הסרטן הממאיר של התשקורת ובג"ץ משתולל בטירוף:השם הוא המלך!
בוגי יעלון 'קורץ לימין', דיבר על זה ש'צריך לשקול לשוב לחומש' וכינה את 'שלום עכשיו' 'וירוס' - ובשביל האנטישמים השטניים מהשמאל זה כבר 'יותר מדי'.
הבנאדם 'חצה את הגבולות' ועל כן יש לערוך לו 'סיכול ממוקד' כמו שנעשה לשופט דרורי.

האמת היא שהשמאל אינו 'וירוס' (וכמו שאמר פייגלין: זה עלבון לכל הוירוסים) אלא סרטן ממאיר וקטלני בגוף האומה הישראלית, שגרוע יותר מכל שונאי ישראל בארץ עולם, יותר מאחמדיניג'אד וכת דיליה. ערב רב שמסוכנים יותר מכל אויב חיצוני.

יש לעקור מהשורש את הסרטן הממאיר והמסוכן הזה, לפני שיסכן את קיומנו כאומה חופשית בארץ ישראל (בדרכים חוקיות כמובן, מיותר לומר..).

תפתחו עיתונים שמאלניים...יהודי מרמ"ג
זה צחוקים רצח!
מעניין אם אתה יודע את מי אתה מצטט כשאתה קורא לשמאלshapira
"סרטן".
"וקבל האמת ממי שאמרה"יהודי מרמ"ג
מילות גנאי יכולות להיות נכונות גם כשהן באות מפה של נאצים....
אתה אדם נוראי, אתה יודע?shapira
אתה משחרר כאן את המילה הארורה הזו בצורה כ"כ חופשית על אנשים - שזה מזעזע.
לשמוע ממך את זה זו מחמאה...השם הוא המלך!
אני שמח שאתם מקבליים את דברי כמחמאות,shapira
אבל המילה "נאצי" משוחררת כאן כ"כ הרבה פעמים, בלי לחשוב על המשמעויות שלה, שזה נוראי.
אתם יהודים - שקוראים ליהודים אחרים בשמם של רוצחי היהודים הנוראיים ביותר בשנים האחרונות, אם לא בהיסטוריה - ועוד עושים זאת בשם התורה.
זה נוראי.
הייתי שולח אתכם ללמוד, אבל נראה לי שאתם מעדיפים לבלות את החופש שלכם בלעבור על התורה ולעשות את זה בשמה, ובלשבת  מול מסך המחשב.
לא אמרתי 'נאצי', אבל חבל בכלל לדון אתכם...השם הוא המלך!
למען האמת...יהודי מרמ"ג
לא התכוונתי לרבין (למרות שגם הוא נאצי),
אלא לנאצים שאמרו שהיהודים,
הם סרטן שמתפשט.
אז כרגיל אתה בוחר להוציא דברים מהקשרם
ולא לענות לטענות שמופנות כלפיך.
מוציא דברים מהקשרם??לבן כהה
הוא ידע בדיוק מה הכיוון שלך...
אתה קורא ליהודים נאצים, איך אתה יכול להכחיש את זה?

"לא התכוונתי לרבין (למרות שגם הוא נאצי)"
--->tomerittal
עם כל הכבוד לכל מי שפוגע בארץ, לפני הכל, יש מצווה להיות בן אדם.
מצוות שבין אדם לחבירו הרבה יותר חמורות ממצוות שבין אדם למקום( = פגיעה בארץ ישראל, וכ'ו)
אני באמת שלא מבין מה הבעיה פשוט לשתוק, ובשקט להתפלל לריבונו של עולם שייתן להם שכל, שירפא אותם, וינחם בדרך הנכונה..
במיוחד עכשיו- חודש אלול.
באמת. בבקשה... רק תחשוב על זה.

מצטער עם לא הצלחתי להסביר את עצמי טוב-tomerittal
מה שבעיקר רציתי להגיד:
צריך להפסיק להתעסק כל החיים ברע.
(שד"א, זה יסוד היסודות ללשון הרע.. למצוא את הרע שיש במישהו, ואז להתחיל לדבר. )
שיהיה לנו ב"הצלחה..

