מה חשוב בעגלת תאומיםרק שאלה לי
הגיע הזמן להתחיל לברר...
עוד לפני המלצותעל דגמים ספציפיים (בשרשור הבא), לאיזה קריטריונים חשוב לשים לב בעגלת תאומים?
דברים שאני יכולה לחשוב עליהם -
רוחב העגלה (מה בכלל נחשב גדול/קטן?)
חיבור של אמבטיות (זה חשוב שיהיו אמבטיות או שעל ההתחלה שמתן בטיולון? הלידה תהיה בחורף והעגת תאומים תהיה רק לבחוץ, לא תיכנס הביתה)
מה עוד?
לי היה חשוב אמבטיות (גם בבית זה עזר- בבת אחת מנדנדים שתיים)אמהלה

כמובן רוחב העגלה- כמה שיותר צר... זה מדהים פתאום להרגיש ברחוב/בבית/מעלית/בחנויות וכד' מה זה המושג נגישות...

וכמה שיותר קל...

קיפול קל ואם יש רכב- שיכנס בתא מטען..(כדאי לנסות לפני שקונים!!!!)

כתבתי שהעגלה לא תיכנס הביתה, אז זה לא שיקול...רק שאלה לי
יש עוד סיבה לאמבטיות?
מה נחשב משקל קל?
ולמה חשוב קיפול קל? ניסע עם שניהם רק באוטו (בשביל אוטובוסים כשאקח רק אחד מהם איתי באמת יש לי את הבייביג'וגר שיש לו קיפול מצוין)
מנסה לענות-אמהלה

קיפול קל חשוב כי בד"כ את עם אחד על הידיים/ שניים צורחים בסלקל קורץ וכל שנייה וכל טיפת סבלנות חשובה...

האמת שהתכוונתי יותר לקיפול כמה שיותר קטן, שיכול להכנס לכם ברכב...

זה סיוט לפרק את העגלה כל פעם שצריך להכניס לאוטו...

משקל קל נחשב בין 10-14 כמדומני. קחי בחשבון שבעז"ה הם גדלים וכל אחד יכול לשקול כ10 ק"ג....

מספיק כמה מדרגות שאת צריכה לעלות בדרך לגינה/לחנות/טיפת חלב וכד' שתביני כמה המשקל חשוב...

בעניין האמבטיות- גם שלי ילידות חורף, השתמשתי באמבטיה כחצי שנה (קטנות מאד...) הן היו יותר מוגנות ויותר עטופות שם, אבל אין ספק שזה מסרבל מאד בכניסה לרכב...

סתם מעניין אותי למה את כ"כ נחרצת שהעגלה לא תכנס הביתה? מחוסר מקום? מעלית?

אני פשוט גיליתי שזה נוח לי מאד בבית.

גם כשהיו קטנות- אם רציתי להיות בסלון, לא היה צורך לסחוב את העריסות מהחדר, כי הן היו  מוגנות באמבטיה...

וגם כעת- לפעמים הילדים מנדנדים אותן בעגלה כשהן בוכות,

לפעמים נותנת להן משחק / משהו קטן לאכול בעגלה= עוד כמה דקות של שקט (מצרך נדיר בבית עם תאומים)

רק לצאת מהבית זה פרויקט אם העגלה לא בבית... לסחוב שניים/שתיים+תיק וכו'...

יכולה רק לשתף אותך שבהריון היו לי כל מיני מחשבות ותכנונים של איך יראו החיים עם התאומות...

במציאות הכל היה אחרת....

החל בהנקה (לא חלמתי שאצליח להניק שתיים... החלטתי מראש שאנסה אחת הנקה ואחת מטרנה ואזרום...)

ממשיך בתפקוד בבית (הייתי בטוחה שאצטרך עזרה 24/7- גיליתי שאני מצליחה להסתדר לבד טוב יותר...)

בקיצור- רבות מחשבות בלב איש.... משתדלת לזרום עם החיים ולהנות מכל רגע עם המתנה המופלאה שקיבלתי!

