לא בא להישען על הבעיה , אבל לקחתי מורים פרטיים היסודי למתמטיקה ושילמתי להם ולא הבנתי כלום והכסף הלך לפח . והייתי סוג של מרחף בשיעור תמיד 5-10 דק אחרי תחילת השיעור , עד שעשיתי איבחון וסיימתי מצטיין במתמטיקה , מצחיק בקטע אירוני..
בכל אופן אני לא יודע אם לקחת ריטלין עוד פעם בלימודים גבוהים או פשוט לוותר על כל הלימודים, כי קשב וריכוז זאת בעיה כרונית לכל החיים, וזה לא יתרום לי שבלימודים יהיה מצטיין דיקן, ואחרי הלימודים אפסיק לקחת כדורים ולא אצליח אפילו להבין דברים פשוטים שידרשו ממני בעבודה לאחר הלימודים . זה בעיה כרונית הקשב וריכוז הזה.. אנשים לפעמים לא מבינים את זה.. חושבים לוקחים ללימודים וזהו החיים נפתרו, זה ממש לא ככה! אני מאז שהפסקתי עם הכדורים, אפילו בעבודה חדשה שנכנסתי להסביר לי כמה פעולות פשוטות זה היה תורה מסיני כי ישר שחכתי או לא הבנתי, ועקבתי רק אחרי השפתיים של זה דיבר ולא אחרי מה שאמר לי , ומי שאין לו add לעולם לא יבין. אז מה יקרה אם אלמד תואר מתקדם ואצתרך להוכיח את כישוריי בעבודה חדשה, ואילו לא אצליח להתקדם וללמוד חומר חדש שידרש ממני , או לחילופין להתקבל בכלל לעבודה . אומר את זה כי עם ריטלין ובלי ריטלין אני בנאדם שונה ךגמרי. וזה הבעיה הכי גדולה נראלי של בעיית קשב וריכוז, שזאת בעיה כרונית , והריטלין אומרים לך תמיד תקח שנתיים שלוש ללימודים ותפסיק, וזה ממש לא ככה מבחינתי..