בני,
מי היה מאמין שככה נפגש.
היו לנו באמצע כמה פגישות קצרות, גם בתקופת הגיטרה והקוקו המתולתל וכל הפגישות האלו- תמיד חיוך ענק ושמחה בוקעת. הפגישה הזו, היום, היא האחרונה (עד לתחילת המתים במהרה בימינו) ובלי החיוך שלך אני בכיתי כמו שלא בכיתי הרבה זמן.
בני,
הגעת עלינו - תלמיד חדש בכיתה ז' ש'יש לו משהו בבטן' לא ממש היה משנה לי מה זה אבל נקשרנו אחד לשני מאד מהר- היום אני יודע להגדיר את זה - נכנסת לי ללב. פנים כאלה מאירות, תמיד מחייך, ושמח, כמה שמח! גם בשניידר כשבאתי לבקר היית שמח! אחרי כל מה שעברת כבר אז - זה בכלל לא מובן מאיפה הגיעה השמחה הזו!
בני,
גם היום שמעתי על השמחה שלך, אני חייב לומר לך שבאמת לא התפלאתי. זה הבני שאני הכרתי. גם עם הכאבים והמחלה - תמיד שמח ומחייך.
בני.
רציתי לספר לך, בימים שבין יו'כ לסוכות הייתי צריך לקנות משהו לסוכה, בכל החנויות באזור בת ים לא היה, רק בחנות המפעל בסוכות נחלים.
לא היתה לי ברירה, ליל שישי הכנות לשבת ולחג שמיד אחריו, הסוכה רק חצי בנויה (כי נתקעתי באמצע), אבל יש לי קודם נסיעה לנחלים.
בדרך הוייז הכניס אותי לנחלים דרך הכביש שבין בארות יצחק לנחלים, ופתאום בא אלי התקף נוסטלגי, איך ברחנו שם מהכלב, איך הלכנו יחד לבריכה בבארות יצחק, נסיתי לחפש את הבית - אבל זה היה קשה, יש שם הרבה בניה חדשה ובסך הכל הבתים די דומים מבחוץ...
אמרתי לעצמי שאני חייב לחשוב איך לחדש קצת את הקשר.
עד אתמול.
אתמול, מוצאי שמחת תורה, כל המחשבות האלו התנפצו.
הנה היום התחדש הקשר. אבל הוא ישאר קשר פנימי...
בני. נעמת לי מאד!
החיוך שלך ישאר לי בלב לעד.
לע'נ בנימין אפרים בן רבקה