תודה על הפירוט!!רק שאלה לי
למה אני מתעקשת שהעגלה תישאר בחוץ? כי יש 3 קומות בלי מעלית לעלות וזה לא ריאלי עם עגלת תאומים הלוואי והייתי יכולה להביא את זה הביתה, בטוחה שזה מקל מאוד... אני אפילו לא יודעת אם זה יעבור במדרגות...
ואת ממש מעודדת עם מה שכתבת בסוף, אני באמת מרגישה עכשיו קצת אבודה...
תודה!
שמחה לעזור... מתי שתרצי...אמהלה

מה שכן- זה אמנם 3 קומות לעלות, אך תחשבי כמה באמת יוצאים עם תינוק בחורף? במיוחד שמדובר בשניים...

אני יצאתי רק לרופא-טיפת חלב-מרפאת פגים וכד'.

ילדתי קצת אחרי חנוכה, והתחלתי לצאת יותר בחופשיות בערך  מפסח

שאז גם מזג האוויר טוב יותר

אולי כן תשקלי שתהיה לך עגלה בבית (מנסיון- העגלות הצרות עוברות כמעט בכל מקום... מלבד מקומות חריגים ספורים...)

במיוחד אם יש עוד ילדים לפני ואת לא רוצה להיות תקועה עם התאומים כל הזמן בחדר...

אלא אם כן את מתכננת לצאת הרבה גם בחורף- צריכה לאסוף ילדים וכד'

וכמובן שהאמבטיות של העגלה מוסיפות משקל....

ד"א, אם אכן את לא מתעתדת להעלות את העגלה- לא הייתי משקיעה באמבטיות... זה תוספת מכובדת במחיר...

אנחנו גם גרנו בקומה שלישית בלי מעלית כשנולדו התאומיםמתואמת

ודווקא כן העלינו את העגלה למעלה (והיא בקושי עברה בדלת שלנו...). לעלות עם שני תינוקות על הידיים+ציוד זה יותר קשה מאשר להעלות את העגלה ביחד איתם... לדעתי.

^^^ מסכימה לגמריאמהלה

אני בקומה שלישית בלי מעליתתותיה22
והתאומים כבר בני שנה ב''ה.
יש לי את הקוקו ביבה ובחרתי אותה בגלל המשקל. חשבתי שככה אצליח לעלות הביתה....
מהר מאוד הבנתי שזה בלתי אפשרי. למעשה אולי פעמיים העליתי אותם עם העגלה הביתה.
לרב העגלה ברכב או למטה בבניין. רק בשבת היא בבית ואז כשאני רוצה לצאת איתם אני מורידה אותה מקופלת למטה, פותחת למטה ועולה להוריד את התאומים, איך? - אחד במנשא ואחד ביד, הכי נח!! ככה מצליחה גם לקחת תיק, שקית ולפעמים עוד משהו שצריך...
אבל באמת לפעמים היא חסרה לי בבית, דווקא כשהיו קטנים תמיד הייתי מוציאה עריסה אחת לסלון ושניהם היו בה, עכשיו אמנם ביום לא צריך את זה אבל בלילות קשים של שיניים או חום אין עגלה לנדנד אותם ואני מוצאת את עצמי ישנה איתם על הידיים בספה...לא לדווח לרווחה..

בקיצר זה ממש אישי ובסוף כל אחד עושה אחרת לפי מה שנח לו. בכל מקרה שתדעי שזה אפשרי קומה שלישית בלי מעלית ותאומים.
עודדת אותירק שאלה לי
שאני לא משוגעת מדי שאני לא רוצה להעלות את העגלה...
אני עגלת יחיד בחיים לא מעלה במדרגות הביתה ובטח לא תאומיםמעין אהבה
תרגיישי בנח

זה גומר עלי לגמרי בטח אחרי לידה ובלי קשר גם
וגם החדר מדרגות פה ממש לא נח וצר מאוד
אבל בכללי נמנעת ממדרגות גם ברחוב בכל דרך
אם העגלה תהיה בחוץ, כדאי שהקיפול שלה יהיה כלפי פניםמתואמת

כדי שהיא לא תתלכלך מכל מה שיש בחוץ...