חשבתי...יהודי מרמ"ג
אבל הם מקרה אבוד.
"החוטא ומחטיא את הרבים אין מספיקין בידו לעשות תשובה"
אין מצווה להיות בן אדם,
יש מצוות שבין אדם לחבירו.
למיטב ידיעתי לגרש אנשים מהבתים שלהם זה לא בדיוק שמירה עליהם.
אני לא יודע מאיפה הבאת את השטות הזאת שמצוות שבין אדם לחבירו יותר חמורות.
חוטא ומחטיא את הרבים?shapira
ואתה כמובן יודע להגדיר את זה במדוייק?
ודאי שיש מצוה - היא אפילו קדמה לתורה.
קוראים לה דרך ארץ.
וה"שטות" לדבירך, היא העובדה שיום כיפור לא יכפר לך על מצוות שבן אדם לחבירו, ואילו על צמוות שבין אדם למקום - כן.
אתם כל כך ילדותיים וטפשים...יהודי מרמ"ג
זה שיום הכיפורים לא יכפר לי,
זה לא בגלל שזה יותר חמור אלא בגלל שפשעתי נגד חברי אז ממנו אני צריך לבקש סליחה.
בין אדם למקום אני, מבקש מהקב"ה סליחה...
מי זה "אתם"?shapira
ילדותיים?
טיפשיים?
הצחקתני.
אתה אדם שרואה הכל בשחור לבן - שזה סימן מובהק לילדותיות.
אני, ב"ה יש לי את השכל ואת הבגרות לראות קצת מעבר לריסים שלי.
להבין שלפעמים לא הכל שחור ולבן, להבין שהחיים מורכבים, ושאמירות כוללניות אינן נכונות.
להבין ביטויים ומילים שאני אומר.
להבין דברים שאני לומד בלי לסלף אותם.

אני מבין של"דרך ארץ קדמה לתורה" אין לך תשובה?
מעבר לכך - התשובה שלך לא מוכיחה כלום.
צריך להיזהר שבעתיים במצוות בין אדם לחברו, כי כאשר תרצה לכפר עליהם - יהיה לך קשה שבעתיים לבקש סליחה.
רציתי להביא כאן משל, אבל הוא כולל לשון הרע, אז בחרתי שלא.
אני לא רואה הכל בשחור לבן...יהודי מרמ"ג
אלא במבט כולל...
מה זה קשור "דרך ארץ קדמה לתורה"?
לסתם בן אדם צריך לנהוג בדרך ארץ לרשעים לא...
אתה מזכיר דברים בלי קשר
וסיסמאות.
אני אתפלא מאוד אם יתברר לי שלמדת דף גמרא אחד לבד...
על ע"ז העונש הוא סקילה...
על רצח הרג,
אז תגיד לי מה בדיוק יותר חמור...
כרגיל אתה לא עונה על שום טענה....
ודאי שמצוות בין אדם לחבירו הרבה יותר חמורות.tomerittal
בע"ה אני אחפש את כל המקורות, ואכתוב לך במסר"ש או פה.
ומשהו קטן.. כשאתה פוגע בבן אדם, אתה פוגע גם ביצירה של הקב"ה [= האדם עצמו,] וגם בקב"ה עצמו.
תסתכל בכל ההודעות שלי...יהודי מרמ"ג
רשמתי
ע"ז=סקילה
רצח=הרג
אז מה יותר חמור?
סקילה והרג זה עונשים בעוה"ז.tomerittal
וזה רק מחזק את מה שאמרתי.

