יש כמה דברים שאני לא מספיקה להעלות בזמן הטיפול לכן שואלת כאן..
בעלי קצת שעיר, ראיתי זאת במהלך הדייטים, אבל השתדלתי לשים את המיקוד בתכונות הטובות ובאיש שהוא ופחות בחיצוניות, אך אחרי החתונה כשאני ממש צריכה לגעת בו, זה כבר ממש מסליד אותי, דוחה אותי כל כך. מוריד לי את המשיכה אליו ופשוו גורם לי לא לרצות לגעת בו, וגם להתבייש בו קצת. כי מעבר לכמה שזה דוחה אותי, זה גם פחות אסתטי, ולא ברור לי מה הבעיה לדלל קצת, לא ביקשתי להוריד לגמריי..
מפריע לי שזה לא במודעות שלו, ושהור לא מבין שזה לא נראה טוב בלי קשר אליי, אלא בכללי. כאדם, יש לך יותר שיער מהנורמה.. למה שלא תעשה משהו שיגרום לך להראות אסתטי יותר?
עכשיו כשהוא נשוי וזה מפריע לאשתו, אז למה לא לבוא לקראת?
במהלך הזמן שיצאנו היו עוד נקודות באישיות שלו וגם במראה שהפריעו לי, אבל השתדלתי ללכת עם השכל ולא לפסול באמירה לעצמי שאין מושלם.. אבל עכשיו כשאני מתמודדת גם עם החסרונות שידעתי עליהן, ובנוסף כל מה שגם לא ידעתי.. אני לא מספיקה להתבאס על עצמי איך ככה התפשרתי?!
אשמח לעידוד ותמיכה, וגם עצות איך לצאת מהמצב הזה שהוא לא נעים לי וכמובן שגם לא לבעלי.
עוד נק, הנושא של השיער מדובר כבר מלפני החתונה, הוא נפגע כשהערתי, אבל הבטיח לעשות משהו כדי שיהיה לי קל יותר, אבל בפועל לא עשה כלום וכל פעם שהנושא עולה הוא מממש מתעצבן ונפגע.

תגובה נפלאה