לנו לא היו אמבטיות. היו לנו שקי שינה כאלה. לדעתי זה לא חובה אם הם לא ישנים בעגלה בקביעות. (מסייגת - ילדתי בקיץ).

מנסה לענותכי הנני בידך
רוחב- הכי רחבה שאני מכירה זו הבייבי ג'וג'ר תאומים- 75 ס"מ. אחריה הקוקו ביבה- 70 ס"מ שעוד לא נתקלתי במקום שלא עוברת (חוץ מחדרים פנימיים בבית). אני יודעת שיש דגמים של 68 ו65 ס"מ אבל הם הרבה יותר יקרים.. (אא"כ יד 2 ואז סבבה) יבואו אחרות ויגידו לך.
מבחינת משקל- לנו יש קוקו ביבה שהיא 10 ק"ג, וזה מצויין. אני יודעת שהבייבי ג'וג'ר יותר כבדה משמעותית- יצא לנו פעם לנסות. ושוב- אחרות אני לא יודעת כי רציתי חדש והן היו לנו יקרות..
אמבטיות- גם אני ילדתי בחורף ולא קנינו עגלה שיש אפשרות עם אמבטיות. עם תאומים בגיל הפיצי בחורף בקושי יוצאים מהבית, ואם יש לכם רכב אז בכלל הרבה פעמים יותר קל להוציא אותם ישר למבנה עם הסלקלים או שזה כמה רגעים בעגלה.
מסייגת- אם תהיה לך הליכה קבועה שתצטרכי לעשות לגן או משו בסגנון אולי כן הייתי חושבת על אמבטיות אבל זה ממש מסרבל בעייני- גם להשאיר למטה, גם להעלות אם בכ"ז תרצו והכי להכניס לאוטו..
הקוקו ביבה מצויידת ממש טוב- ומרגישה סגורה ומוגנת. אנחנו קנינו כיסוי לגשם לערבי שבתות שממש התחשק לי לצאת כדי שיגן בעיקר מהרוח.

מה עוד-
לי היה מאד חשוב גגונים נפרדים, וזה מאד משמעותי לי עד היום.
קיפול- אם אתם משאירים למטה הייתי מעדיפה קיפול כלפי פנים.
לבוא עם האוטו לראות שנכנסת לכם כמו שצריך. (לפעמים הגלגלים נשלפים וזה עוזר)
בונוס- סל גדול ונגיש.

אגב, אם את לא מתכננת להעלות אותה ותמיד שתהיי עם שניהם את עם האוטו, אולי פשוט הייתי משאירה את העגלה באוטו..
בעיני אם אתם שניים שמוציאים אז הכי קל שכל אחד תינוק ביד או סלקל (לפעמים ישנים), אם את לבד אז עדיף להעלות עגלה 3 קומות (אני מהר מאד לא הייתי מסוגלת להרים אותם ביחד), לכן כשאת בוחרת עגלה תוודאי שהיא עוברת במדרגות, בסיבובים ובפתח של הבית.

בהצלחה! זה שלב כיפי שאפשר כבר להתחיל ממש להתכונן!
תודה רבה רבה!רק שאלה לי
זה בהחלט מרגש וכיפי שהגענו לשלב של להתכונן
לי לא היו אמבטיותברכת ה

אמנם ילדתי בקיץ, אבל העגלה הגיעה עם שקי שינה וכיסוי רגליים ולדעתי גם בחורף זה אמור להספיק. אפשר באמת להוסיף כיסוי גשם בחורף וזה באמת מגן גם מרוח וקור.

השיקול- כלכלי. עגלה עם אמבטיות זה הרבה יותר יקר...

אני גם גרתי קומה 2 על עמודים בלי מעלית ולא העלינו את העגלה אף פעם. 

אצלי הם ראשונים אז אולי זה משפיע על השיקולים...