שמע, זה היה לא קשור...יהודי מרמ"ג
לא יודע ולא הכי מעניין אותי...השמאל גרוע מסרטן.השם הוא המלך!
זה סרטן שמסכן עם שלם, לא פחות.
איך יכול להיות שדרך ארץ קדמה לתורה?ישמעאל
הרי דרך ארץ זה התנהגות נורמלית של אנשים, לא?
בכל מקרה הגיע הזמן שנצא מהדרך ארץ של הגויים שהיינו משועבדים לה בגלות, דתות החסד והדין...
וניקשר לדרך ארץ ישראל, דרך ארץ בין יהודים זה גם להוכיח אדם ולכעוס עליו כי איכפת לי ממנו
היא קודמת כלומר, הבסיס שרק עליו ניתן לבנות תורההשם הוא המלך!
אתה מצטט את רבין.shapira
תראה לי מקור לדבריך...השם הוא המלך!
דודו אלהרר: זה לא וירוס אלא גידול סרטניהשם הוא המלך!
דודו אלהרר מתייצב לצד יעלון: לא וירוס אלא גידול סרטני  

בוגי יעלון לחץ את ידו של משה פייגלין, אמר את שאמר והשמאל כמרקחה! עכשיו מותר לעשות הכל בשביל לחסום את האיש "המסוכן" הזה והדרך הטובה ביותר היא לסכסך בינו לבין ראש הממשלה מי שקרא את ספרו של יעלון 'דרך ארוכה קצרה' יודע מזמן את דעותיו ואת הנימוקים המפורטים

▪ ▪ ▪

הפוסט-ציונים בישראל נבהלו נחפָּזוּ, רעדה אחזתה בם, חיל כיולדה! המשנה לראש הממשלה כינה אותם "וירוס" וכל "פושעי השלום" האלה התלכדו יחדיו באופן טבעי לגמרי ומבלי להידבר קודם לכן להשיב מלחמה שערה. בוגי יעלון לחץ את ידו של משה פייגלין, אמר את שאמר והשמאל כמרקחה! עכשיו מותר לעשות הכל בשביל לחסום את האיש "המסוכן" הזה והדרך הטובה ביותר היא לסכסך בינו לבין ראש הממשלה.

"הברית שתוביל את יעלון אל מחוץ לפוליטיקה", זועקת כותרת המאמר של יוסי ורטר בהארץ, בהתכוונו למפגש בין "מנהיגות יהודית" בליכוד, לבין המשנה לראש הממשלה. איזו "ברית" הייתה שם? ברית אחים? ברית דמים? ברית מילה? סתם ולא פירש! אבל מכניסים את המילה "ברית" כמנהג קלי-דעת המסלפים בכוונה להבעיר תבערה מיותרת. "הטקטיקה הפוליטית של יעלון שקופה עד כדי אי נעימות: הוא מאמין שנתניהו יקרוס תחת הלחצים, והוא ישתלט על הליכוד" מוסיף אותו ורטר לפרשן באופן שאין מביך ממנו. איזו טקטיקה? מה טקטיקה? מאיפה יודע אדון ורטר על "אמונתו" של יעלון? על שאיפות ה"השתלטות" שלו על הליכוד? איזו מן עיתונאות זו?

על מה יצא הקצף והותרו חרצובות המקלדות? מי שקרא את ספרו של יעלון "דרך ארוכה קצרה" יודע מזמן את דעותיו ואת הנימוקים המפורטים, לרבות שמות ומראי-מקומות ולהבין שאין שום חדש אצל בוגי יעלון! הוא כתב דברים חריפים מאלה: "העיתונות חדלה למלא את תפקידה, כפי שהוא מקובל ומובן במשטרים דמוקרטיים" (עמ' 182), "העולם מעריך שהפלשתינים רוצים את פתרון שתי המדינות וישראל אינה רוצה בכך, אבל האמת הפוכה, ישראל רוצה בפתרון שתי המדינות, והפלשתינים אינם רוצים בו. מבחינתם, הגבול איננו הגבול של 1967 אלא הים התיכון" (עמ' 106-7), "ההתייחסות ל'אתרוג' לא הייתה מעידה מקרית וחד-פעמית. האתרוג הוא תופעה. במידה רבה, האתרוג הוא מגיפה. ומגיפת האתרוג משתוללת בתקשורת הישראלית זה זמן רב, מבלי שמובילי התקשורת ידבירו אותה". (עמ' 162)

"אתרוג" הוא מונח נִקְלֶה שטבע העיתונאי אמנון אברמוביץ. במונח הזה הכוונה היא הכשרת שרץ טמא למטרה אחת ויחידה - פגיעה אישית בציבור המתנחלים שנואי נפשה של התקשורת הישראלית. בכסות ה'אתרוג' נמחלו לאריאל שרון כל חטאיו הפליליים בעליל, ובלבד שיגשים את מטרות האליטות ו'מטורפי השלום". זה לא "וירוס", זהו גידול סרטני בסדר גודל של "מגיפה" בלשונו של יעלון, ואת המגיפה יש "להדביר" כפי שמדבירים מקקים מזיקים.

