אחרות משלך אתה תסלק אותו?! אתה לא תתמודד? תנסה להבין למה הוא שונא אותך ואתה אותו! ? אולי אתה באיזשהוא אופן טועה ? או אולי להגיע לעמק השווה?! לבנתיים אני רואה פורום כמעט שלם ובנאדם ששונא אנשים ששונים ממנו !ולא דובק במה שהוא לומד יום וליל אהבת האדם ודרך ארץ ואהבת חינם ...רק לפני כמה שבועות היה תשעה באב שצמים עקב שנאת חינם ...לא תפיקו לקחים?!
יש לי שאלה יש בך כל כך הרבה שנאה למדינת ישראל למה אתה לא עוזב אז?!?

ויפה שאתה מודה בכך שמי שלא חושב כמוך או שמלאני.דיקטטורי אתה לא כן?!

אני לא מצאתי מקור לדמוקרטיה בתורה....יהודי מרמ"ג
ובטח שלא בדרך שאת אומרת.
אמרתי המדינה לא מעניינת אותי הארץ כן.
הרב כהנא אומר שאהבת חינם אסורה.
ולא, לא כל מי שלא חושב כמוני אני אסלק אותו,
אבל מי ששונא אותי ואת היהדות,
בוודאי שאני אסלק אותו.
יש מושג כזה "דרך ארץ" אבל צריך לדעת מתי להשתמש בו.
תגובה ל"ליברלית"ליאור 1
השמאלנים חלקם כמו השטן ששמו הוא סמאל !
אם מדינת ישראל לא הייתה מחולקת למחנות וכולם היו כמוך וכמו חברייך מהשמאל כולנו כבר היינו בקבר!
אנחנו מצילים את המדינה הזאת שאם כל מלחמת השמאל נגדה הייתה אמורה בדרך הטבע למות מזמן !

זה או אנחנו או הם !!
רק בכח ננצח !!!

נ.ב השמאלנים חלקם שונאים אותנו בדם ורוצים לרצוח אותנו.
כידוע ארגון ההגנה מסר יהודים למוות על ידי הבריטים.
האנגלים פרסמו מסמכים רשמיים שטדי קולק ימח שמו שהיה ראש עריית ירושלים היה מסגיר לידיהם יהודים. ועד היום יש עדויות של יהודים שעונו על ידי "הנאורים" מהשמאל.
בג"ץ פסל את מפלגת "כך" שהלכה לפי כל כללי ההלכה היהודיים בלי להוריד פסיק אחד. אבל אותו בית בושת (בג"ץ) הכשיר את טיבי ובשארה שאמרו מעל כל במה אפשרית להשמיד את מדינת ישראל.
וידוע המשפט "כל המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים".
כידוע אצלכם בשמאל אתם ליברלים לצד הערבי ומותר אצלכם לקרוא לרצח יהודים קל וחומר מתנחלים בשם חופש הביטוי, אבל אם מתנחל יקרא למשטרת ישראל לאכוף את המינימום של החוק ברהט ונצרת עילית מיד תזעקו על אפליה, גזענות וכו'.
המוסריות שלכם היא רק לטובת הערבים, אך מהיהודים - לא אכפת לכם כלל, אתם מרחמים על מחבלים, נותנים להם כלא שעדיף ממלון,ו נותנים להוריהם לבקר אותם, מסירים מחסומים ומה לא?.
מצד אחד אתם סוגדים לארה"ב כשהיא אומרת לגרש יהודים, מצד שני אתם לא כמו ארה"ב איך שהיא נלחמת באויביה,
האם ארה"ב שאתם כ"כ סוגדים לה נתנה למשפחתו של סאדם חוסיין לבקר אותו????
אך אתם המטורפים, נותנים להורי שונאיכם לבקר אותם בכלא.
לא תומכת במדינה בה אני חייה  ???????otk100
הרב כהנא כל כולו תמך במדינה הוא היה אומר הלל ביום העצמאות גם בלילה כל פועלו היה מתוך אהבת ישראל ! הרב כהנא הוא האחרון שאת יכולה להגיד עליו שהוא לא תומך במדינה בה את חייה !!!!