הייתי מורידה ומעלה את שניהם ביחד וכשלמדו לזחול ולעלות ולרדת מדרגות - עשו זאת בעצמם

ורוחב - ממש משמעותי! שייכנס בכל דלת סטנדרטית, מעלית וכו. לא זוכרת מספר, צריך למדוד ולראות.

ראיתי אמהות שהעגלה שלהן לא נכנסת לחדר במרפאה - שגעון בעיני.... היה לי ממש נוח שהעגלה נכנסה איתי לכל מקום.

בהצלחה! 

מזל טוב! מוסיפה על קודמותיבלדרית
בייביג'וגר- מעולה כשיש עוד ילדים, אפשר להושיב כמה ביחד כשהקטנים גדולים יותר.
קוקוביבה- צרה מספיק להיכנס בדלת ולעבור בהרבה מקומות. הטיולונים שלה מתהפכים נגד כיוון הנסיעה וניתן להלביש שק שינה ולהשכיב כמעט 180 מעלות. מעולה גם לקטנים.
מאונטיין באגי - אחת הצרות בשוק. ממש נוחה ומרופדת. לא יודעת לגבי אמבטיות אבל ניתן להשכיב כמעט 180 מעלות.
יש עגלות תאומים שהן טיולון כפול כמו דוקטור בייבי ומקלארן. הן נוחות מעוד להכנסה לרכב- פחות להליכות ארוכות. והן גם רחבות מעט בשביל לעבור בדלת. פחות מתאימות לקטנים אבל שניתן להלביש שק שינה ולהסתדר איתן.
הכי מומלץ- להשאיל עגלה ממשפחה/חברות , להתנסות בה ואז להחליט מה מתאים.
לגבי הקוקוביבהכי הנני בידך
איפה ראית שאפשר להפוך את הטיולונים?
אני לא מכירה דגם עם אפשרות כזאת.
יש לי אותה. הם מתהפכים נגד כיוון הנסיעהבלדרית
העגלה לא מתקפלת במצב הזה אז הופכים שוב כשמקפלים אבל המושב מתהפך בקלות אז זה לא נורא.
מעניין איזה דגם זה..כי הנני בידך
אצלי בוודאות אי אפשר.
אם יתאים לך להעלות תמונה, זה ממש מעניין אותי.
אוי סליחה, זה סטרול איירבלדרית
בנוגע לקוקו- דרך אגבבלדרית
לפותחת- אם את קונה ביד 2 שימי לב שהדגמים הישנים הם עם גגון אחד לשני הילדים שזה ממש מגביל. והוא גם קטן משל הדגם החדש.
אני ממש מרוצה מהסטרול אייר ואפשר למצוא אותה במחירים ממש טובים ביד 2.
ההיפוך של הטיולון זה להיט כי בערך עד גיל שנה את רוצה לראות את התינוק וזה מגן עליו מהרוח כשהוא לכיוון שלך. אפשר גם לשים על הבטן ולפתוח חלון הצצה שיש בטיולון (ומאפשר איוורור בקיץ) והתינוק רואה את העולם. הוא חזק, רחב , נוח ויציב. והגלגלים שלו גדולים שזה משפר מאוד את איכות הנסיעה, מקל עליה במדרגות ומדרכות וגם במשטח של חול ניתן לנסוע יותר בקלות.
אם כבר ההבדל המשמעותי בעיני בין הקוקו הישן לחדש-מעין אהבה
זה הרוחב
הדגם עם הגגון היחיד -הרוחב זה 75 סמ''
בעוד שהדגם החדש עם ה2 גגונים הזה 70
וזה משמעותי

אני קניתי את הישן וחשבתי שההבגל הוא רק הגגון ולי אישית זה לא מפריע השהגגונים לא נפרדים
גם לי אין תאומים ורק צמודים