סוף-סוף קם אדם ישר-דרך ואומר את האמת. צריך להעלותו על נס! לא פחות! מאנשים שכמותו ניתן לצפות להתייצבות מדינת-ישראל על דרך המלך, ולא לפני שייעשה "סדר" בכנופיות התקשורת החצופות והמטופשות, שתחת מטריית "חופש הביטוי" מרשים לעצמם לכרות את הענף עליו כולנו יושבים באין עוצר.

יופי, תגובות לא מקוריות גם אני יכול להביא.shapira

הנה - גם בני הישיבות הם סרטן לפי חלק מהאנשים - כולם בונים פאראפרזות על ציטוט מקורי אחד, שאני כרגע מחפש בשבילך.
שמנו לב...יהודי מרמ"ג
ואתה גם כל הזמן עושה את זה....
מה? זה היה אמור להיות מתחכם?shapira
ציניות זה לא הצד החזק שלך.
אמור זה ד"ה של תוספות (שם,שם,)יהודי מרמ"ג
זה באמתת מתחכם...
בבקשה, מצאתי:shapira
למטה, בקטע על ראשי הממשלות הצעירים - יש את הציטוט של רבין.

הוא אמר זאת על ההתנחלויות, אתה כ"כ מטומטם..השם הוא המלך!
שזה פשוט לא יאמן.
אם אמשיך לדון איתך - יחשבו שגם אני כזה טיפש, אז אולי כדאי להפסיק פה.
אני יודע על מה הוא אמר את זה.shapira
אבל תהיתי אם אתה יודע מאיפה בא הציטוט המקורי של מה שאתה כ"כ אוהב לכתוב פה.

הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר.
אולי כדאי שתחזור לבית הספר ללמוד קצת מהלשון העברית שאתה כה חס על הארץ שלה.
יודעים שאתה טמבל, מדוע אתה מתעקש לתת לכך 'קבלות'?השם הוא המלך!

נהדר, יורד לרמת הקללות בגנון במקום לענות לטענות.shapira
קרא את מה שכתבתי, והגב.
המקור לציטוט הוא רבין - הוא אמר את זה על ההתנחלויות.
אחרי כן, הגיעו הרבה מאד פראפראזות על זה - כולל הזו שלך.
רציתי להצביע על האירוניה שבדברים, שהדם שהוביל את המהלך הראשון נגד ההתנחולויות ביש"ע, הוא זה שהנחיל לך את המשפט הנ"ל.
מספיק פשוט, או שאתה רוצה שגם אקריא לך?
אני כתבתי ביטוי, אתה בוחר לסלף את דבריshapira
ואז בסוף לנסות לפגוע.
תתחיל להתייחס לטענות עצמן, ואם אתה לא מסוגל לתת לשכל לדבר, עדיף שתהיה בשקט.
וואו, אתה משתמש במילים בלי להבין את המשמעות שלהם.shapira
זה מדהים.כמות הפעמים שאתה עושה את זה.

לא, אבל הביטוי שטבע רבין בזמנו לגבי הגרדה של קבוצה כסרטן בגוף כלשהו - משמש עד היום לפאראפרזות שונות.

לא שווה תגובה, השורה האחרונה שלך.
אסור לקרוא את העיתונים הטמאים והמשוקצים האלו!רן22
בס"ד

אלו בגדר ספרי מינים!
שלא נדבר על זה שהם אנטישמים גמורים שונאי חרדים/דתיים/מתנחלים וכל מה שמריח יהדות.
איזה עיתונים? למה הגבת בהודעה שלי?shapira
דם בעלבונות אתה לא מוצלחshapira
כמעט כמו שאתה לא מוצלח בוויכוחים.
וגם ילדותי באותה המידה.

