בס"ד
יצאתי עם איזה בחור, הפגישה הייתה ביום רביעי, התלבטתי והחלטתי לאפשר עוד הזדמנות ולא לחתוך אחרי פגישה אחת, הבחור התקשר למחרת(חמישי)בערב ורצה להמשיך לפגישה נוספת, אמרתי סבבה. הוא אמר שהוא יבדוק בלו"ז שלא מתי הוא יכול לקבוע פגישה שנייה ויעדכן אותי, הייתי בטוחה שהוא יתקשר עוד באותו ערב או יום אחרי, אבל מסתבר שלא. רק ביום שני הוא נזכר לשלוח הודעה מתי אפשר לקבוע פגישה... אוקי סבבה, לא לקחתי קשה יותר מידי, נפגשנו ביום רביעי פגישה שנייה (שבוע אחרי הפגישה הראשונה), אחרי הפגישה השנייה היה לי ברור שאני לא ממשיכה, בכל מקרה יום עובר ועוד יום, עוברת שבת והבחור לא יוצר קשר, במוצ"ש בלילה הוא נזכר לשלוח הודעה שהוא חושב שאנחנו לא מתאימים. ואללה בן אדם, טוב שעלית על זה!!! אני יודעת אתת זה כבר 3 ימים, בשביל מה המריחה הזאת???
אוף, מתסכל אותי. לא למרוח סתם!! תתקשר!!! באיזה הקשר אתה מתאדה לשלושה ימים בלי אפילו לשלוח הודעה שאתה מתלבט!! תחסוך לעצמך את הלבט ותיצור קשר ואגיד לך שאני לא מעונינת להמשיך! לא חבל על הזמן של שנינו?! זה אפילו לא בקטע של למהר לצאת עם אחד נוסף.... ואי, זה פשוט תסכל אותי, וחוץ מיזה, בנאדם, אם אתה מספיק בוגר כדי להתחתן אז אתה גם מספיק בוגר כדי להתחתן אז אתה צריך לדעת להיות מספיק גדול כדי לדעת לחתוך בטלפון, ובמיוחד שגם אני לא רציתי להמשיך...(אני לפחות מקפידה עם עצמי, שאם אני לא רוצה להמשיך עם בחור, גם אם זה אחרי פגישה ראשונה לחתוך בטלפון ולא בהודעה. כבוד בסיסי לבחור שעומד מולי. זה לפחות דבר שאני מאוד מקפידה עם עצמי.).
זהו, גמרתי לפרוק את תסכולי.