מרגישה שבעלי ממש ביקורתי כלפי ושיש ימים שהוא פשוט מחפש במה אני לא בסדר ביחס שלי כלפיו, או יותר נכון מחליט שככה ושופט את הכל באור הזה.
מבחינתו כבר כשהוא נכנס הביתה לא הארתי לו פנים.
מבחינתי- שאלתי אם דפק הרבה זמן כי הדלת הייתה נעולה ואני בחדר של הילד, ישר הוא שאל אם הוא כבר ישן ואני הסברתי שהוא עשה שטויות אז אמרתי לו שהוא לא יכול להמשיך לשחק. עקף אותי ונכנס לחדר להגיד לו שלום.
יצא משם- הנחתי את הדברים שהתעסקתי בהם, שאלתי אותו מה שלומו ואיך היה היום, ענה לי בשפה רפה בלי חיוך מצידו.
הלך לחדר שלנו להתעסק שם בדברים שהיה צריך לעשות. יצא וניסיתי להתייעץ איתו על עניין מסויים, לא שיתף פעולה. ניסיתי לשתף אותו במשהו שעבר עלי היום- ייבש אותי כאילו אני הכי טפשה בעולם. שלחת לי על זה הודעה הבוקר. מה את רוצה להגיד בזה? ניסיתי להתייעץ איתו על עוד דבר- שוב ייבש, בהתחלה לא הגיב וכשניסיתי לדובב אותו שוב תגובה לא נעימה...
ניסיתי לשאול אותו אם הוא מרגיש טוב, הכל היה בסדר היום, וכו',רק כששאלתי אם משהו מפריע לו בקשר אלי הוא פתאום ענה לא יודע. לא יודע לומר מה מפריע לך??? אז לא רק את דעתך בנושאים שרציתי להתייעץ איתך אני צריכה לנחש אלא גם מה מפריע לך בקשר אלי??? ואללה, לפחות הפעם כששאלתי מאיפה הוא התחיל להתבאס הערב הוא ענה בכנות שכבר כשהוא נכנס. אבל זה משגע אותי כי לא הספקתי לא להיות נחמדה!!! זה פשוט החלטה שלו איך לשפוט אותי לחומרה וזה חוזר על עצמו ואני משתגעת!!!!!
אחת ההתלבטויות הייתה אם לצאת הערב לשיעור או להתעסק בעומס שיש לי.
לא עזר לי להחליט, רק להתבאס. עכשיו יוצא שלא הלכתי לשיעור וגם לא מסוגלת לעשות משימות ולהקל מעלי את העומס מרוב עצבים ובאסה.
יש מצב שהוא אוגר משהו.. שהוא נפגע ולא מספר לך?