טיפול רפואי?
לא עברת את כיתה ח'?

בשפה העברית ובפנתיאון של השפה העברית, טבע את הביטוי הזה רבין, ועל המתנחלים.
כל ביטוי בשאר הוא, הוא צירף של כמה מילים שכל אחד יכול לקשר בינהם - אך דווקא אותו אחד שאמר את הביטוי, הוא זה שעשה את הקישור, ולכן הביטוי מיוחס אליו.
במקרה הזה, רבין טבע בארץ את השימוש בביטוי סרטן בגוף האומה לגבי קובצה מסויימת, ועכשיו אנשים משתמשים בביטוי זה כדי לתאר קבוצות.

ההוכחה שלך מברלוסקוני לא מעלה ולא מורידה כלום מהטיעון שלי - יכול להיות שעוד 10 שנים יעשו עליו פאראפרזות באיטליה.
איך אתה רןצה שהוא יבין?יהודי מרמ"ג
אין לו שכל מפותח בכלל...
כבר ראינו, שכשאין לך תשובות אתה נתפס לשטויות.shapira
טעויות הקלדה מראות לך שמישהו נחות ממך?
אתה אדם קטן אם כך.
אני מקווה שאתה לא חושב שדיסלקטים הם נחותים ממך, כי גם להם יש טעויות.

לא עברתי לטעון שום דבר.
הטיעון שלי עקבי לאורך כל הדרך.
רבין טבע ביטוי מסויים בארץ משתמשים בו הרבה בפאראפראזות.
כמו שרוב הביטויים באנגלית ישומשו לפאראפראזות שונות ומשונות, וכך גם בהרבה שפות אחרות.
כל ביטוי הוא שילוב של שני ומעלה, ורובם אינם גאוניים, אלא השימוש בהם הוא באותו הרגע, ה"גאוניות" שלהם.

בשפות זרות לביטוי יהיה קונטקסט אחר, ולכן הוא יהיה שונה.

טרול? חה.
כל ההודעות שלי הינן הודעות מנומקות, וכתובות בטעם.
אתה כרגיל, בוחר שלא לתת לעובדות לבלבל אותך, ומנסה לרדת כל פעם רמה אחתץ יותר נמוך.
כבר היה עדיף לך להישאר עם הקללות של כיתה ח.
shapira!!!!!לבן כהה
אני מבקש ממך, בכל לשון של בקשה, שתפסיק כבר לרדת לרמה שלהם!!

כן, גם אנחנו שמנו לב שכשאין להם מה להגיד, הם מחפשים לרדת על אחרים.

אבל זה מבייש שגם אתה ממשיך את זה, ומתווכח איתם על שטויות כאלו!

פשוט אל תתייחס...
מה, אתה ילד קטן שמתחיל לריב?

תודה...

הן ממש לא כתובות בטעם טוב...יהודי מרמ"ג
כל פעם אתה זורק כמה סיסמאות שאפילו לא הבנת...
השמאלניות - מחלהימין ישראל

מאמר מצויין בנושא, מאד מומלץ לקרוא:השם הוא המלך!אחרונה

דעה: אומץ הלב והעדינות של בוגי

פורסם ב: 23/08/09, 12:41
השר משה "בוגי" יעלון הוא אדם אמיץ וישר. הוא גילה טפח מהאנטישמיות שפשתה בשמאל הרדיקלי בישראל.

דרגת רב אלוף איננה בהכרח מעידה על אדם שהוא גם אמיץ, גם חכם, גם ישר, אבל לפעמים זה קורה, והיום בממשלת ישראל יושב סוף סוף  בוגי יעלון, שדעתו על שלום עכשיו הביאה כצפוי לנשיכותיהם של כתבלבי החצר.

