ב"ה שבוע 33, הריון תאומים בי בי, מעקב הריון תקין (אם כי לא עשיתי אפעם בדיקת אורך צוואר הרחם, לא יודעת למה הרופא לא בודק)
הרופא שלי אומר לי להחליט האם אני רוצה לצאת לשמירה (אני עובדת בישיבה עם טרמפ קבוע מהבית עד לעבודה, ב"ה יחסית נח לי)
אבל מצד שני, כמו שבטח רובכן כאן יודעות הריון תאומים בשלב זה, זה כבר הרבה אחרי התאריך בהריון רגיל (כל אחד מעל שתי קילו + שתי שיליות וכו'), בקיצור כבד לי וקשה לי, אני על אפס תפקוד (קמה מהספה לשירותים וחוזר חלילה...).
אבל אני מפחדת לצאת לשמירה.
מפחדת להיות יום שלם תחת חלומות ופנטזיות.
לדמיין צירים, להבהל מכל ירידה בתנועות (יש לציין שאני לא כל כך יכולה לזוז, ככה שלצאת מהבית פחות רלוונטי בשבילי)
בקיצור - להשתגע.
מצד שני- זה הזדמנות, אני כל הזמן אומרת, אין הרבה סיכוי שיהיה לי עוד כזה הריון, ולאגור כח ללידה, זה גם שווה....
למעשה, יש לי שתי שאלות :
1. עד איזה שבוע הכי מאוחר אפשר לצאת לשמירה, כאילו אם אני יחליט לעבוד עד שבוע 36, אני אוכל לצאת לשמירה אחרי זה?
2. בעד שמירה או נגד?
האמת יש לי עוד שאלות, אני מנצלת את הבמה....
1. האם זה מוזר שהרופא לא בודק את אורך צוואר הרחם (הוא רופא ממש מעולה).
2. אני יודעת שצריך לשאול רב לגבי הצום, אבל ממש הסתבכתי, הרופא אמר לי לצום ואז חזר בו בלי סיבה, לפני שהוא חזר בו כבר שאלתי את הרב והוא אמר לצום, זה נשמע לי קצת תמוה, לצום בשבוע 34 עם תאומים.... יש מישהי שעשתה את זה? לחזור לשאול???
3. איפה בירושלים יולדים תאומים?? כולם ממליצים לי בשערי צדק, אבל אני מכירה כמה שעשו עליהם טעויות רפואיות שם, וזה מפחיד אותי, איך ביקור חולים??? יש למישהי המלצה (ב"ה כרגע מדובר על לידה רגילה (ראש ועכוז), אבל כמובן בתאומים הכל פתוח)
אשמח לכל תשובה בכל נושא.
ואם זה יתבלגן כאן אני יחלק לשרשורים אחרים....