לי ב''ה הרוחב לא עקרוני במיוחד כי לא משתמשת בסיטואציות שזה מגביל אותי
.אבל למי שכן- אז בעיני זה נתון חשוב
דווקא לצמודים יותר מפריע, לא?בלדרית
הקטן ישן והגדול רוצה לראות את הדרך.
אני גם עם אחים ולפעמים בצד אחד יושבים שני ה''גדולים'' ובצד השני הקטנה ישנה ובלי גגון יהיה לה פחות נעים, בשמש או ברוח.
לא יודעת..לי אישית לא הפריע בכללמעין אהבהאחרונה
אבל זה עניין של גם עד כמה משתמשים ומה עקרוני לך

לי עקרוני בערך 3 דברים בעגלה

שתהיה קלה
מתקפלת ביד אחת
ויציבה ולא עם גלגלים מזעריים ולא יציבים

הקוקו ביבה עונה על הדרישות שלי בהחלא
למרות הגגון המשותף

וכנ''ל גם העגלת יחיד שיש לי

וכל אחת חושוב לה יותר דברים אחרים

ותכלס
אין מושלם גם בעגלות
לכל עגלה יהיו חסרונות
הריון תאומים זהיםנענענע

אני בשבוע 17, כבר מרגישה אותם זזים

ראו שיש פער בגודל בינהם שמוגדר כ SIUGR

היינו בבית החולים ואמרו לנו,

שאם המצב לא יחמיר

אז יאשפזו אותי סביב 27 ויילדו מוקדם סביב 32

כמובן יהיו פגים עם כל ההשלכות - שאין לי מושג מה הם...

אם המצב יחמיר חלילה,

אז או שנאבד את הקטן או ששניהם יפגעו ח"ו

בקיצור אני חרדה מאז😒

לא יודעת מה יהיה ודואגת מאוד😔

מישהי עברה משהו דומה?

הסבר מה זה ההשלכות של פגות?

חיבוק ובשורות טובותמתואמת

מתייגת לך את @זהות כפולה שעברה את זה, ב"ה עם שני תינוקות בריאים בעיקרון. (זה לא הניק העיקרי שלה, אז מקווה שהיא תראה את התיוג)

אולי היא כתבה את הסיפור שלה בשרשור הנעוץ, תחפשי❤️

תודה, אחפשנענענעאחרונה
התייעצות-לידת תאומים בחירת בית יולדותAvigailh1

היי

אני מתלבטת ואשמח לשמוע מנסיונכן

דווקא על לידת תאומים - התלבטות בין

בלינסון /

תל השומר

המלצות/דיס וחווית קבלה,לידה,אשפוז וכו' מלונית שיבא בייבי וכו' מה שעולה לכן .

שאלה לגבי תל השומר- האם זה נכון שיש תחושה של עומס מטורף ולפעמים יש מחסור במקום בחדרי לידה ויולדות ממתינות במסדרונות?

תודה מראש לעונות!!!!  

לא מכירה את בתי החולים הללו. מציעה לך לשאול גםמתואמתאחרונה
בפורום הריון ולידה...
שאלה לגבי לידת תאומים לא זהיםAvigailh1

היוש,

שבוע 34+1 תאומים לא זהים

השאלה היא כזו, אם לידה לא מתרחשת באופן ספונטני עד שבוע 37, צריך ללכת לביקורת בבית חולים? בקהילה? איך זה עובד מניסיונכן ?

בגדול הרופאת נשים הנחתה אותי לבצע כל שבוע אולטרסאונד מעקב גדילה+אורך צוואר ומוניטור ובינתיים הכל בסדר ב"ה, אבל מעבר לזה לא שאלתי מה באמת קורה עד השבוע הזה

והאמת קצת בלחץ להגיע לשבוע מאוחר ושהסיכונים יהיו גדולים יותר, מעדיפה להגיע ל36 ושיגדלו בחוץ מאשר לחיות בלחץ התמידי הזה של האם הם בסדר...הם במשקלים טובים בדיוק לפי הספר ב"ה.

תודה לעונות

מציעה לך לפרסם גם בפורום הריון ולידהיעל מהדרום

לק"י

או לשים שם קישור לשרשור הזה. שם פעיל יותר.