בוגי יעלון הוא גם אדם עדין כי בוודאי נהיר לו שהמילה וירוס היא מחמאה מופלגת, שכן מווירוס אפשר בקלות להחלים, ואילו הללו והשמאל בכללו חולה אנושות במחלה ממארת חשוכת מרפא. ידועה אמרתו של לאון הרבסט: "שמאלן הנשבע בהומניזם כמוהו כזונה המטיפה לפרישות". צ'רצ'יל דיבר על מקומו של הרדיקל היהודי והראיה – קרל מרקס, מפקדי ה-ק.ג.ב לדורותיהם, תשעה מתוך אחד עשר מפקדי גולאגים היו יהודים וידועה מידת אכזריותם באסירי הגסטפו, והיו אותם יהודים שהסתופפו עם סטלין, שמטרת חייהם היתה
בוגי יעלון הוא גם אדם עדין כי בוודאי נהיר לו שהמילה וירוס היא מחמאה מופלגת, שכן מווירוס אפשר בקלות להחלים, ואילו הללו והשמאל בכללו חולה אנושות במחלה ממארת חשוכת מרפא
להחריב את העולם הישן עד היסוד ומכיוון שטרם עלה הדבר בידם, החליטו כי לעת עתה "יטפלו" בלאומיותו של העם היהודי.

ואכן כאשר קוראים את הדברים שנכתבו בעיתון הנאצי דר שטירמר ומשווים בינו לבין התבטאויות הכותבים שלהלן, למן "אנשי הרוח הרעה", אנשי אקדמיה, אנשי בטחון וכמובן אנשי התקשורת למיניהם, הרי שהתמונה ברורה. כל אלה הגיעו מאותו בית מדרש.

פרופ' זאב שטרנהל זוכה פרס ישראל: "בשעת ההכרעה נצטרך להתמודד עם המתנחלים בעפרה או באלון מורה. רק מי שיהיה מוכן לעלות על עפרה עם טנקים, יוכל לבלום את הסחף הפשיסטי המאיים להטביע את הדמוקרטיה הישראלית" (עיתון דבר 5.4.88).

יצחק רבין: "אני מעדיף לסכן את בטחון הישראלים כדי לעזור לפלשתינאים. עשיתי את זה נגד בטחון ישראל" (ג'רוזלם פוסט 28 לפברואר 95').

אלוף במיל שלמה גזית: "הדתיים מכניסים פוליטיזציה לצבא. הכיפות הסרוגות עבורי הן כמו צלב הקרס על השרוול של החיילים הנאציים" (ידיעות אחרונות 8.3.98).

אברהם שלום, ראש השב"כ לשעבר: "בואו נפתור את הבעיה כאילו הם ערבים. קחו 15 מהם, שימו אותם במעצר מינהלי ותראו איך השאר לא עושים כלום... הם מוכנים להיהרג? לא. אז אני יותר אופטימי בעניין הזה" (ידיעות אחרונות 14.11.03).

הקצין אמר לו-"מבחינתי המילואים שהכי אשמח לבוא אליהם,זה כשיגידו לי לפנות את המתנחלים. אבל, יש כמה התנחלויות שלא צריך רק לפנות אלא צריך לרסס אותם ולהרוג את כולם... צריך לתפוס את האנשים האלה ולעשות להם כמו בשואה... מבחינתי להרוג אותם זה בכלל לא נחשב להרוג בני אדם, אלא חיסול עשבים שוטים" (ידיעות אחרונות 12.8.99).

הכהן הגדול של השמאל עמוס עוז על גוש אמונים: "כת משיחית, אטומה ואכזרית, כנופיית גנגסטרים חמושים, פושעים נגד האנושות, סדיסטים, פוגרומיסטים ורוצחים שהגיחה מתוך פינה אפלה של היהדות... מתוך מרתפי התבהמות וסיאוב... על מנת להשליט פולחן דמים צמא ומטורף" (ידיעות אחרונות 8.6.89).

כמה שנאה פתולוגית ואנטישמיות במלים אלה. וזה עוד מכנה את עצמו "שפוי". ומה אמר על אנואר סאדאת? "סאדאת הוא בעיניי הגאון המדיני הגדול ביותר במאה ה-20"... לא עשרות מנהיגים שהביאו מזור וגאולה מן הנאציזם מן הקומוניזם, אלא מעריץ נלהב של היטלר, רודן שהכריז כי "יהיה מוכן לשלם במיליון קורבנות מבני עמו כדי למחות מעל פני האדמה את הסרטן הציוני", אנטישמי נאלח זה הוא הוא "הגאון המדיני"הנערץ ע"י אדון עוז ודומיו שכפי שכותב עליהם בגילוי לב אמנון דנקנר בספרו על דן בן אמוץ, "המאפיה השמאלנית נולדה במאורות חשיש וזימה". אם כן, מה יש לתמוה על דברים אלה? יכולתי למלא דפים שלמים  בהתבטאויות שבאו מצד השמאל, דברים איומים ונוראים, שעל פחות חמור מזה נתנו את הדין אנטישמים  בארצות המערב.