אז הוא מסכן את הדמוקרטיה אז מה ? מה לעשות הדמוקרטיה הקדושה שלא מצאתי לה שום מקור בתורה הרב כהנא מסביר בספריו (כן אלה שאת בתך זרקת לפח מייד כשראית) מדוע הדמוקרטייה מסכנת את עם ישראל !!

אחד התנאים שהוצגו כדי לפסול מפלגה, בעקבות~א.ל
תנועתו של כהנא זה בגלל שלא מכירים במדינה כמדינה יהודית.

אז איך הסקת שהוא תמך במדינה?

נשמע שהוא רצה להפיק כאן כל מיני רעיונות, ליישם אותם, ליצור "עולם טוב יותר" אבל בפועל הוא שכח יסודות חשובים: אי אפשר ליצור כלום כל עוד אתה לא רואה במדינה כמדינה יהודית אע"פ שגם יהודי שחטא- יהודי הוא.

אפרופו זה- אני חושבת שזה יסוד הדברים שמאפשר לאנשים מסוימים כך לדבר כפי שהם מדברים. הם שוכחים שגם יהודי שחטא- יהודי הוא אז בוודאי שגם אדם שלא חושב כמוך- עדיין הוא יהודי והיחס שלך אליו צריך להיות אחר. 
יהודי שחטא הוא יהודי אבל...יהודי מרמ"ג
גוף שאינו פועל ע"פ התורה הוא אינו יהודי.
כמו שבג"ץ זה "ערכאות של גויים".
אנטישמי, גם אם הוא נולד לאמא יהודייה הוא לא
יהודי.
זה מה שהרב קוק כותב באיגרת תקנה.
מומר למצווה אחת כמומר לכל התורה כולה !!!!otk100
נכון, אבל...יהודי מרמ"ג
לפי הרב קוק (לשיטתם אני כותב לא לשיטתי),
מומר הוא עדיין יהודי בדורנו
ולכן רק אנטישמי יוצא מכלל ישראל.
לכם..ליברלית
ושוב אני שואלת אותך ח.פרומן את מה ששאלתי כבר  אתה יודע בכלל מה זה אנטישמיות ?! שאתה משתמש במונח הזה כ"כ הרבה??!
ואיך אתה לא מתבייש לומר לי ימך שמך?! מצטערת אבל רק מטורף מדבר כך.אתה בכלל לא מכיר אותי אז איך אתה בכלל מעיז להגיד לי את זה?!!?

לליאור 1- השמאלנים מן השטן?! יפה שככה אתה פותר את הבעיות שלך פשוט רוצה לסלק יהודים שדעתם מנוגדת לדעתך ואינך מסתדר איתם(ראה את תגובתי שכתבתי לח.פרומן) ומדבר בצורה כזו!שאין לי מילה אחרת להגיד חוץ מצורה מזעזעת ודוחה!!
 אני פשוט מתפלאת שבני אדם אשר לומדים תורה -והתורה רק לנגד עינהם יום וליל מדברים ככה ופשוט גורמים לשנאת חינם!!! במקום לאהבת חינם!!!!
ושוב אני חוזרת ואומרת זה שאני חושבת אחרת ממך ונגד המפלגה הזו אין זה אומר שאני שמלאנית .
מה שכן אני לא מישהי קיצונית כמוכם שכל היום מטיפה רק לשנאה ואי אהבת האחים שלכם!!!
מי שצריך להתבייש זה רק אתם!

בצורה כזו שבה אתם מתנהגים, במקום לתקן את מה שאתה חושבים שזקוק לטיפול אתם רק תגרמו לזה שלא יהיה מה לטפל כי לא יהיה ארץ.

ערב טוב לאנשים הנורמלים בנינו.
תגובה לליברליתליאור 1
מה עדיף להגיד שהשמאלנים מהשטן או לרצוח יהודים בפועל על ידי נתינת נשק למחבלי ערפאת והסרת מחסומים שגורמים בפועל ולא בעקיפין לרצח יהודים.