מתייגת בשבילך 2 אמהות לתאומים:

@אמהלה

@מתואמת

תודה רבה!!Avigailh1אחרונה
המלצה לעגלת תאומיםהורים לתאומים

שלום,

אשמח להמלצה לעגלת תאומים מניסיונכם...

ראיתי שרשורים דומים אבל לפני שנים ומן הסתם הדגמים התחדשו....

מחפשת עגלה לתאומים שבעיקר חשוב לי שתכנס בתא מטען של רכב מזדה 5 בלי לקפל את המושבים.

יש עוד ילדים לפניהם ב"ה וכל המושבים חייבים להיות פתוחים...

כמובן אחת שנכנסת בדלת של הבית.

עדיף זולה, ושתשרוד ירידה של מדרגות - מדרגה אחרי מדרגה עם התינוקות בפנים..

תודה מראש!

ואם אתן יודעות איפה יש עגלות תאומים לתצוגה- יעזור!הורים לתאומים
התאומים שלי כבר בני 13מתואמתאחרונה

אז לא יודעת אם העגלה שקנינו אז עדיין קיימת, ואני גם לא זוכרת את שמה. רק זוכרת שהיא התקפלה גם באמצע (כלומר שני המושבים התקפלו זה על זה), וזה חסך מקום.

מציעה פשוט ללכת לחנות מוצרי תינוקות, ולבקש עגלה לפי הצרכים שלכם... (זה מה שאנחנו עשינו בזמנו)

מולטי ויטמין-הריון תאומיםAvigailh1

היי,

רציתי לשאול אם יש המלצה על מולטי ויטמין שתומך יותר בהריון תאומים או משהו שמספק ועושה את העבודה

בדרך כלל הברזל שלי לא הכי גבוה ובהריונות הוא יורד כולל המוגלובין . מלחיץ אותי שהריון תאומים אני אגיע לא מוכנה חס וחלילה ואני רוצה לשמוע אם יש משהו או מספר דברים מומלצים שיש לקחת כדי לבוא עם כמה שיותר כוח ?

תודה מראש והריון קל ומשעמם לכולן

לא נראה לי שיש הבדל...מתואמת

לוקחים ברזל לפי רמת הצורך, לפי מה שרואים בבדיקת דם. במולטי ויטמין גם ככה אין מספיק ברזל למי שממש חסר...

אם זה מעודד אותך - דווקא בהיריון התאומים היה לי ברזל גבוה בהיריונות אחרים היה לי חסר ברזל, לפעמים הרבה מאוד...

👌👌Avigailh1אחרונה
תןדה
תאומים בנים מתוקים(!!!) ולא זהים באותו גן.בדרך לתאומים

הי

רוצה להתייעץ עם בעלות נסיון ממני

יש לי תאומים מתוקים דבש בני שלוש וקצת...

מספר 6, 7 שלי בלי עין הרע!

(נעזרתי בפורום הרבה כתמיכה רגשית כשגיליתי שאני בהריון תאומים...

לא סיפרתי את סיפור הלידה שלהם, אולי אעלה בהמשך את הנס הזה)

כרגע אשמח לשמוע דעתכן על הגן.

האם לשים אותם באותו גן (טרום חובה, גן שני) או שכדאי להפריד?

כרגע הם באותו גן, לא רואה שמפריע להם. שונים מאד באופי.

הגננת גם לא רואה משהו בולט אבל גם לא רוצה מידי להביע דעתה כגורם מכריע

והאמת בשביל להפריד,

זה אומר שאחד מהם יהיה רחוק מהבית, חברים ומהאחים שלומדים יחד (הגן הוא בתוך התלמוד תורה)

מה דעתכן? בעלות נסיון ממני...

אצלנו נאלצנו להפריד אותם, והיה לי קשה עם זהמתואמת

היה להם עיכוב בדיבור, וההמלצה של גורמי המקצוע הייתה חד משמעית להפריד אותם בגן (בגנון הם היו ביחד).

תאומים אחרים שראיתי סביבי היו ביחד בגן, אולי רק בגן חובה הופרדו. לדעתי בגיל קטן התאומות שלהם נותנת להם כוח כשהם ביחד.

בכל אופן, התאומים שלנו כאמור היו בנפרד בגן. בשנה הראשונה שניהם היו בגן שפה - באותו מתחם אבל גנים נפרדים. בשנתיים אח"כ אחד מהם נכנס לגן רגיל ליד הבית והשני נשאר בגן שפה, וכמעט לא היו לו שם חברים מהשכונה. אבל למרות זאת יחסית הוא הסתדר חברתית, וגם כששניהם נכנסו לכיתה א' בבית הספר ליד הבית הוא השתלב מהר מאוד גם מהבחינה החברתית.

אבל מלכתחילה לא הייתי בוחרת לעשות כך ולבחור במודע שאחד מהם יהיה רחוק מהסביבה החברתית הטבעית שלנו...

החלטות טובות!

(וסליחה שרק עכשיו עונה - מזמן לא נכנסתי לפורום הזה...)

תודה על השיתוףבדרך לתאומים

נותנת לי הרגשה טובה להשאיר כרגע יחד

שזה מה הלב שלי אומר נכון לעכשיו...

אנחנו לא הפרדנונשימה עמוקה
עד כיתה א'.

גם אצלנו הם שונים אחד מהשני, תחומי עניין שונים, הגננות גם לא ראו שאחד עולה על השני במשהו וזה לא פוגע בהם הביחד. הם כן נראים זהים אבל ילדי הגן למדו מהר מאד מי זה מי.. הציק לי לפעמים שהצוות התייחס אליהם כאל "התאומים", אבל לא נראה שזה פגע בהם.

את מכירה אותם לדעת אם אחד עולה על השני במשהו, או שאחד מהם חוסה בצל של אחיו באיזה שהוא תחום.

מעבר למרחק מהבית תוסיפי שיקולים של אירועים נפרדים בשני הגנים שצריך לנכוח בהם, פעילויות שונות שעלולות לעורר קנאה בינהם. 

צודקת , לא חשבתי על זה אפילובדרך לתאומים
בקיצור, מחזקות אותי בינתיים לא להפריד
כרגע הם ביחדתודה לך ה' 🙏

גם אצלי תאומים בנים  מס 6,7 , הם בני עוד מעט 4

הם כרגע בגן שפה ביחד

שונים מאוד אחד מהשני גם באופי גם ביופי.

הגננת לטענתה לא מפריע להתפתחות שלהם שהם ביחד.

שנה הבאה בעז"ה הם אמורים לעבור לתלמוד תורה

אם יהיה 2 כיתות אני אפריד אבל רק בגלל הצוות שמעדיף...

יש לי גם תאומות גדולות יותר, הפרדתי בגן חובה כדי שלא יהיה להם משבר קשה בכיתה א ( אצלנו בבית ספר חד משמעית לא שמים תאומות באותה כיתה) , וצהרון השארתי יחד שיהיה להם בהדרגה זה היה חכם מאוד

הם מאוד שונות אחת מהשניה וכן חושבת שזה טוב שהם לא יחד.

אבל בנות זה מאוד מאוד שונה מבנים...

מנוסה ממש תודה על השיתוףבדרך לתאומיםאחרונה
Hcc גבוהשאלת תאומים

בשבוע 4, 1700 לעומת 270 בהריון קודם

זה אומר תאומים?

מקפיצה, לא יודעת לענותאנונימית כרגע.
לאפשוט אני..

נכון שבהריון עם תאומים יש hcg גבוה יותר, אבל זה לכשעצמו לא מהווה אינדיקציה להריון עם תאומים.

אגב, ההבדל בין ההריון הקודם לנוכחי הוא בסך הכל של 5 ימים בערך, בהנחת הכפלה כל יומיים. כלומר באותו השבוע שתי התוצאות האלה בכלל לא מהוות גידול...

גןבה הבטא לא בהכרח מעיד על תאומיםטרמפולינהאחרונה
הפורום לא פעיל??טרמפולינה

אולי יעניין אותך