אם כך, מה ההתגוללות הפרועה על בוגי יעלון? פרס ישראל מוענק לפרופסור הממליץ למחבלים להרוג מתנחלים, דגלי אש"ף התנוססו בהפגנה בכיכר רבין בזמן המלחמה האחרונה, רב אלוף חיים ברלב לאחר הטבח שנעשה ביהודים בבית הדסה מצא לנכון להכריז, "מי אמר להם להימצא שם?", והשמאל והתקשורת ההומניסטים הגדולים נעלבים מהמילה וירוס? זו המחמאה הגדולה ביותר שאלה יכלו לקבל.

בוגי יעלון איש ענו ואמיץ שלא ייתפס לעולם בשחיתויות של שוחד ומחלקות ראשונות היה בין השרים הבודדים שקבע כי ההתנתקות
בוגי יעלון איש ענו ואמיץ שלא ייתפס לעולם בשחיתויות של שוחד ומחלקות ראשונות היה בין השרים הבודדים שקבע כי ההתנתקות היתה פושעת
היתה פושעת. בספרו "דרך ארוכה קצרה" הוא מספר על פורום החווה שעשה במדינה כבשלו, את חוסר האחריות הנפשע במעגלים מסויימים ומשפיעים בציבוריות הישראלית המכונים בספר "בעלי סמכות ללא אחריות", יעלון היה הרמטכ"ל באותה עת ועד מקרוב להתנהלות הפרועה של פורום החווה.

הפוליטקאי המצוי, כמו איש האקדמיה והצבא והמשפט והאמנים למיניהם, יודע לאן נושבת הרוח ומתיישרים בהתאם לכך. התקשורת והשמאל הרדיקלי מזינים את ההמון בתבוסתנות, באמפטיה ואהדה לאויב הערבי, עד שטירוף המערכות היומיומי המתחולל לנגד עינינו, נראה בעיני חלק מהעם כ"שפוי", כשאחרים מתבוננים בחוסר אונים מוחלט ואינם יכולים לעשות דבר. אולי רק להמשיך ולכתוב מאמרים שהשפעתם מועטה ביותר, ואפשר לכנות זאת הוצאת קיטור.

השחיתות האידיאולוגית והרוחנית של השמאל הרדיקלי השולט בכל מוקדי הכח האפשריים, המזינה את זרמי האנטישמיות במערב, והחותרת תחת אושיות המדינה, היא שהביאה לכך שאריאל שרון, אהוד אולמרט, ציפי לבני ואחרים,יהפכו את עורם כדי להיות לאתרוגים.

רב אלוף במיל בוגי יעלון היה צריך להתמנות לשר הבטחון. מן הסתם ידע בנימין נתניהו מדוע לא למנותו וזה מעורר חשש כבד שנתניהו מתכוון להפוך לאתרוג בעצמו.

ברל כצנלסון זה מבית ברל, הוא שאמר על חבריו: "היש עם בעמים אשר בניו הגיעו לסילוף כזה, שכלי ונפשי, שכל מה שעושה עמם, כל יצירתו וכל ייסוריו, הם בזויים ושנואים, וכל מה שעושה אויב עמם, כל שוד וכל רצח וכל אונס ממלא את לבם רגש של הערצה?... וכאן ידבקו בו חיידקים של שנאה לעצמו... עד כדי כך שיראה את הגאולה בנאצים הפלסטינים, שהצליחו לרכז כאן בארץ את האנטישמיות הזואולוגית של אירופה עם תאוות הפגיון שבמזרח".כל כך קולע, שכל מלה נוספת מיותרת.

רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך