סוף הריון ובטן ענקית.. מרגישה שבעלי פשוט לא לוקח אחריות על שום דבר שקשור לבית ולילדים ועסוק כל היום בעניינים שלו... דיברתי איתו על זה כבר כמה פעמים ומבחינתו אני מדמיינת ולא זוכרת דברים שהוא כן עשה...
באופן קבוע יוצא בבוקר מוקדם מאוד וכל הארגונים והפיזורים של הילדיםנופלים עלי. אחכ טסה לעבודה וצריכה לחזור כדי לאסוף אותם, להכין אוכל והריטואל הקבוע שכולכן מכירות...
אתמול נסע לאירוע ישר מהעבודה. מה שאומר שהיה צריך לקחת את האוטו מהבוקר.
אחרי לילה שלם בלי שינה (כי הילדים עשו בעיות), הייתי צריכה לפזר אותם ברגל (עם בטן ענקית) וללכת לעבודה ברגל. כמובן שאיחרתי ממש. נגמרתי מעייפות. כשחזר בלילה (בשניה אחרי שכבר הילדים נרדמו ואני שכבתי זרוקה על הספה), שואל במה הוא יכול לעזור לשבת. אמרתי לו שאין לי כוחות לתת לו הנחיות מדויקות (כשרוצה להכין דברים לשבת, לא יכול לעשות דברים לבד. שואל על כל פרט וצעד וגם תמיד זה נגמר בזה שאני עושה כמעט את הכל, כי הוא באמת לא יודע לעשות כלום ומשאיר עת הכל ככה במטבח, וממש לא היה לי כוחות לזה: שואל כל פעם מחדש: "כמה אורז לברור?" ואז משאיר את האורז בקערה על השולחן, "כמה גזרים לקלף?"
ומשאיר אותם ככה וכד''... מה שיוצר יותר באלגן מעזרה...).
הסברתי לו שאני ממש עייפה ושהוא יכול לקחת אחריות ולעשות דברים אחרים.
הוא הלך לשבת על דברים שקשורים לעבודה שלו וכשקמתי בבוקר ראיתי כמובן שלא עשה כלום בבית: לסדר את פינת האוכל (התפקיד שלו), לשטוף כלים (ביקשתי ממנו שיעזור לי עם זה), לגהץ את החולצת שבת שלו (תמיד יחכה עם זה לשנייה שלפני כניסת שבת), והשאיר את כל הבית באלגן.
אני ממש מתוסכלת. מרגישה שהכל נופל עלי. שאם אני לא יעשה, כלום לא יזוז בבית. עכשיו הוא יחזור באחת וחצי מהעבודה... כל הבוקר הייתי בסידורים עם הילדים: לקחת לרופא, קניות אחרונות לשבת, זה היום החופשי היחיד שלי.
אני פשוט גמורה ועוד לא התחלתי להכין שבת!!!
. עדיין מספיק קרוב בשביל תחומי עניין משותפים וחוויות מחברות