מזעזע מה שעשו לבחור.פשוט אמת.
אני רוצה ללמד אתכם כלל בחינוךחסוי מאוד
לעולם אל תתחיל "מאבק כוחות". כי אז הילד ישמור על כבודו העצמי ולעולם לא יודה שניצחת אותו.
למשל, דמיינו את הסיטואציה הבאה:
הורה מתעצבן על הילד שלו, ובהתקף של חוסר שליטה עצמית מכה את בנו. מה תגובת הילד ברוב המקרים? הוא יתחיל לקרקר "זה בכלל לא כאב לי". ההורה מתעצבן, ויכה את הילד שוב. הילדה לעומת זאת, ימשיך להתגרות "זה לא כואב בכלל". (אף על פי שכואב לו תופת), הוא לעולם לא יודה בזה, כי על המאזניים נמצא כבודו העצמי. וככה ההורה ממשיך ומאבד את עשתונותיו.
אני לא אומר חלילה שהמשטרה הם ילדים, או שנערי הגבעות הם ילדים. הדפוס הזה נכון גם אצל אנשים מבוגרים- כשנכנסים למאבק כוחות, לא יוצאים מזה. ובנידון דידן למשטרה בהחלט יש את הכח "לנצח".
ודבר נוסף: כן, יש צד שאני בהחלט מבין את המשטרה. נערי הגבעות הם האוכלוסיה היחידה בארץ (אולי חוץ מערבים) שמעיזים לקרוא תיגר ככה על כוחות הביטחון ולנהל מאבקי כח. זה לא רק "אגו" של המפקדים (למרות שאני בטוח שגם זה קיים), זה פחד אמיתי, מפני ציבור (גדל והולך?) שלא מקבל את המרות של המדינה.
מבחינתם, זה לא משנה על מה המאבק; זה משנה עצם המאבק. אפשר לבכות עד מחר ולומר שהמשטרה "מחפשת" את נערי הגבעות. שהמשטרה סתם מציקה לו על דברים קטנים. אבל זה חוסר הבנה. למשטרה מפריע שמישהו קורא עליה תיגר. לשיטתה, אולי זה מתחיל ב"התיישבות" וב"הפרת צו מנהלי". אבל היא מפחדת מאוד מהיום שבו זה יגדל לדברים אחרים.
@פטל. @השאלה. ושאר התומכים הנלהבים,
מחילה על הביקורת ומקווה שתבינו אותה.
ושתמשיכו להיות נחמדים אלי גם אחרי שראיתם עד כמה אני שמאלני...
מסכים.סביון
(ולהזכירך: להם יש כוח פיזי, לנו יש מצלמות ודעת קהל. מי לדעתך מנצח בטווח הארוך?)
בהתחשב בזה שמדובר בקהל קטןReminder
ושגם רוב הקהל הזה לא יקום ויעשה משהו,
המשטרה.
רוב הציבור בארץ רואה אותם כנוער מתפרע ומזיק
המשטרה יורה לעצמה ברגל בכל כך הרבה מקרים אחריםסביון
וכשדואגים להסברה ולתיעוד, דעת הקהל משתנה בהתאם. זה תהליך ארוך אבל הוא קורה.
האם צריך שכולם יקומו ויעשו משהו? לא, מספיק אחד שיקום ואם יהיה לו מספיק גיבוי ציבורי המהפך יכול לקרות.
ברגע שמדובר פה במשטרהReminderאחרונה
אכן צריך שכולם יקומו ויעשו מעשה
כי אם יהיה בן אדם אחד שיקום, המשטרה תשתיק אותו
גם אם יש לו תמיכה ציבורית
סתם מניח את זה כאןפטל.
לא בטוח בכללחסוי מאוד
אתה מזכיר כל הזמן את המשטרה. יש עוד כוחות ביטחון, כמו מג"ב והצבא, שסה"כ נמצאים בקונצנזוס (אולי חוץ מכמה פעילים קיצוניים משמאל ומימין).
יש לכם את אותה צורת חשיבה לא-ברורה של השמאל: אם עושים פרובוקציות ואם מצלמים - בטוח ננצח. נראה לעם היושב בציון שהכיבוש משחית. זה לא עובד ככה. זה משכנע רק את המשוכנעים.
קח למשל את הדוגמא הזו:
https://www.inn.co.il/News/News.aspx/416763
תיעוד של חיילת מכה ילד על לא עוול בכפו! אבל אפילו אני, כאיש ימין שלא צורך תקשורת מלבד ערוץ 7 וקול חי (וקצת בyoutube של כאן11)- לא כ"כ עומד לצדו של הילד בסיפור. לא יודעים מה הוא אמר לה לפני, ורואים איך קבוצת הילדים הזו מקרקרת סביבה ומשגעים אותה.
אז היא איבדה עשתונות, אז מה? אני כועס עליה, אבל עוד יותר כועס על הילדים שפשוט "דורשים מכות".
ובכל מקרה- אפשר לחלוק עלי, אבל אם אני חושב ככה, מה יחשבו שאר העם שצורך גם תשקורת?
מתלבטת אם להגיב לך,Reminder
לך ללמוד!!
אבל-
אתה די צודק,
למרות שזו הדרך היחידה שיש להם מול המשטרה
ואולי הם מעדיפים לספוג יותר ככה, מאשר לא לעשות כלום ולספוג תגובה חריפה פחות של המשטרה.
אני לא מצדיקה ולא מעודדת כלום,
ממש לא
אבל אני יכולה להבין את הראש שלהם
המבחן בהסתברות נגמר...חסוי מאוד
מותר לי לקשקש כאן קצת..
באמת צריך לעדכן את החתימה.
אוקיי, זה שאתה לא מסכים שהוא עשה מעשה נכון לא הופך אותךחופשיה לנפשי
אני גם חושבת שהפציעה גם באשמתו, אבל אני גם מעריכה אותו על קריאת התיגר הזאת, הגיע הזמן שמישהו יציף את כל הנושא הזה של הצווים המנהליים, וזה בדיוק מה שהוא שעשה.
שמאלני כמטבע לשון...חסוי מאוד
התכוונתי יותר ל"ממלכתי"...
טוב, גם אני מרגישה "שמאלנית" לפעמיםחופשיה לנפשי
אחי, היעלה על דעתך?פטל.
בכל מקרה שום דבר לא ישתנה או השתנה בגלל שאתה או כל אחד אחר חושב כך או כך (בצורה מחושבת כמובן)

לכך כתבתי:חסוי מאוד
פטל , ושאר התומכים הנלהבים.
משמע שפטל הוא לא נלהב, אלא רק שאר התומכים.
דייק בדבריי 
שוטר-Reminder
עולה על מי שכתב אתזה-
עוצר גם אותו
בדיקהטיפות של אור
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
בדיקהטיפות של אור
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד
~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
חורף בריא לכולם

- לקראת נישואין וזוגיות