יש לי חבר ילדות שאנחנו בקשר ממש טוב כבר שנים, המשפחות שלנו שכנות אז די גדלנו ביחד. אנחנו מדברים המון ויוצאים להופעות וכאלה. שנינו בני 20, הוא עכשיו בצבא ואני בשנת מנוחה משירות לאומי. יש לנו קשר ממש טוב, מכירים אחד את השני ואוהבים אחד את השני. הבעיה שאני לא יודעת עד כמה אוהבים. עד עכשיו הקשר שלנו היה ממש חברי, תמכנו אחד בשני בתקופות קשות (אמא שלו הייתה חולה וב"ה הבריאה ו התקופה הזאת ממש חיזקה את הקשר) ובזמן האחרון חשבתי שאולי צריך קצת להתקדם, לא יודעת לאיזה כיוון. אנחנו שנינו עמוק בדייטים, מספרים אחד לשני על פגישות וכולי. ובזמן האחרון יצא לי לחשוב שאולי אני מחפשת רחוק מידי והחצי השני נמצא לי מתחת לאף.
אני מאוד אוהבת אותו, הוא בנאדם עמוק ורגיש ודוס בדיוק במידה שאני מחפשת. אבל אני לא יודעת אם המחשבה הזאת היא הדדית. אין לי מושג מה הוא חושב על הקשר שלנו כי אף פעם לא העלנו את הנושא. מבחינת שנינו זו חברות ממש טובה שלא ממש יורדים לעומק שלה.
אז זהו, לא יודעת מה לעשות.
אם אני יזום שיחה זה יהיה ממש מביך כי אין לי מושג איך הוא יגיב. אם הוא לא יהיה בעניין זה יהיה מביך כי אין לי לאן להעלם המשפחות שלנו שכנות ואנחנו מתראים המון.
יכול להיות שאני סתם מדמיינת את הרגשות שלנו אליו, לא יודעת, כבר ממש נמאס לי מדייטים.
זהו אם יש למישהו עצה או שנתקל במקרה דומה והצליח לצאת מזה אני ממש ישמח.
מקווה שהוא לא קורא את זה למה תוך שנייה הוא מזהה נראלי...
לילה טוב