עדיין לא הבנתי למה אהבת ישראל וקיום מצוות התורה "והורשתם(רש"י -וגרשתם) אותה וישבתם בה" זה קיצונות.
למה את לא חושבת שרוצחי יהודים סדרתיים (רבין שנתן לערבים אלפי כלי נשק והכניס למדינה עשרות אלפי מחבלים, אריאל שרון שנתן להם את כל רצועת עזה וצפון השומרון ולא עשה שום דבר בתגובה ל5 שנים של פצצות מרגמה על גוש קטיף, פרס ברק וכו') ומגרשי יהודים סופר סדרתיים (ביבי ,ברק ,אולמרט וכו')הם כמו השטן .)
נ.בליאור 1
אם לא נגרש את ביבי וברק אנחנו נאלץ לחפור לעצמנו קברים כאן בארץ ...
לא ראיתי את זה אף פעם בכתביו של הרב קוק~א.ל
ל"""ליברלית"""ימין ישראל
בס"ד

אבקש להביא לך קטע מפירוש המילה 'ליברליות':

"הליברליזם מדגיש את מרכזיותו של עקרון שוויון הזכויות: כל הפרטים בחברה רציונלים ותבוניים, לכן כולם זכאים ליהנות מאותן זכויות. משמעות שוויון זה הוא יצירת מערכת המגבילה את האדם על בסיס מסוגלותו, כלומר - אי השוויון נובע מההבדלים בכוחם ויכולותיהם (הנרכשות והמולדות), ולא מתכונות אחרות (כגון צבע עור)."

מעניין מאד מדוע השמאל נותן להורי המחבלים לבקר אותם בלי סוף, בעוד שלאסירים יהודים כמעט ולא?

למה?

חשבנו שאת 'ליברלית'... מסתבר שהליברליות שלך היא לטובת הערבים בלבד, לצערי ולצער עם ישראל, בכך שאת תומכת במשחררי המחבלים, את מביעה שנאה עזה לבני עמך היהודים, שסובלים מפיגועים, זריקות בקת"בים, השתלטות מחפירה (לדוגמא ביפו), פצצות מרגמה, ומה לא...

בתמיכתך בשחרור מחבלים - את בעזות מצח יורקת בפרצופם של משפחות שכולות, את מבזה את מולדתך, את מבזה את האמת, ותומכת בלי סיבה נורמלית בשחרור מחבלים ששונאים אותך בדיוק כמו שהם שונאים כל יהודי אחר.

כל שונאי ישראל שונאים כל יהודי.

אביא לך דוגמאות:

בחברון זרקו מחבלים ימ"ש ביצים או איזה משוה אחר על אוטובוס של 'שלום עכשיו'.

המחבלים ימ"ש לא עשו פיגועים דווקא ביו"ש, הם עשו בתל אביב (דולפינריום), ובכל אזורי הארץ.

אז למה את בעדם??? הם שונאים אותך תמיד.

הנאצים ימ"ש הרגו אפילו את היודנראט, לא התחשבו איזה יהודי, הם רצו לרצוח כל מי שמזרע רחוק של יהודי.

אך לדעתך לימני אסור להיות ליברלי, רק לשמאלני.

בושה וחרפה!

מקווה שתחזרי בתשובה שלמה לה' יתברך.
..ליברלית
תקרא תתגובות שלי של לפני כן.

ל""ליברלית"" - זה לא רק דעות זה מעשימין ישראל
בס"ד

לפי ה'דמוקרטיה' - הכל מותר, מותר להיות שונא יהודים, אז זה לא מסתיים בדעה, זה ממשיך שלילת זכויות יהודים, סיוע לערבים, הסרת מחסומים, נתינת מלון 5 כוכבים למחבלים מרצחים, תוך אפלייה בוטה ביהודים, וכניעה מגעילה לערבים.

אצלכם מותר דמוקרטי זה בתנאי שצריך להיות שמאלני.

האם יעלה על דעתך שלבנון תדאג לסוריה, לפני שהיא תדאג לעצמה??????

באיזו מדינה בעולם?

למה טדי קולק ימ"ש נתן את הג'ירפה היחידה שהייתה בגן החיות בירושלים לערבים???

למה?

למה הערבים לא צריכים לעשות כלום, והשמאל מגיש להם הכל על מגש של כסף, כלצערינו לא חסר יהודים שסובלים???

למה?

למה הספארי הביא לגן החיות בקלקיליה חיות בחינם, בזמן פיגועי הטרור הנוראיים ברחבי הארץ ???

האם פעם ערבים הביאו בחינם משהו ליהודים????

למה?

למה הערבים יותר חשובים ממנו???

למה אנחנו צריכים להתנהג כמו מושפלים, ואם אנחנו קצת דורשים זכויות, ישר השמאל משתולל: "פורעי חוק", גזענים",....

השמאל הוא גזעני לטובת הערבים!

מדוע לאסירים ערבים מרצחים ימ"ש עם דם על הידיים, מגיע מלון 5 כוכבים???

מדוע למרצח הארור סמיר קונטאר ימח שמו וזכרו היה מגיע ללמוד בכלא????

למה???

מדוע אוכפים את החוק בבנייה רק אצל יהודים????

מדוע בגוש קטיף גירשו יהודים, במקום לטפל במשגרי הרקטות ימ"ש????

מדוע לערבי אתם מרשים לבנות בנחת, תוך בחסות ה'דמוקרטיה', ושאר השטויות שלכם, אך ליהודי אסור הכל???

למה ? ? ? ?

אנו לא מפחדים משום גורם 'חוק', אנו פוחדים ויראים רק ממלכו של עולם אותו אנו אוהבים, ולו אנו משועבדים, ולא לשום גורם 'חוק' 'דמוקרטי' ו'ליברלי'!!!

אשריך!יהודי מרמ"ג
למה?
כי החילונים שונאם אותנו.
זה לא הדרךליברלית
יפה שככה אתם פותרים תבעיות שלכם בלהשליך על החילונים והשמלאנים את הבעיתיות ולהגיד הם שונאים אותנו ולכן אנחנו גם נשנא אותם....
זה באמת יפה...יהודי מרמ"ג
שהבנו שאין משהו אחר לעשות...
ל"ליברלית" - בגוש קטיף ניסו ברגישות כלפיכם...ימין ישראלאחרונה
בס"ד

בגוש קטיף ניסו ללכת בעדינות, וברגישות - אך זה לא עזר!

אז למה שנמשיך לדבר אליכם בעדינות????

אתם היחידים שגורמים לרע! אתם נכנעים ללחצים! אתם! אתם!

עובדה שבעופרת יצוקה (כמובן שברק עשה את זה בשביל הבחירות) הצליחו.

כשרוצים מצליחים!

אך גם אתם יודעים שגירוש יהודים, וכניעה לערבים - לא יביא שלום!

הגירוש היה פשע! ולא טעות!

שרון ידע טוב מאד מה הוא מביא, אך זה לא ענין אותו, כלל לא היה אכפת לו שיפגיזו קסאמים על כל הארץ! לא היה אכפת לו כלל!

אז אנו אומרים בקול גדול בלי פחד: אתם גורמים לרע! כשניסו לדבר אתכם יפה - זה לא עזר!

אז למה שנדבר בעדינות, לכם תמיד מותר לקרוא לנו 'פורעי חוק', 'גזענים', לדעתכם תמיד מותר לכם להסית תמיד נגד הימין. 

לנו הימנים אסור כלל לפתוח את הפה, אסור לנו לנשום.

אתם מסירים מחסומים, אתם נותנים למחבלים כלא של מיליארדי כוכבים, נגד הערבים אתם לא אוכפים את החוק!

אתם הפגנתם נגד ההפצצות בעזה בזמן עופרת יצוקה, תוך התעלמות גמורה מזה שבאותו זמן שגרו טילים על יהודים!

אתם שתקתם כשהפגיזו טילים על קרית גת, קרית מלאכי, אשקלון, אשדוד, באר שבע, אופקים, שדרות, נתיבות, ועוד!

הבוז והקלון הוא לכם השמאלנים.

מקווה שתשובי לה' יתברך.
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך